Zaloguj się

View Full Version : Wasze sny :)

Hipcio Bercix
19-02-2009, 17:27
Witam. Tak jak w temacie, piszcie swoje sny wczorajsze i nawet z kilku lat wczesniej :p
Kiedys mi sie snilo ze zburzylem szkole z kolegami ^^

Ktoś II
19-02-2009, 17:33
Ja zwykle nie pamiętam swoich snów...

Jeden zapamiętałem xD
Miałem świadomy sen, czyli że śnisz i wiesz, że śnisz oraz możesz robić to co chcesz.

Pamiętam, że nauczyłem się grać na gitarze ^^

#down
Wtedy kiedy miałem ten sen, to jeszcze nie wiedziałem, że takie coś jak LD/ŚS.
Dopiero potem zacząłem o tym czytać i dowiedziałem się że to jest możliwe.
Wg. tych wszystkich naukowców, każdy człowiek przynajmniej kilak razy w życiu miał takie sny.

Śniło mu się, że on i 4 moich kumpli była w kościele na pogrzebie, bo ktoś zabił, zgawłcił i poćwiartował (sic!) MOJĄ siostrę, a na mszy ksiądz przyznał się, że on to zrobił. =/

Jest jakaś książka podobna do tego snu xD
Koleś niby poćwiartował ludzi, a potem ksiądz na mszy się do tego przyznał ^^.

EsSaY
19-02-2009, 17:40
@up
Wooooo, ale prooooo.
Pozatym średnio prawdopodobne jest, żebyś miał LD, jak nawet nie pamiętasz własnych snów. ;d
Chyba, że wskoczył tak przypadkowo. :d

@Topic
Moje sny to tam nic ciekawego, mój kumpel to ma dopiero pr0 sny. Pare osób z mojej klasy śmieje się z niego, że jara zioło przed snem. :D
Dziś opowiadał nam sen:

Śniło mu się, że on i 4 moich kumpli była w kościele na pogrzebie, bo ktoś zabił, zgawłcił i poćwiartował (sic!) MOJĄ siostrę, a na mszy ksiądz przyznał się, że on to zrobił. =/

Wczoraj opowiadał cośtam, że śniło mu się, że jego blok się palił i musieliśmy uciekać. Na szczycie jego bloku była taka trampolina jak w jakichś zręcznościówkach i musieliśmy na nią wskoczyć, bo na górze było otwarte przejście do innego wymiaru, ale gdy już wyskoczyliśmy do nieba portal się zamknął i wszyscy spłoneliśmy. lol xd

Sir Von Dyzio
19-02-2009, 17:58
Mi jakoś niedawno ktoś opowiadał coś o szczurach i ogólnie tak gadaliśmy :D No i śniło mi się, że leżałem gdzieś koło krzaków no i w rękę ugryzł mnie szczur i biegałem jak głupi, a on nie chciał puścić xd No i się obudziłem wtedy :)

Crayon
19-02-2009, 18:09
Śniło mi się, żem wóz, a to mara broi,
Budzę się, wozu nie ma, tylko dyszel stoi.

Koledze się śniło że byłem księdzem i udzielałem ślubu dwóm innym kolegom. No i ja tam do nich: "X pedale bierzesz tego ciula Y za męża?" A on na to: "Nie. Za żonę bo on mi urodzi dziecko." =/

GladeQ
19-02-2009, 19:07
Mi się śniło, że Horned Fox się zrespi i że muszę tam być xDD Ale się nie zrespił -.-

.Sempacz
19-02-2009, 19:09
a mi sie snilo ze krajon mial 36 lat i byl giejem na apo XD
zart, zawsze mi sie cos sni glupiego typu ze mnie cos goni itp ;p

Van Breaker
19-02-2009, 19:23
A mi ostatnio się nic nie śniło ;O XD

A tak na serio to żadko mi się coś śni a jak już się coś śni to zazwyczaj treści erotycznej nie będe się więcej rozpisywał , chyba każdy ma takie sny...

