Zaloguj się

View Full Version : Co sie dzieje z GM na 7.6

handlarz_narkotykow
10-02-2009, 08:14
Od dłuższego czasu piszę raporty, a żaden GM nie odpisuje na nie.
Wcześniej, gdy nie było 8.4 to kilka minut wystarczyło żeby jakiś GM się odezwał.
A teraz o jakiejkolwiek godzinie bym nie napisał to 0 GM, 0 reakcji..
Rozumiem, że na 8,4 musicie poświęcić więcej czasu, ale nie kosztem 7.6...
Zatrudnijcie więcej GM'ów lub tutorów aby na drugim serwerze też panował jakiś ład..

Groooote
10-02-2009, 08:21
Tak! Mnie na gieema .

H5N1
10-02-2009, 08:25
Dobrze powiedziane, Oni już powoli zaczynaja srać na 7.6....
Od kad powstalo 8.4 nie widzialem Gm'a.
Boa jest spoko, pisal kiedys czesto na game-chacie.
Teraz 0 <zero> obecnosci obsługi.

Pink Majster
10-02-2009, 09:13
GM'owie sa... tylko kto by chcial ci odpisac heheuheuheuhe

Takarji
10-02-2009, 09:57
Jak skończy pracę nad 8.4 to się zajmie i 7.6 a więcej gm'ów by się może przyadło ale żeby coś robili dla serva/stronki a nie tylko bany dają :cool:

Lechista92
10-02-2009, 10:23
Dobrze powiedziane, Oni już powoli zaczynaja srać na 7.6....
Od kad powstalo 8.4 nie widzialem Gm'a.
Boa jest spoko, pisal kiedys czesto na game-chacie.
Teraz 0 <zero> obecnosci obsługi.

Tutaj masz wszystko o Boa. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=42956)
# Topic
Faktycznie nie ma od dłuższego czasu żadnego z Gm / Tutor. Możliwe, że intensywnie pracują nad APO 8,4. Poczekamy zobaczymy ;)

Neverous
10-02-2009, 11:37
Nie, potrzeba więcej gm/tutor"ów takich jak już są. Np. Dexoti- banuje i tyle... Jak mortiis i mała grupka gm'ów którzy mu pomagają ukończą 8.4 to napewno się 7.6 zajmą.

Arigori IksDe
10-02-2009, 12:30
Wcześniej, gdy nie było 8.4 to kilka minut wystarczyło żeby jakiś GM się odezwał.
O.o to chyba miales farta, bo mi sie nie zaczesto odzywali, a teraz bedzie jeszcze gorzej

Eran
10-02-2009, 16:25
Mi też nie odpisywali na raporty nawet jak nie było tibi 8.4 ,czekałem nawet
2h i nikt nie odpisał :(

Rószofy Ócher
10-02-2009, 17:22
Teraz wszyscy urzywajom botuf pzez caly czas i nie da sie grac prosze gm wruccie na siedem szesc!

Slashek xD
10-02-2009, 17:24
To prawda, 0 reakcji. Nikt nie jest online tylko w nocy. Każdy boci jak chce i nic z tym nie da się zrobić! Jak nie wyrabiacie na obu serwerach to może całkiem wyłączcie apo i 7.6 i 8.4? Może lepiej poprostu wytyczyć kto ma być na 8.4 a kto na 7.6 ;|

Shadreett
10-02-2009, 18:31
Ewidentnie zaniedbują pierwszy server, lecz wynika to głównie z lenistwa. Rozumiem, że zrobili knota 8.4 i teraz chcą zarabiać jeszcze więcej kasy, ale czemu to wszystko ma sie odbywać kosztem graczy? Według mnie z APO 7.6 odeszło dużo ludzi przez takie małe niuanse jak brak odpowiedzi na raporty, zero aktywności gma, żadnych najazdów, eventów itd. Niby to nic ale tworzy klimat, a bez niego zostaje tylko monotonia expienia...

[kizi~~mizi]
10-02-2009, 18:35
Tak, mam to samo pisze pare raportow co pare minut ze gosciu botuje jak chuj a tu nic ;d

Poing
10-02-2009, 22:45
Gmowie teraz sraja na 7.6...
dexoti wbija i banuje pokolei kto leci...
kumpla rl zbanowali "za boty" a on nawet light hacka nie ma...
leca w h*ja i tyle...

DannRook
10-02-2009, 22:50
Dexoti i Adios na 2 serwery?
Chyba się nie rozdwoją.
Mortiis pracuje cały czas nad silnikiem a Tygrys albo mu pomaga albo pracuje nad błędami mapy. Sieki już dawno nie widziałem.Boa zrezgynował, Exoda chyba też. Ten okres trzeba po prostu "przetrwać" bo tak bd pewnie przez najbliższe kilka tygodni.

Poing
10-02-2009, 22:55
Przetrwac?
jak to juz sie staje wkurzajace...
wyobraz sobie ze bijesz monstery na arenie i nagle ban za nic -.-
noo soooryy to ban za boty...
ale kur*a jakie boty ?!
koles wpada i banuje pierwszego lepszego bo mu sie tak podoba i juz.
najlepiej bedzie jak odejdzie... wiecej pozytku zrobi..

Kapitan Alkohol.
12-02-2009, 22:53
Po 1 - debilom nie odpisuja.
Po 2 - GMowie i tak maja w h*j roboty i nie beda odpowiadać na raporty typu "panie gie emie, neko knajt wbija mi na resp otes kłinów"
Teraz cała uwage GMów przykuwa 8,4 i dobrze bo tam graja ludzie którzy umieja grac a nie tak jak na 7,6 tylko pisać hi>sl tam jak padniesz to cos tracisz ;)

^Grulix^
13-02-2009, 22:41
Są przecież co wy pierdoli*cie. Dziś nawet najazd był. A jak najlepiej sprawdzić, ze jakiś gm jest online? Zobaczyć w zakładce "Zbanowani" (http://armia.toproste.pl/bans.php), albo w "Wyszukiwarce" (http://armia.toproste.pl/search.php) wpisać nick np. Mortiis i zobaczyć kiedy ostatnio się w logował, lub wylogował to chyba proste co nie? Nawet dla ciebie yea.

Kempess
13-02-2009, 22:56
Są przecież co wy pierdoli*cie. Dziś nawet najazd był. A jak najlepiej sprawdzić, ze jakiś gm jest online? Zobaczyć w zakładce "Zbanowani" (http://armia.toproste.pl/bans.php), albo w "Wyszukiwarce" (http://armia.toproste.pl/search.php) wpisać nick np. Mortiis i zobaczyć kiedy ostatnio się w logował, lub wylogował to chyba proste co nie? Nawet dla ciebie yea.

Ciebie zaraz pier*** no chodz na skype pacanie...

@topic Gm może niemają powodu aby odpowiadać...

Lechista92
13-02-2009, 23:30
Teraz wróciło wszystko do normy, Dexoti banuje, banuje no i jeszcze raz banuje, więc to troche przywróci APO 7,6 do porządku. Ale przydałby sie ktoś nowy, kto potrafi rozmawiać z ludźmi ( bez obrazy dla naszych teraźniejszych tutorów ). Pozdrawiam.

Ktoś II
14-02-2009, 01:37
Tak, ja też zauważyłem, ze czesto ich nie ma ;(
Może po tym jak 8.4 sie ustabilizuje, wszystko wróci do normy.