View Full Version : 8.4 Vocation Quest
Informujemy iż został dodany nowy quest, aby go wykonać będziecie potrzebowali drużynę 4 osób, każda z inną profesją oraz odpowiednie przedmioty, droga wiodąca po nagrody jest długa i niebezpieczna, przygotujcie się dobrze do tej wyprawy!
Niebawem kolejne questy oraz możliwość licytacji domków na stronie internetowej.
Zapraszamy do wspólnej zabawy.
Xd to fajnie ale może podpowiedz jakie items i gdzie on jest i jakie nagrody ^^ ??
ps 1
Nagroda to 10k i jest na pustyni bo wątpię czy tygrysowi się chciało cala fabule questu robić od nowa ;/
lolu -.-
morti mowil ze w jakiejs katedrze
O RLY
YA RLY
NO WAI
Dalekowidz84
15-03-2009, 17:26
Super
I tak tam nie gram ,ale takie questy jak vocation quest to podstawa
Myslałem ze to juz tam dawno jest
.................................................. .....
.::Death Sio::.
15-03-2009, 17:35
Wrescie cos dodali na 8.4 apo.A jaka nagroda i od jakiego lvla?
Black Morn
15-03-2009, 17:48
Nom nie lepiej by było własną nazwę wynaleźć?, ale i tak duży plus za coś.
@up
Zmień avatar. bo na miejscu barta był raporta to moderatora dał.
Dobry pomysl. Czekamy na 1 team.
Co do licytacji domkow na stronie, system pod 7.6 jest fajny. Mozna go wprowadzic do 8.4.
Szkoda ze sciągneliscie desert questa z reala, ale przynajmniej jakas gratka dla odkrywców. Powodzenia.
Ja najbardziej sie czieszę z licytacji domków. """WRESZCIE""""
Lost Girl
15-03-2009, 18:38
Jak nagroda taka jak na globcu to nawet nie ide na ten Quest, szkoda czasu ;<
Shellerini
15-03-2009, 19:28
up
Nie rób questa idź na expa tylko nie pisz dużo ze znajomymi bo szkoda czasu jedziesz z lvlem yeaaaaaa
Konrad_rkm
15-03-2009, 19:47
Ja tez sie bardziej ciesze z licytacji domkow - wkoncu xD
Pierwszy team juz był:
Master Shadow
Wojownik Zpolodnia
Nuskei
I jakis knight
Nagroda to 5cc, backpack i smieci.
Żenada.
No w końcu jakiś quest dla low leveli i w końcu licytacja xd
Powiem wam tak ;]
nie napalajcie sie zabardzo na domki w city bo wiekszosc jest z góry zarezerowowana ;]
a jesli ktos da duzo sume za domek to mu nie starczy na bless wiec pozdro ;)
Powiem wam tak ;]
nie napalajcie sie zabardzo na domki w city bo wiekszosc jest z góry zarezerowowana ;]
a jesli ktos da duzo sume za domek to mu nie starczy na bless wiec pozdro ;)
To chyba jasne, że domki w city będę kupywać wysokie lvl'e (no chyba, że jakiś allegro kid się znajdzie) i przecież są inne miasta, i w nich ciekawe domki.
@top
Mortiis może dokładniejsza data na licytacje domków ? ;]
Ganja Man
16-03-2009, 16:17
fajny quest tylko tyle ze ja nie gram juz na 8.4
Nie podoba mi się pomysł z Vocation Quest , chyba że coś innego tam dacie i zupełnie inne nagrody.Liczę na nowe questy typu INQ , POI (podstawa na każdym OTS).
Pozdrawiam :)
Czy ktoś Wam powiedział, że to Desert z Real TIbii?!?!?! Ludzie! TO jest Vocation Quest, tylko fajnie by było jakby ktoś powiedziałjakie moby i lv.
Impresja1234565
17-03-2009, 15:09
ViviaN ale żeś sobie avatara odwalił ... heh xd
Czy ktoś Wam powiedział, że to Desert z Real TIbii?!?!?! Ludzie! TO jest Vocation Quest, tylko fajnie by było jakby ktoś powiedziałjakie moby i lv.
widać kurde jak sie znasz na rl tibii desert to cala pustynia i all miejsca tam......
a vocation to jest quest często mylnie nazywany desert na 10k
Pozdro&poćwicz -.-
Pampalini
17-03-2009, 15:37
No nareszcie jakis nowy quest na apo 8.4 : ) oby tak dalej , mortiis popraw all bledy i apo 8.4 bedzie kox :D
Jaszczur 2.0
18-03-2009, 10:21
Quest do dupy, ale ważne, że w ogóle coś dodali.
Kapitan Alkohol.
19-03-2009, 20:06
Wykonałem ten quest już 1 dnia jak go wprowadzili, platanina z droga ale nic mocnego nie jest do zabicia (tzn nic ala Demon, Jurge) jakies defilery, gsy.
DAJCIE POI :<<<<<<<<<<<<<
Z tego co słyszałem to banalny quest....
Nic specjalnego...
Zróbcie coś w stylu POI :)
free acc
10-04-2009, 01:24
Trzeba by zebrać ekipę i iść po nagrody ;D
handlarz_narkotykow
10-04-2009, 13:12
nagroda z tego questu to 5cc a nie 1cc jak ktoś wcześniej pisał.. ek potrzebuje - fire sworda, rp - ass stary, ms - wand of plague, druid - necrotic rod
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.