PDA

View Full Version : Xantar

Exevo knight
10-03-2009, 22:40
Moim zdaniem tutor dla Xantara to za dużo. Wczoraj wieczorem (można powiedzieć, że w nocy xD) tutek ten wywołał debuga (na szczęście tylko trzem osobom :P). Dzisiaj ciągle chodził za kumplem i "sprawdzał czy nie ma bota" <lol>. Przy tym 8 razy padł bo "wchodził w niego" na invisible przez co nie mógł się uhać i ruszyć. Ponoć spowodował crasch serwera (około godziny 18...), lecz tego nie potwierdzę ponieważ byłem wtedy offline.
PS: Proszę nie pisać wypowiedzi typu: "My i tak nic nie zdziałamy" "Wszystko zależy od Mortiisa" bo możecie więcej niż myślicie (na prawdę xD).

Dalekowidz84
10-03-2009, 22:44
Oczywiscie ,że się nie nadaje na tutka.....
Sprawdzał mi dzisiaj czy mam boota 14 x przesuwajac mnie na msc
a za Sle nie oddał jak sie nie mogłem uhać ....

Huher
10-03-2009, 22:47
Fakt to fakt dzisjaj siochalem kumpla kiedy nagle nic nieszlo zrobic a koledze tylko powoli schodzilo hp az wkoncu padl !!!!Crasch!!!!!

Xantar
10-03-2009, 22:57
Oczywiscie ,że się nie nadaje na tutka.....
Sprawdzał mi dzisiaj czy mam boota 14 x przesuwajac mnie na msc
a za Sle nie oddał jak sie nie mogłem uhać ....

Czy Wy sie dobrze czujecie? Jak moglem kogos przesuwać, jak nie moge nawet zadnego itemka z ziemi przesunac? :confused: Rozsmieszacie mnie ^^

#top
To teraz kazdy jeden blad serwera bedzie przypisywany zlemu Xantarowi? Prawda jest taka, ze jak Wam cos trzeba, to jestescie super mili, a jak chociaz jedna rzecz Wam nie podpasuje, to odrazu pieprzycie takie glupoty... To jest poprostu smieszne.

#down
Niby za co? To, ze dostal ktos crasha, odrazu musi byc moja wina? Nie badz smieszny, prosze...

#Exevo Knight
Nie, ludzi nie moge przesuwac - i prosilbym Cie, zebys mi nie wmawial rzeczy, o ktorych nie masz kompletnie zadnego pojecia!!!

Huher
10-03-2009, 22:59
a dasz koledze za sl? jak tak to niema sprway

Exevo knight
10-03-2009, 23:00
@Xantar
Może itemów nie możesz przesuwać ale ludzi tak. Wcześniej też mi się tak zdarzało ale to już nie byłeś ty.

Dalekowidz84
10-03-2009, 23:01
@Xantar
No już nie mów mi ,że nie przesuwasz ludzi.....
sam sie przesuwam na msc ,żeby sprawdzić czy mam boota -,-
Ta jak cos chce fajnie...
a kiedy pomogłes ??
@Edit
Sam potwierdziłes ze sprawdzałes czy nie mam boota....
@Edit

#down
Niby za co? To, ze dostal ktos crasha, odrazu musi byc moja wina? Nie badz smieszny, prosze...

Nie ktos tylko wywaliło cały sewrer jak bys chciał wiedzieć -,-

Xantar
10-03-2009, 23:05
@Xantar
No już nie mów mi ,że nie przesuwasz ludzi.....
sam sie przesuwam na msc ,żeby sprawdzić czy mam boota -,-
Ta jak cos chce fajnie...
a kiedy pomogłes ??
@Edit
Sam potwierdziłes ze sprawdzałes czy nie mam boota....

Sprawdzac mozna na rozne sposoby. Bylbym wdzieczny, gdybyscie nie pier...niczyli farmazonow na temat spraw, o ktorych nie macie zadnego pojecia. Skad Ty mozesz wiedziec, czy ja mam mozliwosc przesuwania ludzi, czy nie?

