Zaloguj się

View Full Version : pr0 ivóil koks Breed Pall ! ;o

Bloody Knight
11-02-2009, 17:38
Witam!
937 rp vs 1010 rp
Oto pr0 ivól mastah w pvp. Sadził się sadził i poszedłem z nim. I oto efekt.
A jeszcze chciałem dodać, że ten idiota zar±bał mi s legi. :| Pozdrawiam go ,,!,, i zapraszam znowu na pvp. ; )

Oto ss :
http://images45.fotosik.pl/61/19f7f4ef09226fe5.jpg (www.fotosik.pl)

kicek7
11-02-2009, 18:12
no ok wszystko dobrze czemu tylko was bylo 2 na pvp ty i elder major jak cos to chyba 2 vs 1 bylo ale jak sap legi zajeb*** to mu dobrze

Bloody Knight
11-02-2009, 18:17
No gz Scaiteru¶, a tamten ziomus to podobno ma 15lvl (armia.toproste.pl) ;]
Slyszalem co Ci Breed Pall (czy oszust) zrobil, ja nie wiem jak mozna zajebac s legi, poprostu trzeba byc idiot± taka jak Breed. Pozdrawiam i życze dobrego pvp ;]

Plagenzenho_Fans
11-02-2009, 18:21
Tak jak to Ty mowisz.. 'hacknal Ci s legi' ahEHASHEAHSE
Dzis sie tak stawiales na pvp i mowiles, ze niemasz eq a tu co? WTOPA PIESQ

@Edit
S legi musi odrobic - allegro.pl w pasku ;o

Breed Pall
11-02-2009, 18:57
@up
No gz Scaiteru¶, a tamten ziomus to podobno ma 15lvl (armia.toproste.pl) ;
Slyszalem co Ci Breed Pall (czy oszust) zrobil, ja nie wiem jak mozna zajebac s legi, poprostu trzeba byc idiot± taka jak Breed. Pozdrawiam i życze dobrego pvp ;]

Po pierwsze nie jestem idiot± po drugie on mi zajebal 10kcc z old chara co wtedy 10kcc bylo jak teraz 50 po trzecie Scaiter nie ciesz sie tak bo ubiles mnie na lagach psie:)napewno nie padl bym od noba co wali po 3.7k twoje 3hity moja 1 vita ziomus chwal sie chwal teraz ja dam ss jak padniesz dzieciaku:)

Informatyk
11-02-2009, 19:06
@ up z tego co wiem 1k rp z full setem vita się 7k więc 3.7 k x 3 to 11.1 k naucz się liczyć

Melepetto
11-02-2009, 19:13
Scaiter a czemu nie dodales ss jak ty padales dziennie po 5x? tylko sie chwalisz ze raz go ubiles bo mu sapalem na gg ?
Pozatym kocham twoje s legi ? jak to kocham ? > Breed jest dla mnie jak brat znam go 14 lat... poklucilem sie z nim tego dnia co mu pozyczyles s legi... Efekt? zajebalem mu wyszstko poza g boltem :) ale wpadl mi na hate i przejebane mialem xD
Dla mnie Scaiter to pies po pierwsze po drugie Allegro.pl (slyszalem ze twoja stara bazarek otworzyla) po trzecie i tak juz kcc zamowiles na allegro to co placzesz??

Skad mialem passy do breeda? bylem u niego na hacie i mial zapisane w notatniku na kompie jak poszedl do kibla to se na koma spisalem :D > juz zmienil ;(<

Tr4X
11-02-2009, 19:54
Kupil postac za 250zl i wkrecal mi ze kupil ja za ponad 100kcc :] I kretyn pada po 10x dziennie i mysli ze jak zabil wiekszy lvl to błyszczy. Zal mi takich go¶ci! i ciekawe skad miales te s legi? Z allegro jak tego chara!!

Nie pozdrawiam

NieZnaszMnie.
11-02-2009, 20:15
@up
No gz Scaiteru¶, a tamten ziomus to podobno ma 15lvl (armia.toproste.pl) ;

Po pierwsze nie jestem idiot± po drugie on mi zajebal 10kcc z old chara co wtedy 10kcc bylo jak teraz 50 po trzecie Scaiter nie ciesz sie tak bo ubiles mnie na lagach psie:)napewno nie padl bym od noba co wali po 3.7k twoje 3hity moja 1 vita ziomus chwal sie chwal teraz ja dam ss jak padniesz dzieciaku:)

Tak, tak... Tylko, że to nie ja się sadziłem, że chce i¶ć na pvp. >.<

@Kto¶ up

A chuj Cię to obchodzi, że padam 10 x dziennie? Moja kasa, moje sl więc kij Ci do tego. >.<
@Breed
,,!,, Jebać Breeda ! ,,!,,
@up
Allegro wł±czone bo szukałem sobie nowego swetra. ; )
@up up
A z Elderem poszedłem bo zdjęcia nie wkleiłem do painta. ;< I poszedłem jeszcze raz. ; )

Royal back xD
11-02-2009, 20:54
lub zrobiles ss z botem, po czym skumales ze masz ss z botem i musiales zrobic new. Rozne moga byc tezy;)
Co do scaitera: Wypierdalaj noobie;) to tyle xd
dziek iza uwage. cya

Romek
11-02-2009, 21:40
UAshUshuAshuAH zal mi cie scaiter jebany psie.... Nigdy nie bijesz mnie sam zawsze jak ktos przyjdzie i nie rob sie taki kox ze ubiles go na lagach bo ja tez mam z tym problemy i rozumie breeda. Z tego co widze co sie dzieje przed dp jak breed ma pk to bardzo dobrze mu idzie.. I nie podniecaj sie kazdym dedem bo jak mnie dobijesz to robisz z tego wielka afere a na slowo solo odopwiadasz popatrz na swoj level ... Wiec po kurwe bijesz :O