Gandarek
19-02-2009, 19:35
Kilka lat temu miałem okropny sen hu :-) Masakra stałem pod drzwiami od babci i duchy mnie jakoś trzymały ja krzyczałem ale nikt nie słyszał! Nie umiałem się ruszać ,ani nic w ogóle! Najgorsze jest to ,że ja wiedziałem o tym...Wiedziałem ,ale nie umiałem się obudzić.

Rano nikogo w domu nie było ,więc szedłem do babci! Babci nie było ale stałem pod jej drzwiami ,przez chwile miałem wrażenie ,że coś ,ktoś tutaj jest...

Raz śniło mi się ,że koło mojego domu była wojna. Ale to już dłuższa historia.

Siminka
19-02-2009, 19:50
Mi też! Mi też ! Że Ruskowie powybijali moją rodzinę itp :[

^Poziomek
19-02-2009, 20:26
Kilka lat temu miałem okropny sen hu :-) Masakra stałem pod drzwiami od babci i duchy mnie jakoś trzymały ja krzyczałem ale nikt nie słyszał! Nie umiałem się ruszać ,ani nic w ogóle! Najgorsze jest to ,że ja wiedziałem o tym...Wiedziałem ,ale nie umiałem się obudzić.

To się nazywa Paraliż Senny. Wyjebane uczucie xD Też coś takiego kilka razy miałem.

@topic
Mi to się same gołe baby śnią XDDDD

666
19-02-2009, 20:47
Śni Mi się czasami, ze leze na podlodze i nie moge się podnieść x D
Tzn nie moge utrzymac rownowagi, albo gonią mnie zapałki i kule.

Verrier 2.0
19-02-2009, 20:58

Kurde mi też ! :D

@topic
Ja ostatnio mam takie po****ne sny, ze szkoda w ogóle gadac ...

P.S.
Praktykuje tu ktoś LD ? :>

Flutebone
19-02-2009, 21:09
@up
ja mam zamiar zacząć, ale sie wacham [waham?]

@top
mi się przedwczoraj śniło, że mnie w szkole zalało coś glutowatego, i nie mogłem wyjść, a inni mogli...

Ktoś II
20-02-2009, 00:34
P.S.
Praktykuje tu ktoś LD ? :>

Ja się chcę nauczyć, ale podobno trzeba bardzo długo spać i dojść do perfekcji xD

Trikool
20-02-2009, 06:10
A mnie sie sniło , żę APO upadło i Mortiis dał mi całą kase za te pacce oO.

Fifuś
20-02-2009, 07:21
Mi się śniło że Udinese grało z Lechem i wygrywało 4:0 po pierwszej połowie. W drugiej zaczęli odrabiać straty a ja biegałem za piłkarzami po boisku jako operator kamery XD i nagrywałem wszystko xD

Pelé
20-02-2009, 11:12
Idz do psyhoterapeuty jak chcesz gadac o snach ;]

Thus Astud 4.0
20-02-2009, 12:39
śniło mi sie, ze nic sie nie sniło ^^
.......................

xxXTibiomanxxX
20-02-2009, 14:04
Kiedys snilo mi się że cały czas spadam w nicość i tak spadam,spadam,spadam,spadam i spadam ...

Ale i tak najlepsze są sny które mogę kontrolować :D

@Edit
Przypomnialo mi sie ... Raz mi się śniło że pójdę do sklepu i zabraknie mi 25 groszy ...
A gdy sie już obudziłem naprawdę poszedłem do sklepu i zabrakło mi 25 groszy :o

^Grulix^
20-02-2009, 14:21
Mi się śniło kiedyś, że Krajon umówił się z Mortiisem i krajon zakochał się w mortiisie. Po 10 randkach krajon stary zboczuch zaciągnął mortiisa do domu i go zgwałcił, kleszcząc się. Wtedy się obudziłem.

Mi jakoś niedawno ktoś opowiadał coś o szczurach i ogólnie tak gadaliśmy :D No i śniło mi się, że leżałem gdzieś koło krzaków no i w rękę ugryzł mnie szczur i biegałem jak głupi, a on nie chciał puścić xd No i się obudziłem wtedy :)

Obudziłeś się z mokrymi gaciami i rękom w gaciach?

