Zaloguj się

View Full Version : Sposoby na nudne lekcje?

Kolbas
20-02-2009, 22:41
Leżymy do góry nogami i sobie dłubiemyyy gdzie? ;D

Więc.. tak jak w temacie, mowa tu o sposobach na nudne/głupie lekcje w szkole. Co robicie żeby jak najszybciej taka lekcja zleciała?

Ja albo zwyczajnie leżę na ławce i czasem zdarza mi się przysnąć;
Rysuje swój nick
Myślę o godzinie kiedy zadzwoni dzwonek i pójdę do domu expić.

A więc jakie wasze są sposoby??

.Khuramek.
20-02-2009, 22:43
Hmm przekręcanie słów nauczyciela co przeobraża się w długą 15-20minutowa konwersacje xDD.
Żucanie kreda/długopisem w tablice tzn afera : Kto to zrobił??!!!??

Kłade się na ławce i słucham mp3/fona na słuchawkach

xD Lukki xD
20-02-2009, 22:44
Myślę o godzinie kiedy zadzwoni dzwonek i pójdę do domu expić.

Fail.

Ja siedzę i słucham nauczyciela .

Kolbas
20-02-2009, 22:52
Fail.

Ja siedzę i słucham nauczyciela .

To była ironia :P

Zazwyczaj myślę tak po całym tyg, bo już Piątek i weekend. To wtedy chcesz żeby all lekcje szybko poszły w pizdu.
A to się ciągnie i ciągnie. Pewnie że słucham nauczyciela jak lekcja jest mi w przyszłości potrzebna, BO JA KUR>> nIE WIEM PO JAKIEGO JA HU UCZE SIĘ RELIGI!!!!!!!!!

Wypowiadajcie się dalej :P

EsSaY
20-02-2009, 22:55
Zazwyczaj siedzę i słucham uważnie, odpowiadam dostaję 5 za aktywność, potem nie muszę się uczyć, dostaję piąteczki ze sprawdzianów.
Z tymi piąteczkami idę do fajnego liceum potem na studia, zgarniam fajną pracę... Dobrze zarabiam w niezbyt trudnej pracy...
A wy ciągle słuchacie mp3 na uszach, tyle że teraz nie w szkole, a przy drodze kopiąc rów. :)

@Khuramek
"żuca" się przez "rz". :)

Arcano
20-02-2009, 23:17
Siedze i gram na komórce, albo robie wszystko żeby mnie nauczyciel z klasy wywalił :D

James Bond
21-02-2009, 15:55
myslę że słuchać, bo jak słuchasz to Ci szybko leci ... przynajmniej ja tak mam

⊕ Cineczeq ⊕
21-02-2009, 16:02
Niestety, a może i na szczęscie nie jestem w podstawówce jak połowa tego forum więc rzucanie kredą i inne dziecinne zabawy nie przejdą.

^Gpiotras~
21-02-2009, 16:28
AJ slucham na lekcjach a jak mi sie juz bardzo nudzi to gadam/Krece sobie dlugopisem i nawet fajnie mi to wychodzi ;p

Bald Drah
21-02-2009, 16:35
A to zależy jaka lekcja ..
Np plastyka, religia to gadam jak najęty.
Ale np na matmie itd słucham nauczyciela, choć wielka nuda, ale cóż poradzić?

James Bond
21-02-2009, 20:07
Więc.. tak jak w temacie, mowa tu o sposobach na nudne/głupie lekcje w szkole. Co robicie żeby jak najszybciej taka lekcja zleciała?

zeby potem rowy kopac^^ apropo

.

Crayon
21-02-2009, 20:54
Siedze i gram na komórce, albo robie wszystko żeby mnie nauczyciel z klasy wywalił :D
Najpierw klasa, potem szkoła ; )

No, ja jestem grzecznym uczniem przedszkola i dostaję za to czerwone słoneczka, które potem pokazuje mamie i ona się cieszy ze mnie że jestem taki mądry :)

PIH
22-02-2009, 08:34
Bekanie na religii, zabieranie komuś plecaka/zeszytu/innych własności, rzut w tablice. PS I technikum ;D

Wnoras
22-02-2009, 09:25
Wypakowywanie książek z plecaków dal kolegów/koleżanek. Strzelanie papierowymi kulkami z rurki od długopisu. Granie w piłkarzyki na kartce z kumplem.

GladeQ
22-02-2009, 09:56
Ja zeszyty gryze xDD Od polaka zeszyt najczęściej gryze xP To zaraźliwe jest ^^ Kumpel z ławki też zaczął :)