PDA

View Full Version : Ziomy wracamy na rooka?

H5N1
20-02-2009, 21:38
Witam !
Tym tematem chciał bym zachęcić starych graczy do powrotu
do naszego małego światka jakim jest rook.
Może nie wszyscy pamiętają takich graczy jak Tigereczka, Tayron Rive,
czy Fallen...
Owszem moi drodzy-starzy gracze...
Przypomnijcie sobie jak wszyscy tworzyliśmy jedną wielką rodzinę rookmasterów w gildii Hedson Team...
Nic nie stało nam na przeszkodzie... Jak najazd to najazd- walimy.
Teraz tego nie ma... każdy gra chyba ***** po jedno...
żeby jak najwięcej ludzi opierdolić i chcieć wszystko sprzedać za kasę
na mainie, przy czym owalają 5 osób.
Bądź porobić questy i co...? Sprzedać itemy za kasę na mainie.
Na zakończenie pozwolę sobie podać kilka nicków osób, które zasługują
moim zdaniem na pamięć.
Tayron Rive
Hedson
Fallen
Tigereczka
Atticus III
Diablik of ROOK (Duza Maskotka)
RookMaster Wiceps
Lady Lee
Ikeshi
Anty

Obecnie
79% graczy to nooby
8% Dawipek
9% Mr Fsza
4%-normalni gracze.

Podpisano Przystojniaczek...

Rook.Men.Mariusz.
20-02-2009, 21:46
Raczej nie masz co liczyć na powrót old playerów.
Kilka z nich są już dorosłymi ludzmi np Tigerka ma chyba 22 lata ? Co ona ma robić w tej grze.
Pare gości możesz spotkac na apo 8.4 może teraz tam zrobimy "legende".

pogromcaszczurow II
20-02-2009, 21:50
Ja pamiętam te czasy, lecz wątpię, że taki Atticus wróci czy Tigerka chociażby. Było by miło, ale nie licz na to :(

Mógłbym zacząć, tylko nie sam ;) Jak wszyscy to wszyscy, a nie ;O

^Grulix^
20-02-2009, 22:04
Tigereczka już nie wróci, ale an forum ją niesie ostatnio napisała gdzieś posta. Ja jestem za tym żebyś wrócił stworzył własną gildie jak Hadson i by było zajebiście. A poza tym bym miał wolne respy an cod msc :D

@edit
Wiceps już nie wróci na 100%. Albo może. Prześle mu zaraz temat a i tak jego char ma 1 lv :D profesja sorcer. Gram an rl i na apo 8.4.

DannRook
20-02-2009, 22:08
Żeś dojebał...
Przecież ty ***** 2 owner Przystojniaczka jesteś...
To jak możesz pamiętać takich starych graczy jak Tayron czy Fallen?
Hedson ma tyle lat, że nie w głowie mu tibia, tak samo Tigereczka.
Fallen już chyba w tibie grać nie bd, logował czasem, żeby mu domku nie usunęli i postaci a i tak delete dostał, Tayron?, ostatni ślad po nim zaginął w lipcu czy sierpniu 2007 roku, delete dostał nie wiem za co gdyż gdy lognął miał cały czas pacca, Atticus z tego co wiem to grał aczkolwiek radzę ci nie mieć z nim nic wspólnego a tymbardziej z jego kolegami, jego kolega z konta atticusa jebnął mnie na 12~~kcc..., Duza Maskotka?, tratkował rook jako zabawę, na początku jeszcze wbijał jakoś levele a potem to przez rok miał ten sam level:D
Spoko ziom, aczkolwiek dlaczego nie wymieniłeś 1 ownera Diablika?
Grał jeszcze jako Bonita, niestety char sprzedany, Maciek już raczej w tibie nie gra, ma dziewczynę więc czego mu więcej trzeba?
Wiceps?, on na rooku grał tylko dla kasy, obecnie gra na 8.4 i nie w głowie mu nędzny rook. Lady lee?, Mayestik z 8.4., dobry level na 8.4 nie sądzę, żeby wrócił na stare śmieci. Ikeshi?, a kiedy ona ostatni raz lognęła?
No i poczciwy Anty, ostatnio jak z nim rozmawiałem na gg to pytałem czemu już na apo nie gra, wiesz co odpowiedział?
"nie w głowie mi tibia".
Co do Hedsona to mogłem go kupić bo Hedek i tak już nie gra ale kasy nie miałem a teraz Hedka coś na gg nie umiem złapać:/
Krótko mówiąc, stare czasy się już skończyły:(
Wiesz kiedy na rooku było na prawdę dobrze?
Rook to był raj do momentu odejścia Hedsona i Tigereczki, Hedson Team upadł i coraz to nowi gracze postanowili zostać na rooku a coraz starsi gracze postanowili odejść, sam z resztą odszedłem bo all kumple odeszli.
@Offtop
Zastanawiam się tylko czemu ty się uznajesz za jakiegoś hiper mega evul old playera jak ty grasz tutaj mniej więcej od półtora roku?
@edit
Do tej listy należy dodać także:
Alusard - 1 owner Vouva(150+) więc także dość stary gracz.
Bulwix
Diablik of ROOK
Mordi of rook
1 owner Hedsona
1 owner Przystojniaczka
Kasia the Killer
Nerox de Rookstayer
Raqu Rookstayer
Candy(?)
Gigant Rook
Rookstayer Hipek
Nie można także zapomnieć o Daroo Rookstayerze

