View Full Version : Moderatorzy..
Jak widzimy, na forum zostało tylko 2 moderatorów.
Więc moja propozycja jest taka, żeby znowu zrobiĆ rekrutacje moderatorów.
Bo zaniedługo niebędzie już kto miał pilnowaĆ.
to chyba logiczne................
[ironia]Grulix na Modka :)[ironia]
Tre Cool
08-03-2009, 14:24
A gdzie odpowiedź "Mnie to wali?"
Ofc nie, bo nie :P Ale jak już będzie to oczywiście spróbuje po raz 2. Wcześniej mi mail nie doszedł, grrr.
Mc Maciek
08-03-2009, 14:29
Głosuję na nie - a dlaczego? Owszem, przyznaję, że przydałby się jakiś nowy Moderator, ale... Błagam, tylko nie rekrutacja ;( Niech Mortiis i Tygrys lepiej sami kogoś wybiorą... Tak będzie najlepiej.
^Gpiotras~
08-03-2009, 14:38
Głosuję na nie - a dlaczego? Owszem, przyznaję, że przydałby się jakiś nowy Moderator, ale... Błagam, tylko nie rekrutacja ;( Niech Mortiis i Tygrys lepiej sami kogoś wybiorą... Tak będzie najlepiej.
No to praktycznie na to samo wychodzi nie :d Bo i tak Oni wybieraj (chyba :p)
To ja Powiem tak Mamy teraz 5 modków w tym dwóch aktywnych dobrac jeszcze Dwóch Paru wyzucic i po sprawie tylko takich co tu będa zagladac a nie wchodzic raz na ruski rok -.-
No to teraz tak:
Adios: n/c
Guest: Ja bym go zwolnil nobo (chyba) Nic nie robi
Mc Maciek: Wywalic na zbity pysk ;) <joke> Zostawic najlepiej Sie sprawuje I jest aktywny
Dexoti: Kolejny aktywny modek Wiec go zostawic A zreszta tut/gm Wiec.
Sieka: n/c
moze byc rekrutacja ale tak ze nie sami skladamy kandydature tylko np ja typuje jedna osobe i potem mortiis wybierze
Ano. Deja Vu małe mam. ~rok temu też była sytuacja, że tylko dwóch moderatorów aktywnych było. Przydałby się ktoś nowy.
@Down
Głównie na pieniądze i plazmę 42' na ścianie.
@up
Czy ty przypadkiem na coś nie liczysz ? <lol2>
@topic
Nie, bo po co? Maciek daje radę.
Znów dobiorą jakichś debili like listek i co ? ;s
Maćku, jakiegoś kolegę? ;D
#topic.
zgadzam się z moją kobietą - żadnej rekrutacji, niech wybiorą kogoś, kto zasługuje na to stanowisko. ;-)
Jestem na TAK byle by Kamil wybierał rozsądnie z głową a nie tak jak dotychczas.
Ty nie powinieneś być Moderatorem bo nie zasługujesz na to stanowisko, nie dostałeś go za zasługi na forum a za znajomości - owszem, przyznaję.
To jest Twoje zdanie... ;)
Takie są realia gdyby nie to, że jesteś z Przemyśla to Moderatora byś tu nie miał.
handlarz_narkotykow
09-03-2009, 07:43
Tak, przydałoby się z 2 nowych moderatorów, jednakże na sprzeciw Mc Maćka chciałbym aby został nim ktoś z użytkowników tego forum :PP
Mc Maciek
09-03-2009, 08:10
Tak, przydałoby się z 2 nowych moderatorów, jednakże na sprzeciw Mc Maćka chciałbym aby został nim ktoś z użytkowników tego forum :PP
Ja wcale nie twierdzę, że nie chcę, żeby to był ktoś z Forum - wręcz przeciwnie. Chodzi mi tylko o to, żeby Mortiis/Tygrys wybrali sami, a nie, żeby ludzie się sami zgłaszali.
