View Full Version : Jaka? gra MMORPG :<
Elo.
Szukam teamu, kogoś kto zaproponował mi jakaś grę rodzaju MMORPG. Żeby sobie razem pograć itp. Straszne nudy na kompie. Jak ktoś gra w np.
Maple Story,
La Tale,
Ghost Online (ściągam),
Trickster to pisać tutaj Xd.
bb. \m/
~~~Shadows~~~
03-03-2009, 14:54
maple story możemy posiekać mam 25 Archera ;p a może cabal online ? w ostatecznosci w metina lub silroada posiekać albo poprostu w tipie na ots'ie >.< innym
^Poziomek
03-03-2009, 14:55
Nie pierdol się z takimi grami. Dłużej niż tydzień nie pograsz. Wiem to z własnego doświadczenia ;S Graj z nami w WoWa na Sunwellu. W WoWa już prawię pół roku gram i mi się nie nudzi.
Nie pierdol się z takimi grami. Dłużej niż tydzień nie pograsz. Wiem to z własnego doświadczenia ;S Graj z nami w WoWa na Sunwellu. W WoWa już prawię pół roku gram i mi się nie nudzi.
Tylko, że byś musiał mnie WSZYSTKIEGO nauczyć XD. Pisz na GG (4687218). nigdy w to nie grałem itp. Musiał byś mi podać linki do poradników, buildów itp ;D
James Bond
04-03-2009, 20:42
FLYFF _//
moge dać Ci 40 Magiciana .
WoW. Jak czaisz choć trochę angielski, to nie będzie problemów. Na początu jest obszerny tutorial, dobrze opisany. Poza tym Essay pomaga wszyskim newbie (np. mi ;o). Łatwo się obczaić itd. Zresztą, od czego jest WowWiki itp?
Vimpex Drut
05-03-2009, 14:55
Nie pierdol się z takimi grami. Dłużej niż tydzień nie pograsz. Wiem to z własnego doświadczenia ;S Graj z nami w WoWa na Sunwellu. W WoWa już prawię pół roku gram i mi się nie nudzi.Wow pół roku w Wowa a ja w tibie gram 6 lat i mi sie dopiero teraz znudzila z tydzien temu.
^Poziomek
05-03-2009, 16:06
@Up
Dobry jesteś. 5 lat miałeś jak zaczynałeś?
@topic
Tak jak już mówiłem, graj w WoWa XD
@down
A co to za problem przeczytać 1-3 zdań po angielsku i spojrzeć na obrazek? ;s
Privy ssą ; o
Mejger, dobijasz mnie.
Wowiki... ; o Ta?
Angielskiej na 100% nie skuma..
A polska?
Więcej błędów nawet wikipedia nie ma ; o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.