PDA

View Full Version : S?uchawki ~~Problem~~

Arcano
03-03-2009, 20:39
Yo afro...

Mam taki problem, fajnie działały mi słuchawki, porzyczyłem je na chwile mojemu ojcu to laptopa, i jak mi oddał to nie działają, co więcej, pisze mi ze nie są słuchawki, a mikrofon podłączony.

Zobaczcie sami:

http://i40.tinypic.com/2n01vsz.jpg

Tam gdzie jest obrazek mikrofonu powinien byc obrazek słuchawek, zawsze tak robiło a teraz takie coś mi sie robi a jak podłącze to tego prawdziwy mirofon to sie 2 mikrofony pokazują.

Wyjaśnijcie OCB plx!

Pozdro!

Black Morn
03-03-2009, 20:51
Skonfiguruj jeszcze raz, lub wystarczy zresetować komputer. Powinno działać.

Arcano
04-03-2009, 22:41
Skonfiguruj jeszcze raz, lub wystarczy zresetować komputer. Powinno działać.

Oczekiwałem pomocy kogoś doświadczonego co ma o tym jakieś pojęcie a nie 1-szej lepszej osoby, która chce sobie nabic posta pisząc mi tu bzdety o resetowaniu kompa... Pisze wyraźnie ze wcześniej działało to logiczne że mam dobre konfiguracje...

Next one plx!

Poleq
05-03-2009, 07:39
Pod obrazkiem masz napis Microphone~... kliknij na niego i tam bedziesz mial pare opcji do wybrania, wybierz sluchawki i git ; )

@edit
sprawdzalem u siebie i u mnie trzeba na poczatku nacisnac "Start" xd potem na napis etc.

Arcano
05-03-2009, 13:59
Pod obrazkiem masz napis Microphone~... kliknij na niego i tam bedziesz mial pare opcji do wybrania, wybierz sluchawki i git ; )

@edit
sprawdzalem u siebie i u mnie trzeba na poczatku nacisnac "Start" xd potem na napis etc.

Działa :-) Masz u mnie piwo ziom!
Temat może zamknąc...