View Full Version : Kamila Skolimowska nie ?yje
Kamila Skolimowska, 26-letnia lekkoatletka, mistrzyni olimpijska w rzucie młotem z 2000 roku z Sydney, zmarła wczoraj na zgrupowaniu lekkoatletów w Portugalii
Kamila Skolimowska urodziła się w 1982 roku w Warszawie
. Była córką znanego ciężarowca Roberta Skolimowskiego, olimpijczyka z Moskwy z 1980 roku. Jej największy sukces to olimpijskie złoto w 2000 roku w Sydney. Kiedy stawała na najwyższym stopniu podium, miała niespełna 18 lat. Była medalistką mistrzostw Europy seniorów i mistrzynią świata i europy juniorów. W listopadzie ubiegłego roku skończyła 26 lat.
To wielka tragedia, była jeszcze bardzo młoda. Mówią, że sport to zdrowie, ale czy w tym przypadku też tak było? Oczywiście, nie mam nic przeciwko uprawianiu sportów, sam gram w klubie, ale czy warto przesadzać?
No coz tu moge napisac...Byla wielkim sportowcem i taka pozostanie zapamietana
^Grulix^
20-02-2009, 12:53
Nawet jej nie znałem, ale moja kultura jest na wysokim poziomie, więc składam Kondolencje :(
DannRook
20-02-2009, 12:56
Nawet jej nie znałem, ale moja kultura jest na wysokim poziomie, więc składam Kondolencje :(
Trudno, żebyś ją znał -.-
Ale dowaliłeś...
@topic
Odeszła jedna z najlepszych lekkoatletek i jeden z najlepszych sportowców w Polsce. Ogromny ból dla polskiego narodu:(
#Up
Taki temat i sie kur*a musisz dopierdolić do jego posta... Opanuj się!
#Topic
Wielka szkoda, że zmarła...
Była bardzo utalentowaną lekkoatletką :(
nie wiadomo co bylo przyczyna smierci wszystko stwierdzi sekcja ;/
[.l.]Korupcjonista
20-02-2009, 19:35
nie wiadomo co bylo przyczyna smierci wszystko stwierdzi sekcja ;/
Nadmierny doping ?
-,-
Van Breaker
20-02-2009, 19:38
Jedna z najlepszych polskich lekkoatletek .
Życie... Najgorsze jest to, że odeszła w tak młodym wieku...
sir Hubert
20-02-2009, 21:19
Widać 0 wiadomości o siłowni dzieci kochane wiecie co było jedna z przyczyn jej śmierci ,OMKA inaczej mówiąc koks . moje zdanie na ten temat ,tragedia bardzo wielka oczywiście ale biorąc to wiedziała co robi ale niestety nie ma w dzisiejszych czasach prawdziwego sportu.prześcigają się tylko firmy farmacelogiczne (nie wiem jak to sie pisze :P) pozdro.
xD Lukki xD
20-02-2009, 22:24
Pewno ją demony otoczyły, a nie miała uhów ani potów.
@down
Pomyśl i poczuj ironię,
MaNIeK211294
20-02-2009, 22:39
Pewno ją demony otoczyły, a nie miała uhów ani potów.
żal mi ciebie... takiego debila nie widzialem... szkoda że jednak są tacy co nie szanują innych ani nawet nie szanują zmarłych...
R†P :(
Maly down
20-02-2009, 23:17
żal mi ciebie... takiego debila nie widzialem... szkoda że jednak są tacy co nie szanują innych ani nawet nie szanują zmarłych...
R†P :(
A o jej śmierci dowiedziałeś się z tego tematu, czy byłeś jej zapalonym fanem, tak że wiedziałeś o fakcie tak szybko jak było to możliwe?
[ * ] [ * ]
Tak! Wysyłajmy jak najwięcej świeczek, to na pewno pomoże.
A co do tematu. Nie wiem co mam napisać, ale nie będę pisał o tym jak dobrą była atletką. Dlaczego? Ponieważ jej W OGÓLE nie znałem. Nic a nic. Takie nazwisko po raz pierwszy zobaczyłem, gdy ujrzałem ten temat. Myślę, że część osób także powinna sobie odpowiedzieć na to pytanie. Codziennie giną ludzie, nie są zakładane tematy poświęcone ich pamięci. Pewnie dlatego, że to byli "zwykli" ludzie o których się nie mówi, a nie wytrawne sportsmenki? A podobno każde życie ludzkie jest bezcenne...
Oczywiście czymś strasznym jest umrzeć w tak młodym wieku, jednak założony został ten temat, a po kilku dniach większość o niej zapomni.
W tym miejscu pozwolę sobie zacytować post użytkownika Angel Death, który został napisany jeszcze na starym forum, jednak ze względu na swoją treść, do tej pory pozostaje w mej pamięci.
Popatrzcie
Jak mówi [...] to forum nie jest od wyżalania się wiem że takie tragedie są , dzieje się to ... ale co w robicie jak piszecie ten post? Słuchacie muzyki? Gracie? Oglądacie telewizje?[...]
Więc nie lepiej pójść to kościoła pomodlić się?
(w niektórych miejscach, zamiast tekstu który jest mniej ważny, specjalnie wstawiłem owe [...])
No właśnie, co robiliście w momentach czytania tego tematu? Jak już wspominałem, ludzie umierają cały czas, wg. mnie większość o jej śmierci przypomni sobie dopiero, gdy np. za rok będzie w mediach głośno na temat śmierci polskiej sportsmenki. Przemyślcie swoje zachowanie.
Pozdrawiam.
Wiele Miałem Kont
21-02-2009, 09:07
Pytanie za 100pkt:
Wiesz ile ludzi dziennie umiera?
Zastanów się nad codziennymi śmierciami dzieci z Afryki... umierającymi z głodu, pragnienia lub choroby!
Co powiem do tego tematu?
Pomyślcie sobie że śmierć jest nieodzowną częścią życia i każdy w końcu umrze...
~~~Shadows~~~
04-03-2009, 08:15
@up
dokładnie gdzieś czytałem że w 1 h umiera z 5k osób ;p
@topic
i jakby trzebało ich wszystkich opłakiwać to wam życia by nie starczyło życie idze dalej i nic z tym niezrobisz ew. sztrzelisz se kule w łep ;] pzdr
czyli skoro to co czytałem to prawda to 24 x 5000 = 120000 ludzi cwaniaku a teraz idz po całym świecie o opłakuj ich jak mówiłem ty czekasz a życie idze dalej...
Devil Mike
04-03-2009, 14:40
[ * ] [ * ] szkoda Że Umarła była młoda wiele było życia przed nią
Pink Majster
04-03-2009, 16:10
Naprawde wielka szkoda... :/ ale to tylko i wylacznie jej wina... mogla zabrac wiecej healt potionow :/....
A tak serio... to wisi mi to xd
DarthWawa
04-03-2009, 18:58
~~~Shadows~~~ archeologu jeba_y.
>Topic
Powiedzcie mi czy jak walne na forum o tibii " " to pojdzie do nieba? Czy te " " sie gdziesz zbieraja i pozniej Bog je liczy i ten kto ma najwiecej ma miejsce najblizej Jego?
Gruliks na prezydenta!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.