View Full Version : Nowe Questy
Stoprocentowy
23-02-2009, 22:49
Witam !
Jak pewnie zauważyliscie rookstylerzy na rooku zalatuje nudnymi questami. Według mnie GM powinien dodac kilka nowych Questów . Jeżeli sie zgadzacie piscie czy to dobry pomysł albo czy nie.
GM`owie nie będą narazie zajmować się rookiem. Niestety musimy zaakceptować, że najważniejszy jest main i rookgard będzie zawsze na drugim miejscu
Vimpex Drut
24-02-2009, 09:09
Ja popieram mogłyby być nowe ze 2 questy ale nie możemy mówić że Gm'owie nic nie robią bo przecież nie mogą siedzieć przed komputerem 24/7 tak jak to robią maniacy :D Na pewno kiedyś sie doczekamy jakiegoś questa na rookgardzie nie płaczcie:)
Mogli by zrobić kila ciekawych questów..
Tą krótką wypowiedzią mowie iż jestem na [tak]
Pozdro;)
Stoprocentowy
24-02-2009, 14:52
nie mówie ze gm po przeczytaniu tego np odrazu musi robic questy . Niech pracuje na debugami itp a puzniej nad mapa. narazie sa jeszcze 2 questy ktore niewykonałem wiec sie nimi zajme :)
@Autor tematu.
1.Gratuluje ortografii.
2.Nie nabijaj postów tylko w odopowiedzi "edycja" pierwszego postu.
3.Mówisz,że na rooku są nudne questy ? Hmm robiłeś np steel bootsy czy bright sword ? wbij lvl 100+(niewiem czy masz) i wtedy bd miał "ciekawe questy".
po 1. ortografia z szybkości pisania ^^.
a po 2 może i sa takie questy. ja patrzałem na stronke -.-
Rook.Men.Mariusz.
24-02-2009, 15:14
@Autor tematu.
1.Gratuluje ortografii.
2.Nie nabijaj postów tylko w odopowiedzi "edycja" pierwszego postu.
3.Mówisz,że na rooku są nudne questy ? Hmm robiłeś np steel bootsy czy bright sword ? wbij lvl 100+(niewiem czy masz) i wtedy bd miał "ciekawe questy".
tera najwazniejszy jest serv 8.4 (ale do czasu ;>)
przydalbyby sie nowe questy :P tylko jakie?
Wiadomość jest bla bla... tak wiemy -.-"
:P
Pozdro
Po co nowe questy ?? Na moje i tak wystarczy ale na mainie by mogli dodać arenę swargrond czy POI.A na rooku jest all dobrze.
Roftl Master
25-02-2009, 15:14
Najlepiej zrobić quest na jakieś nic nie warte pierdółki, ale z jakąś fabułą (
Np. ice rapier na vampach, albo dwarven armor na jakimś nowym respie dwarfów... (jak ma być, bez tworzenia nowych respów, to może być na mumiach xd)
@down
super mega evul pro plejerem na mainie nie jestem, więc nie wiem xdd
@up
Dwarven armor to raczej niebędzie bo to saphire armor ;ss
@topic
No przydały by się ;ss
Tylko nie od 100-200lvl _._
Dla low coś ;s
Sir Revoy
27-02-2009, 19:49
Nie gram obecnie na rooku ale hmm każdy powinien mieć równe szanse niech wam będzie mam nadzieje, że zagłosujecie na pozytyw jeśli będzie chodzić o main -.^ Pzdr
temat jest bez sensu! questy by sie przydaly ale od 220+ zeby h lvle mialy co robic. Wy dostaliscie quest na c armor i jescze wam malo? Jak nieumiecie dotrwac do 100+ lvlu to nie grajcie na rooku. A questow jest bardzo duzo i sa bardzo ciekawe.
Kazodron
28-02-2009, 13:32
Przydałoby się pare nowych qestów powiedzmy od 200+ popieram.
Zrobic quest taki jak ani
od 100 lvl i zamiast Demonow dark lordy :)
nagrody
10cc
Vampire Shield
C armor
i Misio od lota :)
@up
10 cc ? To żeś dojebał. ;O
@topic
Nie gram na rooku, ale nie mam nic przeciwko.
DarthWawa
28-02-2009, 16:57
Zrobic quest taki jak ani
od 100 lvl i zamiast Demonow dark lordy :)
nagrody
10cc
Vampire Shield
C armor
i Misio od lota :)
quest na c armor jest....
jak sie tym calym rookslajerom nudzi to niech robia nowe postacie i tak jakby od zera graja i porobia sobie te stare questy itd.... xd
tedziq08
01-03-2009, 00:22
Przydało by się coś rookowi a nie tylko main i teraz 8.4 :]
10cc na 100 lvl na rook to nie duzo......
a co do wypowiedzi DarthWawa ile jest na mainie questów na demon shield/steel boots??
no właśnie........
Roftl Master
01-03-2009, 09:41
10cc na 100 lvl na rook to nie duzo......
a co do wypowiedzi DarthWawa ile jest na mainie questów na demon shield/steel boots??
no właśnie........
Z tych 10 cc można zrobić dużo duuużo więcej... szczególnie z paccem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.