PDA

View Full Version : Dzia? Humor

Daroo
24-02-2009, 14:03
Czemu akurat ten dział został usunięty a nie np. o wszystkim i niczym? Przecież to też jest zbędne!
Dodajcie znowu dział Humor!
Jeżeli macie już usuwaĆ działy to najlepiej usuncie wszystkie -.-

Wiele Miałem Kont
24-02-2009, 14:08
Jak dla mnie ten temat powinien zostać i nie wiem czemu go usuneli...
Mogę się dowiedzieć czemu ten temat został usunięty?--.--

Ja głosuje na tak ponieważ można było się pośmiać a nie teraz mogę się śmiać najwyżej z Grulixa ;o?
A z moderatorów, gm itp? Z nich zawsze można się pośmiać :D

Sir Revoy
24-02-2009, 14:16
Ja głosuje na tak ponieważ można było się pośmiać a nie teraz mogę się śmiać najwyżej z Grulixa ;o?

xxXTibiomanxxX
24-02-2009, 14:17
Tak , można by go przywrócić .
Tylko najlepiej żeby można by założyć temat lecz nie wolno by było go komentować.
Ponieważ wiele osób nabijało sobie w ten sposób posty komętując...

Silkroad
24-02-2009, 17:43
Boże co za ludzie... uważają, że coś jest zbędne to usuwają, i teraz za byle co będą wlepiać warny bo nie będzie gdzie się pobawić, posmiać... OMG. Dlaczego usuneli Hyde Park, Humor, Conter Strike? A dlaczego nie usuneli działu Real życie, Real Tibia, OwiOw? Dla mnie one są zbędne i co... Omg... Szkoda mi tych co to zrobili, jestem oczywiście na tak.

^Gpiotras~
24-02-2009, 18:02
Boże co za ludzie... uważają, że coś jest zbędne to usuwają, i teraz za byle co będą wlepiać warny bo nie będzie gdzie się pobawić, posmiać... OMG. Dlaczego usuneli Hyde Park, Humor,

Hyde park jest w owionie xD

Jestem za gdzie mamty sie posmiac wdziale rl tibia ? Ten temat niedlugo zostanie usuniety moge sie zalozyc ;o

Hyde Park =) (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=45)

Whistler
24-02-2009, 18:14
Co do działu ''Hyde Park'' to został on przeniesiony do działu ''O wszystkim i o niczym''.

handlarz_narkotykow
24-02-2009, 19:06
ŻAL i po co było usuwać ten dział? zawsze coś fajnego można było tam pooglądać i pośmiać -.- tj. z Sylwusią np. w Tvnie..

Jan
25-02-2009, 13:50
Tak kolego wyżej, możnaby, albo poprostu nabić posta jak to bywa w Twoim zwyczaju..

@topic
Powinni założyć jeden dział "DUPERELE" i tam możecie się śmiać, plotkować i bawić w kretyńskie zabawy. Jestem za pozostawieniem forum w takim stanie jak jest lub ewentualnym dodaniem jednego działu do wszystkiego. Pzdr Jan

James Bond
25-02-2009, 14:06
A dlaczego nie usuneli działu Real życie

Niedługo usuną, tutaj 3/4 nie ma RL life'a! :D

================================================== ========

Topic! Dajcie humor!

Esine Palladin
01-03-2009, 17:40

100% racji juz tylko z noobow na forum mozna sie smiac a za rok kto wie moze tylko z bledow ludzi i grulixa...

Tico
01-03-2009, 18:37
Bardzo fajny dział =], czemu usuneli, nie wiem?
Wystarczyć licznik postów... czy coś raczej zbędnego i kontrowersyjnego...
Ten temat bardzo lubiłem odwiedzać. Oczywiście jednogłośnie "tak".

Kuba
09-03-2009, 21:54
Dział Humor powinien powrócić, na hyde Park nie ma nic fajnego, a tam zawsze możnabyło się pośmiać.