View Full Version : Prezent na walentynki.
pogromcaszczurow II
10-02-2009, 22:47
Otóż mam dylemat -
Co kupić swojej pannie na walentynki ? Napiszcie co wy kupujecie, to może wezmę z któregoś z was przykład ;)
Pisać ^^
#Down
No jak uzbieram trochę kasy to ta, ale coś tak do 50 zł ; q
#Omg...
Chodzi mi o konkretne wypowiedzi...
piżamę, albo coś w tym stylu XD! żart Xd
jak masz troche hajsu to kup naszyjnik z przywieszką ( serduszkiem ewentualnie ) i podaruj swojej dziewczynie, kwota moze wyniesc okolo 60-100 zł ;p srebrny ofc. :d
/sempacz xd
@up
cukierki Xd
Cs Source oryginalny spodoba jej się! Jak nie to ofc zostaje ja.
Pink Majster
11-02-2009, 07:26
Kup jej chara na apo i 20kcc .... pzdr hehuheuheuheuehueheuehe
Cielaczek
11-02-2009, 07:51
Hmm.. Wszystko zależy od Panny.. co lubi etc.
No ale tak na oko, to ja bym kupił jakiś ładny łancuszek u jubilera :<. Pozbierać, poprosić rodziców.. ;x. Albo wyjazd do kina czy gdzieś.. nocka też może być ;-)
@down
Chcesz być śmieszny ? Cóż.. nie wiem dla kogo. Szkoda, że w tym ostatnim nie wyczułeś ironii, ale tutaj już sprawa z poziomem IQ. Szkoda, że pewnie jest on niższy niż średnia całego APO czyli 40-42 ;-)
Drah-Master
11-02-2009, 07:52
#Up
Jak twoja jedyna nocka to z ręką w nocniku.
#Topic
Jakich ty konkretnych wypowiedzi oczekujesz skoro Twój budżet wynosi jedyne 50zł ? kup jej patyczki do uszu Dolce&Gabbana.
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
11-02-2009, 09:11
Kup jej jakąś konkretną bieliznę , zawsze się przyda ; <
handlarz_narkotykow
11-02-2009, 09:43
Najlepiej niech to będzie biżuteria ; kolczyki, pierścionek, naszyjnik? i aby złote to było a nie srebrne ^^
hmm i wyjście na pizze?
Mc Maciek
11-02-2009, 09:50
Ja akurat mam taką sytuację, że w walentynki wypada mi studniówka, na którą idę oczywiście z dzewczyną... A dwa tygodnie później minie rok jak jesteśmy razem, więc w walentynki dam jej tylko kwiaty... ^^ A 28-go dostanie coś ładnego, chyba jakiś pierścionek ;P
NoTibiaNoLife
11-02-2009, 10:02
Ja bym chciał oryginalnego Q3, może jej też się spodoba?
Ja akurat mam taką sytuację, że w walentynki wypada mi studniówka, na którą idę oczywiście z dzewczyną... A dwa tygodnie później minie rok jak jesteśmy razem, więc w walentynki dam jej tylko kwiaty... ^^ A 28-go dostanie coś ładnego, chyba jakiś pierścionek ;P
Może zaręczynowy ^^
@topic
Hm...
Kup jakis naszyjnik, pierscionek
Kizzia Mizzia
11-02-2009, 10:21
Możesz kupić np :
-Perfumy
-Biżuterię
-Jakąś słodką wielką poduchę
-Miśka
-Bukiet kwiatów
-Jakieś śmieszne ciapy
-Torebkę
-Kubek z waszym zdjęciem (robią takie na allegro z tego co mi wiadomo)
-Zegarek (ale tu cena może być wyższa)
-Jakąś może kosmetyczkę ładną
-Coś do ubrania (z tym że musisz znać jej gust)
-Bieliznę (śmieszną lub seksowną :P)
-Zamiast coś kupować możesz zrobić kolacje przy świecach
-Możesz także zrobić inny patent jak ci sie będzie chciało bawić : wziąść coś małego i zapakować z 10 lub 15 razy żeby to coś małego było "Duże" a ona będzie odpakowywać i przysporzy jej to trochę emocji :D trochę zabawy :D i trochę ciekawości :D a przy okazji będzie sie denerwować bo będzie już chciała zobaczyć co tam jest :P
To tyle ... banalne rzeczy no ale jak cos mi wpadnie wiecej do głowy to dam edit... :P pozdrawiam :D
Kup kwiaty albo perfumy albo miśka ponoć kobiety najbardziej to lubią Xd
btw.
http://kochamdonka.pl/
XD
Ja ci proponuje dac jej uczucia a nie recz ale to tylko moja opinia :)
Powiem Ci jedno- nie wytracaj sie na panienki!
