Zaloguj się

View Full Version : Fake Cytatow

Mordotymoja
26-02-2009, 18:26
Witam zauwazylem duzy bug na forum. Bo ktos moze sie wkurzyc na osobe i zcytowac jej wypowiedz ktora naprawde nie napisala. Np. Wkurzylbym sie na Daarona.

Prawdziwa wypowiedz jest taka

Co do Flamy się mylisz. Dobrze wywiązuje się ze swoich powierzonych zadań.
Busst to także bardzo dobry Moderator. Reszty nie znam więc nie mówie.

I tak w ogóle to nie jest tak łatwo znaleźć dobrych Modków. I co z tego że, dają warny za free... to tylko konto, ważne że, zamykają tematy itp. itd.

A ja zlosliwie Zfejkuje to i w srodku cytatu zamiast orginalnego textu wstawie

Jestem frajerem ***** dziwka pizda szmata mam 9 lat chodze do zlobke i i zabilem matke lyzka

(bez obrazu Daaron to tylko przyklad mam nadzieje ze nie wezmiesz to na serio)

Wiec trzeba to poprawic bo przez ten bug wiele osob na naszym forum moze stracic szacunek :/

Nawet jak sie zauwazy taki cytat z dziwnymi slowami mozna pojsc do linku gdzie to bylo napisane i tam bedzie orginalny text.

Cos trzeba z tym zrobic

Woto ^^
26-02-2009, 18:39
no i kolejny glupi temat xd

nie no tak na serio to powinni cos zrobic, np zlikwidowac opcje cytowania :cool:

@cytat
to tylko tak do pokazania nie bierzcie do siebie ;d

.Sempacz
26-02-2009, 18:39
zal ***** mnie jestem pojebanym jebakiem grulixa grulix to muj huopak i wogule fainy gosciuh zalllllllllllllllll hce stracic szacunek JEBAC SIE NOBY XD

HEHEHHEHEHEHEH dobre Xd Xd
i tak nikt tak nie robi to po c***j maja to naprawiac xP?

@down
świeta racja - dajcie mu chleba

^Gpiotras~
26-02-2009, 19:06
Chyba tego nie da sie naprawic x) ale pewien nie jestem mi o tam nie przeszkadza 8)

RPzecież możesz cliknac na ta niebieska strzalke i zobaczyc czy to prawda czy nie ;)

DannRook
26-02-2009, 19:33
A jak to niby chciałbyś zrobić?
Jakby na tym forum ktoś wyłączył możliwość to byłby totalnym...yyy nie powiem kim:p
A innej możliwości nie ma bo cytujesz za pomocą specjalnego kodu, a przycisk z "cytowaniem" tylko to ułatwia więc możesz edytować ile chcesz...

IrysBanned
27-02-2009, 10:47
Wciskasz strzałke obok nicku, patrzysz czy tak jest napisane i po sprawie.

Daaron
27-02-2009, 14:59
Jestem znany :).

@Up
Po co klikać strzałke skoro po to jest "Cytat" by go czytać w czyimś poście. Przecież właśnie po to jest ta opcja.

Dobrze, że poruszyłeś ten temat też ostatnio dużo o tym myślałem. Tłumaczenie jest proste:

> QUOTE=IrysBanned;395028 < Mamy numer postu w tym przypadku "395028" oraz nick IrysBanned wystarczy wpisać inną treść wiadomości i po sprawie. Najlepiej byłoby gdyby "cytatów" nie dało się edytować.

Puknij się w głowe bo jej nie masz

Arcano
27-02-2009, 20:10

tak?

to patrz:

nacisnij teraz strzalke :)

Falo
28-02-2009, 01:17
tak?

to patrz:

nie nacisne

. . . .

Usuwasz numerki i ni ma strzałki :<

IrysBanned
03-03-2009, 20:56
Omg no to wtedy widac chyba ze to fake -.-
Wogle po co ten temat? Bez sensu jest...

Najlepiej byłoby gdyby "cytatów" nie dało się edytować.

Jak sobie to wyobrażasz? :)
Wtedy nie możnaby pisac postów...
Jest tak jak mówie.. Cos nie gra w poscie, np. wyzywa sie koles od idioty itp xd, kilkasz strzałke i patrzysz. Nie ma strzałki? 90% fake...

Marik
05-03-2009, 00:11
rzadko sie spotykalem na fake cytatow
teraz tylko jakis noob zobaczy temat
i zacznie robic fake xD