View Full Version : Si?ownia
Wypisujcie tutaj swoje wymiary wage wzrost biceps itd itd oraz swoje rekordy i oczywiscie wiek i czas jaki cwiczycie:D
Ja mam 175cm ~~
waga 63kg~~
podnioselm ostatnio 75 kg na klatke płasko (wyciskanie)
martwy ciag itd nie probowalem ...
Wiec teraz kolej na was jezeli jest jakis smialek to niech wstawi nawet jakies fotki.
Zuy Pan, Wręcz Okropny
13-03-2009, 22:06
Więc to ja :
http://images20.fotosik.pl/179/306d035a1054547a.jpg
A to moja prywatna wiewiórka !
http://i41.tinypic.com/250ig07.jpg
A tak serio to mam zamiar zacząć ćwiczyć, ale nie mam gdzie ;<
Oxidosis.
13-03-2009, 22:23
Przemas, a ile masz lat ?
Co do wagi radziłbym przytyć do 70 kg ;x
Ja swoimi wynikami się nie pochwale bo wg mnie są na razie za cienkie.
Troche już ćwicze ;P ok.2-4 x w tygodniu.
Btw na klate zawsze się podnosi na płaskiej, więc nie wiem po co próbować brać na klate ze skosem w dół/górę lub martwy ciąg.
bo jak podnosisz załóżmy na płaskiej to robisz tric/klata a jak robisz ze skosem w góre np. to nie robisz tych samych mięśni, więc tu w ogóle nie ma o czym mówić ;P Tak samo najlepiej przy Twojej wadze robić serie wymuszane, wtedy pękają włókna w górnej części klatki i nabierasz masy ( najlepsze ćwiczenie na mase :P )
Ja słabiutko ;(
Waga: 71 kg
Wzrost 188cm
Na klatę seria po 65kg
Wycisk 81kg
W Tygodniu x2 smigam na silke
XideBanned
13-03-2009, 22:40
Więc to ja :
Dobry z ciebie koks, ale popa na mnie:
http://i130.photobucket.com/albums/p249/Bobek_xD/Paker.jpg?t=1236980336
Ciężar na rozgrzewke ofc! ;D
Sinercin
13-03-2009, 23:13
35 lat
160cm/89kg
10 lat stażu
wyniki zajebiste:
29.5kg na klatę ale jeszcze 1 kretynka i na bank 30 kg będzie ~!
na bica 5kg kiedyś zgiąłem ale to było dawno :mad: "na cyklu"
na bary biorę sam gryf 8kg ale z asekuracją :(
oraz inne zarąbiste wyniki po suplementach.
Dla chętnych napisze plan zajęć na cały tydzień.
Van Breaker
13-03-2009, 23:45
35 lat
160cm/89kg
10 lat stażu
wyniki zajebiste:
29.5kg na klatę ale jeszcze 1 kretynka i na bank 30 kg będzie ~!
na bica 5kg kiedyś zgiąłem ale to było dawno :mad: "na cyklu"
na bary biorę sam gryf 8kg ale z asekuracją :(
oraz inne zarąbiste wyniki po suplementach.
Dla chętnych napisze plan zajęć na cały tydzień.
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHHAHhAhAHAHHAHAHAHAHAHA HHAHA
Jestem chętny napisz mi swój plan na cały tydzień , ahahha , pozdr ;)
Chciał się czegoś dowiedzieć, a Wy od razu wyśmiewacie...
Co do siłowni, to chodzę, ale wiem, że na pożądany efekt potrzebne są lata pracy i wytrwam w tym ;) No zobaczymy za parę lat ;)
Shadreett
14-03-2009, 00:51
Wy tu takie koxy, każdy podnosi co najmniej swoją wagę, niebywałe, a ja mięsień zerwałem podnosząc szklankę...Nie jestem taki fajny jak wy ;( Wujek mi mówił, że sterydy dla koni rozmieszane z wapnem dają rewelacyjne efekty. Cykl zaczynam w Maju, więc na wakacje będę próbował zmierzyć się z moim szklanym przeciwnikiem...Uff
Van Breaker
14-03-2009, 10:46
17 lat ,
185 cm wzrostu ,
80 kg waga ,
1 miesiąc staż ,
Na klate biore 80kg na płaskiej ławce .
.Khuramek.
14-03-2009, 11:10
14lat
185cm wzrostu
78kg waga
2 x byłem ogolnie na siłce ; o 50kg na ławce
Przemas, a ile masz lat ?
Co do wagi radziłbym przytyć do 70 kg ;x
Ja swoimi wynikami się nie pochwale bo wg mnie są na razie za cienkie.
Troche już ćwicze ;P ok.2-4 x w tygodniu.