Seviper 2.0
10-03-2009, 23:07
Prawda jest taka, ze jak Wam cos trzeba, to jestescie super mili, a jak chociaz jedna rzecz Wam nie podpasuje, to odrazu pieprzycie takie glupoty...

O tak.

@topic
Nie rozumiem jednego. Nikt z obsługi nigdy nikogo nie przesuwał by sprawdzić czy ma bota, więc dlaczego Xantar miałby to robić?

@down

O gotowcu z torga możesz pierdolić, że można przesuwać tutorem.. znawco ots'ów.

@edit

Aaa.. właśnie mi się przypomniało. Tutor nie może przesuwać ludzi/itemów od czasu, kiedy z mapy zniknęło ileś sztuk p-armów i softów.

@edit 2

Nikt nigdy nikogo ta? ;o Sry, ale jeśli tak sądzisz to jesteś w bardzo dużym błędzie...

Ta? Może udowodnisz? ;>

Huher
10-03-2009, 23:10
HAHAHHAHAHA co ty saviper gadasz od rzeczy jakies farmazony . Sam mialem ots i juz mi prosze nie wpierac czy jak to napisal Xantar (pieprzyc) ze sie nieda tutorem przesowac. sory za slownictwo ale skoro osoba ktora ma dawac [przyklad na nie nie zwaraca uwagi to czemu ja mam na nie zwaracac uwage:)

Exevo knight
10-03-2009, 23:15
@topic
Nie rozumiem jednego. Nikt z obsługi nigdy nikogo nie przesuwał by sprawdzić czy ma bota, więc dlaczego Xantar miałby to robić?

Nikt nigdy nikogo ta? ;o Sry, ale jeśli tak sądzisz to jesteś w bardzo dużym błędzie...

Ja tego nie udowodnie bo nie robiłem ss`a bo ciekawe jak, przecież tutek zawsze jest na invisible -.- MNoże ty jakoś udowodnisz, że nigdy nie przesuwają?

Dalekowidz84
10-03-2009, 23:16
Sprawdzac mozna na rozne sposoby. Bylbym wdzieczny, gdybyscie nie pier...niczyli farmazonow na temat spraw, o ktorych nie macie zadnego pojecia. Skad Ty mozesz wiedziec, czy ja mam mozliwosc przesuwania ludzi, czy nie?
no własnie takie rzeczy się wie.......
Zamiast zajac się czyms pożadnym np wylapywanie sharów to robisz crashe
gz
-,-
@Edit

Skoro tak, to nigdy wiecej nie pros mnie o pomoc, jak Ci sie ktos na respa laduje - wedle zyczenia.

Super władowali mi się dzis na respa około 30x
Za którym razem pomogłes ??

Xantar
10-03-2009, 23:17
no własnie takie rzeczy się wie.......
Zamiast zajac się czyms pożadnym np wylapywanie sharów to robisz crashe
gz
-,-

Skoro tak, to nigdy wiecej nie pros mnie o pomoc, jak Ci sie ktos na respa laduje - wedle zyczenia.

cYa.

Huher
10-03-2009, 23:19
Juz niedlugo na nikogo nie bedzie mozna liczyc na tym serwerze :/ .Dexoti co do ostrzezenia to mi sie wydaje ze chyba masz racje ale....

Lipek Aldix
11-03-2009, 06:28
Pie... Z tego co widziałem Xantar wporzadku tut..Pilnuje g-c itp Pomaga w miare możliwości więc nie pier**lcie.

Daaron II
11-03-2009, 07:36
No i rozgniewaliscie nowego ;) Wg. mnie jego postawa jest prawidlowa. Nie mozecie go obwiniac za wszystko. Co racja to racja, to ze ktos stanie w miejscu i nie moze sie ruszyc moze byc spowodowanym spotkaniem GMa/Tutora, lecz nie mozecie byc tego pewni. To taka teoria prawde mówiąc. Sprawdzalem to u siebie na serwerze i jest tak ze raz dziala, raz nie, i raz nie da sie wogule. ;p Więc odczepcie sie od niego. :) Xantar, przyzwyczajaj sie juz do takiego bluzgania od graczy. Cięzkie zycie goscia z wyzszą rangą ;)

