View Full Version : jak wyrwac laske? ;o
jak w temacie , macie jakies rady? Konkret chodzi tu o chodzenie ; ]xd
@down.
darujcie se takie posty -.- pytam powaznie i nie siedze przed kompem zeby grac... bot to za mnie robi.... a pozatym jak bede miec laske to przeciez bedzie 0 tibi bo tylko dla niej czas bede poswiecac....
BaX fajny człowiek.
11-02-2009, 16:40
nie grać w tibie. Podstawowa rada.......
Cieszę się, że pomogłem.
Zuy Pan, Wręcz Okropny
11-02-2009, 16:41
Siadasz obok i mówisz...:
Cześć mała, czy chciałabyś się spocić w wstępie reklamowym...?
Van Destroyer
11-02-2009, 16:44
Primo to radze nie grac w tibie...i sie pytac o to tutaj:) bo ludzie na tym forum maja 8+ lat i raczej wiekszej czesci daleko od wyrywania lasek. :)
Zalezy ile te "laski" maja lat... i ile ty masz.
@ \/ :D
Zagadaj z nia zapros na pizze i powinna na to poleciec.
@up.
ja 15 laska 14 ;]
znaczkiiiiiii
Groooote
11-02-2009, 16:50
Daruj sobie, lol będziesz "chodził" z nią 3miech max i padniecie na lagu bo wam się fullscreen włączy :< . Idź pobiegaj po can na map clicku.
@Up
Haha ***** ale mnie rozjebałeś. Gadaj z nią itp. jeżeli coś wyczujesz to do roboty, a jak ma Ciebie w dupie to nie wiem co
Kapitan Alkohol.
11-02-2009, 18:16
Być soba ;)
100 zl do stanika i jest Twoja lub poczekaj jeszcze 3 lata podjedz pod szkole po nia BMW i bez zadnej glupiej gadki jest Twoja...
A tak serio nie szukaj laski w tym wieku po co Ci?? ucz sie i zajmij sie czyms innym, a nie szmulki Ci w glowce teraz i tak zwiazek w takim wieku bedzie trwal max pare miesiecy dla mnie to jest totalnie smieszne i totalna glupota ;DD a jak Ci sie cos chce to znajdz sobie jednorazowke i starczy..
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=12577
Tutaj masz baaardzo dużo propozycji dotyczących podrywania dziewczyn.
No nic prostszego :D Podchodzisz do laski i mowisz :D Ty lala !! But Ci sie rozwala xDDD
pogromcaszczurow II
11-02-2009, 20:14
No wystarczy mieć dobrą gadkę i uśmiech :) Najpierw zaczynasz od fazowania etc. , a potem kończy się to szczęśliwie ^^
Podejdź, zagadaj, zaproś na spacer lub randkę. Na spacerze poruszysz jakieś tam tematy związane z chodzeniem :D Odprowadź ją pod same drzwi i pocałuj na pożegnanie. Jeżeli dziewczyna przyjęła pocałunek, to masz już załatwione, tylko przy następnym spotkaniu zapytasz o chodzenie i już masz ;)
Ja wyrwałem swoją w prawie taki sam sposób, tylko miałem trochę ułatwione ;x
Mam nadzieję, że pomogłem xd Pozdro ;)
#Down
AHAhAHAHAHAAHA
#Trikool
Ło xD napisz potem czy zadziałało ;)
NoTibiaNoLife
11-02-2009, 20:56
moja laska to syczek (old neko) i robi pałe za każdym razem jak obiecam mu fri itenx, ale zawsze go oszukuje :rolleyes:
^Grulix^
11-02-2009, 21:04
Ja swoją tak wyrwałem :
Byłem sobie na jeziorku/stawiku w dzielnicy Zielone Góry. Tam szpanowaliśmy i ja chciałem skoczyć na baźkę do wody i w biegu do skoku normalnie przewróciłem się i klatą pizgłem o wodę. Kumple od razu skoczyli za mną do wody i mnie wyciągali :). Tak mnie bolała klata i miałem tak czerwoną, że to tak wyglądało jakbym opalał się przez 3 dni... Chłopacy powiedzieli, żebym się balsamem wysmarował, ale tak to napierdala*o, że nie mogłem nawet rękom ruszyć, więc jakaś dziewczyna w moim wieku podeszłą i zaczeła mnie smarować :D to było troszkę romantyczne i to nawet :D potem się z nią spotkałem i było pro.