Btw na klate zawsze się podnosi na płaskiej, więc nie wiem po co próbować brać na klate ze skosem w dół/górę lub martwy ciąg.
bo jak podnosisz załóżmy na płaskiej to robisz tric/klata a jak robisz ze skosem w góre np. to nie robisz tych samych mięśni, więc tu w ogóle nie ma o czym mówić ;P Tak samo najlepiej przy Twojej wadze robić serie wymuszane, wtedy pękają włókna w górnej części klatki i nabierasz masy ( najlepsze ćwiczenie na mase :P )
Widze ze za znawce sie uwazasz, cwiczenia na skonsnej sa potrzebne do cwiczenia gornych partii, ktore utrzymuja cycki, inaczej mowiac opadna...
NIe mam wielkich osiagow, lecz trenuje wszystkie partie i to mi wystarcza.
waga 60, lawka 60
Pampalini
14-03-2009, 11:28
16lat,
186 cm wzrostu
90 kg wagi ; o < kreta i odzywki rox : )
97 kg na klate przed sylwestrem, teraz chyba sila spadla dawno nie chodzilem na silke.
biceps gryf lamany 55kg.
Maly down
14-03-2009, 13:24
14lat
185cm wzrostu
78kg waga
2 x byłem ogolnie na siłce ; o 50kg na ławce
CO?! To Ty z deka zmutowany jesteś, bez obrazy oczywiście; oo
Ja mam 15lat, około 179 wzrostu, waga jakieś 56 kg;o
Na siłowni jestem te 2x w tygodniu na wf, a całość polega na tym, że siedzimy w ostatnim pomieszczeniu (całość jest podzielona jakby na 3 pomieszczenia) odliczając sekundy do dzwonka i udając że coś robimy gdy sor wejdzie tam 1x albo wcale przez całą lekcje ;o
Na ławce na leżąco podczas zaliczenia podniosłem 55kg, później sor założył 65kg to już wysiadłem, a może dałbym rade jeszcze ten 1 czy 2 kg więcej, to bym już podniósł swoją wagę :P
Na atlasie na leżąco 61kg ale atlas to atlas.
Trenować poważniej raczej nie mam zamiaru.
Pozdrawiam.
16lat,
186 cm wzrostu
90 kg wagi ; o < kreta i odzywki rox : )
97 kg na klate przed sylwestrem, teraz chyba sila spadla dawno nie chodzilem na silke.
biceps gryf lamany 55kg.
Chciałbym to widzieć te 55 kg...
No, ale to nie temat by naśmiewac się z innych są od tego inne tematy, każdy może sobie wpisac "swój ideał" -- to jest mocne na forum tibii pisac o siłce ;) ( a ilu znawców się tutaj znajdzie hoho chciałbym widziec efekty po waszych "planach treningowych", jak 90% z was nigdy nie miało drążka w rękach :) )
Kończe
Kamor is Back
14-03-2009, 16:36
17 lat
!80 cm
75 kg.
Biceps : 42 kg.(2 worki cementu ;p)
Klata: 112 kg
Quiet v 2.0
14-03-2009, 17:07
Więc to ja :
A tak serio to mam zamiar zacząć ćwiczyć, ale nie mam gdzie ;<
Ale kuśke to ty chyba masz małą :)
@top:
16lat,
186 cm wzrostu
90 kg wagi (lubię jeść :P)
A nie wyciskam bo mi się nie chce :P 60 Kilo podniosłem najwięcej.
Lharkain
14-03-2009, 17:12
Na siłke zaczalem chodzic 10 miesięcy temu. Moj plan treningowy:
Poniedziałek:
Przysiad :20kg x15, 30 kg x10, 40kg x8 , 50kg x7, 60kg x6, 70kg x5, 80kg x4, 85 kg x3, 90kg x2, 95 kg x2.
Przysiad-przód: 60kg x6
Oraz inne ćwiczenia rozlzniajace i budujace gorne partie miesni barkow .
Środa:
Martwy ciąg:20kg x15, 50kg x10, 70kg x8, 80kg x6, 90kg x5, 100kg x4, 110kg x3, 120kg x2.
Nastepnie ćwiczenia budujące gorne i dolne partie mięśni plecków.
Piątek:
Klatka: 20kg x15, 30kg x10, 35kg x8, 40kg x6, 45 kg x4, 50 kg x3, 55kg x2.
Klatka-skos:57,5kg x4
Następnie cwiczenia budujące bicebs oraz barki.
Obecne rekordy osiągnięte na zawodach trójboju siłowego 4 mięsiące temu:
Ławka-60 kg.
Przysiad-105 kg.
Martwy Ciag-135 kg.
Waga ciała-58 kg.
Wzrost-182cm.
