View Full Version : Pozna?ski hip hop
James Bond
17-02-2009, 15:05
http://www.youtube.com/watch?v=t_M0Oi96HUg
i co koksy jest ktos kto nadal twierdzi że podziemie poznanskie nie jest najlepsze ?
Słoń _//
Czy nie mam racji ?:) Pamietajcie ze poza sloniem jest takze calutkie pedegie.. : D
Widzę, że temat co¶ nie wypalił Xd. No dobra ja skomentuję:
Osobi¶cie uważam, że w Warszawie jest najlepszy rap, a zaraz po tym jest Poznań.
Co do tego promomix'u to może być nawet Xd.
^Grulix^
18-02-2009, 18:52
Moim zdaniem nawet dobry jest poznański rap tak zwany (underground). Ale takie co¶ jak nazwę "gówno" nie dorównuje Paktofonice czy Fokusowi.
Nie chce mi się wypowiadać na temat całego poznańskiego podziemia.
Tak czy inaczej Słoń po prostu rozpierdala...
Np z Shellerinim xD
Ten promomix słyszałem już jaki¶ czas temu i czekam na jakie¶ konkrety xd
1.38-2.14 to jest miazga.
To tyle, baj
Peace...
Hmmm.
Wg mnie na pierwszym miejscu w polskim rapie jest ŁodĽ, w sumie to jeden wykonawca. ;d
A na drugim Warszawa i Poznań. ;d
Ten kawałek ¶redni na jeża.
Van Breaker
18-02-2009, 21:26
Poznań rox , tyle powiem na 2 miejscu Warszawa itd. bla , bla , bla.
Pallseka
18-02-2009, 21:47
Warszawa jest lepsza minimalnie od Poznania i nie ma co sie łudzić ;/
Każdemu co innego się podoba, dla mnie to jest gówno ¶piewaj± jak przyjebani. Ja słucham Firme, Bezimiennych - zespoły bardziej z przekazem.
^Grulix^
18-02-2009, 22:18
Do wszystkich Up. drogich użytkowników. 1 miastem w hip-hopie były (powiem tak jak kiedy¶ było jak był pocz±tek)
Kielce
Katowice
Poznań
Warszawa (konkretnie Ursynów)
Każdemu co innego się podoba, dla mnie to jest gówno ¶piewaj± jak przyjebani. Ja słucham Firme, Bezimiennych - zespoły bardziej z przekazem.
Tak, Firma teksty firmy s± niezwykle inteligentne i po wysłuchaniu ich, aż chce mi się kontemplować nad sensem życia.
"jebać policje joł joł pal zioło bendziesz gengsta weĽ dżojta i zajeb maha buhahahahaha jebać policje joł"
Leon Rookslayers
18-02-2009, 23:32
heheh :) slon wymiata :D ale nie zapominajmy tez o Peji:D
Shellerini
19-02-2009, 00:32
cały poznański rap jest najlepszy :p wymiata i bedzie wymiatal :p
Miku¶. <3
19-02-2009, 07:24
Ja słucham Firme, Bezimiennych - zespoły bardziej z przekazem.
Ty chyba nie wiesz co to jest przekaz _._
Firma i jej 'JP' to cholerny przekaz...
Posłuchaj Eldo to będziesz miał przekaz.
I tylko Drahowi nie najeb napinaczu : (
^Topic
Najlepszy Warszawski, potem Szczecin <3
Tak, Firma teksty firmy s± niezwykle inteligentne i po wysłuchaniu ich, aż chce mi się kontemplować nad sensem życia.
Oni mieli sprzeczki z policj±, ty nie. Nie wiesz jak to jest :<
Ty chyba nie wiesz co to jest przekaz _._
Firma i jej 'JP' to cholerny przekaz...
Posłuchaj Eldo to będziesz miał przekaz.
I tylko Drahowi nie najeb napinaczu : (
Firma to głównie JP, ale Bezimienni nie(piosenki głównie o życiu). Drah to zwykłe gówno i gdyby był ze ¦l±ska dlugo by u nas nie poci±gn±ł. Następne dziecko, które nie rozumie znaczenia JP :< Ssij
heheh :)ale nie zapominajmy tez o Peji:D
http://img45.imageshack.us/img45/7919/roflcopter9gr.png
Old Rembik
19-02-2009, 22:06
Warszawa - Eldo
ŁódĽ - Ostry
Nie tylko chodzi mi o miasta, ale według mnie oni dwaj jeszcze się nie sprzedali. I oni ¶piewaj± o życiu. ulicy, a nie jak te inne Peje ( HWDP! JP na 100%! JEBAĆ POLICJE! ). Tyle..
^Grulix^
19-02-2009, 22:10
Warszawa - Eldo
ŁódĽ - Ostry
Nie tylko chodzi mi o miasta, ale według mnie oni dwaj jeszcze się nie sprzedali. I oni ¶piewaj± o życiu. ulicy, a nie jak te inne Peje ( HWDP! JP na 100%! JEBAĆ POLICJE! ). Tyle..
