Zaloguj się

View Full Version : [Arhadus] ?egnam.

Arhadus
08-03-2009, 12:52
Witajcie,
8 marca - dzień kobiet, szczęśliwy dzień. Postanowiłem dołożyć Wam jeszcze trochę szczęścia - zły, stanowczy, niedobry etc. moderator rezygnuje ze stanowiska. Chciałem pozdrowić, a zarazem podziękować wszystkim znajomym za mile spędzone chwile na gg/skype/w grze. Mam nadzieję, że nie urwie nam się kontakt. Specjalne pozdrowienia dla:
-Mc Macka,
-Cielaka,
-Netoperka,
-Dedusia,
-Viki,
-Groma,
-Wicepsa,
-Wnorasa.

Pozdrawiam i żegnam,
Arhadus.

btw. dodaję ankietę, możecie pokazać jak bardzo mnie nie lubią na tym forum. ;-)

^Gpiotras~
08-03-2009, 12:53
Eh lubiałem Cie dopuki nie usunołes ,,zbędnych,, działów

Jako Mod Dobrze sprawowałes swoja funkcje no coz Powodzenia w Rl Life ;)

Ale i tak szkoda że odchodzisz

TheBill
08-03-2009, 12:54
Mimo, że było kilka akcji niezbyt wesołych z Tobą, to żegnaj, 3maj się ciepło.
Pozdrawiam cya. :)

Mc Maciek
08-03-2009, 12:54
Cóż, miałem nadzieję, że jednak zostaniesz i dotrzymasz mi towarzystwa... Przypuszczam, że niedługo będzie nam potrzebny nowy Moderator - sami z Dexotim nie bedziemy w stanie opanować całego Forum. Owszem, jest jeszcze Guest, ale wszyscy wiemy, jak często tutaj zagląda...

Kontakt się nie urwie ;)

Master Sio
08-03-2009, 12:58
No nie Arhadus .................................................. .. już nie wrocisz? :(
pomożesz jeszcze kiedyś na bank. Żegnam.

Voltius
08-03-2009, 13:05
To teraz zrobi się bałagan na forum.
Żegnaj i powodzenia.

Cielaczek
08-03-2009, 13:06
Pa, moja szlachetna dziewico :<. Ja chce być na różowo !! xd. Kontakt gg, fon mamy, więc.. ;-)

Wnoras
08-03-2009, 13:07
No żegnaj, a gdzie dla mnie pozderka? Czasami gadaliśmy w grze, jak byłeś on :] Jak coś, Wnoras z tej strony. Powodzenia w życiu prywatnym.

@edit
Dziękuje za pozdrowienia :]

Carla.
08-03-2009, 13:11
Nareszcie :) żeby Cię tir pierdolnął.
nara

Kamor is Back
08-03-2009, 13:17
Rownież żegnam.
..................................

Daragon
08-03-2009, 13:32
Niestety każdy musi odejść prędzej czy później ;/ Cóż takie życie mam nadzieję że na gg jeszcze nie raz pogadamy ; ) Życzę Ci powodzenia w Rl Życiu i nie zapominaj o nas ;)

Dzięki za pozdrowienia ; )

Pozdrawiam
Netoprek ;)

jołek
08-03-2009, 13:38
Nie mialem nic do Ciebie tylko te niby zbedne dzialy;/ To bylo bledem tak to nie moge zbytnio Cie skomentowac...

kumor15
08-03-2009, 13:59
szczerze?? śniło mi się to tylko ze autorem był guest.........
Szkoda ze odchodzisz ^^
faktycznie 90% ciężaru spada w tej chwili na Macka :(
Arhadus napisz do Mortiisa/Tygrysa żeby na twoje miejsce Grulixa wrzucili
bo n mial najwiecej ustawek,i wogle jest de best (ironia)

cya powodzenia w RL life
zaglądaj do nas czasem ^^

*Esende Mylffon*
08-03-2009, 14:04
Jednego gada mniej. Skonczą się warny za free. Pozdrawiam serdecznym..

..Elo.

Diabolix
08-03-2009, 14:13
Cześć.

ja Ciebie nie znałem, i raczej już nie poznam. Trudno. Szanuję pracę moderatorów. Nie bierz do siebie tekstów typu: "wyper****" czy tak jak ktoś wyżej napisał o tirze. Życzę Ci powodzenie w życiu, mam nadzieję, że wrócisz kiedyś do nas.
Twojej pracy za bardzo nie ocenie, bo na tu rzadko zaglądam, ale jak wyżej napisałem: Szanuję pracę moderatorów, bo wiem jaki syf robią tu te dzieci.

Pozdrawiam.

