PDA

View Full Version : Aha.

Daaron II
27-02-2009, 20:02
Nie wiem jak mam to traktowac. Potraktowalem to jako zart wiec dlatego i ja umieszcze to w dziale bugi. ;)

http://i40.tinypic.com/our04g.jpg

Czy w dziale Screeny gdzie licznik jest wylaczony (nie są nabijane posty) mozna nabic posta? :O Jezeli nadal nie rozumiesz o co mi chodzi, drogi czytelniku, to poprostu nie komentuj tego tematu :rolleyes:

Orginalny link (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=389685#post389685)do tematu.

Pozdrawiam, poszkodowany.

Btw.

Rozumiem swoją wine :< Jest mi przykro z tego powodu, lecz Drako stale komentuje tematy w dziale screeny zwyklym:

Gz .

Gratz .

To czemu ja nie mialbym prawa skomentowac tematu tym bardzo krótkim zdaniem:

Aha .

Pomyślcie sami :)

Jezeli temat zostanie skasowany, a na pewno tak bedzie, to przed tą operacją, drodzy moderatorzy, przeniescie go do dzialu opinie i krytyka bo prawdopodobnie dlatego go skasują ;)

.Sempacz
27-02-2009, 20:07
hahaha dobre xd pisz do tygrysa na pw, niech ci ten punkt karny usunie
;p

Crayon
27-02-2009, 20:21
Ja bym to potraktował jako zwykły spam.
Nie potrafisz rozpisać się na czterdzieści znaków ?

@Down
./. ~ xD

^Poziomek
27-02-2009, 20:29
@up
Won od Darona Kredko XDD

@up edit x2
Aha .

@topic
Aha .

@down
Aha .

@down x2
Warna ci? Aha .

Robciq
27-02-2009, 20:30
@2x up
No niby spam jest ale licznik postów jest wyłączony więc nie powinien dostać pkt karnego.
@topic
Napisz na pv do Tygrysa bo wg mnie niesłusznie dostałes pkt karny. Ew. napisz w dziale Skargi & Odwołania.
@down
Pomyśl zanim coś napiszesz...

Dalekowidz84
27-02-2009, 20:33
Może Tygrys był pijany pomysl ?
A może mu się działy pomyliły
Rusz głowa

Stoprocentowy
27-02-2009, 21:06
no ale mógł cos wiecej powiedziec a nie zwykłe : AHA

^Grulix^
27-02-2009, 21:15
Bo post typu

Aha

nie wnosi nic do tematu. Ale słowo GZ. wnosi to znaczy gratulacje, ale zawiera mniej znaków.

@coś z innej beczki.
Jakiego masz windows'a? 98?

Daaron II
27-02-2009, 21:25
@coś z innej beczki.
Jakiego masz windows'a? 98?

http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg

2000.

Kacper i ty sie dziwisz potem że cie tępią...

Post jest czyms w czym powinienes wyjasnic swoją opinie na dany temat. W tym poscie wyrazilem opinie na temat wypowiedzi Grulixa.

Pozdrawiam moderatora ktory prawdopodobnie mnie zwarnuje.

Down:
Poprzewracalo Ci sie w głowie bo skasowali kilka działów i ubylo ci 150 postow? xd Bo na to wyglada.

Btw.
Od dzis "das ist majne obrazken" :>

Crayon
27-02-2009, 21:29
@up
Blee. Das is majne obrazken !

Down:
Poprzewracalo Ci sie w głowie bo skasowali kilka działów i ubylo ci 150 postow? xd Bo na to wyglada.
Najn najn. Ajne majne klajne marmoladen. Ty być Polnishe świnen i papugować jak papuga !

Co z tego że ubyło mi sto pięćdziesiąt postów ? Moje przekonania co do spamu, nabijania postów i łamania regulaminu są takie same i nie sądzę, żeby w przyszłości się zmieniły : ]

@2x up
No niby spam jest ale licznik postów jest wyłączony więc nie powinien dostać pkt karnego.
Ej ej. Spam a nabijanie postów to jest imo całkowicie inna sprawa. Spam to na chłopski rozum zaśmiecanie tematu bezsensownym, nic nie znaczącym postem. Czasami trudno rozróżnić co jest jednym, a co drugim.

Dla przykładu posty nabija Silkroad, Kodeino(Annusia). A 'gz' dla mnie jest zwykłym spamem.

Kulkos
06-03-2009, 21:06
Wg. mnie należało ci się, może i posty się nie liczą, ale jednak zaśmieciłeś to zaśmiecone forum XD

@edit
To nie bug, więc zły dział.