Zaloguj się

View Full Version : Kto? zbanowany -dowody?

Ktoś II
14-02-2009, 01:13
Witam

Mam pewne pytanie do Administratorow/Moderatorów.
Za co "Ktoś" został zbanowany? Podajcie powód, który popiera regulamin!

Wielka prośba do wszystkich użytkowników forum.
Znajdzcie choć jeden mój post(czyt. post użytkownika 'Ktoś'), który napisany został nie na temat lub post który jest podwójny.

Dziś od MC Maćka dowiedziałem się, że daje warny za odświeżanie starych tematów. A wiecie dlaczego daje te warny? Spróbuję go zacytować:
'Bo zaraz wszyscy zaczęli by pisać 'warna mu!'.
Odpisałem mu, że w regulaminie nie ma punktu, który mówi, że nie można odświeżać starych tematów, a jak nam wiadomo, temat który nie został zamknięty nadaje się do pisania w nim. Spytałem go czy on ulega presji jaką wypierają na nim gracze, on niestety nie odpisał nic. Zadałem mu też kolejne pytanie typu: Czy gdybym przekonał Cię do mojej racji, to zgodziłbyś się z nią, czy zgrywałbyś TWARDZIELA i trzymał się swojej, choć niesłusznej racji?
Również na to pytanie nie otrzymałem odpowiedzi.

Więc po cholerę jest tyle tych tematów tutaj, skoro w ponad połowie nie można pisać !?
Wy to nazywacie forum !?

Jeszcze raz Was proszę o znalezienie postów, których treść zupełnie odbiega od tematu.

Babcia i rodzice opowiadali mi jak było w komunistycznej Polsce, mam wrażenie, że na tym forum jest dosłownie tak samo.

#Edit
Ja dostałem bana, za coś czego nie ma w regulaminie to teraz drodzy moderatorzy przeczytajcie co niżej napiszę.

Na forum panuje wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Zapraszam do działu Real Życie i tematów o Bogu, Końcu świata w 2012 roku itd. Czy na pewno ta wolność słowa istnieje? ;o

Zanim założysz temat, najpierw użyj opcji szukaj czy takowy już nie istnieje.

Ok. Znalazłem podobny temat sprzed roku, został w nim zamieszczony dosłownie ten sam filmik, który ja chce umieścić na forum.
Chcę go ocenić i podzielić się moimi emocjami razem z Wami, ale co mam zrobić?
- Napisać post w temacie sprzed roku i zostać ukarany warnem, czy może założyć drugi temat z tą samą treścią i zostać ukarany dwoma warnami? Za nabijanie postów oraz pisanie tematów, których treść już była na forum?

Każdy temat powinien zostać napisany w odpowiednim dziale w zależności od tematyki.

Aha...
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44324 temat pt. Uwaga oszust. Wg. mnie, a na pewno mam rację, ten temat, a raczej jego treść powinna być umieszczona w temacie "Black List". Należy się warn, czy osoba go dostała? - Wątpię.
Kolejny temat: http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44571 Zhackowali mnie. Ooo założyciel powinien dostać warna za nabijanie postów. Wg. regulaminu APO, Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za utraty kont.
Temat zbędny, wszystko pisze w regulaminie.
Można by wymieniać i wymieniać, ale na to nie mam czasu.

Konkretnie nadajemy tytuły przy zakładaniu wątku.

Tutaj nie ma się czego przyczepić.

Zakładając nowy temat dokładnie precyzuj swój problem.

http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44571 Oto przykład dokładnie sprecyzowanego problemu ;)

Nie wolno używać wulgaryzmów w swoich komentarzach.

Hohoho... 80% forum bany.

Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.

Widziałem mnóstwo tematów w których pisało "kliknij tutaj", a pod zakładką krył się link do jakiejś innej gry internetowej.

Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek treści związanych z botami czy też innych programów wspomagających grę.

W takim razie tematy typu: Skocio Bociaż, Hahah Neko ma Bota itp. powinny zostać pousuwane, a autorzy nagrodzeni.