Teraz morał:
Zrób sobie krzywdę, a na pewno coś wyrwiesz...
GoliBanned
11-02-2009, 21:06
Ja swoją tak wyrwałem :
Byłem sobie na jeziorku/stawiku w dzielnicy Zielone Góry. Tam szpanowaliśmy i ja chciałem skoczyć na baźkę do wody i w biegu do skoku normalnie przewróciłem się i klatą pizgłem o wodę. Kumple od razu skoczyli za mną do wody i mnie wyciągali :). Tak mnie bolała klata i miałem tak czerwoną, że to tak wyglądało jakbym opalał się przez 3 dni... Chłopacy powiedzieli, żebym się balsamem wysmarował, ale tak to napierdala*o, że nie mogłem nawet rękom ruszyć, więc jakaś dziewczyna w moim wieku podeszłą i zaczeła mnie smarować :D to było troszkę romantyczne i to nawet :D potem się z nią spotkałem i było pro.
Teraz morał:
"zrob sobie krzywde, a na pewno cos wyrwiesz" hahahahahahahahaha xDDD
a myslalem ze jestes ostro zjebany a tu "cos smiesznego" xd
No wystarczy mieć dobrą gadkę i uśmiech :) Najpierw zaczynasz od fazowania etc. , a potem kończy się to szczęśliwie ^^
Podejdź, zagadaj, zaproś na spacer lub randkę. Na spacerze poruszysz jakieś tam tematy związane z chodzeniem :D Odprowadź ją pod same drzwi i pocałuj na pożegnanie. Jeżeli dziewczyna przyjęła pocałunek, to masz już załatwione, tylko przy następnym spotkaniu zapytasz o chodzenie i już masz ;)
Mam nadzieję, że pomogłem xd Pozdro ;)
#Down
AHAhAHAHAHAAHA
dzieki wlasnie tak zrobie ; ] spacerek juz zalatwiony ; ]
Ja swoją tak wyrwałem :
Teraz morał:
A potem byłeś z nią na ustawce, ta?
@up
Zrób tak jak Grulix mówił, on na ustawki chodzi, słuchaj sie go, to jak dorośniesz, będziesz taki fajny jak on.
@Topic
Zależy jaka to laska, jeśli jest dość nieśmiała, to nie masz szans pocałować jej na 1 randce, chyba, że sie w Tobie zakochała. Pozatym widać, że ten tekst wyssany z palca, bo albo laska jest upośledzona, albo fatalnie brzydka, żeby się zgodzić na chodzenie po 1 randce...
Pall Ziolko
11-02-2009, 22:09
@^Grulix^
Jaki Ty jesteś debil... omg Teraz się o tym przekonałem w zupełności. Będziesz dobrym bajko pisarzem, ale jak masz pisać "rekom" "chlopacy" to zainwestuj w słownik albo wejdź na www.dobreprogr***.pl i ściągnij sobie Mozille...
Bony ciekaw jestem czy ta dziewczyna miała na imię Adam, Stefan? Nawet szkoda mi obrażać mężczyzn, baa zwierząt nawet...
@topic
To zależy od dziewczyny. Czy lubi szybko, czy wolno. Najlepiej nie za 2 randką pytać o chodzenie, ale jak już będziesz miał całkowitą pewność.