Kup jej róże wez ja na jakas pizze i bedzie git. Szczerze to wywalanie kasy w błoto :D Ja ide na walentynki na impreze i mam to w d... :D
Jonizator
11-02-2009, 13:50
PACC na apo jej kup
A tak serio kup 2-3 róże i jakiegos miśka. Ekonomiczny, tani a bardzo się spodoba, chyba że leci na kase.
[Mc Maciek] 2 róże? Nigdy się nie kupuje parzystej liczby róż ;)
Kamor is Back
11-02-2009, 14:20
Idz z nia do łózka...
Najlepszy prezent i odpowiedni do tej uroczystosci.
pogromcaszczurow II
11-02-2009, 14:22
#Up
Ta. Mam 14 lat ;x
#Kizzia
Wypowiedziała się ekspertka :) Na pewno z czegoś skorzystam ;)
Temat można zamknąć :)
Kapitan Alkohol.
11-02-2009, 18:16
Bukiet róż :D
Wiele Miałem Kont
12-02-2009, 18:10
Możesz kupić np :
-Perfumy
-Biżuterię
-Miśka
-Bukiet kwiatów
-Jakieś śmieszne ciapy
-Torebkę
1. Perfumy- jeżeli masz dobry gust i jesteś pewny że Ci wyjdzie, bo z tym może być wielki nie wypał i lepsze perfumy kosztują! najlepiej kup jej antyperspirant chanel za 120zł, bo jest zajeb**** przynajmniej w męskiej wersji :o
2. Biżuterię- rox pomysł, musisz zmierzyć ile ma mniej więcej cm rękę( najlepiej jeśli ma bransoletkę zmierz ile ma cm lub przyłóż coś w sensie zabawy), pierścionek w wieku 14 lat nah!, łańcuszek no może być, ale cena większa niż 50zł, bo za 50 bransoletkę kupisz taką sobie( ja już 2 rok z rzędu bransoletkę kupiłem, ale zmieniła się dziewczyna ;)).
3. Jakąś słodką wielką poduchę- nom miło brzmi, ale najlepszy dmuchany pan ;)
4. Miśka- są rox, dziewczyny je uwielbiają!! misiek i wypsikaj go swoim perfumem :D
5. Bukiet kwiatów- dziewczyny je kochają, choć wiele pożytku z nich nie ma... lepiej bransoletkę lub miśka kup, bo będzie miała z tamtego pożytek, a to może max ususzyć i w końcu się rozsypie.
6. Bielizna odpada w wieku 14 lat ;)
7. Kolacja rox!
Nie kupuj nic z waszym zdjęciem, bo o ile moja była dziewczyna może np. na luzie nosić bransoletkę ode mnie, to ja nie mogę nosić nieśmiertelnika z napisem "Na Zawsze Razem"( wywalony, ale nosić bym nie mógł) lub patrzeć na jej zdjęcie wiszące u mnie w pokoju( zniszczyć można max ;))... najlepiej nic z Twoim/ waszym wizerunkiem!
Ta. Mam 14 lat ;x
No i co z tego? w wieku 15 lat wielu już praktykuję ciągle, ale to nie są Ci co się chwalą, a Ci co nie powiedzą że uprawiają już sex ;)
Jaros Jaroz Jaro
12-02-2009, 19:02
Może zaręczynowy ^^
@topic
Hm...
Kup jakis naszyjnik, pierscionek
a może mu jajka wyliżesz jeszcze?
Możesz kupić np :
-Perfumy
-Biżuterię
-Miśka
-Bukiet kwiatów
-Jakieś śmieszne ciapy
-Torebkę
-Możesz także zrobić inny patent jak ci sie będzie chciało bawić : wziąść coś małego i zapakować z 10 lub 15 razy żeby to coś małego było "Duże" a ona będzie odpakowywać i przysporzy jej to trochę emocji :D trochę zabawy :D i trochę ciekawości :D a przy okazji będzie sie denerwować bo będzie już chciała zobaczyć co tam jest :P
To tyle ... banalne rzeczy no ale jak cos mi wpadnie wiecej do głowy to dam edit... :P pozdrawiam :D
Perfumy?-te z targu ?
torebka?- z bazarku ?
kubek z waszym zdjeciem?- nie przydatne,bo jak zerwą ze sobą to do dupy z takim kubkiem ;s
zapakować z 10 lub 15 razy żeby to coś małego było "Duże" - a jak się jej to znudzi i powie "pierdze na ciebie moim bąkiem" i sobie pojdzie?
Ja ci proponuje dac jej uczucia a nie recz ale to tylko moja opinia :)
wiesz w którym wieku żyjesz?
PACC na apo jej kup
A tak serio kup 2-3 róże i jakiegos miśka. Ekonomiczny, tani a bardzo się spodoba, chyba że leci na kase.
