PDA

View Full Version : Newsy

Mortiis
16-06-2007, 18:02
Skasowaliśmy stare newsy i od dzisiaj na stronie głownej bedą widoczne informacje z ostatnich 30 dni. Dane pobierane są z forum więc jest możliwość komentowania każdego newsa na forum :)

Ponadto ostatnio poprawiliśmy kilka poważnych błędów dzięki czemu serwer powinien być dużo bardziej stabilny i nie powinien się wyłączać tak często.

Życzymy miłej gry :)

Demizoss1005
16-06-2007, 18:07
No nareszcie konkretna wypowiedz :D:D Morti~~ mam do Ciebie wazna sprawe tylko nie chce pisac maila poniewaz watpie ze napiszesz w ktorkim czasie a wiec prosze o pw na nr gg 4600654 pzDr

*Love*
16-06-2007, 18:15
Kolejna dobra nowia jaką ostatnio usłyszyałem jednak nic nie zmieni się u mnie bo nie gram. Z tego co zauważyłem to zmieniliście kolord Ikonki Regulamin na czerowno. A kiedy zaaktualizujecie liste itemków?

BaXiK
16-06-2007, 18:39
Mam nadzieje ze nie bende musial sie juz wkur**** :)

Drah Master
16-06-2007, 19:02
Fajnie ale mógł byś coś napisać na temat Apo pod klienta 7.92 !

Serafin
16-06-2007, 19:35
Witam.

Powaznym bledem wedlug mnie jest brak aktualizacji questow na stronie. Dlatego juz dawno zrobilem spis questow. Nie dodam go tu zeby nie bylo ze ktos sciagnie ale jezeli Mortiisowi albo Gromowi sie spodoba pomysl niech mi ktos napisze.

Uwazam ze strona powinna byc aktualizowana zgodnie z kazdym update. Ostatnie co widzialem nowego na stronie to mapa.

Wiem ze Mortiis ma na glowie C++, skrypty i poprawki ale powinien zajac tez sie innymi sprawami. Jezeli nie ma czasu czemu nie poszuka jakiegos zaufanego gracza i nie doda mu rangi moderatora na stronie glownej?

Jestem ciekawy bo juz w wielu postach wypowiedzialem sie na ten temat a inni tylko krytykowali. Znalazlo sie kilka osob o zdrowym rozsadku ale jest ich nie wiele.

Prosze Cie Mortisie, i caly zespole APO o rozpatrzenie tej propozycji. Nie prosze bym to Ja zostal moderatorem ale moze ktos inny. Moze Exod? Wiem... Nie powinienem go w tym topicu oskarzac ale jest zlym Tutorem. Moze lepiej sprawi sie w zadaniu Moderatora na stronie?

Jak nie Exod to moze Amedain? Nie wiem. Wszystko zalezy od tego czy dana osoba chce i czy ma czas na takie wyzwanie. Mowie ze to jest wyzwanie bo to nie latwe zadanie. Wiem jak to jest. Kolega prowadzil firme a ja mu pomagalem na stronie. Nie wyrabialem sie i bylo to trudne chociarz poszlo niezle. On znalazl kogos innego i mu placil. Wg. mnie to troche dziwne ale to nie nalezy do sprawy.

Innych graczy tez prosze o rozpatrzenie tej propozycji, i jezeli znacie jakiegos gracza ktory ma te cechy prosze powiedziec o tym Mortiisowi. On na pewno to rozpatrzy.

Pozdrawiam.
Serafin.

Prociusz
16-06-2007, 19:40
Noo... To jest dobre info :]
Ale bardzo podobny sposób do tego w jaki wyświetlane są newsy na TORG*-u :)
Ten sam język forum i w ogóle :P

*Dla nie kumatych TORG = Tibia.org.pl

sledz27
16-06-2007, 20:24
No niby fajnie ale tak czy inaczej bardzo mało tych newsow:P Ludzie chcą wiedzieć co sie dzieje:):)

Qlers
16-06-2007, 20:49
W końcu porządek jest na tej stronie główniej.
Gz tego pomysły już pora była no to...;)

Gregorus
16-06-2007, 20:58
No i prawidłowo. Teraz przynajmniej jest porządek.

Martus Abriot
17-06-2007, 23:01
Mysle ze bedzie teraz lepiej, a co do APO pod 7.92 - to tez jestem bardzo ciekawy :D
GZ GZ GZ porządku na stronie glownej strony xD

Elder Tony
18-06-2007, 13:35
No! nareszczie cos robicie z tymi crashami i kickami serva nawet na 2h...
mysle ze juz bedzie wysztko GIT i zadnych problemow juz niebedzie :)

@Drah Master
Moim zdaniem APO na 7.92 niebyla by taka fajna :( ale jezeli ty i inni uwazacie ze bdzie spoko noto moze ebdzie fajna :)

@NO TOPIC
A tak nie an temat keidy bedzie taki jakis powazniejszy UpDate??

Husky93
19-06-2007, 11:58
Serwer staje się coraz lepszy i stabilniejszy ale ukoronowaniem tej ewolucji było by przestawienie na nowszego klienta.

Brzoskwineczka
19-06-2007, 12:25
heh no i dobrze bo jak patrzalam na newsy to zoabczylam news z 2006 roku:P pewnie tak samo sobie patrzales na stronke i pomyslales ze czas usunac:D

Dyzio
19-06-2007, 12:54
Dobrze, że powstało coś takiego, ponieważ ludzie którzy nie byli na kompie przez jakiś np. miesiąc to mogą zobaczyć co działo się w ciągu tych dni :)

Daff
19-06-2007, 13:13
GZ. Mortiis masz wiele pomusłów i oto przykład

P.S >> daj ten filmik ludziom na samo góre zeby mogli oglondać albo jak ja słuchać muzyki... ! ;]

http://efotek.pl/show.php?file=xa4yhg1r.bmp

GiGaNt ArMi
19-06-2007, 13:16
no mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie ok ;p tylko jak sa lagi i ktos padnie z winy gry to powinniscie oddac za sl ;/

Mios
19-06-2007, 17:34
Sorry ze pisze w tym poscie na nie ten temat ale nie umiem zrobic swojego wlasnie sie dowiedzialem ze mortiis usunol wszystkie pliki z apo i ze server moze nie dzialac a co gorzej juz nie beidze podkarpackiego!!Ale to nie jest pewne muj kolega mi to wszystko powiedzial