View Full Version : Wrestling - rozmowy ogólne.
Elo.
Od pewnego czasu, zainteresowałem się Wrestlingiem. Lubie sobie pooglądać na youtube.com i w telewizji na 'Extreme' w Sobote o 20. Jest też w Poniedziałek na EuroSport'cie o 21.30. Moim zdaniem, Undertaker roxuje. xd Jego Chokeslam i Tombstones są niesamowite ? ^^ Co wy o tym sądzicie ? ;] W Kwietniu WrestleMania XXV ;D. Shawn Michaels będzie walczyć. Też lubię oglądać jego walki xd. Sweet Chin Music jest the best xd. A jego muzyka po prostu ... xDD
Piszcie kogo lubicie i 'newsy' xdd.
Pozdro,
Siminka <3.
http://www.youtube.com/watch?v=E7m2DurHXP4&feature=related
pr0 ?!
Tez to kiedys ogladalem i nawet gralem na pleju 2;d smuck down ogolnie daje rade goolberg czy jak tam to sie pisze;p
Lubiłem to max do 10 roku życia xD. Teraz po chwili oglądania zmieniam kanał. Nie lubie takich udawanek. Rozwala mnie też komentarz jak to komentator mówi: "to musiało boleć". Fakt nie jest łatwo tego wszystkiego się nauczyc ale i tak wole sobie obejrzec zwykły boks czy tam K1.
Pozdro :P.
^Grulix^
20-02-2009, 15:00
Moim zdaniem najlepszy jest Undertaker po oglądaj trochę jego, niektóre triki można wykorzystać w solówce szczególnie "trąbę". Ale jak tylko partner jest na ziemi a ty go podduszasz. Ogladnij sobie jeszcze potyczki jerego też tam się leją, ale w śmiesznym stylu.
Lubiłem to max do 10 roku życia xD. Teraz po chwili oglądania zmieniam kanał. Nie lubie takich udawanek. Rozwala mnie też komentarz jak to komentator mówi: "to musiało boleć". Fakt nie jest łatwo tego wszystkiego się nauczyc ale i tak wole sobie obejrzec zwykły boks czy tam K1.
Pozdro :P.
Udawanki ? Trochę tak. Widziałem 'próbę' jak Undertaker 'niby' zabił Paul'a Bearer'a. Był do szyi w piasku. A tam była ta gruszka ? Wiece to do betonu. No i wsypał piasku i niby się udusił. Za scenami to w 90% udawanki. Ale na ringu ? Nie. ;] Czasami jest krew, tylko nie mówcie, że to ketchup XD
master kallhi
20-02-2009, 15:58
Udawanki ? Trochę tak. Widziałem 'próbę' jak Undertaker 'niby' zabił Paul'a Bearer'a. Był do szyi w piasku. A tam była ta gruszka ? Wiece to do betonu. No i wsypał piasku i niby się udusił. Za scenami to w 90% udawanki. Ale na ringu ? Nie. ;] Czasami jest krew, tylko nie mówcie, że to ketchup XD
Oj Siminka :rolleyes: zdziwie cię ale te wszystkie walki są ustawiane od początku do końca ; ))
Oni długo przed walką wiedza kto wygra Wrestlemanie XXV ;)
A tak ps. xd czasem oglądam ;p Moim ulubionym wrestlerem jest Undertaker xd
(Kiedyś był nim Chris Benoit Ale sie zabił w Ubiegłym roku -,-) No I Triple H
Ja oglądam to co Sobote i Niedziele o DSF o 22 do 24. Ale to Austrijacki program :P
Mi się podoba najbardziej Batista, z jego sexy Batista Bomb i Undertage z tym trikiem londowania głową :D
Naprawdę jest to udawane? Jeżeli tak to zajebiście to robią :D
Pytanie jak tyle ludzi kupuje na to bilety, to nie widzą tego?
Ludzie wiedzą że to jest udawane...przyłażą to pooglądać xd
Wy nie macię wyobraźni ?
Wyobrażacie sobie chłopa 120kg który wali prosto w ryło i mu się nic nie staje ? -.-
Nie trawię tego, strasznie udawane.
Siminka, to nie keczup a kapsułki z sztuczną krwią, które można nawet kupić na allegro. Wystarczy wsadzić pod język i...
Nie wiem jaki debil może się na to nabrać, aczkolwiek jak chcesz zobaczyć bandę idiotów sztucznie napinających się to polecam.
Niejednego już tak powaliłeś. Xddddddddddddddddd
O RLy ?
Kapsułki z krwią na czole :<?