SedaN*
20-02-2009, 14:24
Mi sie śnił vapir, którego zabiłem i dostałem 300 pkt doświadczenia.

EsSaY
20-02-2009, 14:33
Grulix, chciał być śmieszny ale mu "troszkę" nie wyszło.

Btw. masz erotyczne, gejowskie sny z osobami z apo? ;o\

Dziś miałem jakiś głupi sen, że pani od polaka mnie chwaliła. A na polaku dostałem 5 za aktywność. XD

Kiedyś bawiłem się w LD. Mózg wygenerował, że jestem w szkole na przerwie, podchodzi jakiś Edmund i ma wąty. Zaczął mnie okładać. Leciała mi krewka, uśmiechnąłem się, koleś sie zdzwił. Ja napinka, krzyki, buchy i koleś się dowiedział, że jestem Sayianinem. Podchodzę, robie jakieś combo, koleś uderza w ścianę, rozwalając ją (;O) i wylatuje ze szkoły. To było coś. Wszyscy w około się patrzeli, jaki mastah, respekt, szacun. Później się obudziłem bardzo zadowolony, ale najdziwniejsze było to, że bolał mnie nos... .

Suuuure. (info dla debili, to co napisałem jest po angielsku)

Moj tata jak byl maly tez lunatykowal i raz w nocy odszedl od domu kilka kilometrow i znalezli go u sasiadow ^^ kozak

Wiadomka. -.-

Exevo knight
20-02-2009, 14:47
Ja jakoś nie pamiętam swoich snów (są wyjątki). Jeden z których pamiętam to taki, że bawiłem się gdzieś z kumplami (xD), mama podeszła zapytała się czy iść z nią czy wrócę sam. Wybrałem to drugie. Później jak wracałem to gonił mnie jeden z wrogów i już byłem za drzwiami gdy on mnie złapał i nie chciał puścić... ja krzyczałem i się szarpałem ale nic :( (straszne uczucie...). Nieraz mam ciągle taki sam sen, że jestem sam i wszystko wydaje się takie jak by większe i muszę łapać takie jak by większe kule od siebie <-- ten sen zawsze pamiętam ;d

Hipcio Bercix
20-02-2009, 14:56
@ exevo knight
Mam podobne sny tylko ze jestem w bialym ogromnym pomieszczeniu i ogromne metalowe kule tocza sie za mna i mnie przejezdzaja a mi nic nie jest ^^ i czuje sie tak bez sil i tak dziwnie jakos xD

Oriental
20-02-2009, 15:04
LD to jeszcze nie problem, OOBE to sztuka ;).

@Topic

Kiedyś bawiłem się w LD. Mózg wygenerował, że jestem w szkole na przerwie, podchodzi jakiś Edmund i ma wąty. Zaczął mnie okładać. Leciała mi krewka, uśmiechnąłem się, koleś sie zdzwił. Ja napinka, krzyki, buchy i koleś się dowiedział, że jestem Sayianinem. Podchodzę, robie jakieś combo, koleś uderza w ścianę, rozwalając ją (;O) i wylatuje ze szkoły. To było coś. Wszyscy w około się patrzeli, jaki mastah, respekt, szacun. Później się obudziłem bardzo zadowolony, ale najdziwniejsze było to, że bolał mnie nos... .

Kolbas
20-02-2009, 16:19
hehe ciekawy temat.
Mi się zazwyczaj akcje z dziewczynami śnią. Ale to raczej nie sen tylko pomysł na zaśnięcie. A takto to mi się śni.
Jak jestem na jakiś dużym terenie i spada na mnie coś dużego i ciężkiego. Nie wiem co to, ale ruszyć się nie mogę choć, jestem tego świadomy że zgine jak to cuś na mnie wyląduje. Miałem tak 2 razy jak się obudziłem, to powiedziałem sam do siebie ( ja pier... znowu pojebane sny, a jutro w robocie zamiast robić będziesz spać )
Wiem jebnięty jestem :D

Hipcio Bercix
20-02-2009, 16:49
Przypomnialo mi sie jak bylem maly to duzo ogladalem dragon balla. Mama mi opowiadala ze w nocy jak mi sie cos snilo to przez sen cos krzyczalem i lunatykowalem 0.o czesto lunatykuje.

