View Full Version : Wykorzystywanie b??dów gry ;oo
Plagenzenho_Fans
10-02-2009, 21:23
7 - Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karalne.
http://i42.tinypic.com/1191icl.jpg
Na ssie niema juz pk, ale .. leonidas moze potwierdzic
Scix ujebal mnie na 'fraga', a frag mu nie ubył i pk trwało 2-3 minuty, potem kazał mi zgadywać jak mnie ujebał :), wiec chyba wiedzial jak to zrobil ;o.
@Któryśtam
Widzisz zeby tam gdzies był ogien? :<
@Halgren
Padnij na ogniu.. tez sa dwie kropki ;<
Dalekowidz84
10-02-2009, 21:49
Dziwne...
Nawet niemasz deada w death liscie.....
@Edit
Ten screen to nie dowód.
Gmowie twierdzą ,że zdarzają się faki.
Musiałbyś cały czas grając kręcić filmik ...
Głupie ale prawdziwe....
Aha
4 - Podawanie nieprawdziwych dowodów, które mogą przyczynić się do jakiejkolwiek kary drugiego gracza jest surowo karane.
Pozdro
Ohroniasz
10-02-2009, 21:50
@up
jak padniesz na ogniu to też nie pisze. ;q
leonidaas nie potwierdzi, bo scix to jego dziewczyna (net-love) XD a poza tym może spaliłeś się na ogniu :o bo jak się spalisz na ogniu to tak samo pisze tzn. nie pisze od czego padłeś. :cool:
Underground
10-02-2009, 22:24
Aha .
Leitry:)
10-02-2009, 23:00
Chyba wpadles z tym botem ? :D
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.-.-
IrysBanned
11-02-2009, 06:26
@Up
Chyba cie głowa boli? :D
@Top
No ban mó sjem nalerzy! Zal takiego czegos;<
Pink Majster
11-02-2009, 07:10
Plag bo tylko ty jestes taki pro ze potrafisz pasc od kogos nie nabijajac mu fraga hehuheueh xDDD!
@Leitry:)
Ty wszędzie widzisz boty.. Normalnie drugi avast :D
@topic
Byłem przy tym :P Od strony plaga, i niestety musze wam powiedzieć że plag bota nie miał :<< Why?
A tak poza tym to leciał mapclickiem za budzokiem(chyba) i scix zaznaczył go z g bolta i walnol 1x erexa i plaga nie było.. Scix chwalił się tym że fraga mu nie przybyło.........
@down
Padnij sobie na ogniu i zobacz ile będzie kropek.. To było tak jakby padl od ognia tylko że tym ogniem był sciex..
Ja uważąn ,że to Fake'i bo zobaczcie tam jak masz "Reconzige Plagezenho. ." To zamiast jednej jest dwie kropki ^^... a tak jak się padnie nie ma !... Moim zdaniem to fake! a Jeśli się mylę to zwracam Honor! Srry ;d
AUHShuAHUshuAuhUHAuAS.... poprostu char nie chcial wiecej byc kierowany przez takiego hujka i popelnil samobujstwo.... Proste :)
A tak naprawde jezeli sciex wiedzial jak to zrobic zeby ubic cie bez straty fraga to ban sie nalezy ;/
Pall the Ziom
11-02-2009, 17:40
Doklejony Pasek GZ. :> Z bocikiem sie lata. ? Doklejony dolny pasek. Sami zobaczcie jaki nie rowny ;>
Plagenzenho_Fans
11-02-2009, 18:07
@Up
Ciebie jaja swędzą? Ty cały jestes doklejony ;o
Dać ***** im normalnego screena to zaraz Cie zjadą od fakerów, boterów..
Wszystko wam zle *****? Wyjdz z tego forum prosze Cie ;o
Royal back xD
11-02-2009, 20:58
Doklejony Pasek GZ. :> Z bocikiem sie lata. ? Doklejony dolny pasek. Sami zobaczcie jaki nie rowny ;>
yyyy za duzo dziecko siedzisz przed komputerem i juz krzywo widzisz;)
Co do Twojego popdisu. Jaki nick w grze;>>> ?
Kolo dostales bana za bota i tera zazdrosny jestes ;)
Zal a wy matoly nie widzicie ze tam ognia nie bylo... nalezy sie ban jak by nie patrzyl... Plagus ;*;*;*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.