View Full Version : Hermes legs
jak się domyślacie proponuje zrobienie Hermes legów
miały by 0 arma ale dawały by szybkość jak bohy
dostępne tylko z questa powiedzmy na 450 lvl
ale nie quest "idź zabij odbierz nagrodę"
tylko taki co trzeba pomyśleć, z pułapkami
a co najważniejsze można by było do niego tylko raz wejść
i tylko 1 osoba naraz
owszem po drodze potworki typu kingi/balle
zamieszczam sondę :)
-=O Lanser O=-
04-03-2009, 16:30
Nie ma sensu robienia nowego queestu......................
O lol wczoraj dodano Nowy quest daj ekipie troche odpoczac i tak wogule to jest bez sensu !
^Gpiotras~
04-03-2009, 16:44
Bicz + Te spodenki+Utani (gran)Hur = Niedogoniecie przeciwnika w PvP
Bez sens pomysl dostales nowy item kolejny za 3/4 miesiace.
Ale kłest typu pomysl przestaw dotknij itp by sie przydal ;D
zapomniales klapy winged i time ring :)
ja tu niegdze nie napisalem "zrobcie natychmiast taki quest"
tylko zaproponowalem a ze moja propozycja nalozyla sie z nowym questem to po prostu tak jakos wyszlo..............
Devil Mike
04-03-2009, 20:38
Ja jestem na tak, ale z tego co wiem MOrtiis nawet nie wejdzie w ten dział i nawet to jest pewnie nie możliwe było by fajnie, gdyby były takie legi co dodawały by np 30 lvl szybkości :D
Fajny Pomysł :D
Nie potrzebne są nowe itemy. Quest do kitu, po miesiącu każdy będzie znał "pułapki" questu i wejdzie powiedzmy 1k lvl tylko po spodnie ubijając all.. Poza tym ich właściwości? Haste? Jest już wiele itemów przyśpieszających, więc nie ma sensu dodawać kolejnego. Jestem stanowczo na nie !!!
Pampalini
04-03-2009, 21:27
No i powiedz mi to po co to komu ? wolno biegasz ? zaloz klapy t ringa i bicz ? temat jak najbardziej do bani .. pozdro Nie !
Black Morn
04-03-2009, 21:43
Jestem na tak, wyszedł nowy helmet, teraz nowe legi wyjdą... a s set pójdzie się jebać.
silver ghostek
06-03-2009, 15:09
Wg mnie takie cos jest niepotrzebne. Dodali bicz dzieki ktoremu 700 ed malo kto jest w stanie dogonic gdy spiepsza map clickiem, a co mowic o 1k+. Jestem na nie.
Dark Peter2
06-03-2009, 15:26
To nie przejdzie. Czemu? Do biegania masz bicz i na wilku se pomkniesz. Szybkosc biegania nie jest az tak super ważna i na pewno nikt będzie psuł szyko s seta dla troche szybszego biegania - mowie NIE
Oxidosis.
06-03-2009, 18:05
Ale ty jesteś pojebany, kto by w tym gównie chodził? myslisz że 20 lvli szybciej na 1500 lvlu to jest jakaś różnica ? wez wyjdz..
Może frytki do tego? Jestem na nie bo ten ots jest już przepełniony nowymi gówno wartymi przedmiotami.
Nie ma sensu robić nowego questa na beznadziejne spodnie, są bohy i starczy, chcesz biegać jak GM?
Slashek xD
22-03-2009, 19:02
Tak, żeby 500 rp bardziej mógł spierdalać map clickiem?
NIE!!
Pomyśl o co prosisz, to jest bez sensu.
Chcesz szybciej chodzic - wbij lvl.
Pozdrawiam
jacek3332
26-03-2009, 22:21
Nieeeee, raczej kiepski pomysł masz już BoHy, WH i bicz. Tyle wystarczy dopalaczy :P.
Silkroad
27-03-2009, 21:17
Prędzej to Hur legs xD. Ta fajnie by było, ale czy to jest potrzebne? Nikt by tego nie nosił bo by sięnie opłacało. Ale jeżeli tak, to niech zrobią Hur Seta ;d Zrobić coś ala winged < Podobny Quest >, Zrobić armor < Coś jak na pandemke > I walnąć te twoje legsy ;d. Jestem na tak.
Sir Knight
28-03-2009, 00:43
no bylo by naprawde fajnie chcial zeby twoj pomysl weszedl w gre
Pink Majster
28-03-2009, 01:06
Jestem za wprowadzeniem questu... na legi... o innej (normalnej) nazwie oraz o innych wlasciwosciach... na ch. komu jakies legi co haste dodaja..
Myśle że narazie żaden nowy quest nie potrzebny, nie dawno wprowadzili na Cursed Cowl (kaptur) to starczy.
1. TO juz kompletnie nie ma sensu.
2. Legi bez arma?
3. Jak juz to od 150 lvl.
4. bez solo roomu.
5. Komu by sie chcialo new questa robic ktory kompletnie jest bez sensu. Masz bohy, klapki, timeringi, czary?.. czego ci jeszcze brakuje?!?!
Cremacerek
13-04-2009, 14:15
@topic Bez sensu. Pomysl ogólnie do dupy.
@off nailepiei to zrupcie takiego aremora co ma skszydua i popizcza sie tak ze gdzie klikniesz- jósz jestes
Nie !! po co niech robia respy bo malo jest , nieh poprawiaja mape zajma sie botami a nie legi
Hermes Legs znajdz jakis wyglad dotego ...
A i jakby wprowadzili je to nie dlugo poprosicie o lodófke zeby za hermetyzowac te legi ^^
Tak niech wam zrobią taki quest i wjebią do solo rooma 5 omenów i później znowu będą pretensje że "my nie damy rade " , "po co takie trudne "
Pomyśl zanim zrobisz taki głupi temat.
Hermes-grecki bóg poslaniec :D switny pomysl... niech ekipa apo sie stara zeby tu jak najwiecej osob gralo
Nie mam zdania ...
Ciekawe kto by tego używał jak zamiast szybkości możemy mieć obronę itp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.