Moim zdaniem najlepiej jak spotykasz się z dziewczyną już dłuższy czas, idziecie potem na dyskotekę, spacer. Siadacie w cichym miejscu gadacie i po jakimś czasie się całujecie. I takie związki najdłużej trwają. A nie:
y: cześć
x: yoł
y: ładna pogoda
x: taka sobie
y: jesteś ładna, będziesz ze mną chodzić
x: okay :*
pogromcaszczurow II
11-02-2009, 22:16
#Essay
Jak napisałem w poście; Ja miałem ułatwioną sytuację ;x Dziewczyne już wcześniej znałem i gadałem z nią ... Oraz była zakochana ;) Niech chłopak zrobi to co chce, oby się udało ;D
@up
Zrób tak jak Grulix mówił, on na ustawki chodzi, słuchaj sie go, to jak dorośniesz, będziesz taki fajny jak on.
@Topic
Zależy jaka to laska, jeśli jest dość nieśmiała, to nie masz szans pocałować jej na 1 randce, chyba, że sie w Tobie zakochała. Pozatym widać, że ten tekst wyssany z palca, bo albo laska jest upośledzona, albo fatalnie brzydka, żeby się zgodzić na chodzenie po 1 randce...
otoz ta dziewczyna jest raczej wesola , no ale jak to z ludzmi raz dobry humor raz zly ; ]
Trikool po pierwsze radze Ci nie szukać pomocy na takim forum, bo to nie ma najmniejszego sensu. Po drugie jak się czegoś szuka to się nigdy nie znajdzie. Dziewczyna sama się kiedyś znajdzie.
Wiele Miałem Kont
12-02-2009, 18:05
Ja pier**** było 10kkkkk takich tematów, ale skoro już musiałeś napisać to:
1. "Jak wyrwać laskę"- wyrwać możesz chwasta na ogródku, a laskę sobie zrobić... jak Ty chcesz mieć "laskę" to lepiej kur** bądź sam i nie zawracaj normalnej dziewczynie głowy, albo znajdź sobie barbie/dajkę bo one na to lecą.
2. Bądź sobą...
3. I tak Ci się nie uda... co zaznaczyłem już na początku :***
1. Na samochód
Metoda ta działa najskuteczniej na blachary, autor tej metody nie miał zbytnich wymagań co do urody i inteligencji dziewczyn, wystarczyło by rozróżniała kolor żółty od całej reszty barw. Wystarczy pojeździć sobie samochodem po mieście (koniecznie na maxa już stuningowanym) i pocynić, wszystkie laseczki będą widzieć nasz wspaniały samochód (koniecznie żółty, inaczej nie zadziała). Gdy już się nim troche "poświeci" na mieście, można potem laseczki zarywać textem w stylu "Cześć !! Pamiętasz jak podwoziłem cię do domu w piątek po Baszcie ?? ... Jak to nie ??? ... Taa... No przecież... moim samochodem..." Jeżeli to nie podziała to sam już nie wiem, ale ta metoda wydaje mi się najpewniejsza (w końcu nie bez powodu jest jako numer jeden)
2. Metoda skejtowo-luzacka
Wiadomo że ostatnio bycie skejtem jest cool (nie mylić z ludźmi żyjącymi deskorolką!!! pozdro for msh i dnl)... W Poznaniu jest takie fajne miejsce, co to się zwie Dynamix, można sobie tam pojeździc na rolkach i w ogóle pocynić powyrywać towarki. Więc sposób ten należy stosować tak: jedziesz do Dynamixa, wycinasz na rolkach a towary się na bank same zlecą. Oczywiście dla zachowania cool imydżu trzeba się cool zachowywać, zrobić sobie cool fryzure, siedzieć cool i cynić. Musi zadziałać.
