View Full Version : Komppputer
.Sempacz
17-03-2009, 16:46
C:\DOCUME~1\Marcin\USTAWI~1\Temp\WERac17.dir00\Min i031709-01.dmp
C:\DOCUME~1\Marcin\USTAWI~1\Temp\WERac17.dir00\sys data.xml
ktos wie, co to znaczy i jak to naprawic, po prostu w nie wiadomo jakim momencie robi sie kratkowany obraz wygasza mi sie komputer, wlacza sie do wybierania sie uzytkownikow i wylacza itd, musze robic formata, pomocy:D
@down
spieer*alaj nie takiej odpowiedzi oczekuje, nie chce robic formata bo zajmuje kilka h
baj
Feryncio
17-03-2009, 16:50
ktos wie, co to znaczy i jak to naprawic, po prostu w nie wiadomo jakim momencie robi sie kratkowany obraz wygasza mi sie komputer, wlacza sie do wybierania sie uzytkownikow i wylacza itd, musze robic formata, pomocy:D
Sam sobie odpowiedziałeś .
Cielaczek
17-03-2009, 17:39
Masz zrąbany swój profil. :< .
Też to miałem i to wczoraj. o_O. Format 2x i jest ok. : ).. I zresetowałem biosa..
format kilka h?? Jezu to jak ty to robisz?? ja max 1.5h
rozumie cie 1.5h to około 10 lvl :) i nie chcesz stracić tak cennego czasu :)
.Sempacz
17-03-2009, 20:06
@up
tak, za ten czas moge robic mase innych rzeczy : )
nic nie wnosisz do tematu.
@2x up
robilem 5x format i dalej tak jest .
@topic
nadal czekam na trafna odpowiedz
@down
zal
Pan Poziomek
17-03-2009, 20:13
KUP NOWEGO KOMPA xd
Doktor sypki robak
26-03-2009, 11:15
Możesz opisać bardziej problem?
Nie pokazuje ci się czasami taki niebieski obraz i napisany jest błąd?
Robiłeś format?
Spróbuj wyczyścić go, możliwe ze coś z zasilaczem, zależny od błędu.
Miałem podobne problemy, najczęściej to zasilacz, ram i grafika...
I raz miałem podobny problem z swoim kompem i okazało się z flashowałem bios i było ok.
Gdybyś mieszkał niedaleko mnie mógłbym to sprawdzić ;d
Ps
Mam do sprzedania
32 zasilacze 350W
12 plyt wiekszosc pod amd x2
14GB ddr2
16 dysków od 40GB do 120GB ata sata
See you in Allegro :D
Plagenzenho_Fans
31-03-2009, 18:52
Tez tak mialem, czasami wogole sie nie wlaczal ;) Zalecam Kupic nowy dysk :D:D
James Bond
31-03-2009, 19:50
Albo odpalasz windowsa z płytki F8 i pizgasz R czyli taki niebieski ekran i naprraw o ile pamietam tak bylo/jest na XP.. albo format ...
Jak bawiłem sie w OC ( krecenie procka itp ) to jak przecholowalem fsb na plycie glownej to tak bylo :P Wiem co mozesz zrobic. Na plycie glownej na dole ( zalezy chyba od plyty ) masz baterie mala, albo taka "zwojke". Wyjmij baterie na 5 min, resetnie Ci sie bios, a jak nie to przesun tą zwojke ( polecam przeczytac instrukcje do plyty glownej jak to zrobic aby nic nie popsuc ). I jak to zrobisz to od razu odpalasz Windowsa z plytki i formacik..Wtedy komp powinien byc czysciutki ; ) A jak nie to serwis..Nic innego. Mialem ten sam blad i sam go naprawilem ; ) Ale to juz inna historia :P.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.