PDA

View Full Version : [Ale tak na serio to forum] Guest Temat nr 2

Daaron II
01-03-2009, 18:14
Nie sądzilem ze zadaniem moderatora jest tyranie uzytkownika. Widocznie Guest, mylilem sie. Jezeli 10 dni na nartach to siedzenie przed komputerem... To cięzko mi zaakceptowac takiego moderatora. To raz.

Dwa.
Wiele osob ze mną sie zgadza że Guest traktuje moderatora jako zabawke którą raz na jakis czas zdejmuje z półki, bawi sie nią, i na tym sie konczy.

Nie bylo powodu aby zamykac tamten temat więc pisze drugi.

To dzial Opinie/Krytyka. Powinnismy tu wyrazac swoją opinie na dany temat. A wy je tak poprostu zamykacie. To bylo nie odpowiednie.

Chce znac opinie uzytkownikow na temat moderatora Guesta. Nie sugeruje aby go zwolnic, lecz moderator który wchodzi raz na miesiąc.... Który tyra uzytkowników.... Traktuje forum jak półke (a moderatora jak zabawke).... Nie nadaje sie na to stanowisko.

Mc Maciek nie nie roztroi się juz, dlatego jest to nie na ręke Mortiisowi... Ale to jest tylko moja opinia, czy raczej krytyka.

Poznalem wasze opinie w poprzednim temacie, teraz chce poznac waszą po przeczytaniu tego.

Czekam na dalsze wypowiedzi.

Pozdrawiam

LOL ? Jeżeli nic nie robi to zabiorą mu moda, jak nie chce to nie, po co się go czepiacie ;| Syfu na forum nie ma, więc o co kaman :woot:

Pewien uzytkownik zaatakowal forum spamem i gdyby nie Mc Maciek to forum by odsyfiali tydzien. Co racja to racja, teraz syfu nie ma... Ale...

to jego zasrany obowiązek

Musi go dopełniać.

Prosze o więcej opinii.

[Mc Maciek] Tamten temat zamknąłem, bo zaczęły się dyskusje odbiegające od tematu. Tak a'propos, czy mógłbyś łaskawie odpisać na moje PW?

Criss:
Chcesz sie czyms z nami podzielic co Ty wiesz a my nie?

Wypowiedzial sie w poprzednim i poza tym ze próbowal mnie styrac, nic innego nie wyszlo z jego klawiatury.

Daaron
01-03-2009, 18:30
Powiem to samo co w tamtym temacie:

Ale to jego zasrany obowiązek żeby wykonywać swoją prace.
Też się nad tym ostatnio zastanawiałem bardzo rzadko go widywałem ostatnio kiedy JA go widziałem to przed sylwestrem. Dobrze było poruszyć ten temat.

DannRook
Powiedziałes:

A czy on za ten "zasrany obowiązek" coś dostaje?
Nawet na free pacca nie może liczyć...
Nic dziwnego, że mu się nie chce tutaj siedzieć, bo co on tutaj ma robić?
Tutaj traktuje się moderatorów jak Chińczyków, pracuj, pracuj, pracuj...
I co mu niby możecie zrobić?
Może jakąś grzywnę mu załatwicie, że nie wywiązuje się ze swojej pracy, za którą nic nie dostaje?

Jeżeli podjął się tej roboty to niech ją sumiennie wykonuje a nie sie opier**la za przeproszeniem. Jeżeli ma łaske, że dostał zaszczyt bycia tutaj Moderatorem to niech sie zwolni i odejdzie.

Daaron musisz zrozumieć to ze moderator jest jak nauczyciel w szkole :)
rzadko ma racje a zawsze wygrywa ;/

@topic
Zgadzam się z tobą w 100% :)

Mówisz do Mnie czy Daarona II :D? Musze się z Tobą zgodzić stara dobra zasada zawsze i wszędzie:
1. Moderator ma zawsze racje.
2. Jeżeli Moderator nie ma racji - patrz punkt 1.

Wrobel
01-03-2009, 18:31
LOL ? Jeżeli nic nie robi to zabiorą mu moda, jak nie chce to nie, po co się go czepiacie ;| Syfu na forum nie ma, więc o co kaman :woot:

^Gpiotras~
01-03-2009, 18:50
AJ to powiem tak Zeby przynajmniej wchodzil raz na tydzien. A on co. nic mi nie zrobil zlego ale tak jak Ty napisales To jest jego obowiazek i niech sie nie bawi modem.