Cielaczek
11-03-2009, 07:57
To może powiem, że co do przesuwania Xantar ma racje. Ten tutor jest głupi, bo nawet lettera kupić nie można -.- 0 cap i blokada na przesuwanie rox.
(Wiem bo miałem, żeby sapów nie było, to dokładniej miałem GM'a, kiedyś na serwie testowym ;d)
Pozatym.. Widzę, że ten znajomy dobrze się z obowiązków wywiązuje, ale nie chce mi powiedzieć, kim jest ;<

Daragon
11-03-2009, 08:28
Odrazu wzystko na Xantara... postawcie się na Jego miejscu myślicie że bycie tutorem to łatwa sprawa przy tak dużej ilości graczy? Napewno Nie! sam z własnego doświadczenia wiem że przy ilości graczy równej 100 zaczynają się problemy. Następną rzeczą jes to że te temat jest zbędny i w złym dziale... Jak chcecie złożyć skargę na kogoś z ekipy apo stwórzcie temat w odpowiednim dziale "Skargi & Odwołania
W tym dziale mozecie pisac skargi na ekipe apo, oraz odwolywac sie do podjetych przez ekipe decyzji.".

Pozdrawiam
Netoperek

`FilipeK <3
11-03-2009, 10:02
A pamietam tego crasha :O
Expie na 8.4 na behemotah i dobra chuj padlem bo lag kompa na 3.
Wrocilem po loota , troche happy ide dalej , a tu server off ? oO
Patrze na stronce : Calvin Clain 94~ -.-'

# mysle , ze crashe nie sa spowodowane przez tutora oraz wszystkie dedy.
Wkoncu nie tylko on grasuje po mapie :)

Pozdro,
Calvin.

kaktus
11-03-2009, 10:03
@all
To z crashami to już nie przesadzajcie...

@Xantar
Jeżeli prawdą jest to, że dziennie jednego gracza sprawdzasz po 15x czy nie używa "dopingu" to gz. Będąc tutorem próbujesz wyrównać rachunki z graczami którzy Ci podczas bycia "zwykłym" umilali pixelowanie? No ja nie wiem czy takie zachowanie jest odpowiednie dla człowieka który zajmuje taką pozycje.... Ale mogę się mylić... co do sprawdzania...
A no i jeszcze jedno...
Jak na moje oko zachowujesz się jak małe dziecko, które jak jest wyzwane, puszcza fochy na lewo i prawo... Jeżeli nie wiedziałeś, że zajmowanie takiej pozycji wiąże się z taką presją ze strony zwykłych użytkowników to ja ci doradze jedno.. Zrezygnuj.... Bo po tygodniu to już połowie społeczności aktywnych graczy nie bedziesz pomagał bo powiedzili coś nie tak na twoj temat...

666
11-03-2009, 10:45
***** zawsze wam bedzie zle
Ze on cos wam zrobil to odrazu < Mamoo ! >
Sami chcieliscie kogos nowego jest
Wy to zawsze macie problemy
Chybaa was tata w nocy " posowal "
A nie Xantar przesowal

Gosiunia
11-03-2009, 11:15
Przestancie bocic debile a nie jak dostaniecie bana to placzecie i kombinujecie od kiedy tutor mozeprzesuwac itp wymyslcie inna bajke

^Akynaoo
11-03-2009, 11:47
HAHAHHAHAHA co ty saviper gadasz od rzeczy jakies farmazony . Sam mialem ots i juz mi prosze nie wpierac czy jak to napisal Xantar (pieprzyc) ze sie nieda tutorem przesowac. sory za slownictwo ale skoro osoba ktora ma dawac [przyklad na nie nie zwaraca uwagi to czemu ja mam na nie zwaracac uwage:)

Zapewne Twoj pro ots robiles nie dluzej niz w 2h i nawet pewnie nazwy w configu nie zmieniles _._ Mortiis ma wszystko pozmieniane. Mozna powiedziec ze jego ots jest nie do podrobienia. Nie masz pojecia co w silniku otsa Mortiisa jest tak jak jest w standardzie, a co zrobil wg. wlasnego pomyslu.

