View Full Version : s set nie dzia?a?
Don Gibon
04-03-2009, 18:14
Co się stało z s setem... Dlaczego nie odejmuje obrażeń? W s secie wchodząc na ogień zabiera mi 24hp, a w pandemce 21hp ... Czy jest to spowodowane wchodzącym 'nowym' itemem? :eek:
@ down. Serio? Z tym, że ja mam pacc`a. Co Ty na to?
Co się stało z s setem... Dlaczego nie odejmuje obrażeń? W s secie wchodząc na ogień zabiera mi 24hp, a w pandemce 21hp ... Czy jest to spowodowane wchodzącym 'nowym' itemem? :eek:
był już temat o tym...
bez pacca s set nic nie dodaje !
Black Morn
04-03-2009, 18:48
Ty no mi też nie działa ;/. S set chyba się zepsuł.
S set nikomu nie działa.
I dlatego teraz na trade jest spam "sell s legi" itp...
silver ghostek
04-03-2009, 20:02
To na 100% bedzie naprawione poniewaz w takiej sytuacji s set jest gowno wart bo daje tyle co b robe i m turban... :|
Plagenzenho_Fans
04-03-2009, 21:36
Ja pierdole.. Apo juz zupelnie sie spierdolilo -.- A te nooby.. omg ;o
Nooby sprzedaja sety juz za 20kcc -.-
400lvl kupi s seta i ***** koks
Cofka plz bo o ja pierdole ;o
Najlepiej jakby wogole ta czapke jebana usuneli ;o Zreszta *****.. Kto Ci ujebie Omena solo? o ja pierodle ;s
Ja pierdole.. Apo juz zupelnie sie spierdolilo -.- A te nooby.. omg ;o
Nooby sprzedaja sety juz za 20kcc -.-
400lvl kupi s seta i ***** koks
Cofka plz bo o ja pierdole ;o
Najlepiej jakby wogole ta czapke jebana usuneli ;o Zreszta *****.. Kto Ci ujebie Omena solo? o ja pierodle ;s
Prawdopodobnie coś im się osunęło na serwerze i niedługo to naprawia a co do kapturu to może można bić w team jak Apo na senji
Master Sio
04-03-2009, 22:21
HAHA co 20 k cc dał no nie moge. .
Jak już wiadomo nowy quest powstał i moze to będą jakies buty do s seta ,a wy odrazu panikujecie. Będzie dobrze!
o master jak zwykle mądry ^^ to będzie idioto kaptur a nie buty -.-
silver ghostek
05-03-2009, 07:39
Ktos pokasowal wszystkie tematy zwiazane z sapphire setem wiec pewnie tego nie naprawia... To jest najwiekszy fail na apo od czasow bicza... Ludzie powydawali po 70-80kcc za cos co teraz daje tyle co m turban i b robe -.-'
@edit
08:04 Tygrys: Ok, przekaze Mortiisowi i sie naprawi
S set zostanie naprawiony najprawdopodobniej dzisiaj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.