Pewnie albo zobaczymy jego odejscie albo bedzie siedzial 24/7 i beda tematy ,, Guest zly moderato!11,, ,,dal mi warna za nic!1!1.

Ale neich se wchodzi kiedy che na ile che itd. Jego sprawa.

Criss
01-03-2009, 19:36
@Mc Maciek
A może Ty odpowiesz na moje PW, które Ci wysłałem godzinę temu czy Ci się nie chce?
@Topic
Przecież Mortiis czy Tygrys ślepi nie są, jak przyjdzie czas to zareagują. Też może być tak że Guest robi dużo a Wy nie macie o tym pojęcia[?]
Nie, nie miałem nic na myśli, niech się wypowie Guest wtedy się wszyscy dowiemy.
@Daaron II
To już nie wiem sam, ja tylko czekam na odpowiedź Mc Maćka, ale chyba nie raczy odpowiedzieć...

Guest
02-03-2009, 06:43
A tak szczerze, to nie miałeś do kogo się przypieprzyć tylko do mnie? Masz jakiś uraz, zrobiłem Ci coś?

Nie sądzilem ze zadaniem moderatora jest tyranie uzytkownika

Tyranie użytkownika? Delikatną sugestię nazywasz tyraniem?

ezeli 10 dni na nartach to siedzenie przed komputerem...

Masz jakiś monitoring na mnie, że wiesz, co przez te 10 dni się ze mną działo?

Wiele osob ze mną sie zgadza że Guest traktuje moderatora jako zabawke którą raz na jakis czas zdejmuje z półki, bawi sie nią, i na tym sie konczy.

Ja także z tym się zgodzę;). Btw. Mógłbyś mi wyjaśnić Twoje znaczenie słowa 'zabawka'? Brak aktywności na forum tak nazywasz? o,o

Nie sugeruje aby go zwolnic, lecz moderator który wchodzi raz na miesiąc.... Który tyra uzytkowników.... Traktuje forum jak półke (a moderatora jak zabawke)....

Powtarzasz się.

Pewien uzytkownik zaatakowal forum spamem i gdyby nie Mc Maciek to forum by odsyfiali tydzien.

Nie jestem maszyną by obserwować forum całymi dniami i czekać na spam.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Pozdrawiam.

kumor15
02-03-2009, 07:24
Daaron musisz zrozumieć to ze moderator jest jak nauczyciel w szkole :)
rzadko ma racje a zawsze wygrywa ;/

@topic
Zgadzam się z tobą w 100% :)

Daaron II
02-03-2009, 07:50
Tyranie użytkownika? Delikatną sugestię nazywasz tyraniem?
Coś mi sie wydaje ze źle to ujałes.

Masz jakiś monitoring na mnie, że wiesz, co przez te 10 dni się ze mną działo?
Hmmmm. Nie i nie interesuje mnie to. Ale byłes swiadom obowiązków jakie otrzymasz gdy staniesz sie moderatorem.

Ja także z tym się zgodzę;). Btw. Mógłbyś mi wyjaśnić Twoje znaczenie słowa 'zabawka'? Brak aktywności na forum tak nazywasz? o,o
"o,o" Normalnie jakbym widzial Draka. Mniejsza. Znaczenie slowa zabawka. Sam sobie odpowiedziales.

Powtarzasz się.
Przeslanie polegalo na tym aby dotarlo do graczy, dlatego musi byc powtarzane kilkukrotnie.

Nie jestem maszyną by obserwować forum całymi dniami i czekać na spam.
Co prawda to nie przyjęcie stanowiska prezydenta Stanów ale nie macie jakiejs przysięgi? Czy Mortiis/Tygrys od tak daje moderatora przyjaciołom/znajomym... Nie obwiniam ich bo nie znam faktów, dlatego mozemy tylko ciułać nad prawdą.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć?
Chętnie dowiedzialbym sie tej prawdy ;)

Pozdrawiam
Wzajemnie, pozdrawiam.

Edit:
Fajny avatar. Juz ma z rok chyba, czyż nie? :)

Guest
02-03-2009, 09:16
Coś mi sie wydaje ze źle to ujałes.

Być może, ale nie miałem na celu tyrania kogokolwiek.

Hmmmm. Nie i nie interesuje mnie to. Ale byłes swiadom obowiązków jakie otrzymasz gdy staniesz sie moderatorem.

Dotrzymuję swoich obowiązków jeżeli tylko mogę. Studia + praca + inny serwer + obowiązki to czasu zostaje mi za dużo.