Ja czasami jak sie nudze to oglądam to a tu taki maly link oczywscie związany z tamtym sportem xD http://www.youtube.com/watch?v=cSCTmY_KoP4
Ja oglądam to co Sobote i Niedziele o DSF o 22 do 24. Ale to Austrijacki program :P
Mi się podoba najbardziej Batista, z jego sexy Batista Bomb i Undertage z tym trikiem londowania głową :D
Naprawdę jest to udawane? Jeżeli tak to zajebiście to robią :D
Pytanie jak tyle ludzi kupuje na to bilety, to nie widzą tego?
NO ja niewiem właśnie jakby to sie odbywało w Polsce to bym zcheciał poszedl
hheheh
⊕ Cineczeq ⊕
20-02-2009, 16:20
Nie trawię tego, strasznie udawane.
Siminka, to nie keczup a kapsułki z sztuczną krwią, które można nawet kupić na allegro. Wystarczy wsadzić pod język i...
Nie wiem jaki debil może się na to nabrać, aczkolwiek jak chcesz zobaczyć bandę idiotów sztucznie napinających się to polecam.
, niektóre triki można wykorzystać w solówce szczególnie "trąbę".
Niejednego już tak powaliłeś. Xddddddddddddddddd
Ja najbardziej lubiłem hulka ;p .
Ja najbardziej lubiłem hulka ;p .
Też go lubiłem ;] Podobno ma powrócić na WrestleMania XXV ;d xd
Seba Master Knight
21-02-2009, 13:10
Dobrzy aktorzy. Grubi i głupi. Z tą krwią to raczej prawda, bo czasem coś im nie wyjdzie i przypadkowo troche może polecieć :> Szczerze mówiąc jak to oglądam to bardziej się śmieję niż oglądam z zaciekawieniem...
Dobrzy aktorzy
Aktorzy tylko na wejściu ;]
Kiedyś się Hogan wypowiadał, że Wrestling to 80% aktorstwa, i wiele w tym prawdy... To doskonali kaskaderzy z "talentem" aktorskim (w niektórych przypadkach :P ). Osobiście wole UFC itp..
Aktorzy tylko na wejściu ;]
Człowieku ty naprawdę myślisz, że oni to robią naprawdę ?? :P Naiwny jesteś hehe xD. Ja myślałem tak w wieku 7 lat ale tata mi powiedział, że to udawane... No i odrazu jakoś mniej mi się podobało. Gdyby robili to wszystko "na serio" to po każdym ciosie w twarz by leciała krew. Tymczasem dzieje się to bardzo żadko (bo któryś z zawodników popełnił błąd). Nie wiem czemu Amerykanie się tak tym jarają no ale widać im wiele nie trzeba :).
Pozdro.
Człowieku ty naprawdę myślisz, że oni to robią naprawdę ?? :P Naiwny jesteś hehe xD. Ja myślałem tak w wieku 7 lat ale tata mi powiedział, że to udawane... No i odrazu jakoś mniej mi się podobało. Gdyby robili to wszystko "na serio" to po każdym ciosie w twarz by leciała krew. Tymczasem dzieje się to bardzo żadko (bo któryś z zawodników popełnił błąd). Nie wiem czemu Amerykanie się tak tym jarają no ale widać im wiele nie trzeba :).
Pozdro.
Wierzysz w to, co Ci inni mówią. Ja mam własne zdanie na ten temat. Pisz sobie co chcesz, mnie to gówno obchodzi. A dzieciakiem nie jestem ;]]
O lol wczoraj ogladalem na zywo i widzialem jak koles rozrzucil pinezki na ring i rzucil tamtego na nie i to chyba bylo realistyczne a nie udawane !
master kallhi
21-02-2009, 14:58
O lol wczoraj ogladalem na zywo i widzialem jak koles rozrzucil pinezki na ring i rzucil tamtego na nie i to chyba bylo realistyczne a nie udawane !
Jejku......
Bo On go rzucił na prawdziwe pinezki -.- ale on wiedział że zostanie rzucony na te pinezki ....
Większość ciosów jest markowana...
Pozdro.
Jedyny który myśli normalnie. Nigdy nie widzieliście jak biją sie chłopy po 20+ ? 1-2 strzały w pysk i leci krew , trzeba być dzieckiem żeby wierzyć że to jest prawdziwe ;pp
No ale wierzcie w co chcecie tylko próbowałem was uświadomić xd
James Bond
21-02-2009, 15:53
Dla mnie troche zbyt udawane.. chociaż ta walka co link dałeś nawet fajna ale wiesz.. wszystko ma swoje granice.. jakies 9 lat temu to ogladalem jak bylem mały to wierzyłem w to nawet;D Hulk wymiatał wtedy. :D
Bald Drah
21-02-2009, 17:01
Jednak to jest udawane choć widziałem walke w której gość wysypał pineski i nadział 2 gościa i krew leciałą(chyba w wrestlingu).. A tak to są tam ciosy np biegnie i NIBY go wali w szyje z ręki, normalnie byś zmarł, ale to udawane :)
Lubie Rey Misterio i Undertakera(kiedyś oglądałem)
Chociaż napewno ich coś boli, a nie że cały czas aktorzą i się nie dotykają.
