View Full Version : Forum wielotematyczne APO
Coraz częsciej pojawiają sie ze strony użytkowników forum psoty z propozycjami o dodanie poszczególnych działow tematycznych, dziś wpadłem na taki pomyśl żeby zrobic 2 forum (nie takie super fajne - skomne) wielotemtyczne. Można by tam było pogadac na każdy temat i by była np. subdomena, np. www.wielotematyczna.forum.toproste.pl albo coś z tych rzeczy. Można by było więcej moderatorów nabrac i nie trzeba sie tak starac o wiarygodne osoby to nie główne forum.
Czekam na komentarze i dołączam ankiete.
Darujcie posty po co komu, bo takie odpowiedzi sa żałosne i tylko robicie z siebie debili...
Jestem za..biorę udział w wielu dyskusjach nie na temat tibi i jestem dlatego za pozdrawiam...
djalex95
03-03-2009, 20:52
Jestem za, lecz czy jest to możliwe?, trzeba zapytać mortiisa:D
Arcano jak dasz Mortiisowi kasę na hosting servera.......... no to możne............
@Up
Można założyć darmowe forum. Np. www.fora.pl.
@Topic
Jestem zdecydowanie na TAK. Mortiis pozbawia Nas tego co najlepsze... :[
Dział Hyde Park (przeniesiony), Humor (usunięty), CS nie przepadałem ze nim ale zawsze coś.
Całkiem fajny pomysł :)
Szczerze mówiąc chciałbym pogadać z tymi mądrzejszymi osobami, na inne tematy niż APO!
I nie byłoby czegoś takiego, że za nabijanie postów warny czy coś... No chyba, że ktoś całkowicie przesadza lub nadmiernie używa wulgaryzmów.
Jestem jak najbardziej za.
djalex95
04-03-2009, 14:43
przecież można założyć na prv.pl , yoyo, boo.pl lecz czy będzie mu sie chciało?
-=O Lanser O=-
04-03-2009, 16:44
Jestem za, jest to bardzo dobry pomysł............................
Jestem na nie, to jest forum tibijskie i nie potrzeba robić nowego forum wielotemtycznego. Idź sobie na nastolatek.pl tam sobie popisz.
^Gpiotras~
05-03-2009, 16:08
No przydalo byb sie takie cos xD By tutaj bylo mniej spamu tylko gra itd a tam takie off topy xD I Nie gram w tibie wiec tylko na dole forum sie udziela xD
dział CS pwrocil a humor to co o.O
Drako o.o
05-03-2009, 16:16
Nie
to jest forum servera tibi, jak chcesz popisac o roznych tematach to wypierdzielaj na forumowisko.pl
Normalny
05-03-2009, 16:26
Witam. Jestem na tak! Mam swoje forum, ale nie jest one używane, i są tam działy praktycznie takie jak tutaj. Jeśli chcecie mogę zająć się stworzeniem takiego forum! PODAJCIE DZIAŁY, ja je stworze, i dam Wam do oceny. Pozdrawiam.
Kazodron
05-03-2009, 16:53
Jestem na nie, bo komu to potrzebne? Nie podoba ci sie to forum załóż własne..
handlarz_narkotykow
05-03-2009, 18:07
głupi pomysł bo to jest i tak za dużo działów jak na tibijskie forum OTSA, to forum mi w zupełności wystarcza, jestem na nie
Myślę, że by się to sprawdziło ,jestem ZA!
Jestem na "Tak" Można spróbować taki patent jak nie wypali to trudno.
Moim zdaniem to dobry pomysł.
Lechista92
16-03-2009, 20:51
Takowe forum już powstało.
W imieniu administracji forum gorąco zapraszam na www.armia.feen.pl
Pozdrawiam.
Silkroad
27-03-2009, 19:49
Jak najbardziej na tak. Usuneli humor to niech dadzą forum xd www.humor.forum.toproste.pl xddddd
Wątpie, żeby zostało to wprowadzone, nie miało by to najmiejszego sensu, ale zawsze jakiś dodatek ;p. Jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.