"o,o" Normalnie jakbym widzial Draka. Mniejsza. Znaczenie slowa zabawka. Sam sobie odpowiedziales.

Ja bym tego zabawką nie nazwał.

Przeslanie polegalo na tym aby dotarlo do graczy, dlatego musi byc powtarzane kilkukrotnie.

Nie wiem jak inni, ale mi wystarczyło jednokrotne przeczytanie tego.

Co prawda to nie przyjęcie stanowiska prezydenta Stanów ale nie macie jakiejs przysięgi? Czy Mortiis/Tygrys od tak daje moderatora przyjaciołom/znajomym... Nie obwiniam ich bo nie znam faktów, dlatego mozemy tylko ciułać nad prawdą.

Jeżeli chodzi o mnie to tak jak wyżej napisałem - siedzę tu w miarę swojego czasu, niestety nie rozdwoję się.

Edit:
Fajny avatar. Juz ma z rok chyba, czyż nie? :)

Osobiście mi się nie podoba:).

Bless ya.

Seba Master Knight
02-03-2009, 14:27
Omg po co ci modek na forum Serafinie? Tutaj same dzieci neo... Usuwanie zbędnych postów, warnowanie po paru dniach by się wam znudziło. Na razie jako tako Mc Maciej i Arhadus opanowują forum (cieszmy się, że mają na to ochotę). Co do Guesta, jeżeli naprawdę nic nie robi to neich zabiorą mu moda i tyle. Proste...

DarthWawa
02-03-2009, 15:40
Daaron ii, zajal bys sie swoim zyciem a nie siedzial na forum 24/7 i patrzyl kto jest online a kto nie, zalosne to jest i nie rozumiem po co ci ten sam temat. Przeszkadza Ci to, ze Guest ma realne zycie, a nie tak jak ty? Myslisz, ze caly swiat ma zajmowac sie tym beznadziejnym forum?

kumor15
02-03-2009, 15:48
panie zjebany......
sory panie up
jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj
Guest jest zjebanym modem a jeżeli niema czasu siedzieć po kilka h przed tym forum to niech spierdala
poto jest modek żeby siedzieć kilka h dziennie na forum i banować -.-

Guest nie wiedziałem ze 10 latkowie studiują

Black Morn
02-03-2009, 15:54
Poco polenizujecie? Wiadomo jak i co to proste jak jebanie. Guest tu za często nie wchodzi bo po co? Te forum jest zapełnione trolami, użytkownikami, którzy tylko chcą mieć tego jednego posta... Guest by wbijał, jak by było nawet o czymś popisać, a nie tylko "większe obrażenia z exori gran!!oneone!" to bez sensu.

Daaron II
02-03-2009, 16:04
Omg po co ci modek na forum Serafinie? Tutaj same dzieci neo... Usuwanie zbędnych postów, warnowanie po paru dniach by się wam znudziło. Na razie jako tako Mc Maciej i Arhadus opanowują forum (cieszmy się, że mają na to ochotę). Co do Guesta, jeżeli naprawdę nic nie robi to neich zabiorą mu moda i tyle. Proste...

Chlopcze, nie naskakuj. Nie chce moderatora bo nie mam na to czasu ani ochoty. Apo totalnie mi sie znudzilo, poprostu staram sie jeszcze pomoc temu forum. Jak jestes takim dobrym uzytkownikiem moze sam bys zostal moderatorem? Powodzenia.

Pan DarthWawa:
Mam komputer wlączony 24h, co nie znaczy ze przed nim siedze. Lecz jak wchodze codziennie np rano, popoludniem, wieczorem i nie ma modkow, (poza Mc Mackiem ktory jest prawie caly czas) to chyba nie masz sie o co do mnie pluć.

To bylo dobre :D

Ok to teraz odpowiedz na wypowiedzi Guesta.

Być może, ale nie miałem na celu tyrania kogokolwiek.

Tak wyszlo.

Dotrzymuję swoich obowiązków jeżeli tylko mogę. Studia + praca + inny serwer + obowiązki to czasu zostaje mi za dużo.

<retoryczne>Nie posądzam Cie o nic ani nie chce Cie nazwac "zdrajcą" ale czy praca na innym otsie to dobra sprawa dla moderatora na tak znanym serwerze?</retoryczne>

Studia - no nic. Ciesze sie ze sie uczysz. Przynajmniej Ty chodzisz do szkoly jak nie wiele osob na apo.

Praca - no cóż. W to raczej trudno mi uwiezyc ze pracujesz i studiujesz...

Obowiązki - nie skomentuje. Kazdy je ma.