Moj tata jak byl maly tez lunatykowal i raz w nocy odszedl od domu kilka kilometrow i znalezli go u sasiadow ^^ kozak

Tal
20-02-2009, 17:29
Moje sny są zwykle całkiem bezsensowne.

Jednak z tych prostszych mogę przytoczyć jeden:
Śniło mi się, że wraz z dwoma kolegami przed opuszczeniem szkoły po lekcjach zauważyliśmy przez okna powódź. xd Na naszych oczach bezradni uczniowie ginęli pod zapadającymi się ścianami. (lol) Ostatecznie zbudowaliśmy tratwę ze stołów i krzeseł i dopłynęliśmy do naszego bloku.

Nie mam pojęcia skąd to mi się wzięło.

To tyle, baj
Peace...

Serty Lukasz Knight
20-02-2009, 18:26
Heh Mi się raz śniło że żyłem w świecie magii raczej to był koszmar (dużo oglodam Harrego pottera) jak bym był nim i nagle w zamku(Hogwart) zaczeło się coś dziać ludzie panika kumple spierzali do lochów żeby sie srchonic. A ja wyszedlem za Zamek i ide w strone stadionu pacze a tu Voldemort i cala zgraja nie wiedzialem co sie dzieje i nagle nauczyciele wyskoczyli i zaczela sie walka była masakra Zabito kilku typkow a ja stalem nie wiedziajac co robic nagle wszystkich wybito zostalem ja i Voldemort i zaczelo sie cos takiego jak na ringu i bieglem przed siebie spoza lasu wyszly olbrzymy pozniej smoki a Voldemort jakby sie zemna bawil ;/ plynol po trawie. widzialem rozczke podobna do Snakebite rod a sie odwrocilem zobaczylem twarz Voldemorta i nagle bum jakis zielony blysk i budze sie zasypiam do szkoly XD< - - - najciekawszy sen w moim Life

PS: Żadko mam sny ale ten byl wyjątkowy snil mi sie on ze miesiące temu

Cielaczek
20-02-2009, 18:46
ja mam czasem tak, że czuje, że spadam, potem sie budze, to widze, jak lece w dół.. tj. moje ciało się podnosiło [?](dane nie potwierdzone). Ogółem to mi się coś z yhm.. śni xd

Oriental
20-02-2009, 19:02
Cielaczek, jest to objawa OOBE, lub po prostu masz dziwny sen ;d.

Kizzia Mizzia
20-02-2009, 19:38
Proszę się nie śmiać ale nic nie przebije tego co śniło się mojemu tacie o_O :
był wysłannikiem papieża Jana Pawła II i był świętym i musiał być na każdej mszy . Zaspał więc biegł do kościoła ale droga była coraz dłuższa więc zadzwonił do służb specjalnych że on musi być na tej mszy i przylecieli po niego śmigłowcem i leciał a obok przelatywał samolot i papież stał w otwartych drzwiach samolotu więc mój tata jak zobaczył go to wyskoczył ze śmigłowca i wskoczył na ten samolot ale zaczepił się tylko rękami krawędzi drzwi i dyndał, w końcu spadł i sie obudził ....... OMG ........ powiedziałam tacie że jest nienormalny .... o_O

A propos :
mieliście kiedyś sen po którym się obudziliście i działo się to samo co w śnie ... ??
mi śniło się że tata szykował się rano do pracy (choć ma na różne godziny) i się obudziłam, na dworze było jeszcze ciemno wstałam a tata kazał zamknąć za sobą drzwi więc zamknęłam i poszłam na kompa grać w tibie po czym z przedpokoju wlazło do mnie coś czarnego i zaczęło iść w moją stronę, chciałam krzyczeć nie mogłam chciałam sie ruszyć nie mogłam ...
Obudził mnie tata pytając co mi jest ... bo darłam się przez sen po czym powiedział że idzie do pracy i żebym zamknęła za nim drzwi ... na dworze było jeszcze ciemno i było wszystko tak samo jak w śnie ... oO ale sie wtedy bałam !!! ale nie poszłam grać w tibie xD włączyłam telewizor i siedziałam 3 godziny na baczność.