Starać się pisać poprawnie, czytelnie i zwięźle na temat.

No to już jest największy dżołk. n/c

Nie nadużywamy ilości emotkinów w poście.

Jeden dobitny przykład: Splaxor. Prawie w każdym zdaniu musiała być użyta emotka ":)".

Nie prosimy o punkty reputacji.

Hmm... Od kiedy nie ma punktów reputacji? - Od roku, czy dwóch lat?

Wszelkie sprawy osobiste wyjaśniamy sobie poprzez prywatne wiadomości, a nie w temacie.

W co trzecim temacie prowadzone są kłótnie userów. -"A bo Grulix wyrwał dziewczynę i go smarowała nawet!" -"Grulix ciota!!"; -"Wcale nie... ja lubie grulixa, to Wy jestescie cioty" itd.

Zabrania się pisanie treści posta kolorem, wielkością i czcionką inną niż domyślna. Dotyczy to także pogrubienia, kursywy i podkreślenia (w miejscach typu tytuły, odwołanie do innego użytkownika, chcąc zwrócić na coś uwagę można używać wyróżnień).

Franeq? Tak, chyba on, każdy post pogrubiony, nie ma go już z nami. Połowa noobów na tym "forum" pogrubia, koloruje sobie tekst kiedy im się zachce, a banów jak nie było, tak nie ma.

Zabrania się pisania w kolorze czerwonym.

Chyba najbardziej przestrzegany punkt regulaminu.

Zabrania się pisania WYŁĄCZNIE WIELKIMI LITERAMI.

Dawno nie widziałem takich postów, można przyznać, że też przestrzegany punkt.

Posty nie wnoszące nic do dyskusji(typu Dzięki, Thx, Spoko) będą usuwane przez moderatorów.

Zapraszam do działu Screeny.

Zabrania się pisania „FrEaK’iEm” (czyli pisania zamiennie dużych i małych liter).

Wyszło z mody PoKeMoNoFFe PisEmQo, nie używane.

Zabrania się pisania „l33t’em” (zamienianiem liter liczbami i innymi podobnymi znakami).

Również zapraszam do działu screeny:"Go Go 1ooo", "OMG LEŻE OWN3d".

Zabrania się stosowania wielkich liter w wyrazach nie zaczynających zdania lub nie będących nazwami własnymi.

Nie widziałem.

Na Forum nie wolno zamieszczać żadnych treści związanych z warezami, serialami, erotyką.

Zapraszam do obejrzenia avatarów oraz podpisów naszych użytkowników :]

Zakazane jest powtarzanie czyjejś wypowiedzi. Jeżeli ktoś coś napisał, a Ty chcesz napisać to samo, nic nie dodając od siebie i nie wnosząc do tematu, wstrzymaj się i lepiej nic nie pisz.

Dział Opinie i Krytyka, prawie każdy pisze to samo.

Zakazane jest rozgłaszanie treści rasistowskich, faszystowskich czy innych przeciwko ludziom innej rasy/religii.

Proszę przeczytać temat jak dobrze pamiętam: Bóg, Wiara, Modlitwa. Jakoś tak.

Wniosek:
Ok. 89% użytkowników powinno zostać zbanowanych, jak nie więcej.
Proszę o wskazanie mi punktu w którym jest napisane, że odświeżanie starych tematów KTÓRE NIE SĄ ZAMKNIĘTE jest karalne.
Nie piszcie mi nawet, że piszę bzdury, bo sami dobrze wiecie jak jest...
Ja tego tak nie zostawię ;)

Pelé
14-02-2009, 02:21
To zes sie rozpisal :)
wypowiedzialem sie w innym temacie co sadze o forum ale ciebie popieram ;P(w pewnych punktach)

Ad Archeologi
hehe pojebane zasady.

Zieniu
14-02-2009, 02:28
no wedlog mnie panuja tutaj niesprawiedlwe zady za jedno slowo "gow*o" dostalem warna a innym wyzwiska uchodza plazem, ocb? Moze dodatkowy nabor moderatorow?