@topic
Nie przesadzajcie... Co do przesuwania na msc to jak tutor mogl Cie przesunac na dodatek po fire fieldach? (msc rzuca ogien pod postac) Ciekawe czy jak dostaniecie pizde w szkole to tez zwalicie na Xantara. Jak narazie nie mam mu nic do zarzucenia i niech tak pozostanie xd

Czarny Pogromca
11-03-2009, 12:17
Zdecydowanie się nie zgadzam z tym aby Xantar miał Tutora. Zdecydowanie!!!
Jestem za tym aby był jakiś konkurs żeby wybrać z pośród graczy tego "najlepszego" i go wynagrodzić. Kto jest za tym aby był konkurs? :):confused:;)

Knight Lukas
11-03-2009, 12:31
Jestem za tym aby był jakiś konkurs żeby wybrać z pośród graczy tego "najlepszego" i go wynagrodzić. Kto jest za tym aby był konkurs?

LoL chyba Cie je...
Pamiętasz co było z modkami na forum wybrali nowych i był tylko wielki bałagan

A co do Xantara nic do niego nie mam :D

PzDrO :)

Vivek
11-03-2009, 13:25
Każdy się uczy :< Dajcie mu troche czasu :<<<

.Sempacz
11-03-2009, 14:16
Jestem za tym aby był jakiś konkurs żeby wybrać z pośród graczy tego "najlepszego" i go wynagrodzić. Kto jest za tym aby był konkurs? :):confused:;)

Ty napewno nim nie bedziesz : )

@topic
co do Xantara, nie mam jeszcze nic do niego, bdb wykonuje swoja prace, odpisuje na raporty - duzy plus :P

@Huher
Ej, ziomuśśśś, nie spocc sie!
zostaw te wrzuty dla siebie. : )

Puttana
11-03-2009, 14:24
Ty napewno nim nie bedziesz : )

@topic
co do Xantara, nie mam jeszcze nic do niego, bdb wykonuje swoja prace, odpisuje na raporty - duzy plus :P

Tak jak Dexoti, Adios odpisywali na początku. Teraz to czasami ;>

Bosski
11-03-2009, 14:51
A niech zostanie byle by dobrze się sprawował

Huher
11-03-2009, 15:38
HAHAHAH Tak sie sklada ze mialem szystko zrobione byl sms schop itd wiec zadkaj dupe frajerze i cala reszta ktora sie wypowiada jadac po mnie lub po innym z nas ktorzy oskarzaja za to ze nam sie niepodoba cos w pracy Xantara
jezeli niemasz zdania to zaglosuj ulagu ze niemam zdania a nie cisnies zpo mnie bo mam zdanie swoje na ten temat i juz. Ja poprostu napisalem co mnie spotkalo . Pozatym uwazam ze APO to zaje.biisty ots i fakt nigdy nikt nie zrobi czegos lepszego ale skoro nie grales na mojim to jescze raz ci mowie ZADKAJ DUPE a nie oskarzasz skoro nie widziales.....

Don Amus
11-03-2009, 16:04
Niewiem kim jest nowy tutor i nieznam go ale wykonuje dobrze swoja prace.
Zostawcie go w spokoju to bardzo dobry gm.

Huher
11-03-2009, 16:07
lol to sie zdecyduj gm czy tutor bo juz sam niewiem po twojej wypowiedzi

Dalekowidz84
11-03-2009, 16:59
@ Co do crasha
Była ustawka pvp Ja z dwoma sioherami vs sarumar i torus
Biegałem aż wszedłem w gma na środku przejścia( a powinien chodzic po bokach)
Wtedy Saru i Torus walneli spama i nagle cały serwer chodził 10 x wolniej...
Dobiłem Torusa z g bolta sarumar mnie dobił z silverki i nagle wszystkich wywaliło
Po chwili loguje się w temple sky z 50cioma innymi osobami.......
@Co do przesuwania
Akurat wtedy nie było pod postacią żadnych fire fieldów.......
Jestem pewien ,że to był jakiś GM.
@Xantar
A od kiedy tutorzy mogą dawać bany ?
Tutorzy mogą wysyłać raporty do gmów i odpisywać na pytania......