[Mc Maciek] 2 róże? Nigdy się nie kupuje parzystej liczby róż ;)
-niestety,leci na kase.
Bukiet róż :D
się odezwał...z menelskim avatarem. może bukiecik z flaszek ?
Wiele mialem kont
pjiesz i ćpasz a do tego mało śpisz. Nie pała zdobi psa,więc mu tego nie rub.
@topic
14 lat ? - kup kalosze .przynajmniej nie namokną.
A może weź ją na kolację/do kina i spędźcie miło wieczór...?
2 róże? Nigdy się nie kupuje parzystej liczby róż ;)
Najlepiej kupić dwadzieścia jeden ^^
MiXer do Kawy
12-02-2009, 20:19
Większości forumowiczom radził bym kupić swojej "dziewczynie" kredki,albo jakiś piórnik z kucykiem pony.
Plagenzenho_Fans
12-02-2009, 20:48
Aha............................................... ........
Rase Klata Byka
12-02-2009, 21:19
Ja proponuje 2 Mózgi dla niej i dla cb.
Słuchawki Creative Fatal1ty :o
Dobra tak serio umow sie z nia gdzies w parku przyjdz ladnie ubrany z czystmi zębami i żebyś miał normalny zapach. Wrecz kwiaty przejdz sie znia gdzies i to są fajne walentynki. Zostanie ci kasa to zabierz ja w next weekend do kina ; oooo
-Bukiet róż. ;d [Za 50zł kupisz ~20 zdrowych, ładnych róż. (nie pierdolcie, że po 6zł są, bo kupywałem 50 róż za 125 zł).]
-perfumy (www.strawberrynet.com - najtańsze, oryginalne perfumy, ja polecam jej kupić DKNY lub XS, napewno jej się spodoba)
-kolacja
-kup sobie feromony, popsikaj się nimi (oczywiście męskie...)
-kup afrodyzjak i wlej jej do napoju
Po tym wszystkim robisz z laską co chcesz. ;>
@Down
Po co mieć laske, i tak kiedyś umrzemy...
Po co kupywać kwiaty jak i tak zwiędną...
Dostrzegasz ironię?
xD Lukki xD
12-02-2009, 21:38
@up
Powiedzmy xd
I co Ci kórwa z kwiatów, zwiędną po jakimś czasie i tyle...
Będzie zadowolona po tym jak powiesz solidne "Kocham" oraz dasz wspaniałego buziaka :)
Ja poza tym swojej dziewczynie kupuje pluszowe serce, a potem restauracja lub kino.
Orson_Pall
12-02-2009, 21:52
Kup jej prezent na nk xDDD
Wiele Miałem Kont
12-02-2009, 22:28
pjiesz i ćpasz a do tego mało śpisz. Nie pała zdobi psa,więc mu tego nie rub.
Analfabeta? ;(
Buhahaha?
Powiedz mi... <powiedz mi>... jak to jest... <jak to jest>... Wstajesz rano, patrzysz w lustro i czujesz się jak śmieć. On i ona, z Ciebie się śmieją...!!
Ej, Jaros, Jaroz coś tu kurw* śmierdzi
to ty i twoja Twarz zrobiona dla geji
jak ja ćpam i mało śpię, to ty jesteś ssakiem leśnym ,,l,,
Ty zacząłeś, ale ja to skończę!!
Pzdro SsaQ :***
@topic
Daj dziewczynie jaro, bo zawsze 2 ręce za free do pola się przydadzą!!
Jaros Jaroz Jaro
13-02-2009, 12:22
Analfabeta? ;(
Buhahaha?
Powiedz mi... <powiedz mi>... jak to jest... <jak to jest>... Wstajesz rano, patrzysz w lustro i czujesz się jak śmieć. On i ona, z Ciebie się śmieją...!!
Ej, Jaros, Jaroz coś tu kurw* śmierdzi
to ty i twoja Twarz zrobiona dla geji
jak ja ćpam i mało śpię, to ty jesteś ssakiem leśnym ,,l,,
Ty zacząłeś, ale ja to skończę!!
Pzdro SsaQ :***
@topic
Daj dziewczynie jaro, bo zawsze 2 ręce za free do pola się przydadzą!!
Nie skończysz.......suko?
coś śmierdzi? A może śmierdzi z twojego kanału odbytniczego...
Daj dziewczynie jaro, bo zawsze 2 ręce za free do pola się przydadzą!![/B]
daj dziewczynie jaro... wtf?
wyliż se jajka...okej?
Arigori IksDe
13-02-2009, 12:44
W ostatniej chwili napisz jej ze jestes chory i musisz zostac w domu, ona do ciebie przyjdzie jak bedziesz w wyrku, przytuli ta buzi i wtedy sie ockniesz z niebywale ciezkiej choroby i ogladniecie sobie sedzie anne marie wesolowska :D. Ewnentualnie jak ci nie zal kasy kup jej tampony ;]
pogromcaszczurow II
13-02-2009, 12:47
Dobra koniec kłótni ... ;s Kupiłem prezent, więc temat można zamknąć.