albo jeszcze kiedyś : śniło mi się że się budziłam - czyli obudziłam się i się podniosłam z łóżka, po czym znowu się obudziłam i myśle co jest grane, wstałam z łóżka i znów się obudziłam ale tak już na serio

W ogóle to gratki za pomysł założenia takiego tematu ... jest bardzo ciekawy ... tylko mam nadzieje że ludzie będą ty pisać prawdziwe sny a nie wymyślone typu ... o gmach itd...

UWAGA !!! wiecie że japońce kminią nad maszyną do nagrywania snów ?? :D :eek: to będzie odlot :cool: :D

Exevo knight
21-02-2009, 00:52
@up
Tak, mi się nie raz śni takie coś, że później (okres się różni, może to być nawet po kilku tygodniach) przed oczami w rzeczywistości widzę to samo co mi się śniło!! (przynajmniej niektóre sytuacje ;d) Straszne... przez takie coś później się boję zasnąć... a najgorsze jest to, że wszystko jest identyko i nie mogę sobię przypomnieć gdzie ja już to widziałem ;d Przykład:
Śniło mi się, że gadam sobie z kolegami w Krakowie z wycieczki ;d Dwa tygodnie później w szkole ogłosili wyjazd do Krakowa... oczywiście się wybrałem... wszystkie budynki, wszystkie rzeczy stały na tym samym miejscu! Dokładnie identyko! A przecież jak mogłem śnić o jakimś miejscu gdzie nigdy nie byłem -.- To wszystko jest tak jakby nierealne ;d

old Don Mateo
21-02-2009, 01:20
ja mam czasem tak, że czuje, że spadam, potem sie budze, to widze, jak lece w dół.. tj. moje ciało się podnosiło [?](dane nie potwierdzone). Ogółem to mi się coś z yhm.. śni xd

Ehm mam podobny sen który bardzo często mi się śni niby sobie latam jak super men nad pustynią a później zaczynam się obniżać obniżać i twarzą prawie dotykam ten piach to się budzę

StaryMistrzBorysiatko
21-02-2009, 04:34
snilo mi sie ze mortiis zrobil stamine i nie moglem expic

Wiele Miałem Kont
21-02-2009, 09:05
Śniłem wczoraj/dziś o weekendzie spędzonym ostatnio z "muiom gejl", ale zwykle nie śni mi się nic :eek:

James Bond
25-02-2009, 22:22
@KIZIAMIZIA

albo jeszcze kiedyś : śniło mi się że się budziłam - czyli obudziłam się i się podniosłam z łóżka, po czym znowu się obudziłam i myśle co jest grane, wstałam z łóżka i znów się obudziłam ale tak już na serio
To było w masce w filmie. lawl.

@TOPIC
Najgorzej jak się ma koszmary i chcesz biec i nie możesz, albo nie mozesz oddechu złapać. Często miewam że jade samochodem i spadam w przepaść z mostu, albo z góry skacze i tak mnie kuje serce dziwnie xDD :D

CashBanned.BijąMnieWDomu
26-02-2009, 17:29
Ja mam chore sny : < ZAbijam orki wariory a one mnie hitujom na redzie a ja nie chce pasc i uciekam na blaku a tu nagle elf mi zajebal a aroła i padłem : /

Woto ^^
26-02-2009, 17:54
Mi to sie najczesciej sni, ze ktos mnie goni i chce go udezyc. Gdy moja reka leci w jego kierunku to centralnie przy jego twarzy sie zatrzymuje xd :D

Najglupszy sen to mialem, ze byla wojna cos podobnego do battlefielda i ze ja bylem zolnierzem i ruchalem gole babki i strzelalem w zombiakow :rolleyes::eek:

@edit
zapomnialem wam powiedziec ze jeszcze moja stara czesto mi mowi ze budze sie w nocy i rozmawiam sam do siebie o.O

Fox <3
26-02-2009, 17:54
Dzisiejszej nocy śniło mi się, że mnie koleżanka jebała. Nie wiem czemu, nie wiem jak, ale tak mi się śniło. :<

Pojebane te sny.

