View Full Version : 800 lewel baj wasz miszczó
Plagenzenho_Fans
18-03-2009, 15:03
http://i40.tinypic.com/2n1ghhh.jpg
I pozdro dla miixa, ktory tak kozaczyl jak mialem mniejszy lvl, a teraz boi sie isc na solo :)
IrysBanned
18-03-2009, 15:04
Gz Kochanie <3 <3 <3
Pizgasz 1000 i jebac Miixa XD
Gz EQ Romek Kidzie ;* xD
Gratulacje ziomu¶ ;)
Ahhhhh ci¶niesz 1k:)
*Tanuki*
18-03-2009, 15:06
No Kubu¶ :D £adnie pizgasz te levelki :c Nawet na swojego Kubusia nie poczekasz :( Jeste¶ zÓym je*akom :< A tak pozatym to sv_gratz1. Pozdro <3
Ps. Dwóch Kóbciów sie dobra³o :<
#Edit
lól, jestem w pasku XD
...GZ...
=] pozdro i lec 1 k ;)
ps. Dogon mnie :D =D:D
Gratuluje
Dzieki, ze pozwoliles mnie owalic i nawet nie ostrzegles...
NO LIFER XD
Pozdro dla Serafinka gdzie? : <
gz eq z allegro na bank aa~!@!@@@@@@@@ heh tak serio ; o oplaca sie expic na 7.6 jeszczE?:D
Pink Majster
18-03-2009, 17:35
Wez zrob jeden temat a nie nowy co 100 lvli bo zal... do tego sharujesz wiec nie gratuluje...
@down bedziesz mial zazdrosc jak dam ss'y z rozmowy...
2x up
No..100% racja.. on razem z bratem gra.... Specjalnie to robi± æe choruj± po jeden tydzień na zmianź.. tak aby jeden z nich by³ w domu... Dali w ³apź lekarzowi... Starej powiedzieli æe jak im nie da spokoju to pozna krzes³o ;/
No i powinien jeden temat za³oæyę.... "Plagenzenho super nolifer shar" xd
Ty no sory ale taka prawda nie liczac tego z lekarze... wczoraj do mnie jego brat pisze tekst "***** ja juz 60lvli wbilem a moj on tylko pvp" albo "dobra tera expi moj brat..." zalosne..
Plagenzenho_Fans
18-03-2009, 17:43
@Up
Chuja *****, moze zaczne robic co 5 lvli ?^^
A co do shara to mozesz mi possac, poprostu zazdrosc XD
3x up
To nie jest eq z allegro.....Tylko napoæycza³ od kumpli kase... jeæeli wszystko dobrze pamiźtam to wyjdzie razem 3 osoby xd
2x up
No..100% racja.. on razem z bratem gra.... Specjalnie to robi± æe choruj± po jeden tydzień na zmianź.. tak aby jeden z nich by³ w domu... Dali w ³apź lekarzowi... Starej powiedzieli æe jak im nie da spokoju to pozna krzes³o ;/AAA staremu æe jak nie za³atwi lepszego neta to rodzinny interes pójdzie w zapomnienie...
No i powinien jeden temat za³oæyę.... "Plagenzenho super nolifer shar" xd
@Te ty zalosycelu temató!!
te nopie!! A info na gadu ze 800 to kura gdzie? Ty hóyó jeden??
Feryncio
18-03-2009, 18:58
Bot! Shar! No Lifer! Allegro! Thief! 0 pvp! Nie Gz! Nie Pozdro!
.Qlimax.
18-03-2009, 19:00
hah sapiesz do miixa a sam czy masz mniejszy czy wiekszy lvl i tak sie boisz isc ze mna na pvp ;< tylko pod dp we 3 :< a miixa i tak nie lubie ~~
@topic
gz ;f
Sam siedzisz w chacie i tylko grasz to co ty moæesz o ¶wiecie wiedzieę? xD Smutny joker na twarzy? :<
££££££££££££££££AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a£££££££££££££££££
ile ten lvl wbijales?:/ 2 lata?;sss
po Prostu PRO PG KTORE NA PEWNO ZOSTANIE w pamieci wszystkich graczy....
@zwykly lvl... czegos takiego nie mozna nazwac pg bo jak patrze na wyrkres wbijasz only po 10 lvl ;/ watpie zebys gral sam... zawsze stoisz na srodku city rozjebiesz pizde i napinasz do all a tu nagle expienie ...
Dominik pjes Kofalczyka:<
18-03-2009, 20:27
££££££££££££££££AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a£££££££££££££££££
ile ten lvl wbijales?:/ 2 lata?;sss
po Prostu PRO PG KTORE NA PEWNO ZOSTANIE w pamieci wszystkich graczy....
@zwykly lvl... czegos takiego nie mozna nazwac pg bo jak patrze na wyrkres wbijasz only po 10 lvl ;/ watpie zebys gral sam... zawsze stoisz na srodku city rozjebiesz pizde i napinasz do all a tu nagle expienie ...
nie no bermen nie wszyscy musza siedziec na tibii 24/7 i na dodatek latac z botem po city...:<
@topic
No gzz bzdoncu Ty moj;** a o swofim jebaczkó to sapomniaUes napisac rze nje moklem przyjsc:<
Suy Dofcio:<
@2x up
zmień sobie neta na takiego co zawsze by³y pingi 200+ i wtedy plag mówi³ æe lagów niema.
2h na dzień by³y pingi po 200 i wtedy da³o siź expię a tak to pingi 1k++
@3x xup
10lvli dziennie to na orshah cod 3-4h to nie jest ca³y dzień
@4xx up
Plag sapie do miixa bo on by³ kozak z wiźkszym lvem a teraz poszedl na pvp to tylko vita i map click.
Z tob± nie idze bo ty pall. Kup druida/sorca i rozwal palla o 50 lvli mniejszego to bedziesz kox.
A zreszt± napisz mu w grze to na 100% pójdzie. :>
@topic
Gz. Jeszcze 200 i bermen bździe mia³ 0 szans na zabicie ciebie :>
G.R.U.B.Y
18-03-2009, 20:57
Gz Plagus :D Jedziesz do 2000 i lejesz tych cepow :D
Plagenzenho_Fans
18-03-2009, 20:58
AZ mi sie ***** smiac chce co wy tu piszecie EHSUehase
Bermen idioto... Od tygodnia mam nowego neta <dokladnie od 10 dni> i od tego czasu wjebalem 100 lvli, wiec morda :)
Ty chyba nigdy nie miales radiówki i nie wiesz jak sie gra. Matka zamowila neo i all day na tibii? Lamus w chuj.
Pisz do gma, niech mnie sprawdza.
@EDIT
Bonus: 21:07 You see a dead human (Vol:8).You recognize Qlimax. Zabity przez a zombie.
Rew plz? 21:24 You see a dead human (Vol:8).You recognize Qlimax. Zabity przez a zombie.
Feryncio
18-03-2009, 21:21
UASHUHUASHAUSHUAHSuhaUSHuahUShauHSUhUAHsuhUASHuhAU SH GZ Plagus ;***
Gz miszczó nareszcie masz normalnego neta i pizgasz suczki ktore potem placza ci na forum :<
Shar? uAsuhAUsuhAsaUsuauhs Nie oslabiajcie mnie....Owszem plagen ma brata ktory nie wbil mu ani 1 levela... Bot? Ma wosso expi z nim caly czas... Bez woso jest 0 <ironia>
Sciagawka dla niedojebka
Ironia – sposób wypowiadania siź, oparty na zamierzonej niezgodno¶ci, najczź¶ciej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dos³ownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piźkna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.