PDA

View Full Version : Awaria zasilania

Mortiis
12-02-2009, 00:49
Z przykrością muszę poinformować, iż wczorajsze dwukrotne wyłączenie się serwerów spowodowane było awarią zasilania w serwerowni, Panowie technicy pracują nad rozwiązaniem problemu... obecnie serwery zasilane są z drugiego UPS'a, jeżeli jednak problem pojawił się w wyniku zwarcia, może wystąpić ponownie :(

pogromcaszczurow II
12-02-2009, 00:58
Miejmy tylko nadzieję, że nie wystąpi to ponownie :p
Wiemy Mortiis, że starasz się, żeby było jak najlepiej ^^ To nie twoja wina xD

Bondi
12-02-2009, 08:36
Trzymajmy kciuki za tych Panów ^^ Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po myśli tychże techników ; )

Talimenka
12-02-2009, 09:59
Tak, Rozumiemy cie Mortiis, wiemy że starasz się żeby wszystko było dobrze. :)

Pozdrawiam Talimena.

Destroyer Pall :)
12-02-2009, 11:48
:(( Szkoda xD
(Ale mamy nadzieje ze dodatkowe 3 dni pacca będą ;)) )xD
pozdro

Elitekman
12-02-2009, 13:04
Mortiisie szanowny prosze cie o wzrot moich eq i kasy przez te problemy zniklo mi 13,2 kcc pandemka golden helmet i boots bleesed shield .wiem nie wasza wina ale prosze o moje eq daje daniny na server jestem szanowanym graczem jestem z wami od roku wiec mam prawo do moich zeczy na ktore pracowalem caly rok moj nick Abu morederca. dziekuje.

Hjubert
13-02-2009, 18:53
Mortiisie szanowny prosze cie o wzrot moich eq i kasy przez te problemy zniklo mi 13,2 kcc pandemka golden helmet i boots bleesed shield .wiem nie wasza wina ale prosze o moje eq daje daniny na server jestem szanowanym graczem jestem z wami od roku wiec mam prawo do moich zeczy na ktore pracowalem caly rok moj nick Abu morederca. dziekuje.

Lol... Czytales regulamin? Chyba nie : o

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

@topic
I tak narazie nie gram, wiec wielkiej szkody nie bylo dla mnie :]

Cielaczek
13-02-2009, 19:05
:<. Ojejku. To już nie może cały czas stać na tym drugim UPS'ie? No bo skoro mogą awarie następować, serwer może się z***ać..

Knight Xardas
14-02-2009, 10:09
; d byla cofka i stracilem 3lvl, i loota okolo 120cc, ale cóż trzeba grać dalej ;pp
Oby już nie bylo awarii ;P

Konrad_rkm
14-02-2009, 16:14
i sie niestety powtorzylo ;/
<znaki><znaki>

.Mystic Shadow.
15-02-2009, 05:47

Szkoda mi na ciebie słów. Powiem tyle, że ortografie masz chłopczyka z 4-oma latkami. Regulamin się kłania jak nic. Twoja postać ma ledwo 100lvl i masz tylko 1 post na forum - i ty jesteś szanowany? Rok grania? A wiesz, że nie którzy są na APO parę ładnych lat? I ciekawe jak, postać z 100lvl i rokiem grania ma posiadać 13,2kcc, golden helmet, golden boots i blessed shield?

@Topic
Co do tematu to trudno, ponieważ każdemu to się zdarza. Miejmy nadzieję, że technicy uporają się z problemem i będzie można z powrotem grać bez obaw.

Pozdrawiam.

Wiele Miałem Kont
15-02-2009, 22:25
O nie!! Boże drogi!!
I co teraz będzie? Koniec APO? AAAAaaaaaaaa!! NIEEEE!!!
Mortiisie błagam Cię zrób coś z tym, dam Ci pieniądze moich rodziców, dom, audice... totalnie wszystki tylko niech server będzie on żebym mógł expić bez lagów/crash'ów itp...

@topic
to dobra nowina... dzieci będą miały czas skorzystanie z WC... normalne, a nie w biegu

ChceszTego
09-03-2009, 19:43
Tylko strzasznie sie wkurzylem sie jak byly te resy to mialem na dp polozone P armor bo czyscilem backpack i ukladalem i polozylem ukladami trach ser sie wylanczyl ;/:mad:

Wnoras
09-03-2009, 20:40
@up
Tylko wiesz, że to było miesiąc temu.... I nie odświerzaj tematów...

DarthWawa
09-03-2009, 20:44
Pozatym plate armor mozna latwo odrobic.

Kuba
09-03-2009, 21:34
Oby nie zdażało się to częściej, miejmy nadzieję, że będzie all w porządku :-)