Ja bym tego zabawką nie nazwał.

Tak to wygląda...

Nie wiem jak inni, ale mi wystarczyło jednokrotne przeczytanie tego.

Nie wszyscy :) Napisalem ten temat dla wszystkich a nie zeby sie z Tobą kłócic.

Jeżeli chodzi o mnie to tak jak wyżej napisałem - siedzę tu w miarę swojego czasu, niestety nie rozdwoję się.

Mc Maciek, Arhadus... :) Oni potrafią.

Osobiście mi się nie podoba.

Setki, Tysiące, Miliony, Miliardy... Avatarów... Dlaczego go nie zmienisz :)

Wniosek:
Po co podejmowales sie tej pracy jak nie potrafisz sie z nią uporać?

Nie chce sie z Tobą kłócic. Tu mamy wyrazac swoje opinie. Czekam na dalsze.

DarthWawa
02-03-2009, 16:45
panie zjebany......
sory panie up
jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj
Guest jest zjebanym modem a jeżeli niema czasu siedzieć po kilka h przed tym forum to niech spierdala
poto jest modek żeby siedzieć kilka h dziennie na forum i banować -.-

Zjebane sa twoje glitery w podpisku.

Moze kiedys chcial byc ale zauwazyl ze forum jest do dupy przez takich frajerow jak ty i sie jego zdanie zmienilo, a to, ze nie wzieli mu moda to juz sprawa adminow. Chuj ci do tego ile ma lat, co robi i w ogole chuj cie obchodzi druga osoba, ktorej nawet nie znasz? Staje ci jak napiszesz, ze ktos ma 10 lat i jest jakis niedorozwojem? Sam masz kompleksy i wyzywasz sie przez internet? Pozdrow mame.

>Up

Ty juz 4? raz piszesz to samo, daj se spokoj kobieto bo gowno zdzialasz. Idz na policje, bo ktos nie wchodzi na forum apo.

Po co podejmowales sie tej pracy jak nie potrafisz sie z nią uporać?

Po co sie urodziles jak nie potrafisz sie z tym uporac?

XD! Teraz sie skaplem ze cos do mnie napisales.

Pan DarthWawa:
Mam komputer wlączony 24h, co nie znaczy ze przed nim siedze. Lecz jak wchodze codziennie np rano, popoludniem, wieczorem i nie ma modkow, (poza Mc Mackiem ktory jest prawie caly czas) to chyba nie masz sie o co do mnie pluć.

Mam o co sie pluc, bo robisz afere dlatego ze ktos nie wchodzi na to jebane forum... To ze jest moderatorem, nie znaczy, ze ma siedziec jak Mc Maciek, o ktorym wspomniales 24/7 na forum. Dostajesz reputy za takie wpierdalanie sie na kogos?

kumor15
02-03-2009, 17:02
Hmm Daaron czyli jest dwóch na dwóch
ale coś z modkiem i DarthWawa (dysmuzgiem) nie mamy szans ;/
przydała by się opinia administracji :)
Guest podaj się do dymisji :] all z forum na tym zyskają

Quik
02-03-2009, 17:13
To prawda nie widzę czesto Guesta..tak Guescie autor tematu ma prawo się do ciebie przypieprzyć.Skoro się do ciebie przyczepił widać ma powód i napisal na początku.Jest administracja APO rozpatrzy ten temat może go usuną...mam taką nadzieje ;<

DarthWawa
02-03-2009, 17:41
>Up

Ty sie tu kolego nie wdupcaj z laski swojej i naucz sie prosze ja ciebie forumowac zdania i nie powtarzac sie.

>Upx2

Dysmozgami mozesz nazywac swoich kolegow z pisakownicy, ja sobie na to nie pozwole.

XDDDDDDD Zmienil glitery. XDDD Ale dalej sa zjebane.

Mc Maciek
02-03-2009, 18:20
@DarthWawa i Inni
Przestańcie się kłócić, bo zamknę i ten temat...

@topic
Dlaczego chcecie odejścia Guesta? Powiedzcie mi, czy On robi coś, co szkodzi temu Forum? Nawet, jeśli wchodzi raz na tydzień, to zawsze jest to Jego wejście na Forum i zawsze zrobi coś pożytecznego. A co, jeśli Go nie będzie? Wtedy nawet ten raz na tydzień nie wejdzie, żeby pomóc.

