View Full Version : Recovery-Key.
Witam. Mam problem z kontem. Otóż był założony pierwszy raz rk było ok, pózniej był zmieniony na drugi nowy rk. Za pomocą tego nowego rk był zmieniony mail. I dzis wchodze do gry i potrzebuje zmienic rk ( Nie będe opisywał historii czemu ) pisze że jest błędy kiedy w rzeczywistości działa. Czy po dwóch razach użycia rk staje się on bezużyteczny i nie działa czy jak? Wraca znowu forma przypominania hasła itp poprzez mail? Prosze odpowiedzcie, to bardzo pilne. Nie chce zbędnych odpowiedzi. Najlepiej chciałbym żeby wypowiedziała się administracja servera.
.Sempacz
24-02-2009, 20:42
lol nie, mozna zmienic 100000000x moze znal ktos Twój RK i zmienił ;p?
^Grulix^
24-02-2009, 20:45
Trzeba czekać 24 h żeby wyrobić następnego. Poczytaj trochę i poćwicz.
@ Sempacz
Nikt nie zmienił, konto jest nadal moje o.O
@Grulix
Myślisz że nie czekałem?
Grulixa nie słuchaj, on jest zawsze najmądrzejszy. Jeśli faktycznie jest taki błąd, to być może Administracja nie przewidziała tego, że są ludzie, którzy często zmieniają RK i nie zabezpieczyli się na to. Musisz wysłać PW do Mortiisa, albo e-mail na bosch@o2.pl i czekać na odpowiedź. Tutaj nie otrzymasz opinii administratora, bo on tu nie wchodzi, także nie licz na to. Pozdrawiam Jan
Teal Fear
26-02-2009, 09:00
Witam. Mam problem z kontem. Otóż był założony pierwszy raz rk było ok, pózniej był zmieniony na drugi nowy rk. Za pomocą tego nowego rk był zmieniony mail. I dzis wchodze do gry i potrzebuje zmienic rk ( Nie będe opisywał historii czemu ) pisze że jest błędy kiedy w rzeczywistości działa. Czy po dwóch razach użycia rk staje się on bezużyteczny i nie działa czy jak? Wraca znowu forma przypominania hasła itp poprzez mail? Prosze odpowiedzcie, to bardzo pilne. Nie chce zbędnych odpowiedzi. Najlepiej chciałbym żeby wypowiedziała się administracja servera.
Jeśli chcesz, żeby wypowiedziała się administracja serva to próbuj na ctrl+r .. Choć wątpie, że uzyskasz jakąkolwiek odp.
^Grulix^
26-02-2009, 10:23
Tutaj nie otrzymasz opinii administratora, bo on tu nie wchodzi, także nie licz na to.
Może niech napisze w dziale "Premium Account" to może uzyska odpowiedz.
Wiele Miałem Kont
26-02-2009, 10:55
Może niech napisze w dziale "Premium Account" to może uzyska odpowiedz.
Super że znów chciałeś popisać się swoją super małą wiedzą, ale jak zawsze nie wyszło!
Fajnie że w sprawie recka ma napisać do działu "Premium Account"...
Żal mi Cię!
@topic
napisz w dziale:
"Skargi & Odwołania"
^Grulix^
26-02-2009, 12:34
@up
Zrozum jeleniu, bo nie mogę wytrzymać... Chodziło o to, ze Mortiis tylko zagląda tam i w dział Bugi...
Zgłosiłem sprawe na ctrl+r i..no właśnie. Odezwał sie Dexoti chciał pomóc starał sie, oni wiedzą jaki jest rk ale powiedział ze nie mogą podawać..Bezsensu troche. Powiedziałem czy mogą wysłać na maila postaci, to też nie.. Mail do Mortiisa wysłany, zobaczymy. Choć dzięki Dexoti że sie pofatygowałeś ; ].
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.