Puttana
20-02-2009, 22:09
Tigereczka i Ikeshi starzy gracze? Leże...
Zanim Tigereczka zaczęła grać to ja już miałem 1 roczne doświadczenie na rookgardzie ^^

Ishaus
20-02-2009, 22:10
Chyba ktoś zapomniał o Mejgerq, który razem z Wicepsem robił quest na rapiera! (Wiecepsiq, pamiętasz jeszcze? ;dd)

DannRook
20-02-2009, 22:18
Tigereczka i Ikeshi starzy gracze? Leże...
Zanim Tigereczka zaczęła grać to ja już miałem 1 roczne doświadczenie na rookgardzie ^^
No w sumie racja, Tigerka coś zaczęła grać w maju 2007 :D
Ty z Mordim mieliście już doświadczenie:D
Co do Ikeshi to ona jest dość starą playerką, przecież ona miała jedna z 1 domek co potem ją ojebali więc musiała dość wcześnie grać.

Koo
20-02-2009, 22:43
oo nie obraziłem sie ;]

First owner Lady Stoliczki here :( zapamiętam to sobie że o mnie zapominacie ;] kiedy Lady Lee i Stoliczka Pocinały na rooku to nawet nie było więcej niż 5 osób z 100 lvlem ;) pozdro.. niestety przygoda Stoliczki z rookiem 8.4 sie skończyła

Old Capitan Rook
20-02-2009, 23:39
***** moze ktos wspomni o mnie xD sory ze tak mówie ale też dosyć długo w to gówno gram xDD ;p 3lata ponad mija xD i tez juz na roku nie gram na 7.6 przynajmiej ;p xD

Artis
20-02-2009, 23:45
@up
Ty chyba tak , buahaha.Widać i tak nie można ciebie zaliczyć.
@DannRook
Masz racjie :)
Pozdrawiam :)

Puttana
20-02-2009, 23:56
Wiceps?, on na rooku grał tylko dla kasy, obecnie gra na 8.4 i nie w głowie

Na początku nie grałem dla kasy :)

Darian
21-02-2009, 01:06
Przystojniaczek nie dobijaj mnie... tak samo jak DannRook napisal jestes 2 ownerem tej postaci mój rl kolega wbil nim bodajze od 1 do 97 jakos tak.Po czym hakneles go wiec nie pier***** ze niby taki stary gracz jestes.. nie pozdrawiam

H5N1
21-02-2009, 08:17
@Ktoś tam up

Zanim rozpocząłem grę Przystojniaczkiem sam wbiłem 85lvl na rooku i go sprzedałem. Nick Lord Mallack II już dawno na mainie.

@Dann
Wiem, że bardzo dużo wiesz o historii rook'a-cenię Cię za to.
Też lubię czasem powspominać.

Co do Tigereczki:
Może nie jest aż taką starą playerką, ale coś osiągnęła.

