PDA

View Full Version : Ranga--> Zas?u?ony

DannRook
09-03-2009, 22:13
Otóż wpadłem na pomysł aby każdy moderator na emeryturze oraz każdy, który jakoś się przyczynił do rozwoju itp. otrzymał rangę Zasłużony.
Nie chodzi mi tutaj o jakieś banały tylko o jakieś poważniejsze błędy.
Dołączam ankietę.
@edit:O
Wiem, że forum bez tego przeżyje ale tutaj chodzi o zasadę...
Np. taki Arhadus, siedział na tym forum, użerał się z wami, zrezygnował z moderatora i co ma teraz?
Nic.

.Sempacz
09-03-2009, 22:14
hmmm, nie ma ankiety ; d
dobra, teraz o temacie:
Myślę iz, ten pomysl jest zbedny, jakos forum dalej brnelo do przodu bez tej rangi, wg mnie nie potrzebne. :P

Kuba
09-03-2009, 22:24
Rangi są tylko dodatkiem, który nikomu nie jest w życiu potrzebny, myślę, że jakby weszło to w życie nie byłoby tragedii, ale jest to zbędne.

Arhadus
10-03-2009, 14:44
Na każdym większym forum jest coś takiego, ale na forum APO oczywiście nie ma, ponieważ Mortiis nie docenia ludzi, którzy robią dużo dla serwera i forum. Taka ranga zapewne nigdy nie wejdzie w życie, powód? oczywiście administracja nie ma czasu. ^^

#Kamor is Back (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=15627).
bystrzaku domyśl się, dlaczego odszedłem.

^Gpiotras~
10-03-2009, 16:50
Ja bym zrobił wiecej rang i inne nazwy a nie 4 na krzyz -.-

Jestem na tak I zeby jeszcze dorobil ze 3 rangi.

Kamor is Back
10-03-2009, 16:54
Na każdym większym forum jest coś takiego, ale na forum APO oczywiście nie ma, ponieważ Mortiis olewa ludzi, którzy robią dużo dla serwera i forum. Taka ranga zapewne nigdy nie wejdzie w życie, powód? oczywiście administracja nie ma czasu. ^^

To jak " olewa " to dlaczego w ekipie byles ?

TOP.

Yep.

Crayon
10-03-2009, 16:57
Ranga i kolor nicka by się przydał. Na przykład na niebiesko oznaczeni byliby Zasłużeni.
Niegłupi pomysł.

Tettii
10-03-2009, 17:04
Nie, bo po co? Każdy wypowiadałby się na pokaz i ścigaliby się kto pomoże komuś pierwszy i będzie miał szansę na taką range. Eee tam. To forum o jakimś głupim OTS'ie i nie jest po to by zasłużyć sobie na kolorek. Tyle.

Ktoś II
10-03-2009, 17:08
Popieram pomysł!
Ci co najwięcej zrobili dla forum, często się udzielali itd. mogliby mieć rangę 'zasłużony' oraz nick na jakiś kolor.

^Deduś
10-03-2009, 17:10
Czy ja wiem... obojętnie.
Mogło by to pomóc nowym, ale przeżyję bez tego.

Daroo
10-03-2009, 21:25
Tak .
Ale jeżeli już ktoś zrezygnował z moda to czemu miał by dalej zostawaĆ na forum? :>

Bondi
10-03-2009, 21:34
Niech wprowadzą xd Ale na takie rangi zasłużyłyby max 3 osoby xd

DannRook
11-03-2009, 17:58
Tutaj nie chodzi o dawanie zwykłym osobom takiej rangi.
Niektórzy byli moderatorzy czasem zaglądają tutaj zobaczyć co się tutaj dzieje i myślę, że miłą niespodzianką dla nich by była taka ranga, w formie takiego podziękowania.
@Daroo
Jak już mówiłem, niektórzy jeszcze tutaj zaglądają:)

XideBanned
11-03-2009, 18:43
Arhadus, siedział na tym forum, użerał się z wami, zrezygnował z moderatora i co ma teraz?
A co miał dostać ?
Pomógł ? chwała mu za to, ale chyba nikt tutaj nie bedzie komuś dawał niewiadomo czego za zbanowanie kilku jełopów, sorry.
Jestem na nie, dlaczego? Ano dlatego że na forum tibijskim nie jest to potrzebne.