Strona klubowa mojej siłowni :www.sportysilowe-kurzetnik.pl
Sopranis
14-03-2009, 18:08
Nie podniecajcie dupy że na silke chodzicie.Noby i tyle xD.Zamiast ćwiczyć na siłce mięśnie to kupcie sobie ciężarek i zróbcie tak o:
http://i39.tinypic.com/2unvvkk.jpg
Pampalini
14-03-2009, 18:55
Chciałbym to widzieć te 55 kg...
No, ale to nie temat by naśmiewac się z innych są od tego inne tematy, każdy może sobie wpisac "swój ideał" -- to jest mocne na forum tibii pisac o siłce ;) ( a ilu znawców się tutaj znajdzie hoho chciałbym widziec efekty po waszych "planach treningowych", jak 90% z was nigdy nie miało drążka w rękach :) )
Kończe
Hmm ? nie wierzysz ? trudno , przy tej wadze i wzroscie + odzywkach ktore bralem to jest mozliwe : ) no ale coz jak nie wierzysz to nie ; O potnac sie nie pottne ^^
Przemasku wiem o tym : ) nie musisz mi tego mowic =] dlatego chodze na silownie , biore rozne odzywki : ) zeby cos z tego wyszlo : )
Waga: 110
Wzrost: 150cm
Best solo:
prawa ręka- 2 tależe zupy
lewa ręka- półtora tależa
Pampalini mase masz zacznij ciwczyc i rob z tego miesnie:D powodzenia
Ale z was KoXy xd
Wiec tak:
We Wrześniu 15 lat.
Waga 63kg
Wzrost: 180
Wyciskanie na "klate" 70 - 75kg
Przemas podaj gadu na prv ;P
Przejdziem sie na silke razem ::P
Znamy sie przedstawie sie na gg :P
No Pampalini Koxsisz xd
Ja brałem odzywki typu:
Nitrobolon Energizer [ POLECAM NABIJA JAK POJE****]
Mass Xxl [Polecam na mase miesniowa zjadlem juz 6kg]
Kreatyna [cm3 tania kapsulki i zajebi*** w efektach]
Nitrobolon II [Zaczyna sie od tego potem energizer]
Gdybym nie był kajakarzem i na wodzie nie rozciagał swoich miesni to bym miał w bicepsie okolo 34cm to na moj wiek i posture zaje*** duzo xd
Nie "pakuje" tzn pomacham troszke ciezarkami ;p
174cm
55kg
wycislem 45kg ;p
Van Breaker
14-03-2009, 20:28
Na siłke zaczalem chodzic 10 miesięcy temu. Moj plan treningowy:
Poniedziałek:
Przysiad :20kg x15, 30 kg x10, 40kg x8 , 50kg x7, 60kg x6, 70kg x5, 80kg x4, 85 kg x3, 90kg x2, 95 kg x2.
Przysiad-przód: 60kg x6
Oraz inne ćwiczenia rozlzniajace i budujace gorne partie miesni barkow .
Środa:
Martwy ciąg:20kg x15, 50kg x10, 70kg x8, 80kg x6, 90kg x5, 100kg x4, 110kg x3, 120kg x2.
Nastepnie ćwiczenia budujące gorne i dolne partie mięśni plecków.
Piątek:
Klatka: 20kg x15, 30kg x10, 35kg x8, 40kg x6, 45 kg x4, 50 kg x3, 55kg x2.
Klatka-skos:57,5kg x4
Następnie cwiczenia budujące bicebs oraz barki.
Obecne rekordy osiągnięte na zawodach trójboju siłowego 4 mięsiące temu:
Ławka-60 kg.
Przysiad-105 kg.
Martwy Ciag-135 kg.
Waga ciała-58 kg.
Wzrost-182cm.
Strona klubowa mojej siłowni :www.sportysilowe-kurzetnik.pl
Człowieku wez se kup jakąś odrzwyke albo zainwestuj w dobrą diete bo jak widze ze ty 58 kilo wazysz to szczypiorek niezły jesteś :)
@Up:
Może on nie chce przytyć bo w takiej kategorii wagowej startuje w zawodach i się dobrze czuje?
Van Breaker
14-03-2009, 20:38
Maybe , chociaż jest to bardzo mało prawdopodobne ;)
Pampalini
14-03-2009, 20:50
Pare X up :D
Nitro tylko pompuje :< i wchodzi na sile , po kuracji czesc spada czesc zostaje.
Najlepiej kupic mete (jak ktos wie co to ) niby na wieksza mase, ale max przytyjesz 2-3 kg :P + wchodzi duzo na sile .
:P a kreatyna hmm :> ile brales ? :>
Oxidosis.
