PDA

View Full Version : Dzia? propozycje ? NIE POTRZEBNY

~~~Shadows~~~
01-03-2009, 15:54
z czego widzę to w dziale "Propozycje" roi się od nabijania postów bo mortiis i tak żadnej propozycji nie wprowadza z życie więc poco się łudzić? więc albo mortis czasem pomyśli nad niektórymi propozycjami bo są całkiem nie złe niektóre ;p albo niech skasuje dział bo to tylko miejsce do szybkiego i łatwego nabijania postów

Tico
01-03-2009, 15:58
Jakby się propozycje nie powtarzały, nie były głupkowate lecz trafne to coś by z tego było... Poza tym nie wieże, żeby Mortiis nie zainspirował się nawet chodź jedną propozycją z forum. W tym dziale też są proponowane pewne poprawki, które już weszły w życie. Jako że jest to forum OTS'a ten dział jest wręcz niezbędny =]

Teoretycznie ten pomysł powinien zostać zapisany w dziale propozycje...
Może powinno być coś w stylu filtracji tych propozycji tak jak jest w dziale poradniki, trzeba zaczekać aż moderator zaakceptuje go.

kumor15
01-03-2009, 16:34
tak jak w ankiecie........
idz sie utop -.- :)

Silkroad
01-03-2009, 19:57
CO ?! Bez działu propozycje? Chcesz mnie jeszcze bardziej dobić?! Strace połowe swoich postów! Wara usuwać ten dział, zabije. . .
A tak na serio to ; nie. Nie będzie totalnie gdzie się wyżyć, czy te forum ma się opierać na samych zasadach? Nie może być troche luzu? POTRZEBNY!

Quik
01-03-2009, 20:05
@all up oprócz autora
Po chuj wam ten dział skoro większość pomysłów oprócz nas normalnych użytkowników forum nie ogląda Mortiis lub Tygrys.Nie obrażajcie go bo to nie fair i napewno wiem,że nie jesteście nooby,tylko normalni ludzie
@topic
Wybrałem tak dlaczego?
Co do postów,wystarczy że usuną tutaj licznik postów i będzie po sprawie.Ale tak jakby mieli usunąć ten dział jestem za.

Daaron
01-03-2009, 20:33
@Up
Co za różnica i tak ten dział nie ma celu.

Zdecydowanie tak! Dajcie przykład 3 propozycji, które weszły w życie a będe skłonny zmienić zdanie. To po prostu nie ma celu. Jedyne propozycje, które były uznawane to temat Tygrysa wiele miesięcy temu.

Fox <3
01-03-2009, 22:32
100 % prawdy. Sam chciałem napisać podobny temat. Jestem za!

Seba Master Knight
01-03-2009, 23:24
Ja też jestem za. Żadnego posta od GMa nie ma w dziale propozycje. A przecież ten dział jest adresowany właśnie do nich: do Mortiisa i Tygrysa. Może po prostu wypadało by zrobić coś takiego, żeby tylko Mortiis i Tygrys wnosili jakieś propozycje, a my odpowiadalibyśmy w ankiecie czy jesteśmy za, czy przeciw...

~~~Shadows~~~
01-03-2009, 23:26
CO ?! Bez działu propozycje? Chcesz mnie jeszcze bardziej dobić?! Strace połowe swoich postów! Wara usuwać ten dział, zabije. . .
A tak na serio to ; nie. Nie będzie totalnie gdzie się wyżyć, czy te forum ma się opierać na samych zasadach? Nie może być troche luzu? POTRZEBNY!

nie płacz ;< kupie ci na allegro posty ;O allegro rox Xd

nó proste jósh pishe do crołona chy spseda mi CŁOJOna za iedeń gjeee pee ;<

old Don Mateo
02-03-2009, 00:26
Wiesz to dobrze by mogli wyrąbać dział Zgłoszenia chodź tam tylko założyciel tematu może coś napisać bo po co on jest jak raz na ruski rok zbanują osobę z zarąbistymi dowodami że łamał regulamin

@~~~Shadows~~~

Ale chyba 3 albo 4 propozycję weszły w życie i możesz mi kupić konto Crołjona na allegro ?? xD

kumor15
02-03-2009, 08:09
Jezu jak chcecie coś wymusić od mortiisa to powiedzcie ze nie kupicie pacc jak nie odpowie na all tematy z propozycji :)

nesta12
02-03-2009, 17:18
Zgodze się z shadowsem.Większość wogule nie jest rozpatrywana wiec to jest poprostu do dupy.Zaznaczyłem tak,

Ktoś II
02-03-2009, 22:50
Moim zdaniem dział propozycje jest niepotrzebny ;)
Po mimo mnóstwa powtarzających się tematów było kilka trafnych i bardzo przydatnych lecz nie zostały zrealizowane.

Wątpię, że owy dział zostanie usunięty.

^Poziomek
03-03-2009, 08:11
To od razu wyjebcie wszystkie działy z forum! Zostawcie Premium Account. Mortiis nie zauważy różnicy bo i tak tylko tam zagląda.

~~~Shadows~~~
04-03-2009, 08:09
co sie złościsz ;p a co bawisze se w silkroada i tam nabijasz posty ? ;p jak sie wypowiadać to już z sensem a nie >łubudu łubudu< o sciane krzesłem ;p joke

djalex95
04-03-2009, 14:46
Ja jestem za zlikwidować w pierona ten dział lub go ograniczyć!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Black Morn
04-03-2009, 15:11
Moim zdaniem i tak i nie, ponieważ niektóre są wprowadzane, ale nabijają posty, więc jestem za tym aby wyłączyć licznik.

^Gpiotras~
04-03-2009, 15:20
Tak jak w ankiecie

idz sie utop -.-

Wes Ten dzial jest potrzebny a skad wy wiecie ze mortiis/tygrys tamnie zagladaja?

Przecierz to ze tam sie nie wypowiadaj to nie znaczy ze nie zagladaja.