View Full Version : 8.4 Licytacja domków
Zapraszamy wszystkich chętnych do licytacji domków na serwerze 8.4
Aby zalicytować należy posiadać pieniądze w depo postaci, którą chcemy nabyć nieruchomość.
Domek otrzymują Państwo w ciągu 30min od wygrania aukcji. Czynsz za domek płatny jest z góry.
Lost Girl
18-03-2009, 18:00
Domek na Mainland Cena za 1sqm
Czynsz za 7 dni używania domku 1000gp
Czy przypadkiem nie przesadziliście? ;d
Jak mam domek na pacc area i pacc mi się skończył to po tygodniu domek już się kasuje?
Możesz dalej opłacać domek nie mając pacc, stracisz go dopiero gdy nie zapłacisz.
Witam. Mam pyt. do szanownego Mortiisa:
Zalicytowałem nie ton domek ktory chciałem, mozna by to cofnąć?
@up
jak ktoś Pana przelicytuje to będzie Pan mógł wziąć udział w innej aukcji.
Seba Master Knight
18-03-2009, 20:55
Fajnie fajnie. Witać, że coś robisz
JEST PROBLEM.
Postać, która otrzymała namelocka nie może brać udziału w licytacji. Wyświetla się napis:
Twoja postać jest zbanowana!
To chyba nie było zamierzone, a więc proszę o naprawienie błędu. ;)
Żal, dlaczego nie moge zalicytowac żadnego domku?
Na nicku CABOT, bo mi pisze ze zbanowany -.-
@up
bo jesteś zbanowany ??????????????????
Nie jestem bo gram normalnie?? :D
Seba Master Knight
18-03-2009, 22:59
@Up
Wcześniej dostałeś namelocka.
Tak samo jak ja.
No wreszcie licytacja domków ;o
Mortiis może nam powiesz kiedy wpowadzicie gildie? ;]
Kapitan Alkohol.
19-03-2009, 19:51
No w koncu. Ale z tym czynszem to na serio Mortiis przesadziłes :|
A i takie pytanko mam - jezeli domek sellamy za pomoca czaru to jak mamy miec kase za niego ? O_O
Bald Drah
19-03-2009, 20:24
Jak to możliwe?
Za 7 dni na rook 100 gp (za 1 sqm)-.-
Ludzie na rook mają więcej kasy na 50 lvl niż ja na mainie z 50 lvl -.-
Dla nich 100 gp to mało pójdą na 3 roty i mają ze 100 gp ŻAL! A tak serio to mały hunt rotów, i mają kase(albo ghoule) A 20*100= 2000 (domek 20 sqm)
Na mainie? Drogo
-=Inflamel=-
20-03-2009, 17:13
@Topic
Pomysl z czynszem jest calkiem dobry jednak powieniem byc uwzgledniany na jakims dluzszym okresie czasu np 30 dni.
Bo policzcie jesli ktos kupi ville badz guild house dla swojej gildi...
Najmniejsza villa 470 sqm?... 47 cc co tydzien... niegrasz zalozmy 3 tygodnie 150 cc... braknie Ci nawet 1 gp i masz po domku... albo bedziesz trzymal kase w domku dla efektu wizualnego?... troche nie do konca przemyslane....
Policzyc ze teraz niektorzy wydadza 500-1000 cc na domek w dobrej lokalizacji... ktoregos tygodnia braknie mu 1 gp badz nie bedzie mial okreslonej kwoty w depocie i traci?... NIEPRZEMYSLANY POMYSL...
oO ! Jakie to głupie jest z tym czynszem ! -.- Nie każdy kur** może grać ;f Może kogoś nie będzie przez tydzień bo neta nie będzie miał lub w szpitalu będzie czy tam coś innego się stanie to nie zapłaci czynszu i co domek przepadnie !? Głupota ! ^^ Mortiis gratuluje inteligencji... ;e Zmieńcie to chociaż aby czynsz płacić po miesiącu i taniej a nie tak drogo bo to śmieszne jest ! -.-
@up
Wystarczy ze kase masz w dp nie musisz być online aby zapłacić czynsz.
żal za drogi czynsz, nikt nie będzie chcial villi bo za duże opłaty będą . . . .
i co 7 dni lol
@up
Na ville będą się składać załóżmy trzech 250 lvli to villa 600 sqm to będzie 60cc, a oni dziennie wyciągają z loota prawie po 100cc :) tak w ogóle to masz wpierdal :D
@up
Tak wyciągają 100cc, ale manasy na ziemii nei leżą.
@topic
Niech jest co miesiąc te 1k za 1 sqm..
Pokiemon
22-03-2009, 12:13
A ja mam takie pytanie ... Jak sie placi czynsz?
Prosze o pw zeby nie robic zbednego spamu.
pzdr
@up
Na ville będą się składać załóżmy trzech 250 lvli to villa 600 sqm to będzie 60cc, a oni dziennie wyciągają z loota prawie po 100cc :) tak w ogóle to masz wpierdal :D
Tak 100cc dziennie tylko 100cc+ kosztuja manasy dla ed/ms dolicz jeszcze sd a pallkowi assasin stars.....
Z deka za drogie oplaty moim zdaniem. Zarobic zarobie na domek te 10cc na tydzien ale co dziennie gral nie bede i z deka lipa :D:D
Czys Tezeby
24-03-2009, 18:05
Jak będą regulowane opłaty za domek, pobierane z dp?? NPC nowy ??
Czys, Zastanów się, jakby był nowy NPC, to czy ktoś by mu płacił? Będzie tak jak na rl-tibii, czyli kasa będzie sama znikała z depo raz w tygodniu.
@topic
Jak nie macie pieniędzy na duże posiadłości, to sobie kupcie mniejsze, tańsze domki, tak jak to robie ja. Super sprawa, że już uruchomiono licytacje. Będę uczestniczył.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.