View Full Version : Moje soolówki :D
Oto ots king;D
http://i44.tinypic.com/2v2fn84.jpg
Bede dawac wiecej!
~~~Shadows~~~
03-03-2009, 15:40
ale ty jesteś pr000 ivul bo ots king na tym ots to gówno... a więc tak czy jak pzdr&poćwicz bo do czołówki to bardzo daleko ;p
jak masz tak komentowac to WYDUPCAJ!!!...
Rószofy Ócher
03-03-2009, 15:53
hmm... 141 palkiem to nie problem ubić ots kinga....
Więc nie gz.
prosze nie komentowac negatynie albo w ogole niepisac tak... bo to noobstwo ja sie ciesze ze mi sie udalo i jebie all nnegatywy na ryj
HAHA co to za problem ubić ots kinga Pallkiem i to z botem na autouh(exure vite) sam mi sie chwaliłeś;]
Nom uzywam wszystkie boty jakie moge mam tak" Bic trainer, Ng, Mpa bota, Tibia Auto, Tbi GG, Apocaliptis bot? Znam tylko takie i jade na exura vita, manasy uh i all
Jak ktos nie rozumie ironi to ma 10lat...
Ehh monster skeleton teraz;d
http://i43.tinypic.com/2vj9840.jpg
ms na ktorym lvlu?
1-gdzie pasek?
2-poco taki temat?
3-malo solowek
4-Baj baj!
Paska nie ma bo ma bota chyba jasne.Jak wyłonczy to wkleji ss z paskiem chociarz wątpie czy wkleji bo padnie bez bota ^^
Edit- Bean a wiesz co to opcja edytuj? po co piszesz nowy post wstawiaj swoje "piękne ss" w 1 poście ^^
Shadreett
03-03-2009, 16:34
Paska nie ma bo ma bota chyba jasne.Jak wyłonczy to wkleji ss z paskiem chociarz wątpie czy wkleji bo padnie bez bota ^^
Wracaj do szkoły....
Topic@ Jak chce, niech wkleja, jak ma bota to trudno...ale chyba nie będziecie go za to mordować nie? Dzieci tibi...
Devil Mike
03-03-2009, 16:44
Pokaż pasek to będe gratulował ;.........................;....................... ....
a nie pomysleliście ze ma Słaby komp , i musi Robic full screena zeby mu Tibia sie nie ciela ? Tez kiedys mialem taki komputer z 7 lat temu to tak mialem ... No ale mozliwe ze Botuje bo podejzliwie sie manasuje .
MiXer do Kawy
03-03-2009, 18:19
Opcja auto ukrywania paska dzieci, plx...
a nie pomysleliście ze ma Słaby komp , i musi Robic full screena zeby mu Tibia sie nie ciela ? Tez kiedys mialem taki komputer z 7 lat temu to tak mialem ... No ale mozliwe ze Botuje bo podejzliwie sie manasuje .
Grasz juz w tibie 7 lat??:confused::confused: lols
bota mi i niech sperdala :D:D<----Ale mi sie rymlo.
ale ja robie bez paska bo gram na laptopie 64 ramy i jak gram na full obrazie to mam lepsza grafike lecz jezeli chcecie oczywiscie sprobuje jeszcze raz z Paskiem zadan...
MS na 141lvl
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.