View Full Version : Wczesniejsze poinformowanie o restarcie serwera
Dalekowidz84
19-02-2009, 13:28
Mam taka propozycję ,żeby wczesniej informowano o restarcie serwera
Tzn Gdy jest napisane cos takiego :
Uwaga za chwile nastapi reset serwera
Restart potrwa 10-15 minut
Potem :
Serwer zostanie wyłaczony za 5 minut
Chodzi mi oto żeby było cos takiego
Serwer zostanie wyłaczony za 15 minut
Czemu by to miało służyć ?
A no temu że np jakis mały lvl robi pande wise ma już reda a tu wyskakuje reset
Sam tak robiłem moim pallkiem na 560+ i prawie zrobiłem gdyby nie restart
Daje Sondę
Dałem w prefixie 7.6 dotyczy to tylko serwera 7.6
Silkroad
19-02-2009, 14:07
Ta może tak być, albo dać na stronce ile zostało do reseta, albo wpisywać jakąś komende np. !timeleft i Ci wyskoczy za ile reset. Jestem ofc. na tak :).
Jestem za.. Mogli by też zrobić coś takiego że jak ktoś ma pk to oznacza to że zawsze ma pz a nie tak że po restarcie stoją goście z pk w pz :<
Sir Revoy
24-02-2009, 14:26
Ja się zgadzam nawet z respa nie mogę wrócić albo i nie mogłem (po hacku:/) Ale mam nowego hara niedługo wbije swój wymarzony mlvl i znów te same problemy. PZDR
Stoprocentowy
24-02-2009, 14:59
nom powinno byc po 15 minutach ja z kumplem byłem w samym centrum Ghostów na rooku a tu pisze ze za 5minut restart i ledwo co ucieklismy. powinno byc po 15. Popieram
Wiele Miałem Kont
24-02-2009, 17:16
Chciaż obecnie nie gram na APO w ogóle to często kiedyś mi przeszkadzało że piszą 5min wcześniej. Twój pomysł jest fajny, ale pewnie mortiis i tak tego nie wprowadzi :D
tedziq08
24-02-2009, 21:12
Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak Tak !
Przyda się i jeszcze jak by sie dało zrobić że jak ma sie pk to żeby po resie byl pz :]
Exevo knight
24-02-2009, 21:14
Nie! Dlaczego? A właśnie dlatego, że jest takie coś jak niekończący się time ring! Robią się trzy nowe zaraz po restarcie serwera! Przykładowo, jeśli jakiś mały lvl expic na CoD to nie dojdzie przed restartem do time ringów! Jak by wprowadzić twój pomysł to w tamtym miejscu będzie zawsze mnóstwo ludu przed restartem! Mi tam zawsze starcza czasu!
^Grulix^
24-02-2009, 21:20
Jestem na tak. Po co oni to w ogóle zmieniali??
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.