View Full Version : Gm Dowcipni??
Chciałbym złożyć skarge na GM'a dowcipnisia bądź jakiś błąd mapy...
Wyszedlem na przechadzke, gdyż nudzilo mi sie. Pomyslalem skocze sobie pod anni i spowrotem. A tu wchodz w tp, debug i zastaje po powrocie to:
http://i39.tinypic.com/2i8exdi.jpg
W skutek tego błędu Straciłem 2 lvl -.^
Wiem, że nie ponosi nikt z servera za to odpowiedzialności, ale to troche nie fair.
Mógłby sie tu jakiś gm wypowiedzieć.
http://i44.tinypic.com/23r1zye.jpg
Pozdrawiam.
^Gpiotras~
20-02-2009, 09:27
Demon tam zawsze jest :>
A jesli chodzi o dl'e to sie zrespily jak kiedys trolle na roku;PP albo ktos je ,,przyprowadzil,,
Tam jest dymek czy nie bo nie pamietam ;d
^Grulix^
20-02-2009, 09:31
Bo jak nieraz jest spam, a ty masz cienkiego neta, to toja karta sieciowa tego nie przerobi i wyskakują ci błędy.
Pampalini
20-02-2009, 10:13
Grulix prosze Cie wyjdz z tego forum bajko pisarzu ;| moze najazd byl albo cos ?:>
@up2
Szkoda mi Cie te twoje bajki xD Cudo normalnie to był najazd pisał mortiis przeciez
Macie coś do Grulixa?? ON ZAWSZE WIE LEPIEJ!! To wiedza ludzkości i nadzieja przyszłych pokoleń!! MASZ PROBLEM?? Napisz do niego!! ON odpowie na WSZELKIE pytania za cenę kilku postów na FORUM podkarpackiego.
@topic
Nie rozumiem, dlaczego uważasz, że GM jest dowcipnisiem?? ekhm. Na respach jest taka akcja czasem, że jest błąd i respi się 20x potworek na jednym respie w tym samym momencie, ale są to sporadyczne przypadki. Debugi ma każdy. Wiązą się one z przemęczeniem łącza, słabym internetem, długą praca komputera, bądź nagłym wydarzeniem, które jest tak znaczne, że karta sieciowa nie może tego zapisać. Musisz przeżyć ten błąd, cofki przez te 2 lvle nie bedzie. Pozdrawiam Jan
Czarny Pogromca
07-03-2009, 19:02
Ogarnij... Po co to tu zamieszczasz skoro sam mówis że za błędy serwera Ci to nic nie da? Ojj.
DarthWawa
07-03-2009, 19:06
Sam ***** ogarnij frajerze. Zrobiles konto tutaj zeby posty nabic? 4 takie samy tematy w Screenach i teraz jeszcze odswieza tematy. Ty wiesz po co jest forum w ogole?
@Czarny pogromca
Nie odświeżaj starych tematów jak możesz....
@topic
Wątpię by był to bug bo ze 2 lata temu wlazłem tam 130 drutem i padłem (były dragon lordy tylko że żywe ofc...);p
Pewnie GM tam je wstawił dla zabawy...i dobrze już nie będziesz taki pewny wchodząc tam;)
@Up
Ty poprawiłeś. Ale mi nic do tego :rolleyes:.
@Topic
Już ktoś powiedział, że to najazd.
Jednak Mnie interesuje wypowiedź Grulixa... Wy jesteście dziwni nie potraficie zrozumieć, że jeżeli Grulix ma racje to Wy jej nie macie... szczególnie gdy macie racje. Nie ma sensu się z nim sprzeczać.
Wszystko wiedzacy Grulix,nie ma racji,a moze gm sie pobwił z dl??
Co nie moze??
Pewnie jakis blod i sie zrespiło ich tylu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.