@edit
Wedlog mnie modem powinnien byc ktos luzacki, bo teraz to kazdy taki "wazny" sie uwaza, chca pokazac ze maja wladze;]

Ktoś II
14-02-2009, 02:30
no wedlog mnie panuja tutaj niesprawiedlwe zady za jedno slowo "gow*o" dostalem warna a innym wyzwiska uchodza plazem, ocb? Moze dodatkowy nabor moderatorow?

Dodatkowy nabór moderatorów nic nie da, będzie jeszcze gorzej...

Kamashi
14-02-2009, 04:31
Ehh.. na forum tibii.pl co chwile ktoś odświeża tematy sprzed 3 lat i jakoś nie dostają banów... Mc Maciek przesadza..

GladeQ
14-02-2009, 08:50
Na chuj wytykasz błędy moderatorów skoro nikomu to nie przeszkadza. Zbanowali Cie to sobie zrób nowe konto i nie dyskutuj.

@down
przepraszam panie prokuratorze :<

Cielaczek
14-02-2009, 09:20
@Gladeq
(srry) Ryj na ziemie, siusiok paczność ! Masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciwko Tobie w aktach prokuratury oraz wymierzona zostanie kara w postaci 4 lat pozbawienia wolnośći w zawieszeniu na 666 lat!

@topic
:|. Taka to ekipa. Gracze wywołują zbyt dużą presję na Mc Maćka.. Jeszcze sie dziś dowiem kto i za co Cię zbanował ;)

Mc Maciek
14-02-2009, 11:31
Dobra... To teraz ja się rozpiszę...

http://i43.tinypic.com/282kvx1.jpg

Zbanowany zostałeś przez Dexoti'ego za "archeologię", więc jak widzisz, nie jest to tylko mój wymysł.

Spytałem go czy on ulega presji jaką wypierają na nim gracze, on niestety nie odpisał nic. Zadałem mu też kolejne pytanie typu: Czy gdybym przekonał Cię do mojej racji, to zgodziłbyś się z nią, czy zgrywałbyś TWARDZIELA i trzymał się swojej, choć niesłusznej racji?
Również na to pytanie nie otrzymałem odpowiedzi

Nie odpisałem, bo poszedłem czytać książkę, więc siłą rzeczy nie było mnie przy komputerze...

Na forum panuje wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Zapraszam do działu Real Życie i tematów o Bogu, Końcu świata w 2012 roku itd. Czy na pewno ta wolność słowa istnieje? ;o

A nie istnieje? Przecież ludzie tam wyrażają swoje opinie...

Aha...
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44324 temat pt. Uwaga oszust. Wg. mnie, a na pewno mam rację, ten temat, a raczej jego treść powinna być umieszczona w temacie "Black List". Należy się warn, czy osoba go dostała? - Wątpię.

Patrz wyżej - nie było mnie przy komputerze. Możesz być pewny, że zareaguję w odpowiedni sposób (albo jakiś inny moderator).

Kolejny temat: http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44571 Zhackowali mnie. Ooo założyciel powinien dostać warna za nabijanie postów. Wg. regulaminu APO, Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za utraty kont.
Temat zbędny, wszystko pisze w regulaminie.

A nie zauważyłeś, że on nie stwierdza, że chce odzyskać konto, tylko się pyta, czy jest taka możliwość? Wiadomo, co jest napisane w regulaminie, ale może jest jakiś inny sposób na odzyskanie konta niż pomoc GM?

Zakładając nowy temat dokładnie precyzuj swój problem.

http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=44571 Oto przykład dokładnie sprecyzowanego problemu

Jak wyżej...

Nie wolno używać wulgaryzmów w swoich komentarzach.

Hohoho... 80% forum bany.

To zapraszam do lektury regulaminu dla moderatorów - Tygrys wyraźnie tam pisze:

Użytkownicy nagminnie używający wulgaryzmów w swoich postach, należy odpowiednio karać w postaci warna.
Jeśli bym miał dawać warny za każde pojedyncze wulgarne słowo, to masz rację... 80% forum byłoby zbanowane.

Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.

Widziałem mnóstwo tematów w których pisało "kliknij tutaj", a pod zakładką krył się link do jakiejś innej gry internetowej

Kiedyś miało być "wielkie sprzątanie" takich podpisów, jak widać nie do końca to wyszło. Jeśli chodzi o treść punktu regulaminu, to dotyczy on tematów typu "fajny ots, wejdź tutaj!!" itp.

Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek treści związanych z botami czy też innych programów wspomagających grę.

W takim razie tematy typu: Skocio Bociaż, Hahah Neko ma Bota itp. powinny zostać pousuwane, a autorzy nagrodzeni.

Takie tematy, o których napisałeś są oczywiście usuwane, ale nie pod kątem tego punktu regulaminu. W regulaminie działu Screeny jest wyraźnie napisane:

Prosimy o NIE zamieszczanie screenów, mających na celu zgłoszenia osoby łamiącej regulamin, oraz screenów nie związanych z grą.
Do tego mamy specjalny dział "Zgłoszenia".

Jeśli chodzi o treść punktu regulaminu - dotyczy on tematów typu "sprzedam blackd", "skrypty do blackd", "pomozcie mi, mam problem z botem", "scrackowane ng tylko u mnie!" etc.

Nie nadużywamy ilości emotkinów w poście.

Jeden dobitny przykład: Splaxor. Prawie w każdym zdaniu musiała być użyta emotka "".

Znów wyjaśnienie punktu regulaminu. Dotyczy on takich sytuacji:

noo superrr, fajniee :D:D:D:D:D::D:D;):(:(:(:):):):):):):eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek::eek::cool::cool::cool::cool:: cool::cool:

Wszelkie sprawy osobiste wyjaśniamy sobie poprzez prywatne wiadomości, a nie w temacie.

W co trzecim temacie prowadzone są kłótnie userów. -"A bo Grulix wyrwał dziewczynę i go smarowała nawet!" -"Grulix ciota!!"; -"Wcale nie... ja lubie grulixa, to Wy jestescie cioty" itd.

Tutaj się z Tobą zgodzę.

Zabrania się pisanie treści posta kolorem, wielkością i czcionką inną niż domyślna. Dotyczy to także pogrubienia, kursywy i podkreślenia (w miejscach typu tytuły, odwołanie do innego użytkownika, chcąc zwrócić na coś uwagę można używać wyróżnień).

Franeq? Tak, chyba on, każdy post pogrubiony, nie ma go już z nami. Połowa noobów na tym "forum" pogrubia, koloruje sobie tekst kiedy im się zachce, a banów jak nie było, tak nie ma.

Staramy się zwracać na to uwagę, ale już kiedyś były rozmowy na ten temat i doszliśmy do tego, że za pogrubianie tekstu i używanie innych kolorów po to, żeby coś wyróżnić nie będzie warnów.

Posty nie wnoszące nic do dyskusji(typu Dzięki, Thx, Spoko) będą usuwane przez moderatorów.

Zapraszam do działu Screeny.

A myślisz, że dlaczego w dziale Screeny został wyłączony licznik postów? Właśnie po to, żeby można było tam pisać takie posty - bo co innego możesz napisać komentując komuś awans na 1000 lvl, hę?

Zabrania się pisania „l33t’em” (zamienianiem liter liczbami i innymi podobnymi znakami).

Również zapraszam do działu screeny:"Go Go 1ooo", "OMG LEŻE OWN3d".

Aż tak bardzo Ci to przeszkadza?

Na Forum nie wolno zamieszczać żadnych treści związanych z warezami, serialami, erotyką.

Zapraszam do obejrzenia avatarów oraz podpisów naszych użytkowników :]

Też kiedyś była o tym mowa... Nikt nikomu nie zabrania mieć w avatarze panienkę w bikini, czy tors faceta - co innego, jakby były widoczne gołe piersi, czy genitalia...

Zakazane jest powtarzanie czyjejś wypowiedzi. Jeżeli ktoś coś napisał, a Ty chcesz napisać to samo, nic nie dodając od siebie i nie wnosząc do tematu, wstrzymaj się i lepiej nic nie pisz.