Hipcio Bercix
26-02-2009, 18:17
A mi wczoraj chyba sie snilo ze walilem konia dla jakiegos noobka. DLugiego mial :/ Chce zeby teraz przysnila mi sie moja panna ^.^

XideBanned
26-02-2009, 21:42
Dzisiejszej nocy śniło mi się, że mnie koleżanka jebała
a nie na odwrót? :D
dzis snilo mi sie ze znalazlem kupe hajsu, a gdy szedlem ja wydac, to sie obudzilem ;c

Wiele Miałem Kont
26-02-2009, 22:06
Dziś śnił mi się super sen z gulix'em...
Poznaliśmy się i all ok było, ale po kilku spotkaniach powiedział że jest ostrym nekro zofilem... zaprowadziłem go na drogę gdzie 3 dni wcześniej przejechano lisa! Chłopak odrazu wziął się do roboty, ale gdy się na niego rzucił... zostałem obudzony ;(

Hipcio Bercix
28-02-2009, 10:13
Odswierzam temacik :p >znaki znaki znaki znaki znaki znaki<

Stoprocentowy
28-02-2009, 10:28
mi śie sniło ze byłem niesmiertelny :D i chciałem sie troche pobawic z wojskiem a jak juz zatakowałem je przyszła mi wiadomosc ze moja niesmiertelnosc znikła. HAHAHA .jebnięty sen :D

Woto ^^
28-02-2009, 13:03
PAre dni temu snilo mi sie ze padlem na dwarfach jak skillowalem,a na nastepnych dzien padlem na slimkach xd

Kamor is Back
28-02-2009, 13:09
Mi sie dzis snilo jak zomo mnie fiatem goni po polsce. xD

Tre Cool
28-02-2009, 13:20
Mi się śniło, że u nas w mieście była Godzilla i sobie biegała po blokach, a ja się schowałem pod biurko xd

Devil Mike
04-03-2009, 14:44
ja miałem wczoraj sen że się myślałem ze sikam w kiblu a rano sie budze i mokra plama xD
Kto tak miał? :D

PIH
04-03-2009, 20:28
Śniło mnie się że jadę autem i buty zahaczały mi o pedały bo były za wąsko ustawione i się wkurwia*** ;D. Nie wiem skąd taki sen :p

Arcano
05-03-2009, 08:41
Mi zawsze coś sie śnią sny ze mam sie z kimś bic to zawsze jak już ma sie zacząc to chocby mi mięśnie znikały i wogóle chce uderzyc ale nie mam siły, chuowe uczucie :-/

Czasami tez mam tak że jak już zasypiam to już lekko zasne i śni mi sie że np. ide chodnikiem i sie wywale i jak już mam upaśc to sie bduze z takim wstrząsem ciała :confused:

@up
Tak, mi się nie raz śni takie coś, że później (okres się różni, może to być nawet po kilku tygodniach) przed oczami w rzeczywistości widzę to samo co mi się śniło!! (przynajmniej niektóre sytuacje ;d) Straszne... przez takie coś później się boję zasnąć... a najgorsze jest to, że wszystko jest identyko i nie mogę sobię przypomnieć gdzie ja już to widziałem ;d Przykład:
Śniło mi się, że gadam sobie z kolegami w Krakowie z wycieczki ;d Dwa tygodnie później w szkole ogłosili wyjazd do Krakowa... oczywiście się wybrałem... wszystkie budynki, wszystkie rzeczy stały na tym samym miejscu! Dokładnie identyko! A przecież jak mogłem śnić o jakimś miejscu gdzie nigdy nie byłem -.- To wszystko jest tak jakby nierealne ;d

to jest dejavu, każdy tak ma

Sorc King
05-03-2009, 12:29
Czasami tez mam tak że jak już zasypiam to już lekko zasne i śni mi sie że np. ide chodnikiem i sie wywale i jak już mam upaśc to sie bduze z takim wstrząsem ciała :confused:

Też tak mam, jakbym się wywrócił, poślizgnął. Potem się podnoszę budząc z takim odskokiem od upadku jakby xD.

