View Full Version : [7.6] Bye [8.4] Bye
No więc odchodzę z APO i tyle, mam swój powód którego się trzymałem i dotrzymałem.
Recuso został sprzedany a 250kcc w kasie/itemach i villi rozdane potrzebującym. : P
Na 4um zostanę jeszcze jakiś czas.
Moje osiągnięcia to: 0
Pozdrowienia.. hmm nie będzie, niech każdy kto mnie znał odpowie sobie czy zasłużył, są takie osoby.
Bye.
@silver shostek
Dokładnie 2 ten jest 3 a jak mówi Nasze piękne powiedzenie? No właśnie. : )
silver ghostek
15-02-2009, 11:04
Juz pare razy odchodziles i zawsze mowiles ze masz swoje powody ^^ Tym razem tez wrocisz :p
Pozdro ;]
@edit
Do trzech razy sztuka ^^ Ale nie zawsze sie sprawdza xd
Nic do Ciebie nie miałem xD Wypowiedzi zawsze masz jednak na poziomie na 4um wporzadku pozdrawiam i wrocisz xD
Citko? Hmmm... Znamy sie tylko z widzenia ^^
Baju.
Pare razy rozmawialiśmy i powiem tak jak jołek - wypowiedzi, dyskusje na poziomie. Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć powodzenia w rl życiu. ;-)
Wujek Margoth
15-02-2009, 11:25
Weź przestań... i tak ta więź Cię przyciągnie... ja też odchodziłem i wracałęm bo po prostu te nópki cośze mnąrobiły, żę mogłem się pośmiać i poznać fajnych ludzi :)
Wraacaj <3
Cielaczek
15-02-2009, 12:09
Stąd się nie da odejść. Ja próbuje, ale nigdy nie moge zapomnieć, że musze kliknąć literkę f w pasku wyszuykiwarki i wejść na forum. W tibię to już jakoś mniej. Kontakt mamy, więc się nie żegnamy pipko xd
Heh, poznałem Cię jak miałeś 200 lvl Citkiem, kolegowaliśmy się, ale znajomość się urwała. ^^
Pozdrawiam i nie żegnam bo i tak wrócisz.
Bylo dobrze ostanio hhu....nia pamiec zostanie trzymaj sie Patryczku :*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.