XideBanned
21-02-2009, 17:18
wiekszosc udawane, ale raz ogladalem jak jeden typ skoczyl na 2 z 10cio metrowej wiezy oswietleniowej ( to chyba nie bylo udawane :< ). Obydwu zabrała karetka.
wiekszosc udawane, ale raz ogladalem jak jeden typ skoczyl na 2 z 10cio metrowej wiezy oswietleniowej ( to chyba nie bylo udawane :< ). Obydwu zabrała karetka.
Zara dam linka do tego filmiku ;].
http://www.youtube.com/watch?v=lxuazv-AQSo
Hmmm ?
Oglądałem to jak byłem mały bo myślałem, że oni na serio się biją...
Teraz mnie to nie kręci, bo przecież po jednym z tych ciosów człowieka można by zabić.
Wszystko ustawiane.
Ja jak inni ogladam w sobote o 20 raw, a w niedziele o 20 smackdown, a w poniedzilaek o 21:30 na eurosport.
Wedlug mnie najlepsi wrestlerzy to: Jeff Hardy, John Cena, Undertaker, Shawn Michaels
A finishery to: Swanton Bomb, St De fu, RKO, Switch in music
Pampalini
21-02-2009, 18:06
Jest to niestety udawane, czasem moze naprawde walcza ale to czasem :< a najbardziej lubie Reya Mysterio :D bo moim zdaniem najlepsze tricki ma :<
Ja jak inni ogladam w sobote o 20 raw, a w niedziele o 20 smackdown, a w poniedzilaek o 21:30 na eurosport.
Też ! xd \o/
Wedlug mnie najlepsi wrestlerzy to: Jeff Hardy, John Cena, Undertaker, Shawn Michaels
A finishery to: Swanton Bomb, St De fu, RKO, Switch in music
No ba xd. Undertaker najlepszy. Finisher HBK'a to "Sweet Chin Music" (po polsku słodka podbródkowa muzyka) też z początku myślałem, że to 'Switch in Music" XD
Hmmm ?
OMG!! Ty naprawde jesteś taki głupi czy tylko udajesz?? Nie widziałeś, że ten cały upadek był nienaturalny??... Dzięki takim ludziom jak ty ten nazwijmy to "sport" jeszcze istnieje... Pozatym wiadomo, że gdyby tamten by na serio spadł to tamten by już na niego nie skakał... Pomyśl...
OMG!! Ty naprawde jesteś taki głupi czy tylko udajesz?? Nie widziałeś, że ten cały upadek był nienaturalny??... Dzięki takim ludziom jak ty ten nazwijmy to "sport" jeszcze istnieje... Pozatym wiadomo, że gdyby tamten by na serio spadł to tamten by już na niego nie skakał... Pomyśl...
Dobra, powiem jedno. Widziałeś to na żywo ? Masz WŁASNE dowody, że to jest wszystko ustawione itp ? Nie! Dlaczego Royal Rumble wygrał taki 'bot' jak Randy Orton ? Wyjdź z tego tematu. Ch*j mnie obchodzi, czy sądzisz, że to jest udawane. Ten temat jest dla tych, co lubią to oglądać a nie ku*wa. 'Nie lubię tego, bo to wszystko symulacja' :< Jeszcze jeden post typu 'symulacja !1111' pisze do jakiegoś modka o usunięcie waszych bezsensownych postów.
Ten temat jest dla tych, co lubią to oglądać a nie ku*wa.
I tu się mylisz :). Temat nosi tytuł "Wrestling - rozmowy ogólne" czyli każdy może wyrazić swoją opinię odnośnie wrestlingu. następnym razem nazwij temat dokładniej to może nie będzie takich nieporozumień.
Masz WŁASNE dowody, że to jest wszystko ustawione itp ? Nie!
Hmm... Dowód?? Chociażby to, że ten nazwijmy to "sędzia" dalej robił swoje i oznajmił zwycięstwo tego kolesia, kiedy normalnie wszystko zostałoby przerwane...
Hmm... Dowód?? Chociażby to, że ten nazwijmy to "sędzia" dalej robił swoje i oznajmił zwycięstwo tego kolesia, kiedy normalnie wszystko zostałoby przerwane...