Chciałbym jeszcze znegować Wasze uwagi co do tego, że siedzę na Forum 24/7. Otóż tak się składa, że ja też mam swoje życie prywatne, mam szkołę, dziewczynę, przyjaciół, obowiązki - nie jestem w stanie być 24/7, ale jestem w miarę swoich możliwości. Dlaczego wydaje Wam się, że jestem tutaj non-stop? Już Wam odpowiadam - większość czasu w domu spędzam przy biurku, a tak się składa, że komputer stoi u mnie na biurku (Ameryka!), więc siłą rzeczy od czasu do czasu zaglądam na Forum, żeby przejrzeć nowe tematy.

PS Zajmijcie się najpierw sobą, a potem innymi osobami. Zero samokrytyki, jak zwykle Wy jesteście "cacy", a inni są "be".

kumor15
02-03-2009, 18:34
//widzicie MC Maciek chociaż potrafi budować sensowne wypowiedzi (przekonywujące)
a nie to co guest tylko się kłóci z Daroonem ;/

Maciek masz fajny Avek :)
(chociaż go zmieniasz co jakiś czas) a nie to co niektórzy..........

Daaron II
02-03-2009, 18:36
@DarthWawa i Inni
Przestańcie się kłócić, bo zamknę i ten temat...

Mam nadzieje ze Dartha chociaz ukarales bo zlamal regulamin w tym temacie kilka razy.

Dlaczego chcecie odejścia Guesta?

Nie wywiązuje sie ze swojego obowiązku moderowania forum. Sądze ze jak temat zostanie znowu zamkniętu to z niczego dostane bana od niego, to sie juz zdarzalo na przyklad w sprawie Wicepsa (czasy Harmonia Theard I i kłótni w tamtym temacie). I coś czuje ze za chwile i Arhadus wtrąci tu swoje trzy grosze.

Chciałbym jeszcze znegować Wasze uwagi co do tego, że siedzę na Forum 24/7. Otóż tak się składa, że ja też mam swoje życie prywatne, mam szkołę, dziewczynę, przyjaciół, obowiązki - nie jestem w stanie być 24/7, ale jestem w miarę swoich możliwości. Dlaczego wydaje Wam się, że jestem tutaj non-stop? Już Wam odpowiadam - większość czasu w domu spędzam przy biurku, a tak się składa, że komputer stoi u mnie na biurku (Ameryka!), więc siłą rzeczy od czasu do czasu zaglądam na Forum, żeby przejrzeć nowe tematy.

A 3/4 ludzi mowi ze skoro ja tak robie to znaczy ze wogule nie wychodze z domu itp. Eh. Ciebie sie boją więc tak nie powiedzą. Cóż zrobić.

PS Zajmijcie się najpierw sobą, a potem innymi osobami. Zero samokrytyki, jak zwykle Wy jesteście "cacy", a inni są "be".

Czy wedlug Ciebie jest dobrym moderatorem...? Are you sure? :/

Nie toczcie tu kłótni bo nie chce robic 3 tematu...

kumor15:
Daj sobie spokoj z Guesta avkiem, bo wkoncu nie po to jest ten temat. Teraz zaliczalbym Twoj post do rangi nabijania postów w sumie...

Nie chcialem double posta wiec...

DannRook:

Zadam wam kilka pytań...

Czekamy.

Co on za to ma, że "musi tutaj wchodzić"?

Obowiązek jako moderator? Nie ma nic... Ale podjął sie tej pracy i mimo iż powtarzam sie juz 3242342 raz nadal do was to nic nie dociera.

Co mu możecie zrobić?(:rolleyes:)

Nic.

Jak możesz stwierdzić, że nic nie robi jeżeli nie masz wglądu do akcji moderatorskich?

Widzimy kiedy jest online, po postach mozna sie dowiedziec co czyta, kogo warnuje, kiedy itp.

Czy nie uważasz, że wychodzisz przed szereg twierdząc, że nie może nigdzie wypaść w ferie na żadne narty/snowboard bo przecież tutaj trzeba moderować! :eek::(:mad::confused::p:D?

Nie twierdze ze nie moze wypasc. Twierdze ze nie radzi sobie z obowiązkami jakich sie podjął.

Bez obrazy dla moderatorów(no warn plx:rolleyes:) ale dla mnie jesteście tak jak Chińczycy, może wam kiedyś Mortiis podziękował za dobrze wykonaną robotę, ale nie widziałem, żeby zrobił to publicznie.

Podziękowal raz publicznie za czasów Scorpiona.

