PDA

View Full Version : Pomyli?em numer zamówienia

Turbo0
19-03-2009, 17:27
Mam taki problem.Kilka dni temu zamówiłem pacc , kase wysłałem po 3 dniach pacc nie doszedł więc stwierdziłem że sprawdze.Zamawiałem pacc 2 miechy temu i nie chciało mi się od nowa wypełniać wsyzstkiego więć włączyłem edycje poprzedniego przelewu.Ale zapomniałem zmienić nr. zamówienia.I podałem ten poprzedni numer.Czy jest jakaś szansa na odzyskanie pacca czy nowy przelew musze wysłac ?

Mariox
19-03-2009, 17:49
Napisz PW do Mortisa jeśli ten odzew nic nie zmieni. Wg mnie jeśli kasa została wysłana prawidłowo, a w tytule jest umieszczony nr Twojego konta to pacc powinieneś dostać.

Wnoras
19-03-2009, 17:50
Chyba nie ma. Podałeś tam swój adres? Jeśli tak, to przyjedzie co Ciebie Mortiis, dasz mu 10 zł i może bedziesz miał pacc. Jeśli nie dasz to On Cie zamorduje

Mc Maciek
19-03-2009, 17:56
Podczas składania zamówienia na stronie APO podany jest kontaktowy e-mail w sprawach PACC. Napisz pod ten adres opisując całą sprawę.

Dexoti
19-03-2009, 18:01
Proszę złożyć nowe zamówienie, następnie proszę napisać na adres e-mail podany na stronie z zamówieniem (adres jest na dole).
Proszę podać w mailu numer zamówienia który został wpisany na przelewie oraz ten nowy.