Dział Opinie i Krytyka, prawie każdy pisze to samo.

Jeśli ktoś nie wnosi kompletnie nic nowego do tematu, na pewno dostaje upomnienie/warna.

Zakazane jest rozgłaszanie treści rasistowskich, faszystowskich czy innych przeciwko ludziom innej rasy/religii.

Proszę przeczytać temat jak dobrze pamiętam: Bóg, Wiara, Modlitwa. Jakoś tak.

I znów objaśnienie punktu regulaminu: dotyczy on wypowiedzi typu "pier**l się czarnuchu", "ty prawosławny idioto" itp.

Na chuj wytykasz błędy moderatorów skoro nikomu to nie przeszkadza. Zbanowali Cie to sobie zrób nowe konto i nie dyskutuj.

Każdy ma prawo wyrazić swoje wątpliwości i opinie.

@down
Zawsze były za to warny/upomnienia. Jeśli miałbym się trzymać tak ściśle regulaminu jak Ty tego chcesz, to powinienem Ci zbanować to konto...

Ktoś II
14-02-2009, 11:49
#MC Maciek
Ale nadal nie wiem, dlaczego dostałem warna za 'archeologię', skoro takie punktu w regulaminie nie ma...
Pewnie nie powinienem Ciebie o to pytać, bo warn nie od Ciebie, ale może wiesz dlaczego za to są warny !?

Proponuję napisać nowy regulamin ;)

#Mc Maciek
Nadal nie odpowiadasz na moje pytanie.
Ja się pytam co złego w tym, że odświeżyłem stare tematy?
Temat otwarty = temat w którym można pisać. Jak widać tematy, które odświeżyłem dobrze funkcjonują, a użytkownicy chętnie się z nich wypowiadają, więc nie wiem co w tym złego!
Masz może skype, bo taką rozmową nie dojdziemy do porozumienia.

Podałem wcześniej przykład:

Zanim założysz temat, najpierw użyj opcji szukaj czy takowy już nie istnieje.

Ok. Znalazłem podobny temat sprzed roku, został w nim zamieszczony dosłownie ten sam filmik, który ja chce umieścić na forum.
- Napisać post w temacie sprzed roku i zostać ukarany warnem, czy może założyć drugi temat z tą samą treścią i zostać ukarany warnami? Za nabijanie postów oraz pisanie tematów, których treść już była na forum oraz archeologię?

Roftl Master
14-02-2009, 12:50
No ok, ale po co tak sie gorączkować o jakies konto na 4um? Przecież masz drugie...
Btw. co do zmiany regulaminu to jestem za, bo kiedyś dostałem warna za nabijanie w dziale ,,screeny" _/ (pzdr. Flama)

Mc Maciek
14-02-2009, 12:55
- Napisać post w temacie sprzed roku i zostać ukarany warnem, czy może założyć drugi temat z tą samą treścią i zostać ukarany warnami? Za nabijanie postów oraz pisanie tematów, których treść już była na forum oraz archeologię?

Tak, znalazłeś... Tylko dziwnym zbiegiem okoliczności to było kilka takich tematów, które odkopałeś sprzed roku, dwóch... Napisałem w tej sprawie PW do Dexoti'ego, który przyznał mi rację:

jeżeli chodzi o archeologie to podchodzi to pod nabijanie postów

Uważam, że nie ma co więcej debatować nad tym... Co innego, jakbyś faktycznie odświeżył jeden temat z tym filmikiem, ale nie kilka tematów w różnych działach! Poza tym co Ty mi tutaj farmazony walisz, że znalazłeś filmik, który chciałeś zamieścić? Przecież 99% takich tematów mają nazwę "Super filmik, musicie to zobaczyć!"... :confused:

Ktoś II
14-02-2009, 12:59
Uważam, że nie ma co więcej debatować nad tym... Co innego, jakbyś faktycznie odświeżył jeden temat z tym filmikiem, ale nie kilka tematów w różnych działach! Poza tym co Ty mi tutaj farmazony walisz, że znalazłeś filmik, który chciałeś zamieścić? Przecież 99% takich tematów mają nazwę "Super filmik, musicie to zobaczyć!"... :confused:

Z tym filmikiem to podałem przykład!
Jak można nabijać posty, pisząc na temat?

