View Full Version : Te Parcele
Mordotymoja
23-02-2009, 21:39
Mam pytanie kiedy parcele beda znowu? bo to sie robi uciazliwe :(
i wydaje mi sie ze mortiis juz cyba o tym zapomnial :(
@down
chyba niestety masz racje ...
@Tygrys
@edit
Mam nadzieje ze mortisowski se poradzi...
Dzieki Tiger za odpowiedz :P. bo teraz widze ze mortiisowi nie zalezy tylko na kasie
Pall Ziolko
23-02-2009, 21:52
Był bug, że przed resem wysyłałeś parcel do siebie i miałeś kasę i w plecaku i w dp.
Mortiis tego nie naprawi. Nie widzisz, że 7.6 nie przynosi dochodów? Bardziej opłaca się 8.4.... Pieniądz rządzi...
Lechista92
23-02-2009, 21:54
Uprzedziłeś mnie z tym tematem. Zbierałem się, zbierałem i nie założyłem w końcu tego tematu :p No niech wrócą te parcele bo trzeba tibia mc używać, a mi sie nie chce, a w dodatku można jeszcze za to bana wyłapać...
Knight Lukas
23-02-2009, 22:13
Był bug, że przed resem wysyłałeś parcel do siebie i miałeś kasę i w plecaku i w dp.
Xd nawet nie wiedziałem :D
To nieźle ktoś na tym zarobił :p
Ja Chce Parcele bo co MC mam uzywać? albo na 2 kompie sie specjalnie logac?
Pink Majster
23-02-2009, 22:15
Hahauhauahuaha xD No to ze nie ma parceli jest juz naprawde poje****xD
Chcialem przelozyc Silver Wand na 2 postac polozylem w bp na dp.... zlagowalo net....;d i mi 50 lvlek zabral :D o tyle farta mialem ze nie wiedzial ile to warte i zamienil sie za c arrow xDDDHAHAHHA xd
@Pall Ziolko
Tyle tylko, że pacc jest na dwa serwery :)
Zastanów się co piszesz...
@topic
Mortiis dzisiaj siedział cały dzień nad tym, więc pewnie już niedługo będą parcele... Tyle tylko, że nie jest to taka prosta sprawa, jakby się mogło wydawać...
@edit/down
Ha, a Ty skąd możesz to wiedzieć? Masz wgląd do plików? Nie wydaję mi się...
Poza tym, niektórzy ludzie wolą np. 8.4, więc?
Niby w jaki sposób mam ja się zająć, hm? W przeciwieństwie do Ciebie (:D), ja nie mam dostępu do plików :)
Btw. jaka kasa?:D Rzeczywiście, tak dużo leciało z nich kasy, że masakra ;s ... 200 gp max?;s
Pall Ziolko
23-02-2009, 22:26
Wiem, że na dwa serwery jest pacc. Jednak i tak powstało więcej "samodzielnych" kont na 8.4 bez postaci na 7.6.
Więc Tygrys zajmij się lepiej tymi ferumbrasami i kasą, która wylootowali. Bo teraz sprzedają w RL. Gz robienia mapek, widać, że 8.4 jest dla mądrzejszych ^^
Widać jaki inteligentny jesteś, jeszcze mi powiedz, że cofnęliście transakcje ^.-
Exevo knight
24-02-2009, 00:07
@up
No naprawdę, straszny błąd z tym Ferumbrasem... W ogóle robiłeś kiedy kolwiek mapki? Szacun dla tygrysa, że mu się chce za to brać (ja na sam widok MapEditora dostaję obrzydzenia...).
@Tygrys
Tylko dlaczego "zajęliście" się parcelami dopiero wtedy, kiedy ktoś napisł o tym temat? ;o
[Tygrys] Hmm, Mortiis zaczął robić te parcele, zanim ten temat powstał...
silver ghostek
24-02-2009, 00:29
@topic
dobrze ze juz niedlugo parcele zostana przywrocone bo juz nie chce mi sie przekladac itemow w domku xdd
@Pall Ziolko
Sorry ale Twoja teoria na temat tego ze na apo rzadzi pieniadz jest juz przereklamowana... Server 8.4 powstal dla graczy a nie dla zarabiania kasy... Nie chcesz placic nie kupuj pacc'a. Proste. Bez pacc tez da sie grac. Co do tego ze Mortiis nie zajmuje sie 7.6... wynika to z tego ze server 8.4 ma jak narazie wiele wad a 7.6 moze poczekac ;]
Wiele Miałem Kont
24-02-2009, 09:09
Mortiisowi się nie śpieszy...
Ja jakbyście mi kase na konto robił bym to z 2 miesiące, bo są ważniejsze rzeczy!
@bug
Kto ile z niego wydusił? :D
-=Inflamel=-
24-02-2009, 14:03
Wiem, że na dwa serwery jest pacc. Jednak i tak powstało więcej "samodzielnych" kont na 8.4 bez postaci na 7.6.
Więc Tygrys zajmij się lepiej tymi ferumbrasami i kasą, która wylootowali. Bo teraz sprzedają w RL. Gz robienia mapek, widać, że 8.4 jest dla mądrzejszych ^^
Widać jaki inteligentny jesteś, jeszcze mi powiedz, że cofnęliście transakcje ^.-
max kasy ile spadlo z 1 feru - 180-190 gp
zabicie 1 feru 150 pallkiem - 140-160 strong potow ;d
jedyne co jest z zabicia feru to ten hat do addona
jesli tak wam zalezy to go zabierzcie ale udostepnijcie takie itemy do addonow jak pirate addon set badz engraved xbow ;d
@topic
Parcele w koncu beda o to sie nie bojcie ale bylo duze zamieszanie z 8.4 i jego silnikiem a lepiej najpierw jedno skonczyc i zrobic drugie niz 2 naraz ;d
handlarz_narkotykow
24-02-2009, 15:01
Mortiis dzisiaj siedział cały dzień nad tym, więc pewnie już niedługo będą parcele... Tyle tylko, że nie jest to taka prosta sprawa, jakby się mogło wydawać...
No coś nie chce mi się wierzyć w te słowa. Mortiis pewnie teraz tylko na 8.4 patrzy i nim się zajmuje...
A parcele są na prawdę potrzebne..
Przez to, że nie ma parceli muszę siedzieć i patrzeć czy jest gość czy go nie ma.. więc ŻAL:mad:
Mam nadzieję, że zostanie to w końcu naprawione w najbliższych dniach..
Mortiis pracował nad parcelami już przedwczoraj w nocy, więc niedługo powinny zostać wprowadzone (o ile już nie zostało to zrobione, nie wiem, ponieważ nie gram na 7.6).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.