Tettii
08-03-2009, 15:24
Szkoda ;/ w koncu to twoja decyzja i trzeba sie z tym liczyc. Mam nadzieje ze Macius da sobie rade bez ciebie. Eloo ;]

Guzek
08-03-2009, 15:31
Szanowałem Cie dopóki nie usunąłeś "zbędnych działów" i wlepiłeś mi tego warna ;D. Ogólnie dobrze się wywiązywałeś z obowiązków, osobiście sądze że Maciek nie da sobie rady...
Cya

-Grulix
08-03-2009, 15:39
Jako moderator spełniałeś dobrze swoją pracę, ale zacząłeś się wywyższać i pokazywać, że masz władzę.

Drako o.o
08-03-2009, 15:54
czekalem na to misku ty moj

skoncza sie warny za 1 obrazliwe slowo i wyrwane nie wiadomo skad warny za nabijanie postow

bye nie zegnam cie bo cie nie znosze dla mnie jestes dzieciakiem ktory mial chwile "wladzy" i czul sie jak bog

xD Lukki xD
08-03-2009, 16:09

skoncza sie warny za 1 obrazliwe slowo i wyrwane nie wiadomo skad warny za nabijanie postow

bye nie zegnam cie bo cie nie znosze dla mnie jestes dzieciakiem ktory mial chwile "wladzy" i czul sie jak bog

Dokładnie to samo myślę :d. I jeszcze idiotyczne wypowiedzi w wielu tematach...

Wypierdalaj.

IrysBanned
08-03-2009, 16:17
Żegnaj. Jedyne co mnie wnerwia to właśnie ta 'stanowczosc'.
Jeśli sie na cos decydujesz to na 'dłuższą metę', a nie na chwilę.

.Sempacz
08-03-2009, 16:20
byles spoko, aczkolwiek nie dales mi swoich danych, tez mieszkam w Lubaczowie :P
orientujesz sie ktory to szysza? :d

Verrier 2.0
08-03-2009, 16:30
Nie zdjąłeś mi warna za linki : / Nara powodzenia w rl zyciu ...

Black Morn
08-03-2009, 16:49
Odchodzi pan, który mia(ł) władzę. Życzę sukcesów w rl życiu.

old Don Mateo
08-03-2009, 16:59
Mmmmm fajnie jestem ciekaw kto teraz będzie pilnował forum bo Mc maciek i Dexoti to nie Graydon xD no cóż żegnaj ale ostatnio nawaliłeś z robotą ale na pewno teraz kilka osób będzie się czaiło na posadę moderatora

Ktoś II
08-03-2009, 17:56
Dostałem moim zdaniem niepotrzebnego warna.
Nawet nie pamiętam za co, ale wiem że była to przesada...

W sumie to 'coś' robiłeś na tym forum w porównaniu do Guesta.

Żegnaj.

Daaron II
08-03-2009, 19:13
Cóż za wspanialy dzien. No teraz to moge wrocic na forum. :) (Nie) miło bylo Cie poznac.

Viki
08-03-2009, 19:22
Dość długo tu wytrzymałeś ;) Wg mnie dobrze wypełniałeś swój obowiązek ;)
Pozdrawiam:*

Jakiś kontakt zostanie :)

Sorc King
08-03-2009, 19:36
Szkoda, że odchodzisz. Na pewno teraz inaczej widzisz apo niż w punktu zwykłego użytkownika. Wiele osób narzekało przy masowym wyborze moderatorów, że jest ich za dużo, jak widać prawie wszyscy się już wykruszyli. Niedługo pewnie odbędzie się kolejny nabór. Wszyscy poprzednicy pójdą w zapomnienie. Mam nadzieje, że jeszcze wrócisz. Pozdrawiam i życzę powodzenia w rl :D

Black Morn
08-03-2009, 19:52
Ja coś czuje jak Arh~odszedł to powróci Elvan. I będzie porządek.

handlarz_narkotykow
08-03-2009, 20:04
Przypuszczam, że niedługo będzie nam potrzebny nowy Moderator - sami z Dexotim nie bedziemy w stanie opanować całego Forum.

hMM to może mnie weźmiecie na modka :p:D?

@ Topic
Szkoda, że odchodzisz, bo na forum jest dużo roboty^^

Plener123
08-03-2009, 20:11
Nie znałem Ciebie.Widać,że dobrze spełniałeś swoją pracę.
Powodzenia.

Pampalini
08-03-2009, 20:29
za to ze odchodzisz spale Ci dom : (( nie rob tego : ( zostan _._

Freezzo
08-03-2009, 20:45
Nie tyrajcie go teraz bo jeszcze ma pacan moda i bana da -.-

Wypad i tak cię nikt nie chce.