14-03-2009, 21:25
Widze ze za znawce sie uwazasz, cwiczenia na skonsnej sa potrzebne do cwiczenia gornych partii, ktore utrzymuja cycki, inaczej mowiac opadna...
NIe mam wielkich osiagow, lecz trenuje wszystkie partie i to mi wystarcza.
waga 60, lawka 60
haha dobry koles, wiadomo ze sa potrzebne, ale ja mowilem koles ze jak bierzesz na klate to zawsze na plaskiej a nie na skosnej, czytaj ze zrozumieniem.
W ogóle ***** wkurzają mnie tacy ludzie którzy gadają "kup se odżywke"..
Oczywiście polecam ale co najwyzej jakies bialko albo hmb na spalanie tkanek tluszczowych, a nie ***** odzywka na mase. niech lazi na ta silownie i robi serie wymuszane i wpierdala duzo z fast fooda i bd mial mase a potem bd ja spalal. moze niech sobie mete kupi, co nie ?
@Up.
To dojebałeś w tym momencie jeżeli się nie wyciska na ławce skośnej, gdzie się tacy znawcy rodzą a hmb to największe gówno i to nie służy spalaniu tłuszczu tylko to jest antykatabolik a z samego białka to on gówno zrobi
Lharkain
15-03-2009, 22:03
@Up:
Może on nie chce przytyć bo w takiej kategorii wagowej startuje w zawodach i się dobrze czuje?
Tak trzymam wage bo startuje w kategori wagowaj a dokładnie (do 60 kg)
Pozdrawiam ;)
Shadreett
15-03-2009, 22:36
Człowieku wez se kup jakąś odrzwyke albo zainwestuj w dobrą diete bo jak widze ze ty 58 kilo wazysz to szczypiorek niezły jesteś :)
Tak tak kup odżywkę a później bądź jak Van, nawet się poprawnie wysłowić nie potrafi...przykre
Hmm ? nie wierzysz ? trudno , przy tej wadze i wzroscie + odzywkach ktore bralem to jest mozliwe : ) no ale coz jak nie wierzysz to nie ; O potnac sie nie pottne ^^
Przemasku wiem o tym : ) nie musisz mi tego mowic =] dlatego chodze na silownie , biore rozne odzywki : ) zeby cos z tego wyszlo : )
potnac? Jesteś, aż tak zdesperowany, żeby żreć kox? Biją Cię czy jak? Nie pieprz mi tu, że to są odżywki jak to jeden ch*j... Wszystko co nie jest pochodzenia naturalnego prędzej czy później zaowocuje jakimiś skutkami ubocznymi. Osobiście też ćwiczę parę miesięcy ale stosuje trening + mleko...that's it I jak na razie efekty są bardzo dobre. Nie zamierzam sobie psuć zdrowia...
Azian :)
16-03-2009, 22:29
#up
Pij mleko! Będziesz rzygał daleko!
#topic
Nie widzę sensu chwalenia się swoimi "osiągami". W końcu każdy może napisać, że na klate wyciska dwóch Pudzianów leżąc..
Tak tak kup odżywkę a później bądź jak Van, nawet się poprawnie wysłowić nie potrafi...przykre
potnac? Jesteś, aż tak zdesperowany, żeby żreć kox? Biją Cię czy jak? Nie pieprz mi tu, że to są odżywki jak to jeden ch*j... Wszystko co nie jest pochodzenia naturalnego prędzej czy później zaowocuje jakimiś skutkami ubocznymi. Osobiście też ćwiczę parę miesięcy ale stosuje trening + mleko...that's it I jak na razie efekty są bardzo dobre. Nie zamierzam sobie psuć zdrowia...
pozwol ze Cie skrytykuje za twoja durna wypowiedz, dawanie w zyle, metka itp("kox?") to nie to samo co weglowodany, bialko, kreatyna(czyt. odzywki)itp. itd.
Jesli nie znasz sie na temacie to sie nie wypowiadaj bo obrazasz takie osoby jak np mnie. Odzywki dajmy na to "gainer" to jest uzupelnienie do diety(bialko, weglowodany) to jest cos takiego jakbys zjadl jajecznice i przegryzl kilkoma bananami, lecz w innej formie, szybszej w spozyciu. Na nastepny raz zapamietaj, ze jesli nie wiesz to siedz cicho...
