View Full Version : "Wypo?yczalnia wilków"
Marcelllo
14-02-2009, 16:49
Mam propozycję aby pod wiekszością temple były wypożyczalnie wilków - mianowicie była by tam strefa pz, aby ich nie móc zabić, respiły by się i za wstęp płacić 1sc, po czym wychodziłoby się na wilku przez tp na zewnątrz - co o tym myślicie?
Bercik_1945
14-02-2009, 16:58
Niieeee!! LEPIej isc na poh i tam wziasc wolfa ;o milion znakóf
Old Aziel
14-02-2009, 17:16
ic na poh po wilka to troszke shudniesz idonc ::D:D:D:D:D::D:D:D:D:
o boże święty co za pomysł...
;ooo
500 lvl wbijesz i sobie na POH Pobiegnij...
To takie trudne... ?
@kolega up
popęłniłeś te błędy nieumyślnie czy specjalnie ? ^^
"idonc" - idąc
ić - idź
To jest dobre... sami Gm'owie ubolewaja nad tym,że na serwie jest za dużo kasy.
Jak by to było płatne nadało by się.
Jak jest za dużo kasy to niech zmiejszą loot rate.
Pomysł = dno i tyle
Jestem na NiE.
Safi Nightmare
14-02-2009, 19:17
hehe zajebiaszczy pomysl :P
znakkkkkkkkkkkkii
[.l.]Korupcjonista
14-02-2009, 19:25
Nikt chyba by z tego nie korzystał bo w każdej chwili można iśc na poh i wziąć łólfa za free :( Dałem tak tylko przez pomyłkę xD
Silkroad
14-02-2009, 20:27
Tak, jeżeli chcesz płacić 100 cc zamiast iść na poh po wilka, to nic trudnego, leć! xD. Jestem na tak, ale zapewne by to nie wypaloło xD
handlarz_narkotykow
14-02-2009, 20:33
Jestem na NIE bo w city i tak za mało jest miejsca, chyba, że gdzieś podziemia to tak.
Lepiej gdyby zbudowali w city duże GH w centrum..
Ja bym tylko wspoczol tym ktorzy by za wolfa placili 1 sc :PP powodzenia ze to zostanie wprowadzone ... Jestem definitywine na NIEEEEE!
Ta, ciekawe jaki idiota kupowałby Wolfa za 1sc ^^.
@Topic
Co za głupota. Propozycje i tak nie są wprowadzane w życie dajcie sobie spokój. OFC na nie! Co to w ogóle za pomysły?! Młodsze rodzeństwo Wam to wymyśla czy szukacie w google? Taka wypożyczalna byłaby tak samo używana jak depo w Soran, COD albo Ank.
Ile ***** ? 1 sc? Lecz Sie ! Nie .
Pall the Ziom
15-02-2009, 17:59
Po 1 .
1sc? Smieszny jestes xD
Po 2
Taa? Stajnia? Ktos se wejdzie i bedzie se czekal i sie wolfy nie zrespia ;o
^Gpiotras~
15-02-2009, 18:41
No weś ine przesadzaj. moze jeszcze hodowle krowek(nei cielaczkow xD) zeby bylo mleko a z mleka serek ;o A zresta 1 sc moze odrazu 1 kkkc(tak mialo byc 3x k) ;d
Jestem na nie zbedne.
@Offtop
O co chodzi z tymi wilkami, mógłby ktoś powiedzieć? ;d
@Pink
Tnx.
^Grulix^
15-02-2009, 19:06
Jestem an nie na pohu jest resp okołu 5 wilków i to powinno wystarczyć.
Pampalini
15-02-2009, 19:30
wchodzisz na wilka i wista wio wista wio xDD jeszcze takiego durnego tematu nie widzialem ;O jestem oczywiscie na nie ..,
ale moze jakis noobeq z mniejszym lvl niz 500 kupi wilczka :)
Po to masz bicz/lasso, zeby nim upolowac sobie wilka a nie do stajni jak do konia
<<Kyushu>>
15-02-2009, 20:33
Zly Pomysl ...
Co DO Old Aziel ... To Noob Ktory MA 10 Lat.... Podszywajacy Sie Pod Silver Ghostka ....
Pink Majster
15-02-2009, 20:54
@Offtop
O co chodzi z tymi wilkami, mógłby ktoś powiedzieć? ;d
Jest takie scierwo jak wolf whisp (pejcz) bierzesz w lape idziesz se na poh klikasz na wilka use i biegasz w stroju orca ridera tyle ze 500lvli szybciej...
