View Full Version : [Ale tak na serio to forum]Guest
Daaron II
28-02-2009, 10:37
Wiecie, nie ma sie to ostatnio juz do niczego przyczepic aż tu nagle patrze? Guest :o Hmm pomyslmy kiedy ostatnio byl online?
http://i44.tinypic.com/5z40om.jpg
Gość wchodzi zeby sprzedać mlsa? ;o
http://i43.tinypic.com/vzxo8.jpg
Napisalem ten temat tylko po to aby skrytykowac prace jednego z moderatorów znanego również jako Guest ;o
Pozdrawiam
Mc Maciek
28-02-2009, 10:39
To, że nie ma Go często na Forum to prawda, ale co z tego, że przeglądał temat dot. sprzedaży MLS'a? Jako moderator powinien wchodzic nawet w takie tematy... Nieraz bywało tak, że wchodzę w temat typu "sprzedam bh", a w nim "sprzedam chara 700+lvl".
^Grulix^
28-02-2009, 10:39
Są ferje to może był na wczasach w górach sobie? Szkoda, ze ty nie wyjechałeś i tylko siedzisz przed kompem z pryszczycą an dupie..
@edit
Ostatnio Aktywny: 28-02-2009 10:17
Dziś też zaglądał.
Guest się opierdala, nic nie robi. Nie wiem co jeszcze robi w ekipie
^Grulix^
28-02-2009, 10:45
@maciek
Ty to jesteś najlepszym moderatorem i się nie wywyższasz względem do tego pana, którego imienia nie wolno wymawiać.
@wiceps
Podzieli losy Nefre...
[Mc Maciek] Mógłbyś to jakoś tak po polsku napisać, bo niezbyt Cię rozumiem...
Grulix warn ci się należny bo mogłeś użyć opcji edit -.-
a co do guest'a to popieram zdanie autora :)
^Gpiotras~
28-02-2009, 11:37
@maciek
Ty to jesteś najlepszym moderatorem i się nie wywyższasz względem do tego pana, którego imienia nie wolno wymawiać.
Maciek jest dobrym modem to arh~ mnie wkurza jak sie rzadzi np. ,,Przemeblowaniem,, Forum pewnie ktos wyzszy mu kazal no ale niektóre ,,zbedne,, tematy mogl zostawic
Top Guest Dawnooo go tu nie widzialem ale jako moderator moze przejrzec temat nie ;] to nie odrazu znaczy ze chce kupic tego mls. Tylko o to czy nikt nie przebija ceny czyli jeden daje 1 kcc a drugi 8 sc oto mu pewnie chodzilo
old Don Mateo
28-02-2009, 12:33
Są ferje to może był na wczasach w górach sobie? Szkoda, ze ty nie wyjechałeś i tylko siedzisz przed kompem z pryszczycą an dupie..
@edit
Ostatnio Aktywny: 28-02-2009 10:17
Dziś też zaglądał.
człowieku to on ma 2 miesiące ferii o kutwa nie wiedziałem przecież ostatnio też patrzyłem to wchodził raz na tydzień albo raz na dwa tygodnie więc nie pisz takich głupot
A czy on za ten "zasrany obowiązek" coś dostaje?
Nawet na free pacca nie może liczyć...
Nic dziwnego, że mu się nie chce tutaj siedzieć, bo co on tutaj ma robić?
Tutaj traktuje się moderatorów jak Chińczyków, pracuj, pracuj, pracuj...
I co mu niby możecie zrobić?
Może jakąś grzywnę mu załatwicie, że nie wywiązuje się ze swojej pracy, za którą nic nie dostaje?:o
a ktoś mu kazał wysłać zgłoszenie i być modkiem który pracuję za free ? xD
Niech moderatorowie robią co chcą jak złamią zasady to ich sprawa najwyżej oni dostaną bana nie my :D.Nie mam zbytnio szacunku do żadnego z moderatorów
@Up
Ale to jego zasrany obowiązek żeby wykonywać swoją prace.
@Topic
Też się nad tym ostatnio zastanawiałem bardzo rzadko go widywałem ostatnio kiedy JA go widziałem to przed sylwestrem. Dobrze było poruszyć ten temat.
DannRook
28-02-2009, 14:28
@Up
Ale to jego zasrany obowiązek żeby wykonywać swoją prace.
@Topic
Też się nad tym ostatnio zastanawiałem bardzo rzadko go widywałem ostatnio kiedy JA go widziałem to przed sylwestrem. Dobrze było poruszyć ten temat.
A czy on za ten "zasrany obowiązek" coś dostaje?
Nawet na free pacca nie może liczyć...
Nic dziwnego, że mu się nie chce tutaj siedzieć, bo co on tutaj ma robić?
Tutaj traktuje się moderatorów jak Chińczyków, pracuj, pracuj, pracuj...
I co mu niby możecie zrobić?
Może jakąś grzywnę mu załatwicie, że nie wywiązuje się ze swojej pracy, za którą nic nie dostaje?:o
handlarz_narkotykow
28-02-2009, 16:40
To co z tego, że tam wchodzi, może był patrzeć czy ktoś nie nabija posty przypadkiem? I skąd wiesz, że nic nie robi, to że się mało udziela na forum to nie znaczy, że nic nie robi i niczego nie sprawdza..
szalony kowbojq
28-02-2009, 21:43
to ze go teraz dosc czesto niema to nieznaczy sie sie opierdala.. Moze on tez ma ferie i tez chce od was noobow odpoczac?! Praca moda jest ciezka a to ze oglada "buy mls"... Wogule co wam do tego.. Moze gra w tibie.. moze sprawdza czy niema nabijania postow.. cya
Kamor is Back
28-02-2009, 21:57
Guest zaczynal tu kariere jak ja ówczesnie z tad odchodzilem.
Nie znam,nie komentuje.
Najlepszy mod na 4um to byl Amedain sorki z biegiem czasu juz zapominam xd :)
Mc Maciek
28-02-2009, 22:11
@up
A był taki? ;> Jak już to Amedain ^^ Odszedł już dawno...
Widzę, że mam nawet własny fanklub :> Tak się zastanawiam .. Gdzie jest napisane, że muszę się logować i sprzątać syf po Was? Ile tutaj przesiaduję i jak często, to tylko i wyłącznie moja sprawa. Poświęc odrobinkę czasu na odpoczynek od komputera, jakiś wyjazd czy cokolwiek. Może dotleni Ci się główka.
Bless ya.
Kamor is Back
01-03-2009, 10:17
Masz racje,calkowita spox ;)
...........
Maciek double post??? :)
ja teraz celowo pisze zeby pokazac jak to moderator lamie regulamin :)
[Mc Maciek] OMFG... Nie ma to jak szukać dziury w całym... Poczytaj najpierw co to jest double post, a potem wytykaj mi błędy.
Maciek double post??? :)
ja teraz celowo pisze zeby pokazac jak to moderator lamie regulamin :)
A wiesz co to double? Jak się napisze posta jeden pod drugim naabie ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.