PDA

View Full Version : [7.6] Logitech G15

espanian
12-03-2009, 20:44
Witam chciałbym zadać pytanie nad którym głowiłem się cały wieczór

Otóż każdy chyba zna klawiaturę G15(wersja czarno-niebieska) oraz G11 jest Botem czy jest poprostu dozwolona?

Dlaczego bot? ;o
Logitech G15 ma to do siebie że posiada 18 w pełni programowalnych przycisków G przy ładnej konfiguracji można zrobić sobie na niej strzałki a tuż obok nich e vite i czar bijący oraz chodzenie po skosie.

Odpowiadajcie Dodam sonde :)

Prosiłbym o wypowiedzenie sie na ten temat GM'a ponieważ jest to dość duże ułatwienie ;o

@edit błąd w sondzie wytłumacze
Tak-Bot
Nie-Dozwolone
Nie wiem-n/c

@down
mówię tutaj tylko o klawiszach ponieważ w najnowszej aktualizacji nie ma możliwości nagrania macro na myszce
Ale grę to ułatwia sam mogę to potwierdzić

@Maciek
Zapomiałem o dodaniu klawiatury Logitech G11 dzięki ci wielkie za wspomienie o niej

@edit
Dodam Foty tych klawiatur.
http://images.bit-tech.net/content_images/2007/06/logitech_g11/b10.jpg

U góry Logitech G11
Na dole Logitech G15(wersja czarno-niebieska)

Techniks
12-03-2009, 21:00
11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.
Niby tak i niby nie...
Ale jeśli nie moża tam zrobić nic wiecej na co normalna klawiatura (czyt. Manas/uh/sd etc. na hotki.) to nie jest botem ani niczym takim.

Mc Maciek
12-03-2009, 21:17
W zasadzie, ja mam klawiaturę Logitech G11 i też mam 18 takich klawiszy funkcyjnych - ciężko mi powiedzieć jak to rozumieć - program to to nie jest, ale z drugiej strony jest ułatwieniem gry... Osobiście z tego w ten sposób nie korzystałem. Najlepiej, jakby wypowiedział się tutaj Mortiis.

ViviaN
18-03-2009, 16:55
rupta co hceta

Pozdro&ToNieOprogramowanieWiecMożna

vimoco
18-03-2009, 18:12
Ale to jest jak hotkey?
Czy można tam ustawić np. manasa?... bo jeżeli manasa/uh itp to bot, a jezeli same hotki to dozwolone ;]

Exevo knight
18-03-2009, 19:07
11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.

Klawiatura nie jest programem. Oczywiście, że można :<

PS: Która klawa lepsza, G15 czy G11?

Feryncio
18-03-2009, 21:31
chodzi o te pierdółki z lewej ? Nie wiem robcie co chcecie wosso rox-.-

Devil Mike
19-03-2009, 16:20
rupta co hceta

Pozdro&ToNieOprogramowanieWiecMożna

@
weź ty nie nabijaj postów jakieś Rupta co hceta...

@topic
z tego co wiem jak np ktoś zobaczy jakiś gm ze biegasz po skosie i sie naraz
manasujesz może uznać że masz bota
ale rzadko to można wypatrzyć :D

xdbartekxd
19-03-2009, 16:24
Moim zdaniem to nie bot ale jak slusznie powiedzial Mc Maciek niech Mortiis sie wypowie.(a tak wogule ile on kosztuje xdd)

*Tanuki*
19-03-2009, 16:56
#Up
200-400zł :D
#Topic
Jeśli ten bajer będzie dozwolony to zakład, że każde 'dziecko' zaraz rozwali swoją klawiature i pójdzie do Taty mówiąc, że klawiatura sie zepsuła co równa sie jednoznacznie z pojechaniem i zakupieniem nowej i błaganiem o G11 czy tam G15 :D Tyle ode mnie xd

Mc Maciek
19-03-2009, 18:02
#Up
200-400zł :D
#Topic
Jeśli ten bajer będzie dozwolony to zakład, że każde 'dziecko' zaraz rozwali swoją klawiature i pójdzie do Taty mówiąc, że klawiatura sie zepsuła co równa sie jednoznacznie z pojechaniem i zakupieniem nowej i błaganiem o G11 czy tam G15 :D Tyle ode mnie xd

Albo nagle się okaże, że wszyscy, którzy dostali bany za boty, mają akurat te klawiatury ;D

Może, żeby nie było zbędnego nabijania postów zamknę ten temat i poczekamy, aż ktoś z Ekipy utrzymujących porządek na serwerze się odezwie ;)