Co tu się dzieje?
Sorry, ale ja tego tak nie zostawię.

Maly down
14-02-2009, 13:01
No ok, ale po co tak sie gorączkować o jakies konto na 4um? Przecież masz drugie...
Btw. co do zmiany regulaminu to jestem za, bo kiedyś dostałem warna za nabijanie w dziale ,,screeny" _/ (pzdr. Flama)

Ehh, niby zawsze można założyć drugie konto, ale to taki wnerwiający pogląd, tak samo można powiedzieć: "Po co mam się uczyć? Przecież i tak umrę...". Wiem, że nie jest to dobry przykład, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.

A co do tematu, to wyrażam pełne poparcie dla użytkownika Ktoś. Ja przyznam, że gdy zauważyłem że jego konto zostało zbanowane, zdziwiło mnie to. Dla mnie to była(i jest) osoba która pisze mądrze i na temat. I co do warna za odświeżanie tematów. Jest to oczywiście denerwujące, jak ktoś odświeża stare tematy, ale skoro jest to karalne, to dlaczego widnieje punkt o tym aby najpierw poszukać jakiegoś tematu, nim sami założymy bo być może taki już istnieje? I wg. mnie to już jest ograniczenie wolności słowa. Dlaczego? Ponieważ gdy wypowiem się odświeżając temat, muszę liczyć się z tym, że zostanę za to ukarany i to samo w przypadku założenia nowego tematu, gdy o podobnej tematyce był już wcześniej na forum. To czy ja na pewno mogę powiedzieć to co chcę? Nie. Więc moim zdaniem albo należy wprowadzić poprawę do regulaminu, albo pozwolić na waszą "archeologię".

Pozdrawiam.

Mc Maciek
14-02-2009, 13:04
Co tu się dzieje?
Sorry, ale ja tego tak nie zostawię.

To napisz do Administracji, bo ja już nie mam do Ciebie siły.

@Mały down
No dobra, ale co innego odświeżyć temat sprzed miesiąca, czy nawet dwóch, a co innego odświeżyć temat sprzed dwóch lat!

Ktoś II
14-02-2009, 13:15
#MC Maciek

E-maila oczywiście już napisałem.
Nie chodzi mi już o to konto, bo nie ma różnicy na jakim koncie pisze, ale o sam fakt, że na tym forum jest coś nie halo.

Dobra, odświeżyłem ten temat sprzed dwóch lat. Ale jaki sens byłby w tym, aby robić temat 'Przedstaw się' skoro taki już istnieje?
Warnowanie za 'archeologię' to nie porozumienie.

#Edit
Przed chwila sprawdziłem tematy, które odświeżyłem. -Funkcjonują nienagannie.
Rozumiem, że mógłbym otrzymać warna, odświeżając temat typu: "Jak stworzyć postać".

Criss
14-02-2009, 13:39
Powinniście sobie podać łapę i dojść do porozumienia, każdy z Was ma coś racji.

kumor15
14-02-2009, 13:46
no to trzeba przyznać ze Ktos przyparł cie Macku do muru podał ci tyle argumentów ze ty wiedząc ze ma racje karzesz mu zgłosić do Mortiisa/Tygrysa

jak nie chcecie żeby ktoś pisał w jakimś temacie to zamykajcie
w końcu modki to taka służba administracji warnuje/zamyka/banuje :)

pozdro dla Administracji i Modków

Arhadus
14-02-2009, 13:52
#MC Maciek
Rozumiem, że mógłbym otrzymać warna, odświeżając temat typu: "Jak stworzyć postać".
Odświeżyłeś jeszcze głupszy temat i śmiesz się kłócić?
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=386155#post386155
Ostatni post: 10-07-2007, 20:24
Twój post: 13-02-2009, 21:46
Wcale i w ogóle nie jesteś archeologiem. ^^

Kamor is Back
14-02-2009, 13:56
Moze cos ja powiem.