Arhadus
08-03-2009, 20:57

zapewniam Cię, że każdy Twój post łamiący regulamin będzie karany. owszem, rezygnuję ze stanowiska, ale nie odchodzę z forum. opcja raportowania postów istnieje, kontakt z moderatorami mam, więc nie widzę problemu.

byles spoko, aczkolwiek nie dales mi swoich danych, tez mieszkam w Lubaczowie :P
orientujesz sie ktory to szysza? :d
nie kojarzę Cię, ale zawsze możemy się spotkać na rl. ;-) wyślij na PW, do jakiej chodzisz szkoły.

#down.
mówisz i masz. ;)

BaX znowu Ci dokopie.
08-03-2009, 21:09
wkoncu odchodzi jeden z najbardziej nie ogarnientych modów, ssij mi palancie. Znowu pewnie dostane bana, ale zalożenie nowego maila = 1minuta, zalozenie konta na forum = 2minuta.

[Mc Maciek] ... a zbanować konto = 5 sekund ;D

Pimp
09-03-2009, 01:39
Szkoda, że odchodzisz ; ) byłeś konkretnym Moderatorem, najlepiej się wywiązywałeś ze swoich zadań i jako jedyny odchodząc zachowałeś się po ludzku, szacun i życzę powodzenia.

kumor15
09-03-2009, 07:55
zapewniam Cię, że każdy Twój post łamiący regulamin będzie karany. owszem, rezygnuję ze stanowiska, ale nie odchodzę z forum. opcja raportowania postów istnieje, kontakt z moderatorami mam, więc nie widzę problemu.

znaczy się ze będziesz wykorzystywać swoje znajomości i banować tych którzy cie obrazili?? np "jesteś głupi"
to tak jak zjeść ciastko i mieć ciastko :)

G*3)O
09-03-2009, 18:01
Nie wiem czy ktoś wspominał o tym wcześniej ale - Arhadus ty jakiś inny jesteś? Sam chyba wspominałeś o tym że brak możliwości wypowiadania się w Powitania/Pożegnania jest tym spowodowany że same bluzgi leciały i był to niepotrzebny spam. A teraz sam założyłeś temat w dziale forum? Tak bardzo chcesz wiedzieć co o tobie myśleli inni? Twoje zachowanie jest beznadziejne.

Zresztą ankieta też jest beznadziejna, "Taaaakk!! bd mógł zaśmiecać forum, wyzywać się itp." za kogo Ty się uważasz? Myślisz że jako Ty jedyny pilnujesz porządku na tym forum i jak odejdziesz zapanuje anarchia?

Gromowładny numer 2
09-03-2009, 18:06
Arh~ nie dygaj ;) Wielcy nie giną. Napisz na gg i gratulacje decyzji ;)

@Do typa up
Zmień jakoś posta bo mi koliduje z moim i oczojebny strasznie jakiś ...

Freezzo
09-03-2009, 18:11
A wypierdalaj czarnuchu jebany, nikt cie tutaj nie chce i nie bede pisal intelidzent postow bo jebie mnie to.Powiem ci jedno chuj ci w ucho bo w dupe to dla ciebie przyjemnosc. Jak masz odchodzic to wypierdalaj teraz i chuj. baj baj wypierdalaj. idz do starej niech ci makaron da to se rowa wyczyscisz. ;** wypierdalaj nikt cie nie chce.

@edit, Angel Death

Kurwo jebana jestes ***** pojebany twoja stara kurwo jebana chuj ci w dupe twoja stara obciaga murzynskim pedalom w lesie jak jest ciemno kurwo twoja stara i chuj twoja stara kurwo jeb jeb jeb jeb sie na ryj ***** bananie zjebany chuj chuj ci w dupe gleboko az ci ryjem wyjdzie

Gromowładny numer 2
09-03-2009, 18:13
A wypierdalaj czarnuchu jebany, nikt cie tutaj nie chce i nie bede pisal intelidzent postow bo jebie mnie to.Powiem ci jedno chuj ci w ucho bo w dupe to dla ciebie przyjemnosc. Jak masz odchodzic to wypierdalaj teraz i chuj. baj baj wypierdalaj. idz do starej niech ci makaron da to se rowa wyczyscisz. ;** wypierdalaj nikt cie nie chce.

@edit, Angel Death

Kurwo jebana jestes ***** pojebany twoja stara kurwo jebana chuj ci w dupe twoja stara obciaga murzynskim pedalom w lesie jak jest ciemno kurwo twoja stara i chuj twoja stara kurwo jeb jeb jeb jeb sie na ryj ***** bananie zjebany chuj chuj ci w dupe gleboko az ci ryjem wyjdzie

Jaki kozak no ;d ........................

Za'Zou
09-03-2009, 19:09
szkoda :( Żegnaj zZZZZzzzznaaaaaakkkkkkiiii