DannRook
21-02-2009, 10:00
***** moze ktos wspomni o mnie xD sory ze tak mówie ale też dosyć długo w to gówno gram xDD ;p 3lata ponad mija xD i tez juz na roku nie gram na 7.6 przynajmiej ;p xD
Wiesz może dlaczego na liście, którą wymienił Przytojny nie był Władca Rooka?
Z tego samego powodu co ty...Największy thiefy na rooku i zarazem najwięksi debile...
Ty i 3 lata?
Weź wyjdź stąd i zamknij drzwi...
@H5N1
No chyba nie...
Ja dostawałem inva do Hedsonów jeszcze od Old Przystojniaczka, na drugi dzień grałeś już przystojniaczkiem ty, spotkałem olda jak miał coś 90-105 level, nie pamiętam dokładnie więc nie mogłeś go sprzedać, jak mi się chwaliłeś, że go kupiłeś za 50 dych od kumpla ze szkoły ; OO
A wiesz co może potwierdzić, że nie jesteś takim old playerem za jakiego się uważasz?
Np. nieznajomość VEX'a i twierdzenie, że VEX a Annares to 2 inne osoby...
Look at this
http://i41.tinypic.com/2ue5jbq.jpg

Martin16
21-02-2009, 12:08
Jeśli chcesz to wracaj, bo inni i tak nie wrócą i nie bedzie już tego co wczesniej. Ja na rooku gram 2 lata :P

Daroo
21-02-2009, 12:17
@Capitan Nóób
Nikt cię tu niechce, więc dlatego cię niema na tej liście....
Tylko kradłeś nóbie.
@topic
Nikt niewróci : s
Prawie każdy już niegra w tibie, gra na real tibii albo na apo 8.4 : s
Nawet jak by ktoś wrócił to i tak połowa by niegrała..

Quik
21-02-2009, 12:33
Tigerke pamiętam jak latała na rokku ja osobiście nie byłem rookslayerem,ale widziałem ją jak wbijałem się na maina dobre czasy to wtedy były :) gdyby one mogły powrócić :(

Marik
21-02-2009, 12:58
wiesz ... trzeba by bylo do nich napisac bo 80% starych rookmasterow nie zaglada tu na forum wiec chyba nie zmobilizujesz ich tym tematem ;s

moim zdaniem i tak jak by wrocili to nie bylo by tak jak dawniej
dobre czasy minely i nie wroca nawet gdyby by cala ! ekipa by sie zebrala
trzeba sie pogodzic z tym co jest teraz :)

Leon Rookslayers
21-02-2009, 13:50
Hehe ja bym mogl wrocic :P jezeli jescze ktos mnie pamieta ;d gralem za czasow marika,nolii,przystojniaczka :)

Guest
22-02-2009, 08:59
Kilka z nich są już dorosłymi ludzmi np Tigerka ma chyba 22 lata ? Co ona ma robić w tej grze.

A co ma wiek do gry? Wyobraź sobie, że 40~ letni ludzie grają w tibie i idzie im to o wiele lepiej niż dzieciom.

Hehe ja bym mogl wrocic :P jezeli jescze ktos mnie pamieta ;d gralem za czasow marika,nolii,przystojniaczka :)

To świeżak jesteś.. Ta 3, którą wymieniłeś to takie gwiazdy, UU , nie wiem w ogóle jakim cudem się tu znaleźli.

#topic
Nie ma szans.

#off
Jeżeli nic o mnie nie wiecie, to się nie udzielajcie.

Bless.

Flutebone
22-02-2009, 10:13
old playerzy już nie wrócą ;) nie maja po co.. np. ta trójka co wbiła jako 1 100 lv męczyła sie długo, bez BK, Dark Lordów i innych takich... no i Vouv który w bardzo krótkim czasie wbił 80 lv [jak miał 40 to mi ślubu udzielał ;q [[ale to dawno... nupkiem byłem jeszcze :<]]]
nie ma szans żeby wrócili bo po co? znowu sie męczyć nad tym 150 lvlem? myślicie, że komuś z nich sie chce od 0 expić?