Tu cie zmartwie kolego, nie bralem żadnych koksów .. jedynie co to nitro bolon , troche hmb i mete + thermo speed : ) a z tego co wiem : ) sa to odzywki bez zadnych skutków ubocznych wiec prosze Cie nie wmawiaj mi ze biore koksy bo tak nie jest bb.
oj watpie zebys metke kupil w sklepie sportowym:( to raczej jest zaliczane do nielegalnych odzywek czyt. koks
BBoyBartek
16-03-2009, 23:12
188
16 lat
Rekord:87
Waga :74
Bic:Tylko serie jade 32cm
114 w klacie
Jade bez żadnego białka tym bardziej kreatyny<tylko i wyłącznie ruske koksy>
Pampalini
17-03-2009, 12:00
Tu cie zmartwie kolego, nie bralem żadnych koksów .. jedynie co to nitro bolon , troche hmb i mete + thermo speed : ) a z tego co wiem : ) sa to odzywki bez zadnych skutków ubocznych wiec prosze Cie nie wmawiaj mi ze biore koksy bo tak nie jest bb.
@Down
Szczerze meta nic nie daje, ale co tam, jest to drobny steryd bez żadnego skutku ubocznego. wiec ty wyjdz i posprzataj za soba.
Van Breaker
17-03-2009, 14:47
A meta to nie steryd ? wez wyjdz i zamknij drzwi...
Metandienon,17α-metylotestosteron, metandrostenolon (nazwa handlowa: metanabol, dianabol) jest sterydem anabolicznym wprowadzonym na rynek amerykański w 1958 roku. Był wykorzystywany przez kulturystów w celu zwiększenia przyrostów masy mięśniowej, jednak został zakazany przez FDA i wycofany z rynku. Metandienon charakteryzuje się wysoką hepatotoksycznością oraz potencjalnie wysokim wpływem na rozwój nowotworów złośliwych wątroby. Pomimo tego metandienon jest nadal produkowany w innych krajach (Meksyk, Rosja, Tajlandia) i znajduje się w obrocie na czarnym rynku w USA i Europie Zachodniej.
waze 150 kg
wyciskam 3 moze 4 kotlety ale to max jest
a wzrost 130 cm w kapeluszu
a obwud wicepsa mam okolo 13 cm :)
Prosze o zamkniecie tematu przez moderatora bo nie ma sensu nie ktorzy jescze nei dorosli do tego tematu .
Revoltadoo
17-03-2009, 16:01
A meta to nie steryd ? wez wyjdz i zamknij drzwi...
Metandienon,17α-metylotestosteron, metandrostenolon (nazwa handlowa: metanabol, dianabol) jest sterydem anabolicznym wprowadzonym na rynek amerykański w 1958 roku. Był wykorzystywany przez kulturystów w celu zwiększenia przyrostów masy mięśniowej, jednak został zakazany przez FDA i wycofany z rynku. Metandienon charakteryzuje się wysoką hepatotoksycznością oraz potencjalnie wysokim wpływem na rozwój nowotworów złośliwych wątroby. Pomimo tego metandienon jest nadal produkowany w innych krajach (Meksyk, Rosja, Tajlandia) i znajduje się w obrocie na czarnym rynku w USA i Europie Zachodniej.
Metanabol jest Sterydem.. To prawda.. Tylko z własnego doświadcznia wiem.. Bo kiedy nie spróbujesz to się nie dowiesz. Zjadłem około 30 tabletek metanabolu. To było jakies hym 2,5 roku temu?. Powiem wam tak: Macie uczucie łaknienia. Kiedy bierzesz metanabol licz się z tym, że ciągle chce Ci się jeść. Jesz do pewnego momentu i za pare h znów jestes głodny. Jest to Steryd ktory pomaga przybrać masę. Został on stworzony dla Osób ktore są już w wieku starym i ktore mają tendecje do Chudniecia nie do Tycia.. Mają wstręt do jedzenia i jadą ciągle na kroplówkach. Żeby doskonale wykorzystać zastosowanie Metanabolu trzeba mieć dietę opartą w bogate białko. Nie wystarczy wpierdalać co popadnie. Bo zamiast masy mięsniowej przybędzie wam kilka Kg tłuszczu. Tylee.. Moje zdanie jest takie. Nie wnikam kto jedzie na koksach kto nie. To jest Jego i wyłącznie jego sprawa.
Ps: Pewna osoba powiedziała.. " Sterydy to są leki, a leki są dla ludzi z głową."
