kamilloo8
17-03-2009, 14:56
Ludzie 3-majcie mnie!!! Wczoraj mialem strasznego debuga. Bedac w depo polozylem na depo 3 kcc ( polozylem bo koles nie wiezyl ze mam jakby co ale to nie powinno nikogo interesowac). nagle scial mnie jakis debug i kur...... jestem tak strasznie wsciekly ze h.j no bo skasowalo mi ta kase. Od razu weszlem na stronke i pisalo ze tylko pare osob jest zalogowanych czyli to ni bylo tylko u mnie. Bardzo prosze mi to wytlumaczyc bo jestem wkur........ny jak h.j.:mad:
PS. ludzi prosze o nie wypowiadanie sie bo znajac zycie to bedziecie pieprzyc za przeproszeniem jakies gowno :mad:. wiadomosc ta jest tylko i wylacznie do GM.
@PS. Jakby co to pisze dopiero dzis bo wczoraj to mnie normalnie szlak trafil i bylem jak juz wczesniej wspomnialem wkur......ny. dzisiaj juz sie troche opanowalem i chce ta sprawe zalatwic po ludzku!!!!!
PS. ludzi prosze o nie wypowiadanie sie bo znajac zycie to bedziecie pieprzyc za przeproszeniem jakies gowno :mad:. wiadomosc ta jest tylko i wylacznie do GM.
@PS. Jakby co to pisze dopiero dzis bo wczoraj to mnie normalnie szlak trafil i bylem jak juz wczesniej wspomnialem wkur......ny. dzisiaj juz sie troche opanowalem i chce ta sprawe zalatwic po ludzku!!!!!