IrysBanned
11-03-2009, 17:29
Xantar
Gracz
Prosze o wyłączenie bota
Spierdalaj ***** nie mam zadnego bota co ty ode mnie chcesz
Sory chcialem cie tylko podpuścić cya
TAKA PRACA TUTORÓW ;)

Dexoti
11-03-2009, 17:29
Dalekowidz ile Ty masz lat, że takie bajki piszesz?:D
Co do tej twojej pewności to niestety nie masz jej :( ...
Odnośnie tego niby crasha...to sobie znowu coś ubzdurałeś, ponieważ wczoraj była chwilowa awaria łącza, a nie żaden crash.
Na temat przesuwania to Panie Dalekowidz mogę jedynie napisać, że to kolejny rozdział z Pańskiej bajki.

handlarz_narkotykow
11-03-2009, 17:47
Mamy nowego moderatora, a wy już zaczynacie go krytykować, tak samo było z "xyz" nie dawno (zapomialem nicku, byl on dodany razem z Boa) ktorego posadzaliscie o hakerstwo itp., ktory zreszta juz zrezygnowal roli z roli mod./tut.
Dajcie mu szansę przez pierwsze dni, on się dopiero uczy...

DarthWawa
11-03-2009, 17:50
Omg ale macie problemy. Jak wam nie pasi jakis gm to idzcie na inny ots...

Huher
11-03-2009, 18:05
Dextoi jestem swiadkiem tego Crascha poniewaz bylem siocherem i to prawda co mowi dalekowidz.

IrysBanned
11-03-2009, 21:53
Mamy nowego moderatora, a wy już zaczynacie go krytykować, tak samo było z "xyz" nie dawno (zapomialem nicku, byl on dodany razem z Boa) ktorego posadzaliscie o hakerstwo itp., ktory zreszta juz zrezygnowal roli z roli mod./tut.
Dajcie mu szansę przez pierwsze dni, on się dopiero uczy...

Oj ty downie ze Sanoka ; )
Przeciez to własnie o Boe chodziło ze posądzali go o hackerstwo, i tak było bo jako Akanato czy jakoś był hackerem i właśnie dlatego dostał GMa żeby nie było na serverze zbyt duzych szkód. I dla jasnosci... Nie było GMa ani Modka o nicku "Xyz~" Jak nie wiesz-nie wypowiadaj sie ;]

Ktoś II
12-03-2009, 00:39
#Up

Nie było GMa ani Modka o nicku "Xyz~" Jak nie wiesz-nie wypowiadaj sie ;]
Aleś Ty inteligentny ;)

Byłem ciekaw, kiedy powstanie jakiś temat obwiniający nowego tutora o cokolwiek :D

#Xantar
Nie wypowiadaj się w tym temacie, bo osoby nienormalne zawsze znajdą jakąś wymówkę. Miej głęboko w dupie to, co ktoś pisze o Tobie, bo jeśli będziesz się tym przejmował, to długo nie pociągniesz.

#Topic
No jasne.. Był crash - to na pewno wina nowego !!!!
Jesteście żałośni. Każda nowa osoba w ekipie APO zawsze jest czemuś winna :/.

Niech ktoś zamknie temat, bo za kilka postów rozpęta się tu wojna :P

IrysBanned
12-03-2009, 13:11
@up
Nie masz nic więcej do powiedzenia to po co piszesz posta odnośnie mojego? O_o
@Top
Haha debile jak może byc crash przez jedną osobę? Nie znaczy to ze go bronię i podtrzymuję to co napisałem w 1-szym poście tego tematu.

Huher
12-03-2009, 15:31
Dobra mysle ze niema sensu wiecej obwiniac xantara. Dlatego wycofuje sie z tego tematu . Odpoczatku chodzilo mi to aby xantar zobaczyl ze robi bledy jednak zbyt ostro sie to wszystko rozegralo.Sorki za Oskarzenia Xantarze i zycze milej gry bez popelniania bledow < bo wiem ze to byles ty :)
PS
nie bierzcie pod uwage jednego glosu na NIE ale wescie pod uwage jeden glos na NIE MAM ZDANIA