View Full Version : : (
Biore expie od 12 na ostatnim kole na msach na cod i nagle o 16 wbijaja jakies 2 noobki i sie sadza do mnie ze ich to nie obchodzi i mam sie wynosic i kolegami mnie strasza normalnie zal...
http://i43.tinypic.com/2ymhetu.jpg
Lechista92
01-03-2009, 16:22
Ale to nie jest nic dziwnego.. Przecież to sie zdarza co chwile, jeżeli każdy miał wstawiac takie ss to to forum by zawierało tylko takie tematy. Więc bylo trzeba nie odpisywać i normalnie expić, zawsze tak robiłem ;)
Tak tylko tyle ze on ju mi grozil ze zaraz pk wlaczy i kumple przyleca cwaniak jeden...
jak by każdy wstawiał takie ssy to by stron na forum zabrakło..zgłoś to w dziale 'Zgłoszenia' chociaż na 100% nie dostaną bana, bo podobno ss to nie dowód <lol> a filmików nie przyjmują..
vamper to jest pro. ubiłem go na faccu z kumplem ja 100ed i kumpel 300rp. stał i się patrzył nawet się nie uhnął. czyżby auto e vita nie była załączona? ;< nie był afk, bo chwilę wcześniej się coś faflunił.
@edit
jak włączy pk i Cię ubije to Ty też możesz napisać do jakiegoś kumpla : ]
IrysBanned
01-03-2009, 21:05
No tak, expisz od 12 a neta masz włączonego 3h uhm.
To magia? :O
Lechista92
01-03-2009, 21:13
No tak, expisz od 12 a neta masz włączonego 3h uhm.
To magia? :O
A nie mógł mu sie np. net rozłączyć? Albo powiedział że expi od 12 ale nie powiedział, że np. od 12,59 ;p
Razer Rookslayer
01-03-2009, 21:36
Ma pretensje , a sam wielki kozak i thief ,siocham koledze na msach a tu wyskakuje i napieprza msy i do tego loota zabiera żal stanoł ci ,że wziełeś ten d armor?No ciekawe może jeszcze cały resp na cod zajełeś?Sam wielce kozaczy kolega 1k ze zara przybiegnie.No ale żeby jeszcze za nami biegac 5 min bić i zabierać loota?
Doktor sypki robak
01-03-2009, 22:54
Tak tylko tyle ze on ju mi grozil ze zaraz pk wlaczy i kumple przyleca cwaniak jeden...
Ic do mamy, ia tak ropilem. Mama Mortjjs dac jm ban
skoro od 12 expiles to 4h to ci powinno starczyć :)
@Edit
to ty nie zrozumiałeś :) chodzi oto ze 4h expienia to wystarczajaco dlugo i powinno ci starczyć -.-
a poza tym jak ci neta wywaliło to cie wylogowało zanim ci się polonczyl oni przyszli i wtedy było wolne :)
Daaron II
02-03-2009, 07:42
Ehh. Takie jest apo. Pogódź sie z tym albo przerzuć na rl.
Kumor jestes tak malo inteligentny czy tylko takiego strugasz?
nie rozumiesz??
net padl i musialem wlaczyc od nowa -.-
Jezu taki glupi jestes czy co? wolasz kumpli zeby ci pomogli albo sam sie bronisz, odpalasz skulla i zabijasz a ty problemy masz jak dziecko... silniejszy zostaje proste
Dżablona
14-03-2009, 15:07
Ehh. Takie jest apo. Pogódź sie z tym albo przerzuć na rl.
grałeś na rl??
na rl to co 5min. jakiś noobek przyjdzie i ci nawala potworki
Zwykle Nuubki :D xD Expi Spokojnie Dalej Niech Im Bryka :eek:
Anusiak Wielki
14-03-2009, 18:51
Dobrze Ci wyp......aj z APO!!!!!! <znaki znaki znaki>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.