3. Na gimnastyke
Mocna metoda. Rozpowszechniona głównie w Pamiątkowie. Trzeba wyczaić jakieś laski grające w lotki (rzutki czy jak to się nazywa) i poprzeszkadzać im chodząc na rękach, jak najbliżej tarczy, żeby widziały. Metoda ta może nie zadziałać jeżeli nie wykażecie pełnej determinacji i nie przezwyciężycie strachu przed trafieniem rzutką. Metoda na gimnastykę może być równie dobrze stosowana wszędzie gdzie się da. Trzeba tylko umieć chodzić na rękach a nie opierać się na rękach o ściane (głową w dół oczywiście)
4. Na komoorke
Tylko i wyłącznie w towarzystwie conajmniej 5-6 lasek. Siadamy sobie gdzieś blisko, najlepiej pomiędzy potencjalnymi kandydatkami na podwiezienie do domu (żółtym VW Polo)... wyciągamy telefon (koniecznie komórkowy) i cynimy melodyjkami, wibracjami i animacjami. Melodyjkami to chyba najlepiej, bo je słychać nie tylko w najbliższym otoczeniu. Im głośniej tym większe prawdopodobieństwo, że będzie dużo chętnych towarków.
5. Na znajomego
Metoda zalecana dla ludzi czujących się niedowartościowanymi. Trzeba znaleźć sobie jakiegoś fajnego kolege (np. msh, dhn, mgt, dnl, afro, mlody albo dziki) i wtedy udwać, że się go zna, laski na bank na to polecą. Jednak może to być zdradziecka metoda:
- osoba "podobno" znana przez ciebie może cię nie znać i w******lić ci
- osoba której znajomością chce się pocynić może się okazać zwykłym bambrem (nie mylić z: dnl, dhn, afro, mgt, msh, mlodym i dzikim)
- może się okazać, że laski cie oleją i skoro już znasz kogoś kul to wtedy one potraktują cię jako tego co je z nim pozna i potem cie oleją
Metoda na znajomego powinna byc wcześniej przedyskutowana ze "znajomym". Niedopuszczalne jest by rzekomy znajomy cię ignorował a co gorsza nie znał !!!
6. Przez IRCa
Jeżeli jesteś już tak brzydki, że żadna z ulicy nie będzie się chciała z tobą umówić to trzeba szukać przez IRCa. Najlepiej mieć swój kanał i wtedy cynić małpką ( @ ), że się jest opem (operatorem). Przez net można troche powyrywać, jednak wskazane robić to delikatnie, bo potem może się okazać, że ona się przerazi jak cię zobaczy. W ogóle na Net jest fajnie zarywać, już w ogóle jak się zna PHP i html'a, to można cynić, robić mase stron (nie aktualizowanych potem) może się jakaś stronka jakieś lasce spodoba, nigdy nic nie wiadomo. Można chodzić też na IRC-party (HEHEEHEHEHEHEHEE.... DYNIOL kiedyś na to chodził, na szczęście zmądrzał i olał IRCa), na IRC-party też się coś wyrwie. Oczywiście idea metody na IRCa da się przenieść na ICQ, GG, TLEN Komunikator i inne takie.
7. Na dowcipy (nie mylić z do-w-cipy)
Metoda banalnie prosta. Wystarczy opowiadać dowcipy ) Pamiętać należy o tym, że to mają być dobre dowcipy (nie mylić z do-w-cipa-mi). Nie można ******lić bezsensów i się samemu z nich śmiać (dyniol tak robi... eheheee). To już jest wstyd jak się palnie jakiś smęt w towarzystwie fajnych laseczek a one sobie myślą "***** mać co za idiota, ******li głupoty i myśli, że nas to rozśmieszy..." To już jest upodlenie. Jednak dobry dowcip nie jest zły. Jak mówią "śmiech to zdrowie" a zdrowe laski (rozbawione, rozśmieszone) to miłe laski. Niestety niektórzy nigdy nie będą mogli się o tym przekonać bo ******lą totalne farmazony, wydaje im się, że to śmieszne i sami się nich śmieją.
8. Na cyne
Motyw na cyne jest dosyć łatwy, wystarczy mówić, że się ma wszystko w domu, że wszystko można załatwić, wszystko zrobić. Podsumowując nie ma dla nas rzeczy niemożliwych a nasz dom wygląda jak wszystkie supermarkety razem wzięte.
