PDA

View Full Version : Telezakupy Mango.

Sopranis
19-02-2009, 18:34
Czy niewidzieliście kiedyś w telewizji jak 2 osoby reklamują jakiś produkt,że jest on lepszy niż wszystkie inne itp. Chodzi o reklamy np Tv Mango,tv shop i inne.Widziałem reklame o wyciskarce do owoców,ale mama mówi(jak coś reklamują) żę naciągają itp.wogule gada tak jakby niewierzyla w to co mówią.A więc pytanie:
Czy kupiliście coś(co?)za ile kupiliście(cena i ile przesyłka)i do czego to coś służy(opisz).

Oriental
19-02-2009, 19:25
Mój kolega kupił ich pro ivul undead szampon na porost włosów za 3 stówy. Tubka miała chyba 50 ml, ale kofani sprzedawcy dorzucili 2 gratis, bo zadzwonił w ciągu 30 minut !!!. Jak się okazało, te dwie (choć miała wystarczyć jedna) nie zadziałała, po dłuższym stosowaniu je zniszczyły (musiał się później dość długo kurować). Może i niektóre produkty są niezłe, ale mają kosmiczną cenę, i na prawdę nie wiem czy są takie, jak je reklamują....

Osobiście nie jestem takim zyebem, żeby kupić taki badzief ;f

@Cz@rek

Tak, mam starszego znajomego, który to kupił. Reklamy działają na musk ;s.

Van Breaker
19-02-2009, 19:26
Ty jesteś dobry...

Niewiem nie kupowałem ale wiadomo chyba , że połowa tych firm mango itp. to naciągacze zrobią wszystko żebyś kupił ich produkt a pewnie w każdym lepszym sklepie RTV , AGD kupisz o wiele lepszy sprzęt niż te całe zajebane mango , bynajmniej takie jest moje zdanie.

Siminka
19-02-2009, 19:49
wogule

Ja kupiłem ilustrowany Słownik Języka Polskiego. Za ile ? Za 200 zł. Chcesz, mogę Ci go wysłać. PW jbc ;]

^Gpiotras~
19-02-2009, 20:39
ta to jest naciaganie czym sie rozni Xxx 3000 od Xxx 4000 -.- I skad oni wiedza ze zadzwoniles w ciagu 30 min ;d

Kupilem za 99 zl wyciskarke do owcow i wiecej wiciskam reka niz tym gownem -.-

DannRook
19-02-2009, 21:16
Te same produkty można kupić w jakimś obojętnie jakim sklepie w cenie niższej o jakieś 50-70 procent...Nie jest to takie rewelacyjne jak reklamują :D
Mama kupiła kiedyś jakieś super ściereczki, działają jak zwykłe za 5 złotych i rozpierdzieliły się po 1 miesiącu a stówkę kosztowały...

Cza®ek
19-02-2009, 21:41
Mój kolega kupił ich pro ivul undead szampon na porost włosów za 3 stówy. Tubka miała chyba 50 ml, ale kofani sprzedawcy dorzucili 2 gratis, bo zadzwonił w ciągu 30 minut !!!. Jak się okazało, te dwie (choć miała wystarczyć jedna) nie zadziałała, po dłuższym stosowaniu je zniszczyły (musiał się później dość długo kurować). Może i niektóre produkty są niezłe, ale mają kosmiczną cenę, i na prawdę nie wiem czy są takie, jak je reklamują....

A co Twój kolega myślał, że w telezakupach kupi sobie preparat na porost włosów ?? Gratuluje mu inteligencji.

Nic nie kupowałem, nie kupuje i nie będe kupował, bo tylko idioci wierzą, że to jest najlepsze, dobre i co najważniejsze, że działa.

Wnoras
19-02-2009, 21:54
Nigdy nic tam nie kupiłem ani nie kupię ... Tam takie gówna sprzedają, że aż żal reklam oglądać: p

Sopranis
20-02-2009, 11:12
Siminka nie udzielaj się,jak nieumiesz odpowiedzieć na pytanie.

Kto z was kupił wyciskarke do owocow lub takie urządzenie co reklamowali.Że wyciągasz mięso z zamrażarki wkładasz do tego i za kilka minut masz rozmrozone,soczyste,ciepłe itp. Piszcie bo to ważne,być może są osoby które sie teraz zastanawiają czy kupić takie coś,a wy go np zachęcicie,bo uważacie że to dobry produkt,albo obrzydzicie mówiąc że to badziewie.

Guzek
20-02-2009, 13:44
Wszystko co reklamują to jeden wielki szjas, tak wspaniale jak oni to przezentują wygląda tylko w reklamie. Zrozum to!

James Bond
24-02-2009, 19:57
ta ja mam gdzies na szafie taki niebieski co ma 4 kółka, 2 rączki .. klękasz łapiesz to i jeździsz w przód i w tył.. nie wiem jak to się nazywa więc opisałem ogólnie nie jest bublem, ale jak widze komplet noży kuchennych za 400zł, albo preparat na porost włosów z wydzieliny ślimaka to mnie bawi to.

Kamor is Back
24-02-2009, 23:37
Kupilem za 99 zl wyciskarke do owcow i wiecej wiciskam reka niz tym gownem -.-

Bo ręce wysportowane od walenia konia :D xD

JA kupilem wibraton (Nie Wibrator ^^)
I dziala poprawnie.

Aha i Mango 23h <3

Tre Cool
25-02-2009, 07:35
Wiecie jak Mango wprowadza nowe produkty? Oglądają np. niemieckie telezakupy, a potem zrzynają pomysł a produkcje zlecają w chinach...

James Bond
25-02-2009, 14:11
Wszystkie programy w TV działają na tej samej zasadzie piona nowy kolumbie!:d

Jan
25-02-2009, 22:19
Moja babcia kupiła sobie "Ped Ega" do zrzynania skóry ze stóp. Myślała, że przejedzie i będą stopy jak u modelki, ale okazało się, że tarką sobie lepiej stopy upielęgnuje. BUBEL i tyle. Nie warto kupować. Dać 200zł na jakieś gówno, lepiej kupic PACCA XD żal

Loluwa
26-02-2009, 16:18
Teamt zjebany jak autor tony ; ) w tych reklamach zawsze wygląda to zajebiście itp. a chujowe i drogie nie kupie nic u nich gz dla tych co xddd kupili w mango

Sopranis
28-02-2009, 16:21
Juz wiem to sie nazywało jakoś tak "Flavor wave turbo oven".Kupował ktoś to?Może zrobi z tym filmik np.jakie to badziewie"i wrzuci na youtube,podając tu linka.

Loluwa ty nobie.Moze to i gowno,ale oni tak zajebiscie reklamują,jakby grzechem było nie kupić.

Quik
28-02-2009, 21:54
Stara dobra zasada szantażu umysłowego zmuszają ludzi do kupowania swoimi ciaglymi reklamami i tym gadaniem ciągłym w kółko macieju,Trzeba przyznać,że ich sztuka jest dobra gdyż jak to oglądam nie mogę przestać tego oglądać