Jeden po prostu woli jechać na odżywkach a drugi na koksach. Większość boi się tych skutków ubocznych albo zrobić sobie strzała. Łaaaa tądzik dostane, Łaaaa, albo ja nie chce strzałów! no co ty ja się boje igły!. Po co mi wątroba, czy serce. Trzeba spuchnąć bo niedlugo lato, wakacje trzeba się pokazać!. Dla mnie to jest śmieszne ponieważ tabletki bardziej jebnią organizm niż strzały. Bo strzał idzie odrazu w mięsień, a tabletka idziesz przez flaki, żołądek, wątrobe, śledzione dlatego do tabletek trzeba brać tak wiele leków osłonowych. W wypadku strzałów tylko na jądra. Aaa Co to trądziku to Gówno prawda, że każdy musi go mieć. Kazda osoba ma inny organizm. Jedną osobe może wysyfić na twarzy, za to druga nie bedzie miała żadnego ze skutków ubocznych. Poza tym zacznijmy od tego, żeby dostac skutków ubocznych to trzeba to przedawkować. A to i tak nie łatwo wychodzi. To po prostu zależy od Genów i jak to przyswoi do siebie organizm. Na tyle o Sterydach. Jeżeli ktoś chce jeszcze jakiś porad lub info to pisać. Pomogę, doradze bo znam się sporo na dopingu.
POZA TYM UWAGA! NIECH NIKT SOBIE NIE MYŚLI, ŻE BRANIE KOKSÓW BEZ ĆWICZENIA ZBUDUJE WAM SUPER ZAJEBISTE MUŁY ;D. BO SIĘ MYLICIE :D. ONE WAM TYLKO W TYM POMOGĄ. NIE WYSTARCZY BRAĆ KOKS ZEBY MIEC ŁAPY JAK PUDZIAN ;D. TRZEBA ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ I JESZCZE RAZ ĆWICZYĆ!
A teraz Topic ;D
Lat:17
Wzrost: 186
Waga:82kg i ciągle rośnie :D:D
Staz na siłowni: wczesniej 7 Msc. Teraz Powrót - 3 tyg
Obecny Wycisk 3x na Klatkę piersiową : 78 kg.
Obecny Martwy Ciąg : 120 Kg Lajtem.
Obecny Biceps : 36,5 Cm.
Proszę Mi tu nie gadać, że to mało. Spokojnie wszystko z czasem. Nie ćwiczyłem od Sierpnia. Po prostu tak wyszło. Za 3 miesiące Napisze w tym Temacie Swoje Osiągi ;). Wszystko z Czasem Panowie. ;) Pozdrawiam!
Jaszczur 2.0
18-03-2009, 10:15
waze 150 kg
wyciskam 3 moze 4 kotlety ale to max jest
a wzrost 130 cm w kapeluszu
a obwud wicepsa mam okolo 13 cm :)
Prze ch*j z ciebie :D normalnie drugi pudzian
Oxidosis.
18-03-2009, 10:24
haha teraz to ty dojebałeś ;DD Odzywki psuja zdrowie ? hahha !! gówno ? jest to bardzo przydatne dla niektórych ;] Myślisz że Pudzianowski nie bierze odżywek? Co do wypowiedzi Zienka do Shadreetta, zgadzam się w 100 %
btw mam kolesia w klasie który jest w 2 gim i na klate wziął 2 x 90 kg :O wszyscy mowia ze to bardzo duzo na jego wiek, a on nigdy nie mial doczynienia z koksami/odzywkami. gdy z nim gadma mowi ze od 1 klasy podstawowki juz machal hantelkami, na silownie zaczal chodzic od wakacji 2008 bodajze. Ale ma niesamowite geny, jego ojciec to jest koks wiec moze dlatego :P
DannRook
18-03-2009, 13:09
haha teraz to ty dojebałeś ;DD Odzywki psuja zdrowie ? hahha !! gówno ? jest to bardzo przydatne dla niektórych ;] Myślisz że Pudzianowski nie bierze odżywek? Co do wypowiedzi Zienka do Shadreetta, zgadzam się w 100 %
btw mam kolesia w klasie który jest w 2 gim i na klate wziął 2 x 90 kg :O wszyscy mowia ze to bardzo duzo na jego wiek, a on nigdy nie mial doczynienia z koksami/odzywkami. gdy z nim gadma mowi ze od 1 klasy podstawowki juz machal hantelkami, na silownie zaczal chodzic od wakacji 2008 bodajze. Ale ma niesamowite geny, jego ojciec to jest koks wiec moze dlatego :P
Zobaczymy ile taki Pudzian pożyje:o
Jak bierzesz takie ciu*stwo to może ci serce nie nadążyć i możesz mieć zawał-.-
Mój kolega brał w 3 gim 130kg na rekord:o
@topic
Ja pakuje 60 paczek na rekord i 35 paczek na serie.
:eek::eek::eek::eek:
Revoltadoo
18-03-2009, 15:50
Odżywki?. Ty jestes popierdolony i to ostro stary ;D. Sterydy nie odżywki. On nawet nie ma 35 lat. A ma ponad 55cm w obwodzie bicepsa. Musial by chyba te 35 lat jechać na odżywkach to może by dobił do 50 cm. Oglądnij filmiki jak robi sobie strzały z Testosteronem. No, ale sorry skoro uważasz Testosteron za odżywkę to spoko. Pozdro.