#Maciuś
ty nie powinieneś być Moderatorem bo nie zasługujesz na to stanowisko, nie dostałeś go za zasługi na forum a za znajomości - owszem, przyznaję.
Takie są realia gdyby nie to, że jesteś z Przemyśla to Moderatora byś tu nie miał.
Serio? Nie wiedziałem ;) Może masz jeszcze jakieś ciekawe teorie stworzone na poczekaniu?
Wiele osob jest z Przemysla.
Dlaczego np Old Lord Pih nie ma moda ?
Hmm Spy Massive ?
Mc Maciek jest godzien tego stanowiska
Przydalo by sie jeszcze ze 2 modow
CÓ !
xD Lukki xD
09-03-2009, 15:50
Maćku, jakiegoś kolegę? ;D
#topic.
zgadzam się z moją kobietą - żadnej rekrutacji, niech wybiorą kogoś, kto zasługuje na to stanowisko. ;-)
No właśnie bo jeszcze wybrali by kogoś takiego jak ty... w ogóle nie nadający się na moda.
Mortiis i Tygrys sami uznają co trzeba zrobić z tym że jest mało moderatorów na forum.
Jak widzimy, na forum zostało tylko 2 moderatorów.
Więc moja propozycja jest taka, żeby znowu zrobiĆ rekrutacje moderatorów.
Bo zaniedługo niebędzie już kto miał pilnowaĆ.
Został jeden, bo Guest na wyjebane na forum xd
@topic
Tak! Tak! Tak! Tak! Tak! Tak! Tak! Tak! Tak!
Zrobić rekrutacje i jakieś dzieci bendom rzondzic na forum
DarthWawa
09-03-2009, 16:29
Jest 3 moderatorow, adios, macko z klanu i Guest + Mortiis i Tygrys, ktorzy sa na czerwono pokolorowani. : <
AAaaa i jeszcze 2 super moderatorow, sieka z dexotim.
>Topic
Gruliks na prezydenta.
Techniks
09-03-2009, 21:39
Nie - Ponieważ będzie tak jak teraz.
Wole aby Mortiis lub Tygrys wybrali kogoś.
forum upadnie i bedzie super :)
@up
Nie nabijaj swoich postów,jak te forum upadnie nie będzie twoich postów
@topic
Taak przydałby sie nowy moderator nie uważasz Mc Maćku,że trochę ciężko jest wszystko samemu prawie załatwiać sprawy forum?:) Dużo robisz rzeczy xD.Do rzeczy mam pomysł,by dano kandydatów i dano np.ankiete po przełosowaniu dać wniosek Tygrysowi lub Mortiisowi.Aby rozpatrzył kandydata.Oczywiście musiałoby być wszystko uzgodnione z Administratorami wymienionymi wyżej.
Przynajmniej nie były by dzieci...
@edit
I może jakiś limit wiekowy?Chociarz z tym będzie ciężko...
Ehh wiekszość z Was jak wszyscy tylko żeby coś za coś było ;/ ... Przecież wkońcu to że nie jesteście moderatorami to nie oznacza że nie możecie Im w ciężkiej pracy pomagać ale pewnie wielu z Was zada sobie pytanie jak ?? o co mu chodzi??? już wyjaśniam
1.Piszcie posty ładne i zgodne z regulaminem napewno to pomoże ;)
2.Gdy widzicie niewłaściwy temat/post możecie go zgłosić poprzez funkcję "raportuj zły post" to napewno pomoże moderatorom w Ich ciężkiej pracy ;)
Pozdrawiam
Netoperek
Ja wcale nie twierdzę, że nie chcę, żeby to był ktoś z Forum - wręcz przeciwnie. Chodzi mi tylko o to, żeby Mortiis/Tygrys wybrali sami, a nie, żeby ludzie się sami zgłaszali.
Serio? Nie wiedziałem ;) Może masz jeszcze jakieś ciekawe teorie stworzone na poczekaniu?