Tigi ma 22-23 lata, zapewne chłopaka a może już męża i co? będzie grała w tibie? sharowała z mężem? może i dziecko już ma xD więc już jej tibia nie w głowie
to samo z Hedsonem, wbił 160 albo 170 [nie pamiętam] i zakończył grę, bo już nie miał po co grać...
o Tayronie nic nie wiem xP
Vouva też dobrze nie znałem, czasmi przelotnie słowo zamieniliśmy

ogółem stara ekipa nie wróci- a napewno nie cała

DannRook
22-02-2009, 12:06
Btw. to troszkę się spóźniłeś bo Lady Lee grał przez jakiś czas, Vouv powrócił pod nickiem Alusard, Hedson grał ale skończył po 2 dedach przez kicki, obecnie studiuje więc nie ma czasu, Tigi już dawno zapowiadała, że odejdzie po 200.
Tayron to już tutaj półtora roku nie zagląda, Fallen dostal delete więc po co ma od nowa zaczynać.
@Leon
Hah, żeś dojebał :D
Marik, Nolia, Przystojniaczek to fucktycznie old playerzy...
@down
100 punktów dla Ciebie.
Nawet jak by grał dalej Hedson, Tigerka, Diablik, Vouv, Bulwix to to już nie było by to co było kiedyś, po prostu serwer był mniej znany i co za tym idzie było mniej noobów, myślicie, że oni się nie kłocili? Jesteście w błędzie ale zawsze trzymali się razem, nie wiedzieli pewnie nawet co się czuje po wyruchaniu kolegi na kilkanaście kcc bo po prostu tego nie robili.

Oxidosis.
22-02-2009, 12:34
Myśle, że niestety nie ma sensu.

Jak ja zaczynałem grę na apo, zalogowałem się na rook. Od razu pomógł mi jakiś rookstayer, nie pamiętam jaki lvl, ale coś koło setnego.. ( wtedy bardzo duży, jedna czy dwie osoby miały )..

Mam jeszcze 45 rookstayera, czasem logam by zobaczyć co się dzieję, no i co widze? Ciągle bluzgi, okradanie siebie nawzajem.

Wiem jak było na dawnym rooku, przyjażń między graczami, pomoc sobie nawzajem, a o okradaniu nie było mowy.

Myśle, że dawni gracze by niestety niewiele zmienili, bo przecież czasu nikt nie odwróci. Nikt nie zmieni charakteru i zachowania graczy. Niestety dawni gracze nawet jakby chcieli, to niestety nie od nich zależy.

[.l.]Korupcjonista
22-02-2009, 12:56
Myśle, że niestety nie ma sensu.

Jak ja zaczynałem grę na apo, zalogowałem się na rook. Od razu pomógł mi jakiś rookstayer, nie pamiętam jaki lvl, ale coś koło setnego.. ( wtedy bardzo duży, jedna czy dwie osoby miały )..

Mam jeszcze 45 rookstayera, czasem logam by zobaczyć co się dzieję, no i co widze? Ciągle bluzgi, okradanie siebie nawzajem.

Wiem jak było na dawnym rooku, przyjażń między graczami, pomoc sobie nawzajem, a o okradaniu nie było mowy.

Myśle, że dawni gracze by niestety niewiele zmienili, bo przecież czasu nikt nie odwróci. Nikt nie zmieni charakteru i zachowania graczy. Niestety dawni gracze nawet jakby chcieli, to niestety nie od nich zależy.

Przyjażń mjendzy groczomi byua na najfyszszym posiomje a teros jak loga 45 rókslajer oxi pjes to jusz nie jest to samo :/ ciongle okrada i jeshcze mufji rze to nje profda :(
@Topic
Nigdy nie będzie starego rooka bo stary rook to ten na którym nie było psów(czyt. Oxiego). Od kiedy on się loguje to już nie to samo, gdzie nie pójdzie tam nasra, nakłamie, naopowiada bajek :(

Jak ja grałem z Lewym to to były czasy xD krótko bo krótko ale było fajnie :(

Oxidosis.
22-02-2009, 13:47
Korupcjonista;392074']Przyjażń mjendzy groczomi byua na najfyszszym posiomje a teros jak loga 45 rókslajer oxi pjes to jusz nie jest to samo :/ ciongle okrada i jeshcze mufji rze to nje profda :(
@Topic
Nigdy nie będzie starego rooka bo stary rook to ten na którym nie było psów(czyt. Oxiego). Od kiedy on się loguje to już nie to samo, gdzie nie pójdzie tam nasra, nakłamie, naopowiada bajek :(