A Fokus? Onar? Pezet? To co oni dupy dali? Co ty!!? Moim zdaniem każdy rap z przekazem może być dobry.
Old Rembik
19-02-2009, 22:12
No nie tylko mi chodzi o Eldo czy Ostergo. Przecież nie mówie, że Pezet czy Onar dali dupy. Ale wkurwiaj± mnie tacy to ¶piewaj± tylko o Policji, Dragach..
WLKP wg mnie Roxor xD OSTRY to jest przeziomek zajebisty reprezentant Łodzi fakt ten kolo nigdy sie nie sprzeda zawsze bedzie tworzyl cos o zyciu i cos co ma dotrzec o nim do innych poprostu KOX. DGE ma to pierdo... bity od Matheo i Haema czekam na nowy Mixtape juz ukazala sie demowa utworu na jego stronce ^^. Ale nie mam takze nic do innych wg mnie kazdy ma lepszy i gorszy utwor slucham to co mi wpadnie w ucho troche nie lubie Tedego on sam odrazu zapowiedzial ze robi to tylko dla hajsu i juz calkiem leci tylko na to chociaz niektore jego kawalki mi spasowaly. Pzdr
Miku¶. <3
19-02-2009, 22:45
Onar? Pezet? To co oni dupy dali? Co ty!!? Moim zdaniem każdy rap z przekazem może być dobry.
Teraz pokazałe¶ jak się znasz na hh. WYPIERDALAJ.
Onar i pezet ¶cierwa...
Onar to takie gówno ze ja pierdolę _._ posłuchaj sobie 'moja panienka'
Pezet? Granie w Kryminalnych = owned.
Płomień 81 = epic fail.
Co do Fokusa. Pełen szacunek, uwielbiam jego flow ; ) Jako jedyny z tej trójki nie jest komerycjny ; X
Chciałbym podkre¶lić że to jest temat o "Poznańskim rapie" więc chyba się z nim trochę mijacie...
Tutaj powinni¶cie dawać swoje opinie na temat poznańskiego rapu;]
@Topic
Ja, słuchaj±c only amerykańskich kawałków Tupaca itp. jestem bardzo miło zaskoczony "dziełem" Słonia... Powiedziałbym nawet, że przyj±ł bym chętnie jego płytkę ;]
"Słabi czuj± smak... chuja w ustach" <- good tekst XD
Mi sie nie podoba Słoń.... i tak Bezimienni s± najlepsi ^^
Poznański rap jest niczego sobie zwłaszcza,że ja mieszkam w Poznaniu i jestem dumny z raperów,Jednym ze sławnych raperów jest Rychu_peja solufka i Donguralesko itd. Napewno będzie jeszcze dużo nowych raperów z Poznania..
James Bond
23-02-2009, 16:46
W ogóle chłopaki jeste¶cie do dupy, niby tacy znawcy a przecież napisałem PODZIEMIA a wy mi tu z jak±¶ firm± wyskakujecie gdzie 5 bambrów nie potrafi jednej zwrotki skleić! uhu ha ha weĽ se macha! joł killerzy firmy!:o
Bezimienni pierwsze słysze.
Wyjeżdzacie mi tu z HG itp. ja nie chce słyszeć waszych zdań CZEGO WY SŁUCHACIE TYLKO CO MY¦LICIE NA TO CO NAPISAŁEM...:| krety! Xd
Ten Słoń to mi nie wchodzi, wokal ma słaby, punchline taki, dziwny, w ogóle jego flow jakie¶ takie dziwne, jak u hejtera.
ŁódĽ, Bałuty, Teofilów, Pierwszy Milion.
#Edit.
Zapomniałem, przecież liber i doniu s± z Poznania. HAHAH, nie no, zajebista reklama, LMAO.
James Bond
23-02-2009, 17:07
Liber Doniu s± z Obornik WLKP. piona znawco.
Guerinho!~>
23-02-2009, 17:32
Nikt nie pomyslal o dobrym starym Hemp Gru ? :<
Slucham firmy , lecz przekaz Hemp'a jest o wiele , wiele lepszy...
James Bond
23-02-2009, 18:00
Jeste¶ ale głupi powaga.. czytaj posty up co pisałem matole.
W poznaniu rz±dził Peja (Podziemia,Slums Attack,Ski Skład, NOJA) to był hh z przekazem. SLU i SOLUFKA to już moim zdaniem głupawka ry¶ka kasa mu odbiła do głowy i sie Rychu Pe lansuje.
Obecnie słucham WBU. Cienki dobrze ¶piewa o życiu
Je¶li chodzi o warszawski rap to obecnie słucham wspomnianego wyżej Eldo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.