Oczywiście polecam ale co najwyzej jakies bialko albo hmb na spalanie tkanek tluszczowych, a nie ***** odzywka na mase. niech lazi na ta silownie i robi serie wymuszane i wpierdala duzo z fast fooda i bd mial mase a potem bd ja spalal. moze niech sobie mete kupi, co nie ?
Powodzenia Ci życze w nabieraniu czystej masy na Fast Foodach. Ohh tak. Masa może i jest, ale tłuszczowa co najwyzej. Czysta Masa to Jedzenie oparte w białko i węglowodany takie jak : Ryż, Makaron, Twaróg, Ser, Jogurty, Serki homogenizowane, Płatki zbożowe różnego rodzaju. Na tym złapiesz czystą masę, ale nie na fast foodach.
Mało wiesz dużo gadasz. Meta to odżywka? Pozdrawiam!. Nie ma zadnych skutków ubocznych?. Nie no wcale.. ;D. Powiem Ci tak. U Ciebie może skutki uboczne nie wystąpiły to zależy jak się Metka przyjeła i jaki masz organizm i z jakiego Kraju ona pochodzi. U każdej osoby działa ona inaczej. Ale licz się ze skutkami ubocznymi w przyszłosci. Metanabol ma wysoką toksyczność dla wątroby, ale to jeszcze zależy ile wziąłeś tej Mety. Jeżeli nie przekroczyłeś 300 tabletek to nic Ci nie będzie. Ale powiem Ci, ze Metanabol jebie bardziej wątrobe niz 20 lat picia wódki.
Staż : rok
Łapa : 37
Martwy : 160
Klata : 100
Waga : 85 i rośnie.
Wzrost : 180~
Shadreett
18-03-2009, 23:13
pozwol ze Cie skrytykuje za twoja durna wypowiedz, dawanie w zyle, metka itp("kox?") to nie to samo co weglowodany, bialko, kreatyna(czyt. odzywki)itp. itd.
Jesli nie znasz sie na temacie to sie nie wypowiadaj bo obrazasz takie osoby jak np mnie. Odzywki dajmy na to "gainer" to jest uzupelnienie do diety(bialko, weglowodany) to jest cos takiego jakbys zjadl jajecznice i przegryzl kilkoma bananami, lecz w innej formie, szybszej w spozyciu. Na nastepny raz zapamietaj, ze jesli nie wiesz to siedz cicho...
oj watpie zebys metke kupil w sklepie sportowym:( to raczej jest zaliczane do nielegalnych odzywek czyt. koks
Każdy co bierze dobudowuje sobie ideologię jakie to owe odżywki tudzież sterydy są nieszkodliwe, mało tego niektórzy jak Zieniu twierdzą, że sztuczny substytut ma takie same właściwości jak normalne potrawy...ale cóż, co ja będę tępemu koxowi udowadniał...Jak bierze to jego brocha, sam sobie pie*doli zdrowie. Drogi Zieniu jak masz za idola Pudziana to szukaj sobie więcej takich wzorców, tylko spójrz jak Pudzian wygląda. Wrak człowieka, jego kariera się kończy przy pierwszej kontuzji...takie życie
Pozdro and żryj dalej...
Down@
Jak widzę to ty właśnie jesteś jakiś zakompleksiony, chcesz koniecznie szybko się "wypakować" kosztem zdrowia. Takie dyskretne pytanie, biją Cię? zaczepiają? chcesz się przypucować? Wiesz, z czegoś wynika to, że pragniesz jak najszybciej być "kafarem" ;)
Powiedziałeś:
Odzywki dajmy na to "gainer" to jest uzupelnienie do diety(bialko, weglowodany) to jest cos takiego jakbys zjadl jajecznice i przegryzl kilkoma bananami, lecz w innej formie, szybszej w spozyciu.
W takim bądź razie drogi chłopcze, wyjaśnij mi dlaczego człowiek nie może się odżywiać samymi pigułkami białko,witaminy itd? Według twojej "koxowej" teorii tabletki są 100% odpowiednikami naturalnych potraw, dlatego odpowiedz mi na to pytanie "specu" ;)
Chcialbym teraz dowiedziec sie ile masz lat i czy bylbys w stanie powiedziec mi to w twarz...