Jak ja grałem z Lewym to to były czasy xD krótko bo krótko ale było fajnie :(

no i kolejny dowód na twoją e napinke. i ty chlopie masz 19 lat? smieje sie a sam foty nie da, z reszta pewnie ma taka morde ze matka go odrzuca ;>

mowisz ze ja zlodziej? nigdy w tibii nie okradlem, w przeciwienstwie do ciebie. kto zajebal pacx'owi softy? idz krasc, w koncu na chleb bedziecie mieli

Old Szyszka
22-02-2009, 14:07
Anty ja Cie pamiętam i ten domek w city :P chociaż nie osiągnąłem niczego na rook, to trochę tam czasu spędzałem ;].

[Guest] Nie trzeba niczego osiągać żeby Cię pamiętali. Wystarczy, że byłeś człowiekiem dla ludzi, prawdziwi nie odchodzą ;).

Artis
22-02-2009, 19:04
@topic
Powiem tak aby zostać old rookslayerem , powinno liczyć minimium 2-3 lata :)
@Leon.
Świetny jesteś xD
Pozdrawiam,
Arts

Gogeta SsJ2
22-02-2009, 19:42
@up
Ja gralem 2 lata temu po nickiem "Vego on Rook" :D(zaczynalem z Kasią ,daroo i songo rookmaster) i co jestem jakis lepszy? :P

@down
Mniejsza o to tylko mnie nie bij XD .

DannRook
22-02-2009, 20:33
@up
Ja gralem 2 lata temu po nickiem "Vego on Rook" :D(zaczynalem z Kasią ,daroo i songo rookmaster) i co jestem jakis lepszy? :P .

Muszę cię zmartwić ale jak zaczynałeś z kasią to nie grałeś 2 lata temu tylko jakiś rok i 5-6 miesięcy ; OO
@topic
Temat do zamknięcia, na rooku 7.6 brak perspektyw, cc na rooku można kupić za psie pieniądze, mało się wali i wszystko jest takie przewidywalne; OO

Esine Palladin
23-02-2009, 08:43
Lady stoliczka grala na rl tibi fortera (obecnie niewiem)
nic mi niemuwila ze na apo gra
P.S
Jesli stoliczka to czyta to pozdrawia Feniane Arwi (hack na 81 a myslalas ze niebede bil lvl ;p)

Koo
23-02-2009, 19:58
Esine Lady Stoliczka z Apo to ja ;) jednak to nie ta sama co na forterze za jej zgodą wziełem jej nick na ten ots ;)

Stoprocentowy
23-02-2009, 22:40
a mnie od kad w tibie gram zawsze bardziej na rooka ciągło :D .

i od teraz na Armi gram na rooku . moj nick to : Gangsta Men .

narazie 20lvl. może zaczne jakąs historie na rooku Xd

Petticus
24-02-2009, 17:38
Zrobiłem konto na forum specjalnie zeby napisac tego posta xDD
Na mnie nie masz/macie juz co liczyc... Juz nigdy nie bd gral na APO 7.6... Mam, a raczej miałem znowu 172 lvl na rook'u... Tym razem to Mortiis prawidłowo odebral mi konto za wykorzystywanie błędow gry... Napisal ze nie ma szans na dzyskanie więc ja juz nie zagoszcze na rooku'u

Atticus III (1-237) ROOK
Atticus (1-172) ROOK

Pozdrowienia dla wszystkich old graczy rook'a

P.S
Guest to spoko ziomek, ktory kiedys grał na rooku, moze i dalej gra... Nie wiem:P

Maciek Diablik II
24-02-2009, 20:41
Heh akurat cos mnie tchnelo zeby looknac forum apo , bo czasem zagladam , a co do tematu to napewno zla osoba zalozyla temta.... bo co ty wiesz a po 2 i tak nie da rady juz nie bedzie jak kiedys....
Dann super ze pamietales o poczciwym 1 diabliku czyli o mnie ;D

a co do tematu masz racje dann mam dziewczyne (juz nie ta co na gg pisalem ) i nie w glowie mi tibia;D

James Bond
24-02-2009, 22:28
Wiesz, WRACAMY na rooka. To stwierdzenie zbyt naiwne poniewaz niektorych ta gra nie bawii...