9. Na didżeja
Metoda wymagająca znikomej wiedzy o muzyce. A tak po prawdzie, to troche trzeba wiedzieć, żeby nie ******lić trzy po trzy. Stosując ten numer trzeba udawać, że ma się w domu sprzęt jakiego real dj by się nie powstydził. Trzeba znać wszystkie gatunki, rodzaje, odmiany odłamy, mixy i w ogóle.... mowa tu o rodzajach muzy. No i na koniec najważniejsze, full cyna, na muzyka zawsze działa )
10. Metoda na wszystko - czyli mix od 1 do 9
Jak zmiksujesz wszystkie te metody to gorąca laseczka gwarantowana.
Lup polecam film "Jak poderwać laske" Karla T.Hirsch'a
MiXer do Kawy
12-02-2009, 20:28
Ja swoją tak wyrwałem :
Teraz morał:
A potem wyskoczył smok w czerwonym berecie machając rękami i krzycząc "darmowe pierogi"? Daj se już spokój.
@topic
Daj se siana z dziewczynami, pochodzisz max 2 miechy(jeszcze w tym wieku) i potem przez następne pół roku masz doła że Cię rzuciła.
Plagenzenho_Fans
12-02-2009, 20:44
@Up
Czemu zawsze jak czytam twoje posty to brechtam? xD
Rozjebales mnie kąąąąąąąąąąąmpletnie ;<<<<
smok w czerwonym berecie machajac rekami i krzyczac 'darmowe pierogi'
AHESHAEH
@TOpic
Nie uda Ci sie, bo ta ktora Ci sie podoba jest juz moja ;OOO
old Don Mateo
13-02-2009, 02:10
1.
Spróbuj zaprosic ja na herbatę lub sok, sciagnac koszulke przy stoliku i krzyknąc "OGIEŃ ZE MNIE WYTRYSKA, NA KLACIE ROSNĄ WŁOSISKA"
2.
A wiec... bardzo czesto spotykalem ja w autobusie jadac do szkoly wpadla mi w oko odrazu no i caly czas sie na nia patrzylem nie wiem czemu ale przyciagala strasznie moj wzrok. chyba czula moj wzrok na sobie bo co chwile sie odwracala a wtedy ja tez sie odwracalem tylko w inna strone i usmiechalem sie do okna (moze to sie wydac dziwne ale dziala) no i tak parenascie razy (fakt ze akcja sie troszke ciagnela ale warto). ze dwa tygodnie temu znowu jechalismy tym samym banem a ze tylko obok niej bylo miejsce no to sie dosiadlem no i wtedy do bana weszli koledzy i zaczelem z nimi nawiajc troche mnie wkurzyla na poczatku ich obecnosc ale pozniej to wykorzystalem i zaczelem opowiadac im co tam u mnie slychac w sposob delikatnie zartobliwy chlopaki sikali ze smiechu i zauwazylem ze tajemnicza nieznajoma tez nie mogla sie powstrzymac. no ale nic pozniej byla przerwa 2 tygodniowa i jej nie widzialem a dzisiaj wracajac ze szkoly wsiadla do autobusu i sie usmiechnela po czym usiadla kolo mnie chyba specjalnie calyczas telefon jej dzwonil a ona sie przez to wkurzala no to powiedzialem ze "powinna sie cieszyc ze ma tylu kochajacych znajomych" no i gadka sie zaczela wysiadala przystanek wczeniej to z nia wysiadlem dala mi numer pogadalismy itd itd itd i poszedelm do domu. no i tyle mysle ze sposob dobry to wykorzystac odpowiednio sytuacje i sukces w kieszeni. pozdrawiam (ale sie rozpisalem)
Aha znalazłem gdzieś w necie
I tu cosik jest :o (http://www.insomnia.pl/jak_poderwac_laske-_dla_desperadow-t172871.html) - ale większość punktów nie w tym wieku xD .
xD Lukki xD
13-02-2009, 07:28
Primo to radze nie grac w tibie...i sie pytac o to tutaj:) bo ludzie na tym forum maja 8+ lat i raczej wiekszej czesci daleko od wyrywania lasek. :)
Zalezy ile te "laski" maja lat... i ile ty masz.
