View Full Version : Morrowind pytanie?
Witam.
Sciagnołem sobie Morrowinda z neta ale plik jest o rozszerzeniu .rng.
I mam takie pytanie,czy da sie to zainstalowac??
Bo przez wszystko próbowałem i nie da sie;/
MaNIeK211294
04-03-2009, 14:28
nie lepiej wydac 20zł i miec Morrka razem z dodatkami?? ;]
@topic nie wiem czy sie da :(
Witam,tez tak chce zrobic,no ale u mnie w miescie nie ma takiej gry;/
Screamer
04-03-2009, 16:14
http://allegro.pl/item560443833_elder_scrolls_iii_morrowind_zlota_ed ycja_xk.html :> kupuj bo gierka miażdzy :P
^Gpiotras~
04-03-2009, 16:37
Witam.
Sciagnołem sobie Morrowinda z neta ale plik jest o rozszerzeniu .rng.
I mam takie pytanie,czy da sie to zainstalowac??
Bo przez wszystko próbowałem i nie da sie;/
No wiec tak. Nero 7 lub +
Demon Tools
Alkohol 120%
Nastepnym razem wpisz w google Jak otworzyc plik...
^Poziomek
04-03-2009, 16:38
Morrowind to najbardziej zjebana gra RPG jaką zrobili. Na pewno to jest .rng? Czy .nrg? Dobra, nie ma znaczenia, i tak to jest obraz płyty. Ściągnij sobie scrackowane PowerISO i tym otwórz. Czemu PowerISO a nie Daemon lub Alcohol? Powera najłatwiej się obsługuje, a widzę, że pierwszy raz będziesz obraz płyty uruchamiał.
@down
Zadziwiająco ekscytująca walka na przykład XDD Jest wiele lepszych gier RPG. Np. Fallout 1-3, All Gothicki, Diabla, Fable itp. Można by dużo wymieniać.
@Robciq
Czy wy ***** zawsze musicie powtarzać po kimś to samo? -.-
@up
Podaj tytuł lepszej, tylko proszę bez Gothica, ewentualnie napisz co w niej zjebanego. Bo gra zasługuje co najmniej na osiem w dziesięcio punktowej skali.
@topic
Do sklepu marsz? Ew. zakup przez internet, no nie pogrążaj mnie, to niecałe dwie dychy.
@Poziomek
Czemu wg Ciebie gra zjechana? Jest kozacka :D
@Topic
Ściągnij Daemona///Alcohol i odtwórz przez wirtualny dysk
@Edit
@Poziomek
Czepiasz sie :P
@Down
Edytuj posty xd a co do Fallouta 3 to masz racje bo jest FPS'em to już nie to samo co 1 albo 2 ;/ a h'n's (Diablo) to przecież rodzaj RPG.
@Elainer
Ciekaw jestem co Ty wnosisz do tematu O.o
Powaliłeś mnie, po pierwsze Diablo, Fable i trzeci Fallout to nie RPG, Diablo to h'n's, Fabla ciężko skwalifikować (Piotrek :>) a trzeci Fallout już mi bardziej pod FPS podlatuje.. (ech, Bethesda). A Gothica już prosiłem żebyś nie wymieniał, bo dla mnie to dno. Więc jedynie co ma startować do Morrowida to dwa pierwsze Fallouty, a najbardziej to jego druga część.
FALLOUT 2
redakcja 9
gracze 8,6
MORROWIND
redakcja 8,5
gracze 9
Mhm xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.