Czy byłbym w stanie ci powiedzieć w twarz ile mam lat? xD No nie wiem, przy takich koxach jak ty to zazwyczaj sztywnieje i palę się w blokach ze strachu... ;] Pozdro i napinaj się dalej ;)
Każdy co bierze dobudowuje sobie ideologię jakie to owe odżywki tudzież sterydy są nieszkodliwe, mało tego niektórzy jak Zieniu twierdzą, że sztuczny substytut ma takie same właściwości jak normalne potrawy...ale cóż, co ja będę tępemu koxowi udowadniał...Jak bierze to jego brocha, sam sobie pie*doli zdrowie. Drogi Zieniu jak masz za idola Pudziana to szukaj sobie więcej takich wzorców, tylko spójrz jak Pudzian wygląda. Wrak człowieka, jego kariera się kończy przy pierwszej kontuzji...takie życie
Pozdro and żryj dalej...
Czuje sie obrazony
Zapytaj sie mamy czy Ci dawala mleko w proszku, albo chociazby kakao...
Chcialbym teraz dowiedziec sie ile masz lat i czy bylbys w stanie powiedziec mi to w twarz... To ze pije mleko z wieksza iloscia kakao i troche bardziej wzbogacona to oznacza ze jestem "kox"?
Ja wiem ze mam racje a Ty i tak swoje, nie masz praktyki w tym a to co czytasz na google to widocznie za malo,chyba ze czytasz po lebkach albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem...
Powiedzialbym ze twoja wypowiedz byla pisana pod wplywem zazrosci, bo pewnie widzac filmik/zdjecie kogos lepiej zbudowanego odrazu wlacza Ci seie to "cos" i podswiadomie mysli keiruja sie do "koks, wciaga kreatyne nosem i go musze nie lubic". Koles mylisz pojecia odzywki z uzywkami, oraz sterydami... Mamna dzieje ze juz nie bede musial odpowiadac na twoje posty...
Aha i zebys sie nie gadal ze biore jakies koksy to Ci napisze moje menu w dni cwiczace:
rano sniadanko razowy+bialy serek
obiadzik miesko ryz/ewentualnie ziemniaczki/kasza
45minut przed treningiem szklaneczka mleka z kakao(gainer(wpisz sobie w google co to jest))
15-30 min przed treningiem 3.75g kreatyny(tez radze sie zapoznac z google)
w trakcie treningu woda
po treningu surowe jajko+banan
@co do mojego idola zobacz na avek albo podpis, to chyba nie Pudzian?
Oxidosis.
19-03-2009, 09:23
haha no dobra, ale odzywki tez bierze.. takie jak kreatyna czy hmb na 100 %, w sumie on musi miec rzezbe ;]
no wlasnie, nabiore masy i bede mial tluszcz, wiec w koncu bede mogl cos spalac na tej silowni ;]
Mikuś. <3
19-03-2009, 17:10
nabiore masy i bede mial tluszcz, wiec w koncu bede mogl cos spalac na tej silowni ;]
Ty masz co spalać na tej siłowni tłusty cyganie ; (
Nie przybieraj masy bo sie nie doturlasz do tej siłowni, pewnie to jest w garażu siłka gdzie wyciskasz jakieś metale co stary zbiera, aha
^topic
58kg
176cm
nie wiem
Pare X up :D
Nitro tylko pompuje :< i wchodzi na sile , po kuracji czesc spada czesc zostaje.
Najlepiej kupic mete (jak ktos wie co to ) niby na wieksza mase, ale max przytyjesz 2-3 kg :P + wchodzi duzo na sile .
:P a kreatyna hmm :> ile brales ? :>
A po mecie niby nie schodzi nic nie ?
Nie mów już nic lepiej znawco , nigdy nie miałeś mety w rękach, a tu cwaniaczysz
meta niby dobra bo tania, a daje pożądane efekty, ale tak jak każde inne "gówno" po skończonej kuracji wszystko spada praktycznie do tego co było przed... i tak w kółko, elo
Mordotymoja
19-03-2009, 18:30
Takie z was kozaki! To popatrzcie na mnie!
Nie dorastacie mi do piet
http://i42.tinypic.com/2e2dutt.png
Oxidosis.
19-03-2009, 18:42
Ty masz co spalać na tej siłowni tłusty cyganie ; (
Nie przybieraj masy bo sie nie doturlasz do tej siłowni, pewnie to jest w garażu siłka gdzie wyciskasz jakieś metale co stary zbiera, aha
^topic
58kg
176cm
nie wiem
zamknij morde blagam CIE, waze TYLKO 63 kg ..
z reszta co bede z toba ***** gadal, koles ktory ma 17 lat i spina sie w necie a w rl w pizde od kazdego dostaje.
Hemp Gru
19-03-2009, 22:10
Ja na klate czasem z tone sobie wezme jak mi sie nudzi a tak ogólnie to biore 10gram jak nie wieżycie to moge dać zdjęcie -,-
Doktor sypki robak
19-03-2009, 23:06
Na serie biore 17kg : D
Nie no 60kg ale nie cwicze bylem raz sprawdzic ile wezme :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.