View Full Version : [7.6] Szyszka odchodzi.
Old Szyszka
20-02-2009, 20:43
No i nadszedł ten moment, mało osób mnie kojarzy ale grałem wcześniej. Powód jest prosty, APO jest niczym teraz, same thiefy. Ojebali mnie na nie moje s legi, tylko kumpla z reala. Wiem wiem.. Dałem się zrobić jak dziecko, ale już za późno. Sory old fryzek. Żegnam wszystkich i nie radze grać(może źle to zabrzmiało? hmm - nie opłaca się grać, to nie to samo co wcześniej). Pozdro Rashej, tym charem sobie nie pograsz.
DannRook
20-02-2009, 21:28
Dopiero wróciłeś a już odszedłeś:(
No szkoda, nie zdążyłem nawet do Ciebie zagadać.
Thiefy na tym serwie to normalność, każdy tylko czeka, żeby podpieprzyć komuś bp albo oszukać w jakiejś wymianie...
Nathann here...
old Don Mateo
20-02-2009, 23:39
Ehh a miesiąc temu męczyłeś mnie żebym zagrał na apo to zagrałem ale na 8.4 (pograłem z tydzień jak i ty a później znowu wróciłeś na 7.6) teraz wiesz czemu raz na ruski rok wchodzę na APO xD no cóż bye bye maszkaro
Ech, pamiętam Cię jak grałem około rok temu.
Master Tibii z tej strony (I owner).
Pozdro w RL życiu :)
szyszka nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee
Doktor sypki robak
21-02-2009, 09:29
No i nadszedł ten moment, mało osób mnie kojarzy ale grałem wcześniej. Powód jest prosty, APO jest niczym teraz, same thiefy. Ojebali mnie na nie moje s legi, tylko kumpla z reala. Wiem wiem.. Dałem się zrobić jak dziecko, ale już za późno. Sory old fryzek. Żegnam wszystkich i nie radze grać(może źle to zabrzmiało? hmm - nie opłaca się grać, to nie to samo co wcześniej). Pozdro Rashej, tym charem sobie nie pograsz.
Ehh szkoda, jeszcze tego nie rozumiesz?
Jak ty nie opierdalasz to opierdola ciebie -.-
Proste xd
Powodzenia w rl life kont gg mamy :]
Martin16
21-02-2009, 12:01
;/
Narazie. .
Nie znałem cię ale żegnaj
Nie musiałeś się poddawać
Za miesiąc wrócisz z nowym zapałem do gry
Mówię ci to
A narazie pa
CashBanned.BijąMnieWDomu
21-02-2009, 19:46
Pa .
chociaz cie nieznalem ale mowie ze dobrze robisz.
Jeżeli chcesz cos osiągnoc w zyciu to nie osiagniesz jak bedziesz gral w to zasrano tibie !
Też nie gram, nie mam nawyku już :D..CS ROX!!!!!!!!!!!!!
@edit
ale nawyk do forum mi zostal :D zawsze musze w przegladarce wpisac to 'f' i wejsc na forum : P
zeganmy, ciekawe czy jeszcze wrocisz! tibia to zlo a ludzi ciagnie do zla wiec wrocisz!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.