#Down
Tego nie zdradzę x(
Jaros Jaroz Jaro
13-02-2009, 12:49
Dobra koniec kłótni ... ;s Kupiłem prezent, więc temat można zamknąć.
a można wiedzieć jaki ? pewnie kalosze tak jak proponowałem ^^.
MiXer do Kawy
13-02-2009, 16:14
wyliż se jajka...okej?
No, jak Tobie nie śmierdzi w kanale odbytowym, to znaczy że nie umiesz wycisnąć kupy, przez co musisz przejść operacje poszerzenia jelita grubego, czyli inaczej mówiąc będą ci "robili anala".
@topic
Proponuję wam zbierać pieniądze na pacca, a nie tracić na jakieś tam dziewczyny..
Jaros Jaroz Jaro
13-02-2009, 17:14
No, jak Tobie nie śmierdzi w kanale odbytowym, to znaczy że nie umiesz wycisnąć kupy, przez co musisz przejść operacje poszerzenia jelita grubego, czyli inaczej mówiąc będą ci "robili anala".
@topic
Proponuję wam zbierać pieniądze na pacca, a nie tracić na jakieś tam dziewczyny..
A ty co ? z bunkra wyszedłeś? jak tak to wracaj. Na chuj się odzywasz to nie wiem...
a co do twojego smrodu...wiesz może u mnie nie,nie wiem jak u ciebie (ale koło mnie nie jebie gównem [ z mojego kanału odbytowego]),no ale widać że dziwisz się bardzo tym,to może jest inaczej.
Morał?
Umyj dupe.
a może mu jajka wyliżesz jeszcze?
Jezeli Ty odbierasz to jaki " lizanie dupy " to pociwcz.
Masz problem ziomek to zapraszam do mnie.
MiXer do Kawy
13-02-2009, 18:48
A ty co ? z bunkra wyszedłeś? jak tak to wracaj. Na chuj się odzywasz to nie wiem...
a co do twojego smrodu...wiesz może u mnie nie,nie wiem jak u ciebie (ale koło mnie nie jebie gównem [ z mojego kanału odbytowego]),no ale widać że dziwisz się bardzo tym,to może jest inaczej.
Morał?
Umyj dupe.
Najpierw piszesz o smrodzie w kanale odbytowym, a potem o smrodzie, który czujesz wokół Siebie. Zdecyduj się blikz.
Jaros Jaroz Jaro
13-02-2009, 23:36
Jezeli Ty odbierasz to jaki " lizanie dupy " to pociwcz.
Masz problem ziomek to zapraszam do mnie.
nie,to ty masz problem.
Najpierw piszesz o smrodzie w kanale odbytowym, a potem o smrodzie, który czujesz wokół Siebie. Zdecyduj się blikz.
Przeczytaj uważniej to co napisałem,albo poproś kogoś niech ci przeczyta ,wtedy bd wiedział że to o ciebie chodzi a nie o mnie.
Martin16
14-02-2009, 00:49
Za pózno przeczytałem temat.. ale proponowałbym jednak zebyś zmienił decyzje.. :D Nie lepiej isc z nią do kinia, miły spacer etc?..
pogromcaszczurow II
14-02-2009, 11:08
#Up
Mieszkam w takiej dziurze, że nic w kinie nie ma :F
#Topic
No mówię, że temat można zamknąć . :<
Wiele Miałem Kont
15-02-2009, 16:28
wyliż se jajka...okej?
Sam sobie dokońć lamo? :l
Co śmierdzi? to Ty... wyraźnie pisze! Czytanie ze zrozumieniem na bardzo niskim poziomie.
Daj dziewczynie, jaro... sorq nie dałem przecinka, ale trzeba być prawdziwym pustakiem żeby nie załapać :/
Z tym wylizaniem to Ty ostatnio lizałeś, powiedziałem: "poprosze wylizać mi i moim ziomQ... poczym przystąpiłeś do pracy"
a można wiedzieć jaki ? pewnie kalosze tak jak proponowałem ^^.
Nie wiesz? Pracujesz u niej w polu i jeszcze pytasz co jej dał?... najgorszy prezent! Twoją osra** dupencję
Morał?
Umyj dupe.
Dla tego się odzywa, bo na forum panuję wolność słowa krety**!
Kto wyszedł z bunkra, ten wyszedł... tylko że tY wyskoczyłeś z bunkra zwanego patologicznym domem :/
Musisz najechać, bo nie masz realnych argumentów... wali wiemy od kogo :(
Morał? Ja znam morał:
Jaro musi umyć dup*!
@topic
kup jej nic :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.