@ \/ :D
Zagadaj z nia zapros na pizze i powinna na to poleciec.
Na miłość nigdy nie jest za wcześnie xd
Ja ze swoją za bardzo problemów nie miałem bo i ja i ona do siebie bardzo pasowaliśmy, do tego wszyscy w okół tak gadali. Ja sie jej podobałem, ona mi spotkałem się z nią z 2 razy i była moja xd
A potem wyskoczył smok w czerwonym berecie machając rękami i krzycząc "darmowe pierogi"? Daj se już spokój.
@topic
Daj se siana z dziewczynami, pochodzisz max 2 miechy(jeszcze w tym wieku) i potem przez następne pół roku masz doła że Cię rzuciła.
Tu się muszę z tobą nie zgodzić. Kuzyn z jedną dziewczyną jest od 2 gim, a teraz jest w szkole średniej pierwszy rok i dalej z nią chodzi, ona jest rok młodsza od niego. Więc są już 2 lata.
Pink Majster
13-02-2009, 07:58
Sarumar inaczej wyrwał Kurwusie. Z k cc w bp najlepiej się wyrywa płytki dupy.
Ja tu juz padlem xD!
Ja swoją tak wyrwałem :
Teraz morał:
Ta, a ja poznalem swoja dziewczyne w taki sposob: Ide sobie ulica... i sobie poszedlem ... zal a potem spadlem z dywanu na podloge, pogryzly mnie wrony. Jaki z tego moral? zaden... oczywiscie dziewczyna byla wymyslem... ;s
omg tu to juz calkiem ... umarlem ;d
A potem wyskoczył smok w czerwonym berecie machając rękami i krzycząc "darmowe pierogi"?
Juz dalej nie czytam XDDD hahahahahahhahahah
A teraz czas na mnie O.o Moim zdaniem hmmm nie mam zdania ... -.- nie no a tak serio to musisz byc soba nie udawaj Bog wie kogo bo takie cos poprostu nie wyjdzie ;d zycze powodzenia ;d
C Clain :>
13-02-2009, 10:57
Pfff... banalne podłazisz do laski i mówisz "eee lala but ci sie rozpierdala"
i jest twoja :D
Loveanall
13-02-2009, 11:39
1. Nie pytaj się o chodzenie tzn. "ej mogę z tobą chodzić", bo to jest dziecinne. Zaproś ją do kina , spacer , kwiatek - one to kochają ... i jeżeli jest na tyle dojrzała żeby być w związku to nie będziesz się musiał pytać o jakieś chodzenia .. Zrozumie to iż chcesz z nią być :)
kiedyś było:
-zaręczyny
-ślub
teraz: (głupota jak dla mnie)
-ChcES ZZEmonmmm ChodziDź ?
- zaręczyny
- ślub
+ dla extremalnych rozwód
-ślub
-rozwód
- zostawią cie bez gaci nawet i jesteś nikim ;d
Edit : przypomniało mi się jak mój kumpel wyrywał laski haha
pierwszy raz na przystanku stała taka dupa że ;O myślałem że zabajeruje, a ten podszedł i żeby zwróciła n niego uwagę wyje******* jej kopa w dupę hahah
a drugi raz to podszedł i powiedział " Rozbieraj sie S*ko" haha ;d
Master Shidishi
13-02-2009, 12:20
Pfff... banalne podłazisz do laski i mówisz "eee lala but ci sie rozpierdala"
i jest twoja :D
A ona: powoli powoli i Tobie sie rozpierdoli xDDD i co wtedy zgon ? xD <lol2>
Arigori IksDe
13-02-2009, 21:24
http://www.forumowisko.pl/index.php?showforum=14
Przeczytaj wszystkie przyklejone tematy jesli chesz tak na powaznie ;]
Lub mowisz hej mala chyba but ci sie rozwiazal (niektorzy powinni skapowac ;p)
Zależy na co chcesz wyrwać laskę :)
Jeśli szybki numerek i do domu to zależy jaką laskę upatrzyłeś sobie.