A co do moich snów. Czasem śni mi się że chce "pożyczyć" jakiś samochód. No ok już odpalam i chce jechać a ten ma albo jak w rowerze pedały albo za nic się rozpędzić nie umie ;/. Często kiedyś mi się śniło też, że wracam do szkoły wszystko ok. Idę do góry tak rozmyślam czy wejść do domu. Jak nie wchodzę idę do piwnicy nie wiem czemu lub idę do domu. Jak obojętnie gdzie pójdę wychodzę po jakimś czasie a tu nikogo nie ma ;o. Budynek jakby cały opuszczony a ja sam i na ulicach też pustka. Śniło mi się tak kilka razy, zawsze pamiętałem co było poprzednio i starałem się udoskonalić sen. W końcu wyważyłem drzwi do sąsiada a tu jakiś truposz jak w ringu. Stałem nie mogąc nic zrobić ten mnie złapał i poczułem pierwszy raz w życiu jakbym się palił. Obudziłem się cały rozpalony(gorący). :| Nigdy tego nie zapomne... . A co do tego dejavu też miałem kilka razy tak lecz widziałem np jakby zdjęcie i taki zawias na ten moment. W rl to samo z zaskoczenia.

Devil Mike
06-03-2009, 17:59
Dziś miałem zajebisty sen...

A więc tak występowałem w nim ja czyli Mucha Palladin,Amedine,bermen,Walier
każdy z nas kupił sobie domek na cod koło siebie
i jak weszliśmy do środka zaczęliśmy układać itemki na ziemie
kupiliśmy łóżka i stoliki i poszliśmy spać
rano sie obudziliśmy i zobaczyłem że na podłodze nie ma itemków, Przestraszylęm
się i zobaczyłem dziurę w ścianie zaglądnołęm tam a tam rat zajada moje itemki klapki były podziurawione,pandemka,zepsuta w h*j a golden bolt połamany
ale sie wkur**** a ten jeban** rat wyskoczył zaczoł mnie gonić a ja go z Mls nie mogłem walnąć bo cwel był szybki schowałem sie w dp dałem loga i lognołem sie znowu a h*j na mnie czeka i postanowiłem że pójde z nim na arene na pvp island wziołęm sl,podziurawione klapy
i sd i poszliśmy na tą arene i wa

PIH
06-03-2009, 18:37
Mi zawsze coś sie śnią sny ze mam sie z kimś bic to zawsze jak już ma sie zacząc to chocby mi mięśnie znikały i wogóle chce uderzyc ale nie mam siły, chuowe uczucie :-/

Też tak kiedyś miałem, strasznie chujowy sen

Hipcio Bercix
16-03-2009, 18:57
Ten moj sen jest kox :p. Snilo mi sie ze pracowalem z jakims ziomkiem on mial z 20+ lat i zamawialem z nim innym ziomkow dziwk* Hehe ale te sny za pojeba*e

Van Breaker
16-03-2009, 19:59
Wczoraj mi się śniło , że uciekałem z kumplem tirem przed policją bo mieliśmy 2 giety baby i 4 dropsy xD , zjebaliśmy gdzieś w las i zgubiliśmy policję i wtedy się obudziłem , pozdr .

Cielaczek
16-03-2009, 20:19
ja miałem wczoraj sen że się myślałem ze sikam w kiblu a rano sie budze i mokra plama xD
Kto tak miał? :D
Ja dwa razy. Tyle, że ja się wystraszyłem, bo mnie mama przyszła obudzić
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To jest najgorsze
//top
Mam to dejvau tak samo :<. Głupie.

Mechó
16-03-2009, 22:58
Ja jak byłem w Warszawie to podobno wyszedłem z pokoju, wszedłem do drugiego i zaczynałem powtarzać "wyłącz ten monitor". Cały czas miałem zamknięte oczy.
Szwagier mi opowiadał :o