MiXer do Kawy
25-02-2009, 18:27
Wszyscy posprzedawali postacie, wszyscy przestali grać, tylko ja jeden jedyny zostałem z swoim starym poczciwym Mordim i nie mam już na rooku żadncyh kumpli ;<.

Stoprocentowy
25-02-2009, 18:50
Ja zaczynam na rooku grac . Kapa bo nie ma z kim . co raz wiecej RookStylerow ktorzy wołaja plx daj torbe ; /

pogromcaszczurow II
25-02-2009, 19:02
Ja zaczynam na rooku sobie pogrywać, jak coś to grałem kiedyś Szynpek Drut może mnie ktoś pamięta xO Trochę ludu znałem ^^ Nick : Rookisher :)

DannRook
25-02-2009, 19:42
Jakby się zebrała większa ekipa to chętnie też bym mógł troszkę pograć:)
Dalej mam Nathann'a, pacc jest bo kupowałem na 8.4 więc z chęcią bym tam czasem zajrzał ;))

Neverous
25-02-2009, 20:41
Ja jestem pierwszym ownerem Przystojniaczka co prawda wbilem 75 chyba ale pamiętam tych graczy ;) to była gra... Teraz to co jest na "rooku" to śmiech... Sl, dsm, aol O.o chcecie Rooka to na rl grajcie... H5N1 Ty weź nie wyrażaj się o noobach bo 3/4 co posiadasz kupiłeś na allegro... Pochwal się ile mi dałeś za przystojniaczka... W ogole to jest rook?! z Mlvl, takim eq... Rozumiem, ze to nie rl ale przynajmniej w pewnym stopniu jakies podobieństwo być powinno. Pozdro

Aerox, Przystojniaczek, Luko, Elemele ... długo by wymieniać...

Kapitan Alkohol.
25-02-2009, 23:34
@up
świete słowa - 3/4 tego co ma kupił za rl kase
I nie mów H5N1 że jest inaczej...
P.S ja wiem ile dał za przystojniaczka, oraz ile mi tez za kcc placił ale to niech zostanie tajemnica ^^
@top
Z rooka juz sie robi main, a na mainie w kolei w huj noobostwa. Wniosek ? Bye 7,6. Elo 8,4 :D tam to jest coś bo jak padniesz nie piszesz hi->sl tylko musisz kupic aol i blesy oraz odrabiac lvl skile i mlvl.

Fox <3
26-02-2009, 15:33
Klimat rooka 7.6 z przed roku, dwóch, dawno wygasł i już nigdy nie wróci, dlatego też nie ma po co tam wracać. ;)

Lewy
27-02-2009, 07:37
Ja na rooku gram hmm od grudnia 06/stycznia 07 jakoś wtedy grałem.Obecnie za dużo noobów tam jest i w ogóle się znudziło.Wbiłem 118 lvl i dalej expić nie będę :) (Lvl stoi od kilku miesięcy ten sam).

Więc na starych graczy też raczej nie ma co liczyć bo nic by to nie zmieniło.

Mioo
27-02-2009, 08:33
a ja sobie troche gram na rooku 7.6 teraz no i trochę pogram jeszcze na rooku 8.4 :))

Marcelllo
27-02-2009, 14:15
Ja grałem na rooku od września 06, pomału expiłem... Co prawda już nie mam marcelllka (teraz Crazy Asia ;s ) ale czasem zaglądam na rooka Mistą ;d Pamiętam początki znajomości z Guestem , Przystojnym... Teraz już mi się zbytnio nie chce expić bo nie ma z kim grać.... Wszyscy na main lub na innych serwerach albo już wogóle nie grają.... Pamiętam jak było też trudno o fire axa :D wtedy było ze 4 na rooku jak kupiłem za 7kcc na mainie :D i miałem fa na 55 lvl'u ;d Jeszcze jakby Coguar był tutorem to byłoby git :D znów by kogoś niechcący ubił :D ( patrz Skociek Rook ) HiHi wtedy to było niezłe :)

Artis
05-03-2009, 11:22
Sam jak Mioo mówił pograłeś troszkę na rooku.Ja cię zdziwię gdyż ja gram trochę dłużej , no może nie jak Tayron był , tylko jak Tigereczka już przestała grać.To już trochę lat jest.
Pozdrawiam,
Heroes Rooker

Lharkain
08-03-2009, 00:01
A nikt nie pamieta o Starym poczciwym Landrynie (125 lvl) ;] Zagral bym znow ale zbyt duzo noobkow ...

