Zaloguj się

View Full Version : Nie no tak to nie moze byc!!!!!!

kamilloo8
17-03-2009, 14:56
Ludzie 3-majcie mnie!!! Wczoraj mialem strasznego debuga. Bedac w depo polozylem na depo 3 kcc ( polozylem bo koles nie wiezyl ze mam jakby co ale to nie powinno nikogo interesowac). nagle scial mnie jakis debug i kur...... jestem tak strasznie wsciekly ze h.j no bo skasowalo mi ta kase. Od razu weszlem na stronke i pisalo ze tylko pare osob jest zalogowanych czyli to ni bylo tylko u mnie. Bardzo prosze mi to wytlumaczyc bo jestem wkur........ny jak h.j.:mad:

PS. ludzi prosze o nie wypowiadanie sie bo znajac zycie to bedziecie pieprzyc za przeproszeniem jakies gowno :mad:. wiadomosc ta jest tylko i wylacznie do GM.
@PS. Jakby co to pisze dopiero dzis bo wczoraj to mnie normalnie szlak trafil i bylem jak juz wczesniej wspomnialem wkur......ny. dzisiaj juz sie troche opanowalem i chce ta sprawe zalatwic po ludzku!!!!!

kicek7
17-03-2009, 14:58
Aha wszystko ladnie piekne a dowody masz ? Nie nie masz to juz inna sprawa kasy nie odzyskasz pozrdo&pocwicz

Adzik
17-03-2009, 15:00
Ale nic nie załatwisz :)

III/3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Także możesz jedynie pochwalić się tym, że straciłeś :)

Black Morn
17-03-2009, 15:15
Zapraszamy do lektury :
LEKTURA APO (http://armia.toproste.pl/regul.php).

Poza tym mogłeś pokazać mu kasę na trade?

Selrien
17-03-2009, 15:18
Po1 W regulaminie jest napisane ze gm i obsługa nie ponoszą odpowiedzialności za stracone rzeczy.
Po 2 Dowodów zapewnię nie masz.
Po 3 chuj a nie ,,huj"

Pampalini
17-03-2009, 15:35
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera. od tego zacznijmy.
Masz dowody ? ja moge powiedziec ze polozylem na dp s seta i go stracilem ;/ albo zabilem omena na quescie chce isc po nagrode deb bug i temple wita. mozliwe ze wciskasz poprostu kit.