Jeśli jakaś zajebiście ładne, musisz liczyć się z tym, że będziesz mieć konkurencję i wyrwać nie będzie tak łatwo. Musisz się czymś wyróżnić i zabłysnąć w jej oczach.
Jeśli chcesz poderwać dziewczynę, która Ci się naprawdę podoba, pod względem charakteru no i oczywiście wyglądu polecam przeczytać to 4 krótkie artykuły: Podryw doskonały? Prawie... CZĘŚĆ I-IV.
http://www.forumowisko.pl/index.php?showforum=14
pierwsza sprawa - udalo mi sie zaprosic ja do kina , juz jestesmy po kinie
druga sprawa - juz jest moja ;]
pogromcaszczurow II
13-02-2009, 22:10
#Up
To Gratulacje :D Widzisz jakoś się udało Ci skorzystać z porad ^^
Lechista92
13-02-2009, 22:18
pierwsza sprawa - udalo mi sie zaprosic ja do kina , juz jestesmy po kinie
druga sprawa - juz jest moja ;]
No to możemy tak jakby Ci / Wam pogratulować tak? To nie napisze tego po tibijsku ( Gz ), tylko szczere gratulacje, no i oczywiście powodzonka ;)
# Edit - Down
Napisał, że udało mu sie ją zaprosić do kina. Mi tam sie wydaje, że to wystarczy. A jeżeli Tobie to nie wystarcza to wydaje mi sie, że pogadał z nią i poprostu zaprosił do kina. ;)
^Grulix^
13-02-2009, 22:30
#Up
To Gratulacje :D Widzisz jakoś się udało Ci skorzystać z porad ^^
Pewnie klata go boli (joke)
@
Przedstaw nam jak to zrobiłeś masterze?
Pewnie klata go boli (joke)
@
Przedstaw nam jak to zrobiłeś masterze?
idz na ustawke -.-
wydluzam znaki baki baki
Mr. Porn
14-02-2009, 11:29
@ Up
Te, Janek weź sobie przesłuchaj kawałek Łony - Fruźki wolą optymistów.
Wszystko jasne. Masz piętnaście lat, musisz sobie jednak uświadomić fakt, że baby to C|-|UJE.
Co do wypowiedzi Syczka, to powiem, że, np. ja jestem zbyt młody i piękny żeby za to płacić.
Szkoda czasu na fruzie w tym wieku. Możesz się nabawić jedynie depresji. Nie jesteś jeszcze odpowiedzialny, musisz mieć jasno określone plany na przyszłość, póki co nie masz czego lasce zaproponować. Azyl bezpieczeństwa? Nie chodzi tylko o szerokie ramiona, ale także o 'ciepło domowego kominka'. Takie związki młodzieńcze to gówno. Dajcie sobie czas. Kocha to poczeka. Spróbuj za 5 lat. Teraz kobieta jest Ci niepotrzebna, a jeżeli sądzisz, że jest Ci potrzebna to zmień dealera.
Sam się przekonałem niejednokrotnie o naturze gówniar. Nie mów tylko, że ta jest inna, niż wszystkie, bo każda tak mówi.
Wniosek - ustatkuj się i dopiero czegoś poszukaj. Nie szukaj żony w wieku 15 lat, a jeżeli nie szukasz żony to po co zakładać związek, który nie ma na celu przetrwać wieków? Przemyśl to Janek. Pozdro.
xD Lukki xD
14-02-2009, 12:07
@up
Powiem Ci że myślałem dokładnie tak samo, do czasu, aż nie znalazłem sobie dziewczyny. Już wyżej pisałem, że na miłość nigdy nie jest za wcześnie, jest to po prostu nieodwołalne, każdy ma prawo się zakochać i wyrazić swoje uczucia.
Tak Przedewszystkim Nie Graj w tibie bo odrazu bedzie ze nie masz czasu dla jej :D:):):):)
Nie wiem po co sie udzielasz jak juz ją mam? oO
CLOSE TOPIC PLX
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.