DarthWawa
08-03-2009, 10:38
Nie czaje, po co ci jakas reaktywacja rooka czy cos? Nigdy juz nie bedzie tak jak na poczatku. Sam dobrze pamietam jak gralem z 1st Nekiem na rooku. On 30~ lvl, ja 20~. Jak ktos wtedy mial 1cc to byl kozak... Teraz lataja po rooku i szpanuja ze maja 1kcc..... Nie bylo bk, dragon lordow, dark lordow itd. Byly tylko ghosty, ghule, slimy i 1 vampir.... Wtedy to byla prawdziwa gra. Nic na to nie poradzisz, chyba, ze by cofli rook o 3 lata.

Emilka
12-03-2009, 19:19
Pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy mnie pamiętają... Nie gram już długi czas, mój wybór, są ważniejsze rzeczy niż ciągle przesiadywanie przed kompem :) Chociaż nie powiem że nie lubię tu zajrzeć czasem ;p

Pimp
13-03-2009, 00:15
Buu a o mnie to tu nikt nie wspomniał a zaczynałem grę na długo przed większą ilością graczy wypowiadających się w tym temacie ;d Drah On Rook - here.

Nikt nie wspomniał jak zdążyłem zauważyć o takim graczu jak 'Zipo', który był również bardzo dobrym graczem jako trzecia osoba na rooku wbił 100 poziom, grał po ludzku, pomagał i w ogóle.

Hah pamiętam jak podsyłałem fake'i do obsługi servera na Atticus'a (jak mnie wyzywa, ubliża na rodzinę) by dostał bana ;p z tego co pamiętam dostał go wtedy na 2 tygodnie ^^ bo gdyby nie ten ban to On by tu był pierwszą osobą z 200 poziomem na rook'u a tak to pozwolili sobie wbić ten poziom Hedson wraz z Tigereczką.

Szacunek dla : Zipo, Tigereczka, Hedson... x3 ;*

Artis
13-03-2009, 01:15
Z samych wypowiedzi że nie jestem aż tak starym graczem , niektórzy powiedzą że od marca 2008 roku gram.To guzik , może Heroes Rookera założyłem w Tym czasie , ale grałem wtedy pod innym nickiem.Nie podam jakim , kilka osób wie.
Możliwe że mogę wrócić na 7.6 , z dniem dzisiejszym posiadam chara The Heroes Rooker z 92 lvl.Teraz gra mniej noobów na rooku zwłaszcza to można.

Zrazik
13-03-2009, 14:22
Ja ostatnio miałem ochotę pograć na rooku 7.6 ale nudno tak jak niema z kim pisać. Nie osiągnąłem wiele na Rooku bo 100 lvl to jest prosta droga (teraz 70) ale bym sobie pograł. Kiedyś fajnie było Emilka biegała ze 140 lvlem i można było na rooku coś osiągnąć a teraz niema szans na bycie w pierwszej dziesiątce ;/
Jagły taki Przystojny byl wtedy kiedy ja to możne bym pograł ;p

@@ Pozdro Emilka !

G*3)O
13-03-2009, 15:07
Chyba ktoś zapomniał o protoplaście rookslayerów - RookMasterze, który jako pierwszy załapał się na c seta(za 30 lvl jak się nie mylę, miał do wyboru Magic Sworda albo C seta) o kontakt z nim raczej będzie ciężko i pewnie większość go nie kojarzy, chociaż może.

Bondi
13-03-2009, 16:17
Śledziłem ten temat od początku, ale dopiero teraz skomentowałem. Może nie jestem jakimś baaaardzo starym graczem rooka, ale zacząłem w sierpniu 2007 i trochę pamiętam xd. Czasem jak sobie pomyślę o rooku to aż chce się wracać :D Ale może kiedyś wrócę : ]