@topic jestem na nie -.-
Wiele Miałem Kont
15-02-2009, 22:48
Muahahahahhaha... Twój pomysł jest tak kiepski że nawet Gulix powiedział nie, a on normalnie napisał by coś w stylu: "ja mam piećsentmiliartuf kkkkkkccc i stać mnie żeby sobię wilka w centrum city kupić" i dodał "wiecie jak poznałem moją laskę? smarowała mnie olejkiem na plaży bo byłem spieczony...".
Po 1. Można na luzie iść na POH i złapac wilka... kwestia 20sec?
Po 2. 1sc? nawet Gulix nie kupi War Wolf'a za 1sc :D
To jest nie potrzebne Bicz jest Jezeli chesz to ic na Poh ;P albo na ev ;P to aby byly one pod temple jest nie potrzebne Kategoryczeni NIE!
To jest nie potrzebne Bicz jest Jezeli chesz to ic na Poh ;P albo na ev ;P to aby byly one pod temple jest nie potrzebne Kategoryczeni NIE!
Ić to po słownik.
@topic
Po chuj? w 30 sekund jesteś tam. Jakbym za walenie konia w 30 sekund dostawał 1sc to bym zarabiał.
Ale się uśmiałem jak zobaczyłem ten temat. :D Po co wymyślacie takie rzeczy jak i tak wiecie, że nie wejdą w życie?
roman-17
18-02-2009, 20:48
Jako, że jestem leniwy straaasznie to popieram ten pomysł...
ALE wtedy usunąć respy War Wolfów. Tylko w takim wypadku moje lenistwo miało by szansę na wygraną z moim sknerostwem... W ankiecie nie zaznaczam nic...
Pozdrawiam!!
Nie Nie ! Po Co Ja Wole Stracic Na SL po pk 1sc a nie na wolfa po ktorego ide max 30 sec. :confused:
Don Amus
26-02-2009, 11:42
W tym momencie spadlem z kżesła.
Nieno normalnie propozyscja wymiata
Jestem na nie poniewaz 15 lvle z durzo kasy beda kupowali.
NIE TO nie jest dobry pomysl lepszym pomyslem bylo by to zeby bylo wiecej respow wilkow bo na poh czesto expia male lv ktore wybijaja je :) pozatym wolabym kupic sobie sl niz dac 1sc za wolfa w city jak moge w 30 sekund byc na poh :P
Czy ja wiem można tak zrobić ale czy to wypali czy komuś będzie się chciało płacić 1sc za wolfa...? Nie wiem ale cóż można tak zrobić.;)
Jestem na tak.
Hrabia Olaf
16-03-2009, 22:09
kto by w ogóle z tego korzystał? 1 sc za wilka, którego po dejsciu na resp zabijamy bo mało kto expi z wilkiem.....
NIE!
Czarny Pogromca
17-03-2009, 09:21
Przydała by się wypożyczalnia wilków!! Jest to super pomysł :)
Devil Mike
17-03-2009, 18:33
To jest żałosne co tak trudno przejść sie na poh i wziąć War Wolfa
??
Myślisz że każdemu będzie sie chciało
iśś gdzieś gdzie wejście będzie kosztowało 1sc
jest to wogóle nie potrzebne
Jestem na nie !!!!!!!!!!!
Ganja Man
17-03-2009, 20:06
glupi pomysl jestem na nie lepiej na cos takiego zaslozyc
Dylus Knight
18-03-2009, 21:52
Nie wsyzscy zrozumieli cie
Chodzi o wyjsciu NA WILKU czyli na nim siedziec.
Dobry pomysł ale jestem na nie z powodu, braku czas na takie rzeczy :/
jacek3332
26-03-2009, 22:25
Hahahaha, kto by płacił 1 sc na wilka skoro można iść na poh nie wydając nawet 5cc. Weź się opanuj po co to komu tylko zajmowało by miejsce w mieście.
Legionista 10
26-03-2009, 22:52
Pro pomysl :) to ja poprosze jescze wypozyczalnie CC ;d i chce pozyczyc 2000400404 kcc i byc pro ahahaha
Niestety, ale nie zostanie to wprowadzone. Dlaczego? Ponieważ jak już up napisali, jeśli już ktoś chce "pojeździć sobie" na wilku, to może pobiec sobie na POH, czy też gdzieś indziej, gdzie są War Wolfy i zagarnąć go :) Nikt pewnie by nie płacił nawet to 1sc, wiedząc że 5/10 sek i ma go za "free"... No chyba, że ktoś jest na tyle bogaty i leniwy, że wolałby już go sobie "wykupić", to wybacz:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.