Tak Maćku, nie róbmy rekrutacji!!! A ty w jaki sposób zostałeś wybrany? Może jest więcej takich "skarpuff" jak ty, które oczywiście przypadkiem pochodzą z Przemyśla.
@topic
Powinna być przeprowadzona rekrutacja, albo wybór ludzi, bo jest tutaj mało modków, a jak są to wchodzą raz na ... Mogliby docenić najlepszych forumowiczów (Silkroad i oczywiście ^Grulix^) i wreszcie im jakoś oddać, za odwalanie roboty modków w poradach w każdym dziale. Oczywiście głosuję na TAK.
Jak dostane warn za post, to będę się odwoływać, bo nie jest w nim nic niezgodnego.
old Don Mateo
11-03-2009, 17:10
No jestem na tak bo:
Mc Maciek i Dexoti - wątpię żeby dali se radę sami
Adios i Sieka - hmmm wchodzą raz na ruski rok (w ogóle byli przynajmniej więcej niż godzine na tym forum ???)
Guest - rzadko widać go na forum bo wchodzi raz na tydzień lub dwa tygodnie
Tylko żeby nie było tak jak pod tak jak teraz że po roku został praktycznie jeden modek który coś robi na forum a było ich około 10
@edit
I po kiego wywaliliście Elvana i Graydona bo fakt Graydon miał dosyć posady modka ale nie bez powodu
@Up
A po co nam potrzebni są Modkowie ^^?
I tak tutaj jest syf i brak konkretynch zasad :).
@Topic
Nie. Na forum jest zaledwie garstka osób na tyle kompetętnych by dostać stanowisko Moderatora. A z resztą Forum jak i Gra nie zostały stworzone po to by walczyć o stanowisko Modka/GMa/Tutka obowiązkiem nas zwykłych użytkowników jest prosta, szara gra oraz dyskusja na tym forum. Tutaj nie powinno się przeprowadzać żadnego typu rekrutacji. To forum nie jest jakiego rodzaju posadą, czym lepsi jesteśmy tym więcej dostajesz.
@up
Zgadzam się..cóż takie życie..musimy czekać tylko na reakcje administratorów może wybiorą kogoś nowego?Zobaczymy!
Jest nowy modek Xantar (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=16791), chyba Mortis w końcu zauważył, że za mało jest moderatorów na to forum ; OO
@down
Sorry, faktycznie po prostu nie zauważyłem :P
Jest nowy modek Xantar (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=16791), chyba Mortis w końcu zauważył, że za mało jest moderatorów na to forum ; OO
http://www.forum.toproste.pl/showgroups.php
zauważ, że on ma przyznane działy tylko na działy potrzebne tutorowi.
DannRook
11-03-2009, 20:43
Na chwilę obecną został 1 moderator.
Mc Maciek ma na głowie całe forum...
Mortiis/Tygrys cały czas zajmują się 8.4/7.6 i nie mają czasu na forum.
Sieka raczej także się forum nie zajmuje, Dexoti z tego o mówił Mc Maciek na forum jest ale wiadomo, że jak się ma na głowie 2 serwery i forum to ile można poświęcić temu czasu?Xantar i Adios mają tylko działy Zgłoszenia&Odwołania więc zdziałać zbyt wiele nie mogą :(
Zobaczymy jaki ruch wykona administracja.
cóż miejmy nadzieje,że coś zrobią...ale pamiętajmy Mortiis i Tygrys mają swoje życie i musimy to uszanować
Mc Maciek
12-03-2009, 19:01
Na chwilę obecną będę się opiekował Forum wraz z Guestem(?) i Dexotim, który zapewne dzięki Xantarowi będzie miał na nie nieco więcej czasu - zobaczymy jak się będzie układać sytuacja. Jeśli się okaże, że nie dajemy rady, zapewne zostanie zatrudniony nowy Moderator.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.