Zaloguj się

View Full Version : Wykorzystywanie b??dów gry ;oo

Plagenzenho_Fans
10-02-2009, 21:23
7 - Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karalne.

http://i42.tinypic.com/1191icl.jpg

Na ssie niema juz pk, ale .. leonidas moze potwierdzic

Scix ujebal mnie na 'fraga', a frag mu nie ubył i pk trwało 2-3 minuty, potem kazał mi zgadywać jak mnie ujebał :), wiec chyba wiedzial jak to zrobil ;o.

@Któryśtam
Widzisz zeby tam gdzies był ogien? :<

@Halgren
Padnij na ogniu.. tez sa dwie kropki ;<

Dalekowidz84
10-02-2009, 21:49
Dziwne...
Nawet niemasz deada w death liscie.....
@Edit
Ten screen to nie dowód.
Gmowie twierdzą ,że zdarzają się faki.
Musiałbyś cały czas grając kręcić filmik ...
Głupie ale prawdziwe....
Aha

4 - Podawanie nieprawdziwych dowodów, które mogą przyczynić się do jakiejkolwiek kary drugiego gracza jest surowo karane.
Pozdro

Ohroniasz
10-02-2009, 21:50
@up
jak padniesz na ogniu to też nie pisze. ;q

leonidaas nie potwierdzi, bo scix to jego dziewczyna (net-love) XD a poza tym może spaliłeś się na ogniu :o bo jak się spalisz na ogniu to tak samo pisze tzn. nie pisze od czego padłeś. :cool:

Underground
10-02-2009, 22:24
Aha .

Leitry:)
10-02-2009, 23:00
Chyba wpadles z tym botem ? :D

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.-.-

IrysBanned
11-02-2009, 06:26
@Up
Chyba cie głowa boli? :D
@Top
No ban mó sjem nalerzy! Zal takiego czegos;<

Pink Majster
11-02-2009, 07:10
Plag bo tylko ty jestes taki pro ze potrafisz pasc od kogos nie nabijajac mu fraga hehuheueh xDDD!

Vivek
11-02-2009, 09:17
@Leitry:)
Ty wszędzie widzisz boty.. Normalnie drugi avast :D
@topic
Byłem przy tym :P Od strony plaga, i niestety musze wam powiedzieć że plag bota nie miał :<< Why?
A tak poza tym to leciał mapclickiem za budzokiem(chyba) i scix zaznaczył go z g bolta i walnol 1x erexa i plaga nie było.. Scix chwalił się tym że fraga mu nie przybyło.........
@down
Padnij sobie na ogniu i zobacz ile będzie kropek.. To było tak jakby padl od ognia tylko że tym ogniem był sciex..

Halgren
11-02-2009, 09:36
Ja uważąn ,że to Fake'i bo zobaczcie tam jak masz "Reconzige Plagezenho. ." To zamiast jednej jest dwie kropki ^^... a tak jak się padnie nie ma !... Moim zdaniem to fake! a Jeśli się mylę to zwracam Honor! Srry ;d

Romek
11-02-2009, 14:33
AUHShuAHUshuAuhUHAuAS.... poprostu char nie chcial wiecej byc kierowany przez takiego hujka i popelnil samobujstwo.... Proste :)

A tak naprawde jezeli sciex wiedzial jak to zrobic zeby ubic cie bez straty fraga to ban sie nalezy ;/

Pall the Ziom
11-02-2009, 17:40
Doklejony Pasek GZ. :> Z bocikiem sie lata. ? Doklejony dolny pasek. Sami zobaczcie jaki nie rowny ;>

Plagenzenho_Fans
11-02-2009, 18:07
@Up
Ciebie jaja swędzą? Ty cały jestes doklejony ;o
Dać ***** im normalnego screena to zaraz Cie zjadą od fakerów, boterów..
Wszystko wam zle *****? Wyjdz z tego forum prosze Cie ;o

Royal back xD
11-02-2009, 20:58
Doklejony Pasek GZ. :> Z bocikiem sie lata. ? Doklejony dolny pasek. Sami zobaczcie jaki nie rowny ;>

yyyy za duzo dziecko siedzisz przed komputerem i juz krzywo widzisz;)
Co do Twojego popdisu. Jaki nick w grze;>>> ?

Sinixd
11-02-2009, 21:08

Kolo dostales bana za bota i tera zazdrosny jestes ;)

Avek II
12-02-2009, 11:49
Zal a wy matoly nie widzicie ze tam ognia nie bylo... nalezy sie ban jak by nie patrzyl... Plagus ;*;*;*