View Full Version : Miejsce na dysku twardym
A więc tak na dysku c mam mało, miejsca a na d w h.j dużo da się zrobić żeby pliki ściągane, z neta zapisywały się na d a nie na c ????
http://www.idg.pl/ftp/gry_4828/gra.html - O ten plik mi chodzi (a tak to all części wowa którego dał quiet)
Proszę o szybką pomoc :D
@down
Aresa mam to może przez niego spróbuje ale chyba będzie trochę powoli szło ;/ no nic jak mus to mus
Kamor is Back
14-03-2009, 08:25
BitTorrent - Jak masz po PL to wystarczy w opcjach poszukac.(tez tak mialem i z c na e sobie zrobilem)
Mozilla - To tylko chyba na pulpit(C)
BitTorrent - Jak masz po PL to wystarczy w opcjach poszukac.(tez tak mialem i z c na e sobie zrobilem)
Mozilla - To tylko chyba na pulpit(C)
Rotfl. Bueherehe. Narzędzia -> Opcje -> Główne -> Pytaj gdzie zapisać każdy plik :O
A jak chcesz ściągać WoW'a, to ściągaj tym (http://www.sendspace.pl/file/LZoqEqwh/) instalerem.
#Edit
#Down
No ale na C: masz przecież conajmniej 6GB aplikacji, których używasz cały czas i nawet nie ma takiej opcji, żebyś je przeinstalował. Aluzja i ironia, jakby ktoś był aż tak głupi.
@up
Ale no próbowałem nim ale on mi zapisuje na c a na nim nie mam miejsca a na d mam dużo
da się jakoś zmienić gdzie będzie zapisywał wowa?
@EDIT
up
Ty mnie chyba źle zrozumiałeś :p
Ja mam starego kompa i mam strasznie mały dysk na c mam mało miejsca ok 6gb wolnego a na d mam ok 40gb więc na c wole niczego nie zapisywać ;/.
A mi chodziło czy ten "instalator" instaluje tylko (TYLKO) na C: czy można gdzie indziej ??
Tak da się zainstalować na D:\ jeżeli chcesz sciągać też na D:\ Polecam FireFox + DowThem ALl! podczas ściągania klikasz wybór downthem all i podajesz ścieżkę oraz możesz MD5
Tak da się zainstalować na D:\ jeżeli chcesz sciągać też na D:\ Polecam FireFox + DowThem ALl! podczas ściągania klikasz wybór downthem all i podajesz ścieżkę oraz możesz MD5
Mi chodzi o ten instalator co ishaus podał a tobie?? jeżeli tobie też to możesz troszkę jaśniej ??;p
Właśnie to ściągam i idzie mi 150~ kb/s ściągam za pomocą BitCometa. Na 100% musisz mieć ustawienia gdzie chcesz zapisać.
Dobra temat można zamknąc mi chodziło tylko o to żeby zapisac na D ale już nie musze temat można zamknąć DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY CHCIELI POMÓC !!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.