Wazne tematy,ktore moga okazac sie pomocne mozna odswiezac.

No ale nie w tym przypadku.

Sry ale FAIL.

Pozdrawiam.

Ktoś II
14-02-2009, 13:59

To tak samo jakbym stworzył podobny temat o nazwie: "Spójrzcie jaka fajna nuta" ;)
Główna treść byłaby być taka sama, ale nazwa tematu inna.
Przeczytaj mój post, napisałem, że nazwy tematu nie będę komentował, ale nutka fajna.
...

Mikuś. <3
14-02-2009, 14:55
Psujek zamknij już morde. Jesteś żenujacy, zbanowali ci konto i płaczesz.
Weź cytrynke i zrób nowe omg...
Jesteś psem i każdy to wie :<
Zamknijcie ten temat, bo się dzieciak jeszcze powiesi.
^Down
Nie, jest dużo normalnych osób. : <
A napinaczem to ty jesteś tłusty rumunie : (

Oxidosis.
14-02-2009, 15:05

Mi się wydaje, że archeologiem nie jest, tylko uczniem liceum.

Według mnie Ktoś ma racje, wy, moderatorzy dziwicie się że na forum panuje burdel i syf? Byłem na przeróżnych forach, ale takiego syfu jaki jest tu, nie widziałem. To jest spowodowane tym, że moderatorzy chcą pokazać wyższość i banują za głupoty, przez co użytkownicy chcą się zemścić..

na forum.tibiaspy.com nie widziałem ani jednego przekleństwa, co dopiero kłótni.. tylko dlatego że moderatorzy nie banują za głupote, moderatorzy upominają, zachowują się jak należy a nie sypią na pałe warny, a potem się dziwią.

Oczywiście rozumiem że chcecie dobrze, ale wam nie wychodzi ;]

@Mikuś

Dla Ciebie psem jest każdy. Tylko Ty nie jesteś psem, a prawda taka że jesteś największym napinaczem tego forum.

Ogarnij się troche. Wcale tego posta pisać nie musiałeś, ale chciałeś zapewne być śmieszny.

DannRook
14-02-2009, 17:22
A jakby założył nowy temat o tym co było w tych tematach w których się wypowiadał by mu modek jakiś zamknął temat i dał linka do starego tematu...
Chyba lepiej odświeżyć niż napisać nowy temat no ale...
Choć nie ukrywam, że trochę przesadziłeś:D

Cash
14-02-2009, 21:57
W dziale bugi, Jan nabil z 10 postow w kazdym temacie. Napisalem w jednym "Jan Nabijacz ." i juz warn. Co tu sie dzieje to ja nie wiem. Za prawde dostaje sie warny.

@ topic

Prawda .

Feryn
15-02-2009, 12:06
Kiedyś miało być "wielkie sprzątanie" takich podpisów, jak widać nie do końca to wyszło. Jeśli chodzi o treść punktu regulaminu, to dotyczy on tematów typu "fajny ots, wejdź tutaj!!" itp.

Ale pierdol*sz :D
Miałem w podpisie "www.ots.co.pl <- Fajny server cs 1.6" bez żadnego odnośnika, bez zachęcania ludzi do wejścia, WARN(było to przed "wielkim sprzątaniem").

Prawda jest taka że moderatorzy każdy punkt regulaminu interpretują sobie jak chcą. I nadużywają swojej "władzy".

Jest mnóstwo bezsensownych tematów, postów , a autorzy są gównem nagradzani. Jestem moderatorem na paru forach, nie ważne jakich i jestem lojalny wobec wszystkich i jak coś pisze w regulaminie to się dokładnie do tego odwołuję a nie że raz piszę tak a raz tak. Zastanów się nad sobą i nad tym co robisz, chcesz być super i chcesz utrzymywać porządek to zacznij to kurw*a robić.

Pozdro,
Feryn.