Wrestling to nie Boks. Sędzia tylko może wskazać zwycięzce, nikt inny ... Sędzie czegoś nie widzi, to ma pecha. ;]
Seba Master Knight
21-02-2009, 20:06
Dobra spokojnie. Jest jedyny sposób aby to sprawdzić. Poproś kolegę aby zrobił na tobie jeden z tych masakrycznych hitów jakich tam niby używają. Następnie napisz tutaj kolejnego bezsensownego posta(o ile będziesz żył).
XideBanned
21-02-2009, 20:36
Hmmm ?
ja inne widzialem, jeden typ lezal na podlodze, a drugi z tej wiezy skoczyl na niego. Nie ruszali sie we 2 to karetka ich zwinela.Xd
http://www.youtube.com/watch?v=IcN16bmkSWU
Tutaj są filmiki w slow motion, gdzie widać czarno na białym, że przy tych wszystkich uderzeniach, rzutach, slamach zawodnik nie ma kontaktu fizycznego. John Cena przy tym swoim 'firmowym' zagraniu nawet nie dotyka przeciwnika leżącego na deskach.
http://www.youtube.com/watch?v=49GhWaeYrqU&feature=related
O. A tutaj ciekawa konwersacja + prawie złamana noga Johna ; **
Patrzę na to jak na bajkę. Fajnie się ogląda, dopóki nie bierzemy tego na poważnie
Przerąbane to ;dd
Nie chciałbym z tym 2 metrowcem na solowe iść ;>
#edit
ejj, a tak w ogóle to po co oni leżą na plecach np. jak ktoś ich rzuci, zamiast wstać.
#Crayon
No widziałęm to fake z tymi pięściami, ciekawe czmu mu nie j*****??
Dobra spokojnie. Jest jedyny sposób aby to sprawdzić. Poproś kolegę aby zrobił na tobie jeden z tych masakrycznych hitów jakich tam niby używają. Następnie napisz tutaj kolejnego bezsensownego posta(o ile będziesz żył).
spoko ja na koledze zrobilem pedigree na trawniku a na takim malym(nawet twardym materacu RKO)
Ale szkoda ze na Extreme leca walki ktore byly juz dawno temu. Na Eurosporcie daja nowsze walki :)
Ps. Wiem, ze sweet chin music ale ja wtedy tego nie pisalem tylko bratu dyktowalem :D
Jak cos to polecam stronke www.wwe.pl mozna tam znalezc reportaze z takich gal jak wrestlmania itp :)
FAJNY MAM PODPIS? XD
sorry za doubla ale musicie to ogladnac!
http://www.youtube.com/watch?v=B6HHazEL-Qg
XideBanned
22-02-2009, 13:16
ogladnac!
fail.
@up
niezly filmik
.
C Clain :>
22-02-2009, 13:31
pff dzieci.. to jest w 100% udawane.. kiedys to oglądałem i najlepszy był Cena i słyszałem, że teraz powrócił
~~~Shadows~~~
22-02-2009, 14:03
tak xD zobacz sobie Undetaker vs batista napierdalają sie schodami że krew im ciągle tryskai innymi przedmiotami albo kamerzystwa wpierpszył sie na ring i undertakerowi zajebał kamerą włep ze zemdlał udawanka ? jak znajde podeśle linka --.-- może w pewnym stopiu udają ale nie koniecznie wszędzie
ulubieni wrestling'owycy
Batista
Undertaker
Rey Misterio
John Cena
Bald Drah
22-02-2009, 15:56
Ktoś dał filmik z tą wieża.. Może mi się wydaje ale ten co 1 spadł wyglądał tak jakby się odepchnął.. :)
Ale to może prawda, a nie udawane(ten upadek) A na czym oni upadli? Bo to coś dziwnego
Tak jak mówie lubię Rey Misterio i Undertakera :)
619 :D
A na czym oni upadli? Bo to coś dziwnego
Chyba stół komentatorski lub coś w tym stylu.
Spadali na coś specjalnie do tego przygotowanego ;).
@Bald Drah
A ja jestem pewien, że on sam się odepchnął :D.
Pozdro.
Pampalini
22-02-2009, 17:38
[QUOTE=
ulubieni wrestling'owycy
Batista
Undertaker
Rey Misterio
John Cena[/QUOTE]
Mysterio :D nie misterio -.-'
Jest to widowiskowe ale udawane ;/ i to boli ktos tam up krew im tryskala ?:> bylo na Youtube blood fake : ) przeciez jak taki batista zaje** by hmm takiemu big show to polamal by go w calosci ?:> czyz nie tak ?
http://www.youtube.com/watch?v=95JvcgBb1zE&feature=related
A to co to do chuja jest ;o
http://www.youtube.com/watch?v=95JvcgBb1zE&feature=related
A to co to do chuja jest ;o
Za sceną wszystko jest 'udawane'. Triple H i Ric Flair widać xdd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.