Z tego co wiem to moderatorzy "chyba" free pacca nie mają :rolleyes:, a Mortiis jeżeli by miał choć trochę wdzięczności to chociaż tego pacca by wam mógł dać na te 9999 dni:eek:

Nigdy nic nie wiadomo.

@Daaron
Wiceps dostał bana za wyzywanie od debili etc.
Sam bym mu bana dał...jak bym mógł :D

Tez bym dal bany kilku ludziom i to uczciwe... Wiceps dostal warna nieuczciwego a potem dopiero bana. ;p

DarthWawa:
Zgaduje ze dopiero teraz za nabijanie postów...

kumor15
02-03-2009, 18:43
I coś czuje ze za chwile i Arhadus wtrąci tu swoje trzy grosze.

co do tej wypowiedzi to już tu był bo dostałem warna od niego :P

nie czepiałem się avka Gu....
tylko oceniłem avek MC...........

ciekawe co wyjdzie z sondy............

DarthWawa
02-03-2009, 19:02
Mam nadzieje ze Dartha chociaz ukarales bo zlamal regulamin w tym temacie kilka razy.

Hoho, jak ja mam dostac warna za te posty to ty powinienes bana chycic.

Ahahahaha dostalem. XDDDDDddddd

DannRook
02-03-2009, 19:46
Zadam wam kilka pytań...

Co on za to ma, że "musi tutaj wchodzić"?

Co mu możecie zrobić?(:rolleyes:)

Jak możesz stwierdzić, że nic nie robi jeżeli nie masz wglądu do akcji moderatorskich?

Czy nie uważasz, że wychodzisz przed szereg twierdząc, że nie może nigdzie wypaść w ferie na żadne narty/snowboard bo przecież tutaj trzeba moderować! :eek::(:mad::confused::p:D?

Bez obrazy dla moderatorów(no warn plx:rolleyes:) ale dla mnie jesteście tak jak Chińczycy, może wam kiedyś Mortiis podziękował za dobrze wykonaną robotę, ale nie widziałem, żeby zrobił to publicznie.
Z tego co wiem to moderatorzy "chyba" free pacca nie mają :rolleyes:, a Mortiis jeżeli by miał choć trochę wdzięczności to chociaż tego pacca by wam mógł dać na te 9999 dni:eek:

@Daaron
Wiceps dostał bana za wyzywanie od debili etc.
Sam bym mu bana dał...jak bym mógł :D

Artis
04-03-2009, 20:56
@topic.
Co wam Guest zrobił , znam go osobiście i wiem jaki jest.Każdy ma swoje życie.
Nawet on i tak każdy.
@Dann.
Z twojej opcjii masz racjię , tak samo zgodzę się z Mc Maćkiem.
Pozdrawiam,
Arts

Seba Master Knight
04-03-2009, 23:18
Chciałem jeszcze dodać, że znalazł się Kur*a super użytkownik, który w swojej mądrości zaspamował całe forum. Jak chcesz dobrych modków to nie zachowuj się jak zj*bany bachor tylko pisz normalnie. I zdecyduj się w końcu: czy tu zostajesz czy nie, bo tak naprawdę to ciebie tu nikt nie chce, a nie Guesta.
Bye

Wnoras
05-03-2009, 07:06
Jeju... czepiacie się takiego samego człowieka jak wy, z krwi i kości... On ma prywatne życie w przeciwieństwie do innych... Studia Praca itp itd... Napisał, że wchodzi na Forum gdy znajdzie chwilkę czasu... Myślę, że wykonuje powierzone sobie zadanie dobrze, ale dobrze nie znaczy najlepiej :]

.Sempacz
05-03-2009, 13:50
Pewien uzytkownik zaatakowal forum spamem i gdyby nie Mc Maciek to forum by odsyfiali tydzien.
zalosne.. ty sie bardziej nameczyles niz mc maciek, swoja droga to jedna osoba by to w 20 min usunela, a ty mowisz ze w tydzien, juz nie badz taki ` skromny ` :)

@topic
i tak nie bedziesz mial moderatora bo za tepy jestes, a guest moze ma urlop? arhadus'a przez caly tydzien nie bylo, guest tez moze, a ty nie masz nic do tego.
jak to mowia:
co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie :)

Puttana
05-03-2009, 13:52
zalosne.. ty sie bardziej nameczyles niz mc maciek, swoja droga to jedna osoba by to w 20 min usunela, a ty mowisz ze w tydzien, juz nie badz taki ` skromny ` :)

20 minut? Zaznaczasz kilka tematów, naciskasz USUŃ i usunięte tematy... ale dużo roboty! omg ;)